Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Που το ειδες αυτο οτι χρεωνουν την εφαρμογη; Το μηχανακι ναι, 8€.

Μου το είπαν όταν με πήραν τηλέφωνο για ταυτοποίηση στοιχείων και μετά όταν πήγα από την τράπεζα μου το ξαναειπε ή υπάλληλος εκεί,αν δεις και τα σχολεία στο google play το γράφουν κι εκεί.

Αν πληρώσεις το μηχανάκι δεν σου ζηταν έξτρα αλλά λεφτά για την εφαρμογή(alpha safe access).

Δεν χρεωνουν την εφαρμογη.Αυτο που χρεωνουν ειναι η ενεργοποιηση της εφαρμογης προσθετου κωδικου.Τον κακο τους το καιρο φυσικα.Χρησιμοποιησα τη τηλ.εξυπηρετηση πριν 2 μερες.4 ωρες για επανενεργοποιηση της υπηρεσιας+reset pin debit καρτας.Ο υπαλληλος εσκιζε τα ρουχα του οτι δεν μπορω να προσθεσω το κινητο μου στα στοιχεια μου στο ebanking και πρεπει να παω στο καταστημα.Προφανως δεν πολυγνωριζουν το αντικειμενο γιατι με το προσθετο κωδικο μια χαρα εβαλα το κινητο μου

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν ξερω. Εγω χρησιμοποιω το ebanking πανω απο 8 χρονια. Χρησιμοποιουσα το μηχανακι, και το εχω πληρωσει 8€. Πριν ενα μηνα ειδα στο google play την εφαρμογη, την κατεβασα και μετα μπηκα στο ebanking την δηλωσα και την συχρονησα. Απο τοτε χρησιμοποιω την εφαρμογη. Δεν ειδα κατι για πληρωμη και φυσικα δεν πληρωσα κατι

Χρεώνει τις συναλλαγές με κωδικό αρα τις είχες πληρώσει. Αν χρησιμοποιούσες πρωτη φορά την εφαρμογή θα πλήρωνες τότε.

Χρεώνει τις συναλλαγές με κωδικό αρα τις είχες πληρώσει. Αν χρησιμοποιούσες πρωτη φορά την εφαρμογή θα πλήρωνες τότε.

Ναι το μηχανακι το ειχα πληρωαει.

Γι αυτο δεν χρεωθηκα τωρα κατι

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Γενικά eurobank δωρεάν κωδικος σε κινητό, εθνική εδινε δωρεάν μηχανάκι σε φοιτητές καιτώρα τελευταία δωρεάν; κωδικος σε κινητό, Πειραιώς παλιότερα δωρεάν κωδικός σε κινητό και αλφα κωδικός με πληρωμή

Είσαι σίγουρος την alpha? Πριν 1.5 περίπου έκανα εκεί ebanking και είχε χρέωση, τα πήραν από το λογαριασμό τα χρήματα.

Σιγουρότατος. Μάλιστα την αίτηση την έκανα και ονλάιν και δεν προσκόμησα δεκο και τέτοια στο κατάστημα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ebanking στην alpha είναι δωρεάν,χρεώνουν μόνο το μηχανάκι ή την εφαρμογή(safe access) για κινητα 8 ευρω(για τον πρόσθετο κωδικό ασφαλείας).

Δεν ξερω γιατί αλλά εγώ δεν χρεωθηκα ποτέ για την εφαρμογη τους και το είπα σε μια υπάλληλο τους και μου είπε αποκλείεται να μην χρεωθηκα :p

Βέβαια χρεώθηκα κι εγώ 8€ για την εγαρμογή. Δωρεάν το ένα, λαμογιά στο άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα χρεωνει η πειραιως το μηχανακι ή οχι;

τελικα χρεωνει η πειραιως το μηχανακι ή οχι;

Η Πειραιώς δεν έχει μηχανάκι, όταν χρειάζεται έξτρα κωδικό στον στέλνει με SMS, η ενεργοποίηση του Web Banking κοστίζει € 5 και στα χρεώνει στο λογαριασμό σε δεύτερο χρόνο

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Η Πειραιώς δεν έχει μηχανάκι, όταν χρειάζεται έξτρα κωδικό στον στέλνει με SMS, η ενεργοποίηση του Web Banking κοστίζει € 5 και στα χρεώνει στο λογαριασμό σε δεύτερο χρόνο

Η Πειραιώς έχει μηχανάκι για όποιον το προτιμά, με χρέωση 8 ευρώ το χρόνο

Πηγή

Για να μεταφερω χρήματα με εμβασμα στο paypal balance πρεπει απαραιτητα να χρησιμοποιησω τον τραπεζικο λογαριασμο που εχω δηλωσει στο paypal ; Ή μπορω και απο αλλον λογαριαμό μου; Και αν μεταφερω απο αλλον πως θα τα αναγνωρισει το paypal και θα τα πιστωσει στο δικο μου balance ;

Μπορεις να μεταφέρεις χρήματα στο paypal από όποιον λογαριασμό θέλεις αρκεί να είναι στο όνομα σου .

Το Paypal δεν εχει μόνο έναν λογαριασμό , έχει παρα πολλούς διαφορετικούς.

Έτσι αν υπάρχει κάποια συνωνυμία θα δώσει κάποιον άλλο λογαριασμό σε κάποιον άλλον.

Μπορεις να μεταφέρεις χρήματα στο paypal από όποιον λογαριασμό θέλεις αρκεί να είναι στο όνομα σου .

Το Paypal δεν εχει μόνο έναν λογαριασμό , έχει παρα πολλούς διαφορετικούς.

Έτσι αν υπάρχει κάποια συνωνυμία θα δώσει κάποιον άλλο λογαριασμό σε κάποιον άλλον.

Ευχαριστω για την απάντηση. Επομενως το μονο διακριτικό γνωρισμα που χρησιμοποιει το paypal ειναι το ονομα. Αρα αυτο που πρεπει να κανω ειναι να ζητησω απο το paypal να μου αλλαξει το ονομα απο Thanasis σε Athanasios οπως αναφερεται στους τραπεζικους λογαριασμους

Πριν 3 μέρες παρέλαβα την πιστωτική μου κάρτα απο την πειραιώς. Μπορεί να μ πει κάποιος πως μπορώ να καταλάβω ότι δουλεύει κανονικά για να μην πάω σε κανένα μαγαζι και γίνω ρόμπα? Μέσα από την τράπεζα μ είπαν να την δοκιμάσω σε ένα ατμ να πατήσω υπόλοιπο και αν αυτό ήταν μηδέν τότε θα δούλευε μια χαρά. Εγώ πάντως όταν πάτησα ενημέρωση υπολοίπου μου έβγαλε η συναλαγή απετυχε γιατί έληξε ο χρόνος αναμονής. Η ενεργοποίηση της καρτας έγινε μέσω του υπάληλου από το τηλέφωνο και μου ήρθε και αντίστοιχο μήνυμα
Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

Πριν 3 μέρες παρέλαβα την πιστωτική μου κάρτα απο την πειραιώς. Μπορεί να μ πει κάποιος πως μπορώ να καταλάβω ότι δουλεύει κανονικά για να μην πάω σε κανένα μαγαζι και γίνω ρόμπα? Μέσα από την τράπεζα μ είπαν να την δοκιμάσω σε ένα ατμ να πατήσω υπόλοιπο και αν αυτό ήταν μηδέν τότε θα δούλευε μια χαρά. Εγώ πάντως όταν πάτησα ενημέρωση υπολοίπου μου έβγαλε η συναλαγή απετυχε γιατί έληξε ο χρόνος αναμονής. Η ενεργοποίηση της καρτας έγινε μέσω του υπάληλου από το τηλέφωνο και μου ήρθε και αντίστοιχο μήνυμα

και γιατι θα γινεις ρομπα ;

Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις από το ATM να κάνεις και εσύ ενεργοποίηση (είναι κάπου στις άλλες υπηρεσίες). Όσες φορές μου έλεγαν ότι την έχουν ενεργοποιήσει, πάντα χρειαζόταν να το κάνω και εγώ. Ο τρόπος δοκιμής με το υπόλοιπο θα έπρεπε να είχε δουλέψει.

Κατά τα άλλα, πρέπει να φύγει η ρετσινιά ότι εάν δεν δουλέψει η κάρτα είμαστε μπατίρηδες ή απατεώνες :). Αν δεν έχει ουρά από πίσω στο ταμείο (και έχεις μετρητά για backup) μια δοκιμή σε ένα κατάστημα είναι εξίσου καλή.

Περιμένω ένα refund στην κάρτα (το οποίο έχει ολοκληρωθεί ) απο της 12 του μήνα αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στον λογαριασμό

Στο e-banking είναι στις προβλέψεις (alpha) , ξέρει κανείς πότε πάει στις κανονικές συναλλαγές ;

Η ενεργοποίηση αγορά κινήσεις από atm. Εγώ την χρησιμοποίησα χωρίς ενεργοποίηση γιατί δεν λειτουργούσε το σύστημα εκείνη την ώρα για να κάνω ενεργοποίηση. Το παγωτό μου μια χαρά το πλήρωσα πάντως.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μου το είπαν όταν με πήραν τηλέφωνο για ταυτοποίηση στοιχείων και μετά όταν πήγα από την τράπεζα μου το ξαναειπε ή υπάλληλος εκεί,αν δεις και τα σχολεία στο google play το γράφουν κι εκεί.

Αν πληρώσεις το μηχανάκι δεν σου ζηταν έξτρα αλλά λεφτά για την εφαρμογή(alpha safe access).

Μετά από πόσες μέρες από την στιγμή που έκανες την ζευγοποίηση εφαρμογής-web banking σε πήρανε τηλέφωνο για ταυτοποίηση στοιχείων;

Πρώτη φορά έφαγα άκυρο με κάρτας dynamic visa της alpha bank στο amazon. Έχω 5 μέρες για να πληρωθεί η παραγγελία. Τώρα δοκίμασα την χρεωστική visa της Πειραιώς.

Πρώτη φορά έφαγα άκυρο με κάρτας dynamic visa της alpha bank στο amazon. Έχω 5 μέρες για να πληρωθεί η παραγγελία. Τώρα δοκίμασα την χρεωστική visa της Πειραιώς.

Αν εχεις χρεωστικη ΑΜΕΧ της Alpha δοκιμασε ....

Αν εχεις χρεωστικη ΑΜΕΧ της Alpha δοκιμασε ....

Δυστυχώς δεν έχω. Και η χρεωστική μου της alpha είναι visa.

Δυστυχώς δεν έχω. Και η χρεωστική μου της alpha είναι visa.

Σε μενα μονον αυτη περναει. Σε ολες τις συναλλαγες

Σε μενα μονον αυτη περναει. Σε ολες τις συναλλαγες

Σήμερα πάντως πολύ έχουν πρόβλημα με τις αγορές.

Από το internet banking της Πειραιώς:

Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €500, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 30/11/2015. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.

Από το internet banking της Πειραιώς:

Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €500, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 30/11/2015. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.

Εξάντλησε το μηνιαίο όριό της το σαπάκι η Πειραιώς. Πριν 10 λεπτά με το άλλο σαπάκι την ΕΤΕ έκανα κανονικά μεταφορά σε Revolut. Αναμενόμενα ήταν αυτά τα προβλήματα αφού αρχίσαμε να ψωνίζουμε και να στέλνουμε ό,τι μπορούμε έξω και θα ενταθούν πολύ στο μέλλον αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση (και θα αργήσει να βελτιωθεί κατά τη γνώμη μου). Μην παραξενευτείτε αν 5 Δεκεμβρίου αρχίσουν να εξαντλούν και τα όριά τους για το Δεκέμβρη που πλησιάζουν και οι γιορτές...