Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Από σήμερα είναι εφικτή η αίτηση μέσω internet banking για τις νέες χρεωστικές κάρτες της Alpha Bank.

Τι κάνουν οι νέες κάρτες? :)

Άνοιγμα νέων λογαριασμών επιτρέπεται πλέον ? Σε τράπεζα που δεν έχεις id.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, 2000 yellows απο χρεωστική Πειραιώς ποσα € είναι σε εξαργύρωση σε σούπερ μάρκετ μασουτη;

Δεν κατάφερα να βρω καποιο calculator στο site της τράπεζας.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Καλησπέρα, 2000 yellows απο χρεωστική Πειραιώς ποσα € είναι σε εξαργύρωση σε σούπερ μάρκετ μασουτη;

Δεν κατάφερα να βρω καποιο calculator στο site της τράπεζας.

4 €

https://yellow.piraeusbank.gr/el/sunergates-tou-programmatos-epivraveushs-yellow/stratigikoi-synergates/sunergasia-me-ton-masouti

Άνοιγμα νέων λογαριασμών επιτρέπεται πλέον ? Σε τράπεζα που δεν έχεις id.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιτρέπεται πλέον το άνοιγμα λογαριασμών.

Με την άρση των capital controls από 1 Οκτωβρίου επιτρέπεται πλέον η ανάληψη μετρητών από πιστωτική κάρτα. Επομένως και η μεταφορά ποσού με χρέωση πιστωτικής κάρτας και πίστωση λογαριασμού. Η Eurobsnk προσάρμοσε το ebanking της και το επιτρέπει, ενώ η Alpha Bank εξακολουθεί να μας πληροφορεί ότι απαγορεύεται
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αλλαγές στο Τιμολόγιο Προμηθειών Χρεωστικών καρτών

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 9-10-2018 ορίζονται νέες χρεώσεις στις χρεωστικές κάρτες,

για τις επανεκδόσεις & αντικαταστάσεις

για τις ανανεώσεις (5 έτη)

για την έκδοση επιπλέον χρεωστικής κάρτας (παράλληλα με την υφιστάμενη)

https://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Pricing-List/2018/PricingList_01-10-2018.pdf

παιδια ποια η γνωημα σας φια το νεο e-banking της eurobank? Εγω προσωπικα το βρισκω τρομερα δισχρηστο οι αποθηκευμενεοι λογαριασμοι δεν φαινονται πλεον με drop own και πρεπει να τους αναζητησω με search ο ιδιος σε εναν προμηθευτη στην επωννυμια εχω το Αφοι μπροστα και εφαγα μια ωρα.
υπογραφή εκτός ορίων

τον chromium δεν τον δεχεται. Τους εστειλα κ mail.

Aνοιξα αναγκαστικα chrome αφου πλεον ολοι εχουν το νεο ebanking.

Oυτε εμενα μου αρεσε. Kαι δεν εμφανιζει κ τα ευρω απο την επιστροφη οπως δειχνει στο βιντεο.

@Bayern4, δίκιο έχεις. Μέχρι πρίν λίγες ημέρες όμως το είχε όμως.

Αυτό που λείπει (και θα έπρεπε να το έχουν όλοι), είναι το παρακάτω που έχει η alpha, το οποίο κρύβει όλα τα ποσά.

image.png

Παιδιά καλησπέρα!

Θέλω να βγάλω μια πιστωτική μάλλον πειραιώς που είναι και η μισθοδοσία μου. Εκκαθαριστικό στα 6992€, χωρίς να έχω κάτι στο όνομά μου και με 2000+ χιλιάρικα καταθέσεις...Έχω καμιά ελπίδα ή ν μην τρέχω τζάμπα;;;

Παιδιά καλησπέρα!

Θέλω να βγάλω μια πιστωτική μάλλον πειραιώς που είναι και η μισθοδοσία μου. Εκκαθαριστικό στα 6992€, χωρίς να έχω κάτι στο όνομά μου και με 2000+ χιλιάρικα καταθέσεις...Έχω καμιά ελπίδα ή ν μην τρέχω τζάμπα;;;

Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις

Εμένα η Eurobank με 8 χιλιαδες εκκαθαριστικό και καποιες καταθέσεις ( πανω απο 2 χιλιαδες ) μου την εβγαλε την yes αμεσως.

Η Μισθοδοσία μου δεν ειναι Eurobank.

Εμένα η Eurobank με 8 χιλιαδες εκκαθαριστικό και καποιες καταθέσεις ( πανω απο 2 χιλιαδες ) μου την εβγαλε την yes αμεσως.

Η Μισθοδοσία μου δεν ειναι Eurobank.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, (πόσο μάλλον όταν αναφέρεσαι σε άλλη τράπεζα) ακόμη να ξέρεις πως παίζει ρόλο και ο χρόνος που θα κάνεις την αίτηση, άλλοι με καλύτερα προνόμια από τα δικά σου μπορούν να φάνε άκυρο, γι αυτό και λέω ,αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις

παιδια ποια η γνωημα σας φια το νεο e-banking της eurobank? Εγω προσωπικα το βρισκω τρομερα δισχρηστο οι αποθηκευμενεοι λογαριασμοι δεν φαινονται πλεον με drop own και πρεπει να τους αναζητησω με search ο ιδιος σε εναν προμηθευτη στην επωννυμια εχω το Αφοι μπροστα και εφαγα μια ωρα.
Οι πρώτες εντυπώσεις εμένα δεν ήταν καλές, αρχικά χάθηκα γιατί η αλλαγή ήταν μεγάλη. Επίσης μου φαίνεται ότι δεν υπάρχουν πλέον επιλογές που ήταν διαθέσιμες παλαιότερα ή θέλει αρκετό ψάξιμο για να τις βρεις. Θα το συνηθίσουμε και αυτό με τον καιρό πιστεύω.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Από 1η Δεκεμβρίου 2018, οι Diners κάρτες εντάσσονται στο Πρόγραμμα ανταμοιβής Bonus και παύει η λειτουργία του Προγράμματος Shop&Win. Edited by pluss

Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας αν πέφτει το 'πιστωτικο score' σου στην περιπτωση της αιτησης για πιστωτικη καρτα και στην περίπτωση της απόρριψης της.Ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από 1η Δεκεμβρίου 2018, οι Diners κάρτες εντάσσονται στο Πρόγραμμα ανταμοιβής Bonus και παύει η λειτουργία του Προγράμματος Shop&Win.

Όχι ρε γαμ#το, χαλάσανε ίσως το καλύτερο πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων που υπάρχει με μίνιμουμ 2% κέρδος. :angry: Για μένα το bonus αξίζει κυρίως για αεροπορικά πλέον σε συνδυασμό με την aegean bonus visa.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παρομοίως, σκέφτομαι να ζητήσω κατάργηση και αλλαγή σε ΑΜΕΧ που είναι ανέπαφη και μπαίνει στο wallet

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Παρομοίως, σκέφτομαι να ζητήσω κατάργηση και αλλαγή σε ΑΜΕΧ που είναι ανέπαφη και μπαίνει στο wallet

Με μόνο μειονέκτημα ότι όπως και η diners δεν γίνεται δεκτή από πολλά καταστήματα

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Tώρα που έχει Master και Visa Bonus δεν υπάρχει λόγος για ΑΜΕΧ