al3x1k0 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Μου την ενέκριναν τελικά σήμερα την university visa της Πειραιώς, ούτε 24 ώρες από την ώρα της αίτησης. Μου την έβγαλαν με 800€ αφού αυτό το όριο μου πρότεινε ο υπάλληλος στην τράπεζα να βάλουμε στην αίτηση. Πληροφοριακά βγαίνει από 500€ μέχρι 1000€. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Μου την ενέκριναν τελικά σήμερα την university visa της Πειραιώς, ούτε 24 ώρες από την ώρα της αίτησης. Μου την έβγαλαν με 800€ αφού αυτό το όριο μου πρότεινε ο υπάλληλος στην τράπεζα να βάλουμε στην αίτηση. Πληροφοριακά βγαίνει από 500€ μέχρι 1000€. Μπορείς να μας πεις αν ζήτησαν αφμ γονέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Στην πειραιως σε απορριπτουν και αν το μελος που θες να προσθεσεις ειναι ανεργο ή εχει πολυ χαμηλο εισοδημα, ακομη και αν δεν υπαρχει προβλημα με τον κυριο κατοχο. Μήπως κάτι έχεις αντιληφθεί λάθος? Αναφέρθηκε σε πρόσθετο μέλος,όχι π.χ. σε αίτηση πιστωτικής σε κάποιον που δηλώνει άνεργος. Edited September 11, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ναι μπορεις να βαλεις προσθετο μελος Χρειάζεται δικαιολογητικά και τέτοια για το πρόσθετος μέλος?( όπου εάν γίνει εγώ θα είμαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Χρειάζεται δικαιολογητικά και τέτοια για το πρόσθετος μέλος?( όπου εάν γίνει εγώ θα είμαι) Εγω εβγαλα στην γυναικα μου. Για να μην πηγαινοερχομαι ειχαμε ταυτοτητες πιστοποιητικο οικεγενειακης καταστασης και εκκαθαριστικο. Αν εκδοσεις προοσθετη καρτα τελικα θα παρεις και bonus ποντους σαν να προκειται για καινουρια πιστωτικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Μπορείς να μας πεις αν ζήτησαν αφμ γονέα; Για κάθε ενδιαφερόμενο, μου ζήτησαν: ΑΔΤ Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ Λογαριασμό ΔΕΚΟ (εγώ πήγα υπεύθυνη δήλωση από cosmote με τα στοιχεία μου και τη δέχτηκαν) Βεβαίωση σπουδών ή πάσο Αν φαίνεσαι προστατευόμενο μέλος στη δήλωση του γονιού, τη ίδια την δήλωση Άρα ναι, από την δήλωση είδαν και το ΑΦΜ του πατέρα μου. Μικρό το κακό βέβαια αφού δεν μπήκε εγγυητής. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Άρα ναι, από την δήλωση είδαν και το ΑΦΜ του πατέρα μου. Μικρό το κακό βέβαια αφού δεν μπήκε εγγυητής. προφανώς θα είδαν καλό πιστωτικό ιστορικό για αυτό την δέχτηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Εγω εβγαλα στην γυναικα μου. Για να μην πηγαινοερχομαι ειχαμε ταυτοτητες πιστοποιητικο οικεγενειακης καταστασης και εκκαθαριστικο. Αν εκδοσεις προοσθετη καρτα τελικα θα παρεις και bonus ποντους σαν να προκειται για καινουρια πιστωτικη Εκκαθαριστικό της γυναίκας σου? Έχει καμία σχέση το είσοδημα όταν μπαίνεις πρόσθετο μέλος?( έχω αλλά μικρό ) Ευχαριστώ πάντως για κάθε πληροφορία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δοκιμασα τρεις φορες μεσω paypal σημερα μου ελεγε να βαλω αριθμο καρτας και τις 3 φορες χωρις να ολοκληρωσει και μου εχει δεσμευσει 3*0,96 ευρω για καθε πρισπαθεια .Απο Eurobank μου ειπαν οτι θα τα αποδεσμευσουν σε λιγες μερες . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Εκκαθαριστικό της γυναίκας σου? Έχει καμία σχέση το είσοδημα όταν μπαίνεις πρόσθετο μέλος?( έχω αλλά μικρό ) Ευχαριστώ πάντως για κάθε πληροφορία σου. Κανουμε κοινη φορολογικη δηλωση. Νομιζω δεν χρειαζεται αλλα το πηρα για να ειμαι καλυμενος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Μήπως κάτι έχεις αντιληφθεί λάθος? Αναφέρθηκε σε πρόσθετο μέλος,όχι π.χ. σε αίτηση πιστωτικής σε κάποιον που δηλώνει άνεργος.Την περιπτωση μου σου ανεφερα. Αυτη τη στιγμη κουβαλαω την πιστωτικη του πατερα μου γιατι σε εμενα(ανεργος-εποχικος) ως προσθετο μελος δεν εγκρίθηκε ουτε στην αδερφη μου(χαμηλο εισοδημα). Μιλαμε για πιστωτικη που την ενεκριναν και σε 5 μερες την ειχαμε σπιτι με οριο 2000€. Ζητησανε και για εμενα εκκαθαριστικο και μισθοδοσια προσφατη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Κανουμε κοινη φορολογικη δηλωση. Νομιζω δεν χρειαζεται αλλα το πηρα για να ειμαι καλυμενος Άρα να φανταστώ πως θα χρειαστώ για μένα ως πρόσθετο μέλος το εκκαθαριστικό η και κάτι άλλο? Εάν κατάλαβα καλά πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να εγκριθεί για πρόσθετο μέλος καθώς η αρχική σύμβαση με τον κύριο κάτοχο( μητέρα μου) υπάρχει? Ευχαριστώ και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Άρα να φανταστώ πως θα χρειαστώ για μένα ως πρόσθετο μέλος το εκκαθαριστικό η και κάτι άλλο? Εάν κατάλαβα καλά πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να εγκριθεί για πρόσθετο μέλος καθώς η αρχική σύμβαση με τον κύριο κάτοχο( μητέρα μου) υπάρχει? Ευχαριστώ και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.Εμενα μου ζητησανε εκκαθαριστικο, ταυτοτητα και τελευταια μισθοδοσια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Άρα να φανταστώ πως θα χρειαστώ για μένα ως πρόσθετο μέλος το εκκαθαριστικό η και κάτι άλλο? Εάν κατάλαβα καλά πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να εγκριθεί για πρόσθετο μέλος καθώς η αρχική σύμβαση με τον κύριο κάτοχο( μητέρα μου) υπάρχει? Ευχαριστώ και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. Λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Η προσθετη καρτα δεν ειναι καινουρια πιστωτικη, ειναι απλα μια διευκολυνση ας πουμε. Νομιζω δεν θα εχεις προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Την περιπτωση μου σου ανεφερα. Αυτη τη στιγμη κουβαλαω την πιστωτικη του πατερα μου γιατι σε εμενα(ανεργος-εποχικος) ως προσθετο μελος δεν εγκρίθηκε ουτε στην αδερφη μου(χαμηλο εισοδημα). Μιλαμε για πιστωτικη που την ενεκριναν και σε 5 μερες την ειχαμε σπιτι με οριο 2000€. Ζητησανε και για εμενα εκκαθαριστικο και μισθοδοσια προσφατη. Τότε ο/η υπάλληλος δεν κατάλαβε ότι αναφέρθηκες σε αίτημα πρόσθετου μέλους ή δεν γνώριζε την δουλειά του ή δεν ήθελε να ασχοληθεί,διότι σ'αυτη την περίπτωση είναι κάπως απίθανο να υπήρχε άλλη αιτία,να μην ήθελαν να σε ενημερώσουν και να σου έδωσαν απλά μια άλλη απάντηση.Αν θέλεις για επιβεβαίωση,μπορείς να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να ρωτήσεις τις προυποθέσεις/κριτήρια για να γίνεις πρόσθετο μέλος σε πιστωτική κάρτα και πολύ απλά μπορέις και να το προχωρήσεις περαιτέρω με το να ρωτήσεις τι διαφορές έχουν τα κριτήρια για έκδοση πιστωτικής με τα κριτήρια για πρόσθετη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Τότε ο/η υπάλληλος δεν κατάλαβε ότι αναφέρθηκες σε αίτημα πρόσθετου μέλους ή δεν γνώριζε την δουλειά του ή δεν ήθελε να ασχοληθεί,διότι σ'αυτη την περίπτωση είναι κάπως απίθανο να υπήρχε άλλη αιτία,να μην ήθελαν να σε ενημερώσουν και να σου έδωσαν απλά μια άλλη απάντηση.Αν θέλεις για επιβεβαίωση,μπορείς να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να ρωτήσεις τις προυποθέσεις/κριτήρια για να γίνεις πρόσθετο μέλος σε πιστωτική κάρτα και πολύ απλά μπορέις και να το προχωρήσεις περαιτέρω με το να ρωτήσεις τι διαφορές έχουν τα κριτήρια για έκδοση πιστωτικής με τα κριτήρια για πρόσθετη κάρτα. Μου φανηκε και εμενα περιεργο αφου στη ουσια υπαρχει ο κυριως κατοχος ως εγγυητης, αλλα η υπαλληλος ηταν εξυπηρετικοτατη και τις δυο αλλες φορες που πηγα για αλλη εργασια. Μου ζητησε εκκαθαριστικο και τελευταια μισθοδοσια και ημουν ξεκαθαρος οτι θελαμε και προσθετη καρτα. Θα παρω απο βδομαδα ενα τηλεφωνο απο περιέργεια στο τμημα εξυπηρετησης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Η προσθετη καρτα δεν ειναι καινουρια πιστωτικη, ειναι απλα μια διευκολυνση ας πουμε. Νομιζω δεν θα εχεις προβλημα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 εχω λογαριασμο στην εθνικη. εβγαλα χρηματα (420) την τριτη. ποτε μπορω να ξαναβγαλω? αυριο ή δευτερα? επισης μπορω να μεταφερω χρηματα σε αλλον λογαριασμο εθνικης(της αδερφης μου), μεσω ατμ? ο οποιος να βγαλει τα 420? (εχει να χρησιμοποιηθει καιρο-δεν εληξε η καρτα) πρεπει να βγαλω αμεσα 840€!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 εχω λογαριασμο στην εθνικη. εβγαλα χρηματα (420) την τριτη. ποτε μπορω να ξαναβγαλω? αυριο ή δευτερα? επισης μπορω να μεταφερω χρηματα σε αλλον λογαριασμο εθνικης(της αδερφης μου), μεσω ατμ? ο οποιος να βγαλει τα 420? (εχει να χρησιμοποιηθει καιρο-δεν εληξε η καρτα) πρεπει να βγαλω αμεσα 840€!!! Μπορεις να ξανακανεις αναληψη 420 ευρω σημερα σαββατο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 οκ. για το αλλο με την μεταφορα μεσω ατμ? ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 οκ. για το αλλο με την μεταφορα μεσω ατμ? ισχυει? Μπορεις να μεταφερεις οσα χρηματα θελεις δεν υπαρχει περιορισμος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 οκ. για το αλλο με την μεταφορα μεσω ατμ? ισχυει? Σε ιδια τραπεζα νομιζω γινεται και απο ΑΤΜ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Σε ιδια τραπεζα νομιζω γινεται και απο ΑΤΜ. Πιθανως. Δεν το γνωριζω. Σιγουρα γινεται μεσω web banking Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Πιθανως. Δεν το γνωριζω. Σιγουρα γινεται μεσω web banking Μεσω web οτι θελεις κανεις μεχρι το ημερησιο οριο που εχεις .Στην Eurobank εχω 9.000 ημερησια κινηση μεσω ebanking. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 δεν εχω web. θα παω αργοτερα να δοκιμασω μεσω ατμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts