Vasileios Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Βάλε το ETHNGRAAXXX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Το αίτημα το έκανες τηλεφωνικά; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι τηλεφωνικά! Θέλει λίγο υπομονή και πίεση αλλά αν την χρησιμοποιείς την κάρτα γενικά θα στο κάνουν. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Τι σημαίνει κάρτα διευκολύνσεως; Η διαφορά της από την πιστωτική είναι ότι στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμού πρέπει να εξοφληθεί το πλήρες υπόλοιπο (δεν έχει δηλαδή τη δυνατότητα να έχεις υπόλοιπο το οποίο να τοκίζεται έως την αποπληρωμή του) Από 01/09/2018, στον Πίνακα Επιβράβευσης yellow τροποποιείται ο υπολογισμός yellows για συναλλαγές αγορών με χρήση χρεωστικής κάρτας σε Συνεργάτες του Προγράμματος και διαμορφώνεται σε 5 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής. Ενημερωθείτε στο site του yellow. Να ΄σαι καλά που ενημέρωσες γιατί δεν το είχε πάρει το μάτι μου! Τον κακό τους τον καιρό!! :angry::down::rocket: Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα τρώει άκυρο πλέον η χρεωστική της Πειραιώς, από τη στιγμή που 1% (τόσο είναι τα 5 yellows/ευρώ αγοράς) είναι το ελάχιστο που μου δίνουν και άλλες κάρτες. Όχι τίποτα άλλο, μην ψάχνομαι πια κάρτα να δώσω. Όπως ακριβώς το λες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Καλημερα στην ομαδα..εχουν περασει 2 βδομαδες και δεν εχω καποιο νεοτερο με την αιτηση για πιστωτικη..εκανα στην πειραιως οπου εχω και την μισθοδοσια μου..να παρω εγω καποιο τηλ; ή να περιμενω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Καλημερα στην ομαδα..εχουν περασει 2 βδομαδες και δεν εχω καποιο νεοτερο με την αιτηση για πιστωτικη..εκανα στην πειραιως οπου εχω και την μισθοδοσια μου..να παρω εγω καποιο τηλ; ή να περιμενω;; Δεν χάνεις τίποτα, αλλά ήταν και Αύγουστος, δεν είναι αναπάντεχα πολύς χρόνος. Από Πειραιώς μου έχουν στείλει κάρτα σε αντίστοιχο διάστημα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα τρώει άκυρο πλέον η χρεωστική της Πειραιώς, από τη στιγμή που 1% (τόσο είναι τα 5 yellows/ευρώ αγοράς) είναι το ελάχιστο που μου δίνουν και άλλες κάρτες. Όχι τίποτα άλλο, μην ψάχνομαι πια κάρτα να δώσω. Επειδή δεν τα έχω ψάξει πολύ, συμφέρει πλέον περισσότερο το Go4More σε σχέση με τα yellows π.χ. σε Shell, Σκλαβενίτη κλπ.? Αναφέρομαι σε χρεωστικές κάρτες πάντα (για να ξέρω ποια θα χρησιμοποιώ απο τις δυο.. ) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Επειδή δεν τα έχω ψάξει πολύ, συμφέρει πλέον περισσότερο το Go4More σε σχέση με τα yellows π.χ. σε Shell, Σκλαβενίτη κλπ.? Αναφέρομαι σε χρεωστικές κάρτες πάντα (για να ξέρω ποια θα χρησιμοποιώ απο τις δυο.. ) Βενζίνη: Εθνική 2% σε ΕΚΟ, AEGEAN, ελιν, Shell. Πειραιώς 1% στη shell Super market: Εθνική 1% σε Σκλαβενίτη και e-fresh. Πειραιώς 1% σε Σκλαβενίτη, Χαλκιαδάκη και Μασούτη Τα παραπάνω δεν τα έχω κοιτάξει τους τελευταίους μήνες, άρα θα πρέπει να τα σιγουρέψεις. Ισχύουν για χρεωστικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Το 3% που εδινε η Πειραως στην Avin εχει κοπεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Το 3% που εδινε η Πειραως στην Avin εχει κοπεί; Από ότι είδα ισχύει. Αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν είναι με yellows. Η επιστροφή στο λογαριασμό γίνεται άμεσα με την πληρωμή; Αρκετά ενδιαφέρον ακούγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Γίνεται κατά την έκδοση του λογαριασμού και όχι τη στιγμή της αγοράς. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Κατάλαβα, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Το 3% που εδινε η Πειραως στην Avin εχει κοπεί; φυσικα και ισχυει. Ειναι η καλυτερη προσφορα για βενζινη. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 φυσικα και ισχυει. Ειναι η καλυτερη προσφορα για βενζινη. Μαζί με το 3% σε ΕΚΟ της YES (μόνο που αυτή είναι πιστωτική). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Μαζί με το 3% σε ΕΚΟ της YES (μόνο που αυτή είναι πιστωτική). Πλέον είναι 1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 και η energy mastercard δινει 3% στην shell Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Αμα εχω οριο σε πιστωτικη 1500 ευρω και εχω ψωνισει 1400 μπορω να παω να βαλω 1400 και να μηδενιστει το χρεος πριν βγει ο λογαριασμος ωστε να τη χρησιμοποιησω αμεσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Αμα εχω οριο σε πιστωτικη 1500 ευρω και εχω ψωνισει 1400 μπορω να παω να βαλω 1400 και να μηδενιστει το χρεος πριν βγει ο λογαριασμος ωστε να τη χρησιμοποιησω αμεσως? μπορεις αρκει να εχει λογιστηκοποιηθει η συναλλαγη η οι συναλλαγες που εκανες και εφτασες να χρωστας τα 1400 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Ναι Μπορείς να το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Πλέον είναι 1% Το πρόγραμμα "€πιστροφή" είναι τόσο. Η yes δεν έχει "€πιστροφή", έχει δικό της πρόγραμμα με 3% Edited September 2, 2018 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Μια ερώτηση σχετικά με τράπεζα και όχι πιστωτικές.. Έχω 10 χιλιάδες ευρώ. Μπορώ να τα έχω σε 2 3 τράπεζες μοιρασμένα η είναι καλύτερα να τα έχω σε μια τράπεζα όλες τις καταθέσεις μου μαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Μια ερώτηση σχετικά με τράπεζα και όχι πιστωτικές.. Έχω 10 χιλιάδες ευρώ. Μπορώ να τα έχω σε 2 3 τράπεζες μοιρασμένα η είναι καλύτερα να τα έχω σε μια τράπεζα όλες τις καταθέσεις μου μαζί; για μενα, η δισπορα χρηματων ειναι καλυτερη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 για μενα, η δισπορα χρηματων ειναι καλυτερη Καλημέρα.. Από ποια άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 (edited) Το πρόγραμμα "€πιστροφή" είναι τόσο. Η yes δεν έχει "€πιστροφή", έχει δικό της πρόγραμμα με 3% Ναι το είχε μέχρι τα μεσα Ιουνίου αν θυμάμαι καλά την ημερομηνία.Πλεον είναι 1% . Τον Ιούλιο μονο είχε προσφορά καθε τριτη 5% . Θα το κοιτάξω όμως μηπως κανω λάθος. Edited September 3, 2018 by panosk7dl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Ναι το είχε μέχρι τα μεσα Ιουνίου αν θυμάμαι καλά την ημερομηνία.Πλεον είναι 1% . Τον Ιούλιο μονο είχε προσφορά καθε τριτη 5% . Θα το κοιτάξω όμως μηπως κανω λάθος. H yes έχει ακόμα 3%. Το είχα κοιτάξει και σε μια αγορά βενζίνης τον Αύγουστο για να το σιγουρέψω. Επίσης, στο site (που είναι ενημερωμένο), το λέει ότι είναι 3% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Καλημέρα.. Από ποια άποψη; ευκολιας στην χρηση χρεωστικων - πιστωτικων η καθε τραπεζα στην οποια εχεις χρηματα σε αντιμετωπιζει διαφιρετικα, αναλογως το ποσο βεβαια. εν καιρω capital controls εχεις μεγαλυτερο ποσο σε μετρητα αμεσα διαθεσιμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts