pReHiStoRik Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Είναι όπως τα λέει ο minast. Και εγώ ήμουνα αρκετά καχύποπτος κυρίως μην την πατήσουμε. Η μόνη παγίδα είναι η ελάχιστη δόση!! Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δοκίμασα αγορά με πιστωτική για γυαλιά μέσω ίντερνετ και πέρασε κανονικά πριν λίγο. Ενώ δεν πέρναγε. Απο hawkers. Έτσι για ενημέρωση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δοκίμασα αγορά με πιστωτική για γυαλιά μέσω ίντερνετ και πέρασε κανονικά πριν λίγο. Ενώ δεν πέρναγε. Απο hawkers. Έτσι για ενημέρωση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά από σημερινή ενημέρωση με μήνυμα, της Eurobank για τις αλλαγές στα cc,αγόρασα από Κινέζο ένα gadget,ένα beam expander για κάποιο λέιζερ που έχω,και μάλιστα πλήρωσα με PayPal.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Καλό είναι να γνωρίζετε ότι αν δεν έχει ήδη γίνει, σύντομα θα ανοίξουν μετά από 1 χρόνο οι card non present συναλλαγές στα πλαίσια Της χαλάρωσης των capital control. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Έχει κάνει μήπως κάποιος αγορά EnChroma γυαλιών πρόσφατα να ξέρει αν περνάει κάρτα; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εσυ που αγορασες με πιστωτικη τα γυαλια απο ιντερνετ Πως γινεται η αγορα η διαδικασία τις πιστωτικης μπορεις να με εξηγησεις????να μαθαινω☺☺☺☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εσυ που αγορασες με πιστωτικη τα γυαλια απο ιντερνετ Πως γινεται η αγορα η διαδικασία τις πιστωτικης μπορεις να με εξηγησεις????να μαθαινω☺☺☺☺ Είτε μέσω Paypal εφόσον έχεις συνδέσει την πιστωτική σου κάρτα για μεγαλύτερη ασφάλεια ή με απευθείας χρέωση της πιστωτικής. Αυτές είναι οι αλλαγές στα capital controls. Πρίν 3 μέρες πήρα 4 αξεσουάρ αυτοκινήτου που μέχρι πρίν λίγες μέρες έτρωγα άκυρο μέσω Visa πιστωτικής κάρτας. Σε ό,τι αφορά τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών για αγορές μέσω Internet, επιτρέπεται πλέον οι αγορές αυτές να έχουν να κάνουν με είδη: • Ενδυσης και υπόδησης. • Οικιακού εξοπλισμού. • Ηλεκτρικών ειδών/εξοπλισμού. • Καλλυντικών. • Video games. Αντίθετα, απαγορευμένες μέσω καρτών παραμένουν οι αγορές ειδών έργων τέχνης και η συμμετοχή σε δημοπρασίες, οι συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τα τυχερά παιχνίδια, οι αγορές σε κοσμηματοπωλεία, οι γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πορνογραφικό υλικό, οι προσωπικές υπηρεσίες, οι πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 δε ξερω αν εχει συμβει σε αλλον..πρωτη φορα το καταλαβα ομως.. εχω eurobank αλλα οι περισσοτερες αγορες μεσω paypal αποκλειοντουσαν ετσι χρησιμοποιουσα τη ρεβο καποιες περνουσαν ομως.χθες εγινε ακριβως αυτο,αγορασα κατι 90 λεπτα,χρεωθηκε σημερα κτλ και βλεπω χρεωση συναλλαγματος 2.5 ευρω! παιρνω τηλεφωνο,λεει χρεωσεις του πωλητη.μα πως λεω φιξ ειναι η τιμη.με τα πολλα μου βρισκει κ αλλες αγορες που εκανα και εχουν χρεωθει ολες απο 2.5 ευρω,συνολο εχω χασει κανα 20ρικο... τι φαση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 δε ξερω αν εχει συμβει σε αλλον..πρωτη φορα το καταλαβα ομως.. εχω eurobank αλλα οι περισσοτερες αγορες μεσω paypal αποκλειοντουσαν ετσι χρησιμοποιουσα τη ρεβο καποιες περνουσαν ομως.χθες εγινε ακριβως αυτο,αγορασα κατι 90 λεπτα,χρεωθηκε σημερα κτλ και βλεπω χρεωση συναλλαγματος 2.5 ευρω! παιρνω τηλεφωνο,λεει χρεωσεις του πωλητη.μα πως λεω φιξ ειναι η τιμη.με τα πολλα μου βρισκει κ αλλες αγορες που εκανα και εχουν χρεωθει ολες απο 2.5 ευρω,συνολο εχω χασει κανα 20ρικο... τι φαση? Μαλλον (Δεν ειναι 100%) οτι η eurobank εχει χρεωση για πληρωμη σε αλλο νομισμα με ελαχιστη χρεωση 2,5 ευρω.Γιαυτο παντα revolut για πληρωμη σε αλλο νομισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Μαλλον (Δεν ειναι 100%) οτι η eurobank εχει χρεωση για πληρωμη σε αλλο νομισμα με ελαχιστη χρεωση 2,5 ευρω.Γιαυτο παντα revolut για πληρωμη σε αλλο νομισμα... τραγικο.ας μας πει κ αλλος αν του συμβαινει Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) δε ξερω αν εχει συμβει σε αλλον..πρωτη φορα το καταλαβα ομως.. εχω eurobank αλλα οι περισσοτερες αγορες μεσω paypal αποκλειοντουσαν ετσι χρησιμοποιουσα τη ρεβο καποιες περνουσαν ομως.χθες εγινε ακριβως αυτο,αγορασα κατι 90 λεπτα,χρεωθηκε σημερα κτλ και βλεπω χρεωση συναλλαγματος 2.5 ευρω! παιρνω τηλεφωνο,λεει χρεωσεις του πωλητη.μα πως λεω φιξ ειναι η τιμη.με τα πολλα μου βρισκει κ αλλες αγορες που εκανα και εχουν χρεωθει ολες απο 2.5 ευρω,συνολο εχω χασει κανα 20ρικο... τι φαση? Η χρεωστική κάρτα της eurobank έχει προμήθεια Για μετατροπή συναλλάγματος 2.5€. Είναι fix η χρέωση ανεξαρτήτως ποσού αγοράς, δηλαδή είτε αυτό που αγοράσεις κοστίζει 1$ είτε 1000$. Οπότε συμφέρει μόνο αν αγοράσεις κάτι μεγάλης αξίας. Η prepaid της eurobank έχει χρέωση ανάλογα με το πόσο αγοράς με μέγιστη χρέωση 2% επί το ποσού αγοράς. Η alphabank δεν κραταει καθόλου προμήθεια Για μετατροπή συναλλάγματος, νομίζω το ίδιο και η εθνική. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 9, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Η χρεωστική κάρτα της eurobank έχει προμήθεια Για μετατροπή συναλλάγματος 2.5€. Είναι fix η χρέωση ανεξαρτήτως ποσού αγοράς, δηλαδή είτε αυτό που αγοράσεις κοστίζει 1$ είτε 1000$. Οπότε συμφέρει μόνο αν αγοράσεις κάτι μεγάλης αξίας. Η prepaid της eurobank έχει χρέωση ανάλογα με το πόσο αγοράς με μέγιστη χρέωση 2% επί το ποσού αγοράς. Η alphabank δεν κραταει καθόλου προμήθεια Για μετατροπή συναλλάγματος, νομίζω το ίδιο και η εθνική. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Σήμερα που αγόρασα μια θήκη από ali με την american express της Alpha Bank 1.49$ μου αφαιρέθηκε από τον λογαριασμό 1,37€ τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Σήμερα που αγόρασα μια θήκη από ali με την american express της Alpha Bank 1.49$ μου αφαιρέθηκε από τον λογαριασμό 1,37€ τίποτε άλλο. Ναι η alpha bank είναι από τις τράπεζες που συμφέρουν οι αγορές σε ξένο νόμισμα γιατί δεν κρατά προμήθεια. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 http://www.fpress.gr/agora/item/46741-ta-mnimonia-exafanisan-tis-pistotikes-%E2%80%93-posoi-diathetoyn-karta-simera Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 να κ κατι θετικο: ο θανατος της πιστωτικης καρτας κ των δανειων. ο "κοπανιστος αερας" με τον οποιο "πληρωνε" ο ελληναρας. εορτοδανεια, διακοποδανεια.. αμετρητες πιστωτικες.. η χαρα του ηλιθιου υπερκαταναλωτη που απλωνε το ποδια περα απο το παπλωμα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) να κ κατι θετικο: ο θανατος της πιστωτικης καρτας κ των δανειων. ο "κοπανιστος αερας" με τον οποιο "πληρωνε" ο ελληναρας. εορτοδανεια, διακοποδανεια.. αμετρητες πιστωτικες.. η χαρα του ηλιθιου υπερκαταναλωτη που απλωνε το ποδια περα απο το παπλωμα. Μια χαρά μπορούν να συνδεθούν οι κάρτες αν θέλουν και μάλιστα καμιά σημασία δεν έχει αν είναι debit η Credit ...Αυτά τα άρθρα είναι πληγή για την νοημοσύνη μας... Edited August 17, 2016 by impreza_sti Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Για ποιο λογο πληγη? Παραθετει συγκεκριμενους αριθμους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Το εγραψα και αλλου, εκανα αγορα μια σολα 2ε και μου κρατησε η Γιουρομπανκ 2.5ε προμηθεια συναλλαγμα. Με τα πολλα σημερα φορτισα κιολας ρεβολουτ με μεγαλο πακετο και σιγα σιγα αδειαζω το λογαριασμο μου, πανε ολα στον λογαριασμο εξωτερικο. Οι βρισιες και η συγχηση 15αυγουστο στη τηλεφωνικη εξυπηρετηση μου αφησανε ψυχολογικο. Edited August 17, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Για ποιο λογο πληγη? Παραθετει συγκεκριμενους αριθμους Τι αριθμούς παραθέτει; Ποιο είναι το δύσκολο; Να βγάλουν έναν πίνακα από μια βάση δεδομένων που υπάρχει ήδη στις τράπεζες; Επίσης λέει φρένο στα σχέδια του υπουργείου εξαιτίας του μικρού αριθμού πιστωτικών, κάτι το οποίο δεν ισχύει καθώς θα μετρούν οι αγορές και από τις χρεωστικές κάρτες. Ακόμη και ο παππούς μου έβγαλε χρεωστική λίγο πριν φτάσει στα 80 του χρόνια. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Πρακτικά δεν υπάρχει λόγος να φιλονικούμε για το εάν θα εφαρμοστεί, μπορούμε απλά να περιμένουμε να δούμε. Πάντως είναι γεγονός ότι είναι λίγο αργά για να ψηφιστεί (δεδομένου και του κλεισίματος της Βουλής) αλλά δεν είναι λίγες και οι φορές που κάτι έχει περάσει ως τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο. Από την άλλη, είναι (άλλη μία) ανοησία να καθορίζεται το φορολογικό καθεστώς σχεδόν στο τέλος του χρόνου, και γι' αυτό τείνω να πιστέψω ότι μάλλον δεν θα ισχύσει από την τρέχουσα χρονιά, ή θα ισχύσει υβριδικά (κάρτες+τυπωμένες αποδείξεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Πρακτικά δεν υπάρχει λόγος να φιλονικούμε για το εάν θα εφαρμοστεί, μπορούμε απλά να περιμένουμε να δούμε. Πάντως είναι γεγονός ότι είναι λίγο αργά για να ψηφιστεί (δεδομένου και του κλεισίματος της Βουλής) αλλά δεν είναι λίγες και οι φορές που κάτι έχει περάσει ως τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο. Από την άλλη, είναι (άλλη μία) ανοησία να καθορίζεται το φορολογικό καθεστώς σχεδόν στο τέλος του χρόνου, και γι' αυτό τείνω να πιστέψω ότι μάλλον δεν θα ισχύσει από την τρέχουσα χρονιά, ή θα ισχύσει υβριδικά (κάρτες+τυπωμένες αποδείξεις). Υπαρχει και μια αλλη παραμετρος που δεν θιγει το αρθρο και ειναι πολυ πρακτικο:τι θα γινει με τις προσθετες καρτες.Γονιος μπορει να εχει βγαλει πιστωτικη στα παιδια του,που μπορει να ειναι ανεργοι ή φοιτητες ή ακομα και να δουλευουν.Το αφοροογητο θα χτιζεται για τον κατοχο της κυριας καρτας (καθως εχει βγει με το ΑΦΜ του) ή στα προσθετα μελη που χρησιμοποιουν την εξτρα καρτα? Με τις χρεστικες καρτες και τους συνδικαιουχους λογαριασμου τι θα γινει? Προσωπικα αν μπορουσα να κανω ολες τις συναλλαγες μου με πιστωτικη/χρεωστικη θα τις εκανα και πιστευω οτι πρεπει να γινονται συναλλαγες με πιστωτικη/χρεωστικη για την αποδυγη φοροδιαφυγης αλλα ειναι και μερικες λεπτομερειες που πρεπει να λυθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 η προμηθεια ισχυει και για πιστωτικες eurobank? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Όταν σε μια συναλλαγή50ευρω με πιστωτικη στο βενζινάδικο .50 θα πληρωσω η θα βάλει και τοκο (υποψιν μιλαω θα πληρωθεί στην ώρα του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Όταν σε μια συναλλαγή50ευρω με πιστωτικη στο βενζινάδικο .50 θα πληρωσω η θα βάλει και τοκο (υποψιν μιλαω θα πληρωθεί στην ώρα του) 50 θα πληρώσεις. Όταν πληρώνεις όλο το ποσό στην ώρα του, δεν πληρώνεις τόκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 ευχαριστω φιλε.λεω να την δουλεψω την πιστωτικη δειλα δειλα εκει που χρειαζεται και μαλιστα σε αγορες που ειναι ατοκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts