rodriguez Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Αισθάνομαι βαθύτατα καταπιεσμένος από αυτούς τους περιορισμούς. Είναι σαν να μου λένε θα αγοράσεις υποχρεωτικά από εκεί (Ελλάδα) και όχι από αλλού (Κίνα). Είναι σαν να μου λένε "δεν μπορείς να κινείς ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ όπως θες" παρά μόνο όπως γουστάρουμε εμείς. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δηλαδή ο τρόπος που προτείνω είναι παράνομος, ενώ το να πάω ταξιδάκι στη Βουλγαρία ή την Κύπρο και να χρησιμοποιώ την πιστωτική που θα εκδώσω από εκείνη τη χώρα είναι ΟΚ? Τέτοια υποκρισία δεν έχω δει ποτέ.. Να σε ελέγχουν και να σε ψέγουν επειδή καταναλώνεις το προϊόν της εργασίας σου (Το μισθό σου) ό,που θες. Είναι ο ορισμός της χούντας. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 γιατι να μεινεις? εαν εισαι φοιτητης τοτε επιτρεπεται να σου στειλουν χρηματα μεχρια ενα οριο, εαν δε υπαρχει τοσο μεγαλη αναγκη υπαρχει και η οικονομικη επιτροπη, ας κανουν οι δικοι σου ή οποιος αλλος θελει να σου στειλει χρηματα μια αιτηση απο την τραπεζα για να γινει ελεγχος, εαν εισαι σε κατασταση αναγκης θα το επιτρεψουν. Δεν είμαι φοιτητης και είμαι Ελλαδα.Καποια λεφτά απο Γερμανία περιμένω απο συγγενείς και δεν μπορουν να τα στείλουν. Η moneygram εχει αφαιρέσει την Ελλάδα απο τις χώρες που συνεργάζεται.Τόσο καλά πάμε. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αισθάνομαι βαθύτατα καταπιεσμένος από αυτούς τους περιορισμούς. Είναι σαν να μου λένε θα αγοράσεις υποχρεωτικά από εκεί (Ελλάδα) και όχι από αλλού (Κίνα). Είναι σαν να μου λένε "δεν μπορείς να κινείς ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ όπως θες" παρά μόνο όπως γουστάρουμε εμείς. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δηλαδή ο τρόπος που προτείνω είναι παράνομος, ενώ το να πάω ταξιδάκι στη Βουλγαρία ή την Κύπρο και να χρησιμοποιώ την πιστωτική που θα εκδώσω από εκείνη τη χώρα είναι ΟΚ? Τέτοια υποκρισία δεν έχω δει ποτέ.. Να σε ελέγχουν και να σε ψέγουν επειδή καταναλώνεις το προϊόν της εργασίας σου (Το μισθό σου) ό,που θες. Είναι ο ορισμός της χούντας. Χωρίς παρεξηγηση αλλά έχεις/εχουμε καλομάθει με το ευρώ.Η κατάσταση επι δραχμης ισως και να ηταν χειρότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Δηλαδή ο τρόπος που προτείνω είναι παράνομος, ενώ το να πάω ταξιδάκι στη Βουλγαρία ή την Κύπρο και να χρησιμοποιώ την πιστωτική που θα εκδώσω από εκείνη τη χώρα είναι ΟΚ? Ασχέτως με τα υπόλοιπα που λες, οι περιορισμοί δεν αποσκοπούν στο να πας π.χ. στη Βουλγαρία να ψωνίσεις αλλά στο ΑΝ είσαι ήδη στη Βουλγαρία να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου ώστε να έχεις κάπου να μείνεις, να φας ή τρόπο να βγάλεις εισιτήριο να γυρίσεις στη χώρα σου. Χωρίς παρεξηγηση αλλά έχεις/εχουμε καλομάθει με το ευρώ.Η κατάσταση επι δραχμης ισως και να ηταν χειρότερη. Μπορεί και να έχεις δίκιο, ωστόσο το βιοτικό επίπεδο μιας ανεπτυγμένης χώρας επηρεάζεται άμεσα από τα capital controls και τους υπολοίπους περιορισμούς στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Καλομαθημένοι ή κακομαθημένοι, οι πολίτες μιας οποιασδήποτε χώρας που ΔΕΝ ανήκει στις αναπτυσσόμενες, έχουν συνηθίσει να ζουν σε ένα Χ επίπεδο ζωής. Οικονομικά δε μπορείς να το συγκρίνεις με μία τραγική κατάσταση και να το κρίνεις θετικό επειδή "τουλάχιστον δεν είναι ΤΟΣΟ χάλια" γιατί απλά δε λειτουργεί έτσι το θέμα. Είναι σαν αυτό που μας έλεγε η μάνα μας όταν δεν τρώγαμε μικροί. "Φάε τις μπαμιες σου γιατί άλλα παιδάκια πεινάνε". Το οποίο είναι απολύτως αληθές, ωστόσο την ίδια ώρα είναι απλοϊκό και μονόπλευρο (γιατί άλλα παιδάκια την ίδια ώρα τρώνε χάμπουργκερ :p) Edited July 22, 2015 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Από πού προκύπτει ότι το paypal ενημερώνει τον Euclid Tsakalotos αν ξεπεράσει τα 2500 ευρώ ετήσιο τζίρο? Προβλέπεται κανονικά διαδικασία lift limits στο paypal. Αν κάποιος το έχει κάνει, ας μας πει τι περιλαμβάνει η διαδικασία για να αρθούν τα όρια. Υπάρχει εγκύκλιος του ΣΔΟΕ Που καλεί τις τράπεζες να αναφέρουν όποιον καταθέτη δέχεται πάνω από 5000 ευρώ τον χρόνο από διαδικτυακά συστύματα πληρωμαν όπως moneybookers , Paypal κ.τ.λ Δεν σε αναφέρει το Paypal , αλλά η τράπεζα . Γνωστός μου αγοράζει τα πάντα με Paypal για να μην κατεβάσει τα χρήματα σε τράπεζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Ασχέτως με τα υπόλοιπα που λες, οι περιορισμοί δεν αποσκοπούν στο να πας π.χ. στη Βουλγαρία να ψωνίσεις αλλά στο ΑΝ είσαι ήδη στη Βουλγαρία να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου ώστε να έχεις κάπου να μείνεις, να φας ή τρόπο να βγάλεις εισιτήριο να γυρίσεις στη χώρα σου. Αυτό που εννοούσα είναι να πάω για 1 μέρα στη γειτονική χώρα για να εκδώσω πιστωτική κάρτα αυτής της χώρας, για να μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου μέσω internet. Και πάλι θα ήταν ένας έμμεσος αλλά ΣΑΦΗΣ τρόπος φυγάδευσης ελληνικών κεφαλαίων στο εξωτερικό. Αυτό θέλουν να κάνουμε. Αν το θέλουν ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ και δεν μπορούν να με ελέγχουν καθόλου. (Με την επιφύλαξη να με πιάσουν στα σύνορα με τα 5000 στην τσέπη). Τα οποία 5,000 είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ, το καταλαβαίνετε; Είναι Δ-Ι-Κ-Α μου, όχι του Τσακαλώτου και αν θέλω τα τρώω σε μπύρες, αν θέλω αγοράζω 2 τόνους χαρτπετσέτες κλπ. Δεν μπορεί να μου λέει ο Τσακαλώτος τι θα κάνω εγώ με τα λεφτά ΜΟΥ (Μ-Ο-Υ). ΥΓ. Το "Τσακαλώτος" δεν το λέω κομματικά, αναφέρομαι στον εκάστοτε υπουργό οικονομικών. Μακριά από εμένα τα κομματικά. Edited July 22, 2015 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Μία από τις θεμελιώδης αρχές πάνω στις οποίες στέκει η Ε.Ε. είναι η ελευθερία κίνησης κεφαλαίων ( μαζί με την ελευθερία κίνησης αγαθών, και εργαζομένων) Αυτή την στιγμή όμως ζούμε έκτατες και ανώμαλες συνθήκες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Αυτό που εννοούσα είναι να πάω για 1 μέρα στη γειτονική χώρα για να εκδώσω πιστωτική κάρτα αυτής της χώρας, για να μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου μέσω internet. Και πάλι θα ήταν ένας έμμεσος αλλά ΣΑΦΗΣ τρόπος φυγάδευσης ελληνικών κεφαλαίων στο εξωτερικό. Αυτό θέλουν να κάνουμε. Αν το θέλουν ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ και δεν μπορούν να με ελέγχουν καθόλου. (Με την επιφύλαξη να με πιάσουν στα σύνορα με τα 5000 στην τσέπη). Τα οποία 5,000 είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ, το καταλαβαίνετε; Είναι Δ-Ι-Κ-Α μου, όχι του Τσακαλώτου και αν θέλω τα τρώω σε μπύρες, αν θέλω αγοράζω 2 τόνους χαρτπετσέτες κλπ. Δεν μπορεί να μου λέει ο Τσακαλώτος τι θα κάνω εγώ με τα λεφτά ΜΟΥ (Μ-Ο-Υ). ΥΓ. Το "Τσακαλώτος" δεν το λέω κομματικά, αναφέρομαι στον εκάστοτε υπουργό οικονομικών. Μακριά από εμένα τα κομματικά. Δε διαφωνώ ότι μπορείς να το κάνεις - αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσες να βγάλεις πιστωτική κάρτα σε άλλη χώρα στην παρούσα φάση. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι αφενός δεν ήταν αυτός ο σκοπός αλλά στην καλύτερη συνέπεια του περιορισμού και αφετέρου δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα ή την επιθυμία να κάνουν κάτι τέτοιο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Αυτό που εννοούσα είναι να πάω για 1 μέρα στη γειτονική χώρα για να εκδώσω πιστωτική κάρτα αυτής της χώρας, για να μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου μέσω internet. Και πάλι θα ήταν ένας έμμεσος αλλά ΣΑΦΗΣ τρόπος φυγάδευσης ελληνικών κεφαλαίων στο εξωτερικό. Αυτό θέλουν να κάνουμε. Αν το θέλουν ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ και δεν μπορούν να με ελέγχουν καθόλου. (Με την επιφύλαξη να με πιάσουν στα σύνορα με τα 5000 στην τσέπη). Τα οποία 5,000 είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ, το καταλαβαίνετε; Είναι Δ-Ι-Κ-Α μου, όχι του Τσακαλώτου και αν θέλω τα τρώω σε μπύρες, αν θέλω αγοράζω 2 τόνους χαρτπετσέτες κλπ. Δεν μπορεί να μου λέει ο Τσακαλώτος τι θα κάνω εγώ με τα λεφτά ΜΟΥ (Μ-Ο-Υ). Ειναι απαραδεκτο που εκοψαν την κινηση κεφαλαιων.Ολα για τις τραπεζες τα κανουν.Για το τελευταιο ειναι δικα μας λεφτα,συμφωνω και οχι του καθε πολιτικου.Εγω το χω παρει αποφαση,σε λιγα χρονα μεταναστης θα γινω αμα χρειαστει.Ειμαι 15 και βαρεθηκα να βλεπω καθε μερα να κατεστρεφεται η χωρα μου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Συγγνώμη για τα νεύρα μου αλλά δεν αντέχω άλλο αυτήν την ασφυκτικά περιοριστική κατάσταση. Αν κρατήσει 2 χρόνια αυτό το θέμα όπως λένε, οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες. Είναι δυνατόν να μην μπορώ να αγοράσω ένα google application, να μην μπορώ να παραγγείλω ένα ρούχο από κάπου ή κάτι άλλο. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ; Edited July 22, 2015 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Αυτό που εννοούσα είναι να πάω για 1 μέρα στη γειτονική χώρα για να εκδώσω πιστωτική κάρτα αυτής της χώρας, για να μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου μέσω internet. Και πάλι θα ήταν ένας έμμεσος αλλά ΣΑΦΗΣ τρόπος φυγάδευσης ελληνικών κεφαλαίων στο εξωτερικό. Δεν μπορεις ετσι απλα να βγαλεις πιστωτικη καρτα σε τραπεζα στη βουλγαρια. Να ανοιξεις λογαριασμο ειναι σχετικα ποιο ευκολο. Το οριο σε μετρητα στην τσεπη ειναι εως 10.000 ευρω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ειναι απαραδεκτο που εκοψαν την κινηση κεφαλαιων.Ολα για τις τραπεζες τα κανουν.Για το τελευταιο ειναι δικα μας λεφτα,συμφωνω και οχι του καθε πολιτικου.Εγω το χω παρει αποφαση,σε λιγα χρονα μεταναστης θα γινω αμα χρειαστει.Ειμαι 15 και βαρεθηκα να βλεπω καθε μερα να κατεστρεφεται η χωρα μου. Παιδιά, ας ηρεμήσουμε λίγο... Ασχέτως με το γιατί καταλήξαμε εδώ που καταλήξαμε, τα capital controls δεν είναι ο "εχθρός". Ο λόγος ύπαρξής τους είναι ότι χωρίς αυτά, σε μια οικονομία σε τέτοια κρίση και στην οποία τώρα ειλικρινά βαριέμαι να μπω σε λεπτομέρεις για ρευστότητα κτλ αλλά μπορείτε να το ψάξετε, οι τράπεζες θα καταστρέφονταν και εμείς για να το πω απλά θα χάναμε ό,τι είχαμε. Προφανώς σε μία πολιτισμένη κοινωνία οι ανθρώπινες ελευθερίες και η αξία της ζωής του ανθρώπου είναι πάνω απ'όλα, ωστόσο το να ζεις σήμερα είναι συνδεδεμένο - καλώς ή κακώς - με την αγοραστική μας ικανότητά κυρίως σε είδη πρώτης ανάγκης αλλά και γενικότερα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Θελω να παω ταξιδι στο εξωτερικο και δεν μπορω θελω ενα κανω καποιες αγορες και παλι δεν μπορω εχω τρελαθει Μας καταντησαν ζητιανους επειδη καπιοια λομογια κλεφταραδες μας κατεστρεψαν με με την απληστια τους. Θα ηθελα να δω αν ποτε φτασει εκεινη η ωρα και τερματισει η χουντα των τραπεζων αν θα υπαρχει ανθρωπος με λογαριασμο σε Ελληνικη τραπεζα μεγαλυτερο των 100 ευρω. Τα χρηματοκυβωτια των τραπεζων ουτε κερματα δεν θα εχουν δωσουν μετα απο αυτο. Αν δεν μπουν οι υπογραφες για τα συμφωνηθεντα με τους ευρωπαιους και δεν γινει ανακεφαλαιωση τραπεζων δεν θα δουμε ποτε ασπρη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Κρατα οσο μπορεις την ψυχραιμια σου γιατι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα και θα χρειαστει καιρος μεχρι να ομαλοποιηθει η κατασταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Αυτό που εννοούσα είναι να πάω για 1 μέρα στη γειτονική χώρα για να εκδώσω πιστωτική κάρτα αυτής της χώρας, για να μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου μέσω internet. Και πάλι θα ήταν ένας έμμεσος αλλά ΣΑΦΗΣ τρόπος φυγάδευσης ελληνικών κεφαλαίων στο εξωτερικό. Αυτό θέλουν να κάνουμε. Αν το θέλουν ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ και δεν μπορούν να με ελέγχουν καθόλου. (Με την επιφύλαξη να με πιάσουν στα σύνορα με τα 5000 στην τσέπη). Τα οποία 5,000 είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ, το καταλαβαίνετε; Είναι Δ-Ι-Κ-Α μου, όχι του Τσακαλώτου και αν θέλω τα τρώω σε μπύρες, αν θέλω αγοράζω 2 τόνους χαρτπετσέτες κλπ. Δεν μπορεί να μου λέει ο Τσακαλώτος τι θα κάνω εγώ με τα λεφτά ΜΟΥ (Μ-Ο-Υ). ΥΓ. Το "Τσακαλώτος" δεν το λέω κομματικά, αναφέρομαι στον εκάστοτε υπουργό οικονομικών. Μακριά από εμένα τα κομματικά. για να περασεις τα συνορα το οριο στην τσεπη ειναι 10,000 ευρω, ειχαν πει οτι ειναι 1000 αλλα αυτο ερχοταν σε αντιπαραθεση με τους ευρωπαικους κανονισμους, τωρα το να ανοιξεις λογαριασμο στην γειτονα χωρα θελει και εκει καποια δικαιολογητικα, οσο για πιστωτικη καρτα μαλλον ξεχασε το, μετα τα cc στην ελλαδα δεν εκδιδουν εκτος και αν εχεις εμπορικη δραστηριοτητα εκει. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είμαι φοιτητης και είμαι Ελλαδα.Καποια λεφτά απο Γερμανία περιμένω απο συγγενείς και δεν μπορουν να τα στείλουν. Η moneygram εχει αφαιρέσει την Ελλάδα απο τις χώρες που συνεργάζεται.Τόσο καλά πάμε. γιατι δεν μπορουν να στα στειλουν? απο εξω προς τα μεσα επιτρεπεται κανονικα!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Δουλειές δεν υπάρχουν,περιορισμοί στα χρήματα. Και ύστερα συζητάμε γιατί όσοι μπορούν φεύγουν μόνιμα από Ελλάδα; Είμαι 8 μήνες Εκτός και Όσο βλέπω ότι η κατάσταση χειροτερευει τόσο πιο λίγο με τρώει που αναγκάστηκα και ξενιτευτηκα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ειναι τοσο επειγον γιατι αυτη η χωρα ΔΕΝ παραγει τιποτα, και ολα ερχονται απο εξωτερικο, αρα? Π.Χ. η κορη μου ασχολειται με την ρομποτικη με πλατφορμα αναπτυξης το raspberry-pi, που να βρω ultrasonic sensors? line tracking sensors? motor control boards? για πες μου τωρα? ειναι επειγον? Αν θες την απαντηση μου, ΝΑΙ ειναι και πολυ μαλιστα, διοτι σταματαει το μελλον του παιδιου μου και πολλων αλλων, που διαπιστωνουμε οτι παιδεια δεν υπαρχει σ αυτο το κρατος, τα παιδια μας εχουν ηδη διαβατηριο, ειναι ηδη μεταναστες. Τι ειμαστε ρε φιλε? αλβανια και μας εκλεισαν τα συνορα? Για το συγκεκριμένο που λες, υπάρχουν και Ελλάδα κομμάτια για να κάνεις το hobby σου. Και σε υλικό για arduino κλπ, και σε ηλεκτρονικά κομμάτια. Ίσως να μην μπορείς πια να βρεις ένα DHT-22 πχ στα 2 ευρώ όπως ήταν από Κίνα και να δίνεις 5 ευρώ(τυχαία τιμή, δεν το έχω ψάξει), αλλά σίγουρα είναι φτηνό χόμπι και δεν θα δώσεις μια περιουσία, και δεν είναι ότι χρειάζεσαι και 50 αισθητήρες. Αφού έχεις κάνει την αρχή με τα σημαντικά κομμάτια(το RasPi πχ), τα περιφερειακά μικροπράγματα βρίσκονται. Σκέψου άλλους που θα ήθελαν τώρα να ξεκινήσουν και απλά δεν θα έβρισκαν το raspberry(ή αν το έβρισκαν θα είχε 80-90 ευρώ). Και στα λέω εγώ που έχει μείνει στην μέση το home automation project μου γιατί για εμένα κάποια κομμάτια απλά δεν υπάρχουν Ελλάδα. Αλλά θα κάνω υπομονή και θα συνεχίσω στο ενδιάμεσο διάστημα με κάτι άλλο. Ενημερωτικά πάντως, υπάρχουν τρόποι για να κάνετε δουλειά σας αλλά υπάρχουν επιπλέον προμήθειες και λίγο παραπάνω τρέξιμο. Μπορείτε να βγάλετε κάρτα visa ή mastercard που γεμίζει με bitcoins, και απλά να αγοράσετε bitcoins μετά(από Ελλάδα πάντα, με όσο καπέλο έχουν). Φυσικά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως το βγάζω μια προπληρωμένη, βάζω λεφτά, συνδέσω στο paypal αλλά ότι γίνεται γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 εγω λεω να βρισκουμαι τουριστες να μας βαζουν λεφτα στο paypal και να τους τα δινουμε στο χερι ετοιμος ειμαι απλα δεν εχω σκοπώ να αγοράσω κατι και οταν θα εχω σκοπω αυτοι θα εχουν φύγει! wanted tourist with paypal :P :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 http://robotstore.gr/?sl=el καλημερα! για το raspberry Και ρομποτικα δειτε εδω εχει οτι θελετε νομιζω.....προς το παρον παιρνουμε απο Ελλαδα τι να κανουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 γιατι δεν μπορουν να στα στειλουν? απο εξω προς τα μεσα επιτρεπεται κανονικα!!! Γιατί δεν γίνεται να πάρεις λεφτά απο wu γραφείο,μονο αν γίνουν μεταφορά με κάρτα απο έξω σε τραπεζικό λογαριασμό μου.Και οι δικοί μου δεν έχουν καρτα εκεί.Αυτός είναι ο μονος τροπος συμφωνα και με την wu μετα απο ανταλλαγή email που είχαμε. Παντως λιγη ψυχραιμια σε μερικους φιλους που βλεπω να γραφουν δεν βλαπτει.Να σκεφτουν τι θα γίνει οταν δεν θα υπαρχει λογαριασμός με πιο πολλα απο 100€ οπως λενε.Απλά δεν θα υπαρχει τραπεζα.Η τραπεζα βασιζεται στα λεφτα μας και στην εμπιστοσυνη μας.Αν λείπουν αυτά τέλος.Για αυτο μπηκαν τα cc,oταν ζητάς όλα τα λεφτά σου η τραπεζα δεν τα εχει οπότε διαλύεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Γιατί δεν γίνεται να πάρεις λεφτά απο wu γραφείο,μονο αν γίνουν μεταφορά με κάρτα απο έξω σε τραπεζικό λογαριασμό μου.Και οι δικοί μου δεν έχουν καρτα εκεί.Αυτός είναι ο μονος τροπος συμφωνα και με την wu μετα απο ανταλλαγή email που είχαμε. Παντως λιγη ψυχραιμια σε μερικους φιλους που βλεπω να γραφουν δεν βλαπτει.Να σκεφτουν τι θα γίνει οταν δεν θα υπαρχει λογαριασμός με πιο πολλα απο 100€ οπως λενε.Απλά δεν θα υπαρχει τραπεζα.Η τραπεζα βασιζεται στα λεφτα μας και στην εμπιστοσυνη μας.Αν λείπουν αυτά τέλος.Για αυτο μπηκαν τα cc,oταν ζητάς όλα τα λεφτά σου η τραπεζα δεν τα εχει οπότε διαλύεται. Επιταγη δε μπορουν να σου στειλουν κ να εξαργυρωσεις σε τραπεζα εσυ; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 καλημερα. δεν ξερω αν ειμαι off topic,αλλα θελω να ρωτησω 3 πραγματα γιατι στην πειραιως μιλαει συνεχως. 1) μπορω να μεταφερω online χρηματα απο λογαριασμο μου σε λογαριασμο μου στην πειραιως και τι ποσό? 2) μπορω να μεταφερω online χρηματα απο λογαριασμο μου στην πειραιως σε λογαριασμο μου στην εθνικη και τι ποσό? 3) γιατι δεν μπορω να φορτισω την prepaid μου online απο λογαριασμο μου στην πειραιως? αν γνωριζει καποιος ας μπει στον κοπο να απαντησει. ευχαριστω ευχαριστω pisons.vbm,Γιαννη για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Επιταγη δε μπορουν να σου στειλουν κ να εξαργυρωσεις σε τραπεζα εσυ; Και αυτές απο την Δευτέρα άρχισαν να πληρώνονται.Τεσπα βρηκα λύση ,ας είναι καλά δυο τρεις φίλοι που με δανεισαν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Καλησπερα παιδια μπορω να βαλω χρηματα στην προπληρωμενη για να κανω αγορες εξωτερικου γιατι εχω χασει την μπαλα με τα capital?!! ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Καλησπερα παιδια μπορω να βαλω χρηματα στην προπληρωμενη για να κανω αγορες εξωτερικου γιατι εχω χασει την μπαλα με τα capital?!! ευχαριστω. Ακόμα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Οκ φιλε ευχαριστω σιγουρετηκα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts