Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Στην eurobank την έκανα που έχω την μισθοδοσία μου

Α, συγνώμη. Λάθος μου. Δεν ξέρω σιγουρα εκεί. Νομίζω ότι θα σου τηλεφωνήσουν πιο σύντομα. Ίσως έχεις δικιο

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Δεδομένα:

1. Λογαριασμός εθνικής με δηλωμένο αριθμό κινητού 6900000000

2. Λογαριασμός Πειραιώς με κινητό 6911111111

Χρησιμοποιώ iris/ibank pay για να μεταφέρω δωρεάν χρήματα από εθνική σε Πειραιώς.

Τι θέλω να κάνω:

Να καταργήσω τελείως τον αριθμό που έχω δηλωμένο στην Πειραιώς (6911111111)-να μην τον χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά(πλήρης κατάργηση, με κούρασαν οι 2 αριθμοι)

Ερώτηση:

Μπορώ να δηλώσω και στην Πειραιώς τον αριθμό που έχω δηλωμένο στην εθνική(6900000000)?????

Το iris/ibank pay θα λειτουργήσει(Να στείλω απ' τον 6900000000 στον ίδιο 690000000)????

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επανερχομαι σχετικα με την αιτηση μου.Τελικα μολις με καλεσαν ζητησαν καποια στοιχεια και Τεταρτη θα μου φερουν την αιτηση με κουριερ και θα στειλω και γω τα δικαιολογητικα.

Δεδομένα:

Χρησιμοποιώ iris/ibank pay για να μεταφέρω δωρεάν χρήματα από εθνική σε Πειραιώς.

Τι θέλω να κάνω:

Να καταργήσω τελείως τον αριθμό που έχω δηλωμένο στην Πειραιώς (6911111111)-να μην τον χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά(πλήρης κατάργηση, με κούρασαν οι 2 αριθμοι)

Ερώτηση:

Μπορώ να δηλώσω και στην Πειραιώς τον αριθμό που έχω δηλωμένο στην εθνική(6900000000)?????

Το iris/ibank pay θα λειτουργήσει(Να στείλω απ' τον 6900000000 στον ίδιο 690000000)????

Δεν μπορεί να δηλωθεί ο ίδιος αριθμός σε 2 τράπεζες, και ο λόγος είναι , ότι αν στείλεις ή σου στείλουν από τρίτη τράπεζα που θα πάνε τα χρήματα ;

Δεδομένα:

Τι θέλω να κάνω:

Ερώτηση:

Δεν μπορεί να είναι ο ίδιος αριθμός κινητού ως αποστολέας και ως παραλήπτης.

Νομίζω πως στην Πειραιώς ο αριθμός για extraPIN (One Time Password) είναι άσχετος από την υπηρεσία IRIS 24/7 οπότε θα μπορείς να στέλνεις λεφτά από το i-bank Pay στον αριθμό που έχει δηλωθεί στην Πειραιώς αλλά έχει κλείσει. Ακόμα και αν ο αριθμός σου κλείσει και δωθεί σε άλλο χρήστη και αυτός προσπαθήσει να τον χρησιμοποιήσει για να εγγραφεί στο IRIS 24/7, θα του βγάζει σφάλμα διότι ο αριθμός είναι δηλωμένος στην ΔΙΑ.Σ. στον δικό σου Α.Φ.Μ.

Εγώ βέβαια θα σε συμβούλευα να βάζεις κάθε 12 μήνες μια κάρτα ώστε να κρατήσεις τον αριθμό.

Δεν μπορεί να δηλωθεί ο ίδιος αριθμός σε 2 τράπεζες, και ο λόγος είναι , ότι αν στείλεις ή σου στείλουν από τρίτη τράπεζα που θα πάνε τα χρήματα ;

Μην απαντάτε αν δεν γνωρίζετε! Μπορείς να ορίσεις τον αριθμό σου σε όλες τις τράπεζες (που συμμετέχουν στο online κύκλωμα) για να μπορείς να στείλεις λεφτά σε άλλους αλλά σε περίπτωση εισερχόμενης εντολής πιστώνονται στην τράπεζα από την οποία πραγματοποιήθηκε η τελευταία εγγραφή/μεταβολή της υπηρεσίας IRIS 24/7.

logo-vwclub-2016.png

Σε δημόσιο φόρουμ είμαστε και γράφουμε την άποψη μας , όποιος ξέρει καλύτερα μας διορθώνει.

Θεωρώ ότι η παρανόηση ξεκίνησε με το λάθος διατύπωση του mol.

Προφανώς μπορείς να δηλώσεις το ίδιο κινητό σε όλους σου τους λογαριασμούς. Στο IRIS όμως πρέπει να είναι μοναδικός για κάθε "IRIS-λογαριασμό".

Πράγματι κι εγώ έχω τον ίδιο αριθμό κινητού σε 3 τράπεζες. Έχω ενεργοποιημένο της alpha μόνιμα. Αν θέλω τα χρήματα που θα μου στείλει κάποιος μια φορά να πάνε στην εθνική πχ, μπαίνω στην εφαρμογή ibank pay και το ξανα ενεργοποιώ εκεί ώστε η τελευταία ενεργοποίηση να έγινε από εκει για να τα λάβω. Και μετά ξανα ενεργοποιώ της alpha κοκ...

Το μόνο πρόβλημα είναι να στείλεις από τον ένα λογαριασμό στον άλλον όταν είσαι δικαιούχος ο ίδιος. Αυτό μπορεί να λυθεί με ένα δεύτερο άτομο. Εγώ τα στέλνω στον αδερφό μου, μετά ενεργοποιώ τον δεύτερο λογαριασμό και μου τα ξαναστέλνει πίσω

Πράγματι κι εγώ έχω τον ίδιο αριθμό κινητού σε 3 τράπεζες. Έχω ενεργοποιημένο της alpha μόνιμα. Αν θέλω τα χρήματα που θα μου στείλει κάποιος μια φορά να πάνε στην εθνική πχ, μπαίνω στην εφαρμογή ibank pay και το ξανα ενεργοποιώ εκεί ώστε η τελευταία ενεργοποίηση να έγινε από εκει για να τα λάβω. Και μετά ξανα ενεργοποιώ της alpha κοκ...

Το μόνο πρόβλημα είναι να στείλεις από τον ένα λογαριασμό στον άλλον όταν είσαι δικαιούχος ο ίδιος. Αυτό μπορεί να λυθεί με ένα δεύτερο άτομο. Εγώ τα στέλνω στον αδερφό μου, μετά ενεργοποιώ τον δεύτερο λογαριασμό και μου τα ξαναστέλνει πίσω

εάν πχ στον λογαριασμό που έχεις φτιάξει έχεις συνδικαιουχο τον πατέρα σου. μπορείς να φτιάξεις ένα iris payments με το κινητό του μπαμπά σου και εσύ με το δικό σου νούμερο. οπότε κάνεις μεταφορά από ένα κινητό στο άλλο. αλλά τυπικά γίνεται η διαδικασία από το καθένα ξεχωριστά. εγώ έτσι κάνω μεταφέρω χρήματα από τηνalpha στην Πειραιώς . μπαίνω στην εφαρμογή του κινητού της alpha bank στο δικό μου internet banking και στην υπηρεσία quick transfer και τα στέλνω στο πατέρα μου στην Πειραιώς. οπότε δεν χρειάζεται δεύτερο νούμερο. αλλά κάποιος από τους συνδικάιουχους να ενεργοποιήσει την υπηρεσία. !

Καλημέρα έχω μια πιστωτική Πειραιώς και λήγει σε περίπου λιγότερο από 2μηνες πρέπει να ενημερώσω η θα στείλουν άλλη ?

Δεν στέλνουν στο σπίτι σου τίποτα. 15-20 μέρες πριν τη λήξη θα λάβεις email από ποιό κατάστημα της Πειραιώς θα πας να παραλάβεις τη νέα. Σήμερα το πρωί έλαβα εγώ email για τη δική μου που λήγει τέλος Μαΐου, να την παραλάβω από το κατάστημα που είχα παραλάβει και την προηγούμενη.

Εμένα πάντως το Γενάρη σπίτι μου την έστειλαν για ανανεωση. Και παρότι αρχικά όταν την είχα πρωτοβγάλει την είχα με παραλαβή απο το κατάστημα.

Σε δημόσιο φόρουμ είμαστε και γράφουμε την άποψη μας , όποιος ξέρει καλύτερα μας διορθώνει.

Δεν είναι ζήτημα υποκειμενικής άποψης αυτό για να διατυπώσει ο καθένας την γνώμη του. Ο τρόπος που λειτουργεί το συγκεκριμένο service δεν επιδέχεται ερνηνείας.

Θεωρώ ότι η παρανόηση ξεκίνησε με το λάθος διατύπωση του mol.

Προφανώς μπορείς να δηλώσεις το ίδιο κινητό σε όλους σου τους λογαριασμούς. Στο IRIS όμως πρέπει να είναι μοναδικός για κάθε "IRIS-λογαριασμό".

Μια χαρά είναι η διατύπωση του mol

Μπορείς να γραφτείς με το ίδιο κινητό και στις 5 τράπεζες (που συμμετέχουν στο on-line κύκλωμα) και μπορείς να στέλνεις λεφτά από όλες, αλλά σε εισερόμενη εντολή λαβάνεις στην τράπεζα από την οποία έγινε η τελευταία (πιο πρόσφατη) εγγραφή ή τροποποίηση.

logo-vwclub-2016.png

Δεν είναι ζήτημα υποκειμενικής άποψης αυτό για να διατυπώσει ο καθένας την γνώμη του. Ο τρόπος που λειτουργεί το συγκεκριμένο service δεν επιδέχεται ερνηνείας.

Μια χαρά είναι η διατύπωση του mol

Μπορείς να γραφτείς με το ίδιο κινητό και στις 5 τράπεζες (που συμμετέχουν στο on-line κύκλωμα) και μπορείς να στέλνεις λεφτά από όλες, αλλά σε εισερόμενη εντολή λαβάνεις στην τράπεζα από την οποία έγινε η τελευταία (πιο πρόσφατη) εγγραφή ή τροποποίηση.

Δε λέω κάτι διαφορετικό, απλά το περί εισερχόμενης εντολής δεν το έγραψα, το εννοούσα, γιατί σε αυτό αναφέρεται ο mol.

Nbg και ibank pay δε λειτουργούν εδώ και κάνα 2 Ώρο.

Έχουμε ιδέα τι έχει γίνει?

Καλησπέρα σήμερα ήρθε ο κούριερ και πήρε τα χαρτιά και υπέγραψα και την αίτηση για πιστωτική στη eurobank.ποτε θα έχω απαντήσει;την άλλη βδομάδα;

Καλησπέρα σήμερα ήρθε ο κούριερ και πήρε τα χαρτιά και υπέγραψα και την αίτηση για πιστωτική στη eurobank.ποτε θα έχω απαντήσει;την άλλη βδομάδα;

Ναι θα σε καλέσουν και θα σε ενημερώσουν αν χρειάζεται κάποιο άλλο δικαιολογητικο η αν εκκρίθηκε η απορρίφθηκε η αίτηση.

προσπαθω να κανω προσθηκη καρτας μεσω internet banking στην alpha και γραφει αποτυχια προσθηκη καρτας. Ενω η καρτα που εχω ειναι συνδεδεμενη με τον λογαριασμο μου, αλλα για καποιον λογο δεν την βγαζει οταν παω στις καρτες. Αλλα και με προσθηκη δεν την κανει....
Samsung S21 Ultra

Ακριβώς πίσω από την κάρτα είναι το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών. Μόνο έτσι λύνεται αυτό το πρόβλημα.

Καλησπέρα παιδιά .Είμαι νέος στο θέμα και θέλω να βγάλω πιστωτική ώστε να αγοράσω κάποια ηλεκτρικά είδη για το σπίτι .Στην περσινή μου δήλωση είχα εισόδημα 5,000ε πιστεύετε ότι μπορεί να μου εγκριθεί;; Ακόμα ψάχνω σε ποια τράπεζα να πάω να την βγάλω,προτείνετε κάποια για πρώτη;; Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά .Είμαι νέος στο θέμα και θέλω να βγάλω πιστωτική ώστε να αγοράσω κάποια ηλεκτρικά είδη για το σπίτι .Στην περσινή μου δήλωση είχα εισόδημα 5,000ε πιστεύετε ότι μπορεί να μου εγκριθεί;; Ακόμα ψάχνω σε ποια τράπεζα να πάω να την βγάλω,προτείνετε κάποια για πρώτη;; Ευχαριστώ!

Δύσκολα...

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

προσπαθω να κανω προσθηκη καρτας μεσω internet banking στην alpha και γραφει αποτυχια προσθηκη καρτας. Ενω η καρτα που εχω ειναι συνδεδεμενη με τον λογαριασμο μου, αλλα για καποιον λογο δεν την βγαζει οταν παω στις καρτες. Αλλα και με προσθηκη δεν την κανει....

εάν η κάρτα που θέλεις να βάλεις δεν έχει πρόσθετο κωδικό ασφαλείας για συναλλαγές δεν θα σε αφήσει να την προσθέσεις. πχ η χρεωστική της περαίως δεν έχει πρόσθετο κωδικό ασφαλείας όταν πχ κάνεις μια αγορά και δεν επιτρέπει να μπει στο alpha wallet . επίσης δεν μπορείς να πληρώσεις πολλούς λογαριασμούς με κάρτα άλλης τραπέζης υπάρχουν λίγες εταιρείες

Χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή επιστροφή της Eurobank; Μετά την τελευταία αναβάθμιση, δεν μπορώ να δω την ανάλυση των ευρώ επιστροφής μου. Κάνω κάτι λάθος;

Χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή επιστροφή της Eurobank; Μετά την τελευταία αναβάθμιση, δεν μπορώ να δω την ανάλυση των ευρώ επιστροφής μου. Κάνω κάτι λάθος;
Δεν τη βρίσκω την επιλογή αυτή πλέον στο μενού. Γενικά τα updates της εν λόγω εφαρμογής τον τελευταίο καιρό έχουν bugs.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Καλησπέρα στην ομάδα.Τεταρτη πήρε ο κούριερ τα χαρτιά για πιστωτική.και μέχρι σήμερα δεν έχω κάποια ενημέρωση ούτε για καλό ούτε για κακο.ΤΙ να υποθέσω;είναι νωρίς;η eurobank είναι η τράπεζα