Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Φίλε μου την απάντηση σε αυτά που ρωτάς δεν την γνωρίζει κανείς και ότι και να σου πει κάποιος είναι εικασίες. Για online αγορες απο εξωτερικο, με βαση την εμπειρια αλλων χωρων στο παρελθον, οι περιορισμοι μπορει να κρατησουν απο μερικους μηνες εως και χρονια. Και οσο καθυστερει να ομαλοποιηθει η κατασταση, τοσο θα καθυστερησει και αυτο. Σκεψου οτι το paypal, ακομα και τωρα δεν επιτρεπει τη μετατροπή νομίσματος στην Αργεντινή. Πάντως αγορές από το εξωτερικό μέσω πιστωτικής κάρτας (ορισμένων τραπεζών) νομίζω με φυσική παρουσία μπορείς να κάνεις.

Σ ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου, γνωριζω οτι ολο αυτο δεν προκειται να αλλαξει συντομα οσον αφορα τις κλειστες τραπεζες και τα CC, απλα ειπα να ρωτησω μηπως καποιος γνωριζει κατι παραπανω, επειδη ο τομεας επισκευης κινητων και ταμπλετ ηταν η εργασια μου και ολα τα ανταλακτικα φυσικα ηταν εισαγωγης, αυτην την στιγμη εχω 3 εβδομαδες που δεν μπορω να λειτουργησω, εαν κρατησει δε και κανα μηνα ακομη αυτο, φυσικα το κλεινω ή πρεπει να ταξιδεψω στην γειτονα χωρα βουλγαρια ή τουρκια για να δω πως μπορω να εξυπηρετηθω τραπεζικα απο εκει. Το αλλο κακο ειναι οτι πιεσα την μικρη μου κορη να ασχοληθει με τον τομεα raspberry pi και ρομποτικη, πηραμε πολλα υλικα απ το εξωτερικο διοτι εδω στην ελλαδα μονο lego εχουν των οποιων το κοστος ειναι απαραδεκτο. Εαν χρειαστουμε να παρουμε κατι αλλο για να προχωρησει το παιδι δυστυχως δεν θα μπορουμε, γι αυτο και τα στελνουμε στο εξωτερικο μαλλον, Ηθελα να ξερα πως περιμενουν ο ελ. επαγγελματιας να πληρωσει το 28% φορου απο το πρωτο ευρω και το 100% προκαταβολης επομενης χρονιας....πλακα μας κανουν ετσι, μας σπρωχνουν να φυγουμε απ αυτη την χωρα που μελλον δεν εχει απ οτι φαινεται.

Edited by FIREBLADE1
With great power, comes great responsibility...

• Απαντήσεις 27,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1031

• Vasileios

1147

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Υπάρχει ένα site το papaya.eu που μπορείς να αποκτήσεις μια virtual credit card που της βάζεις χρήματα online.

Την έχει δοκιμάσει κανείς;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχω κάνει το ίδιο στη neteller αλλά δεν μπορώ να την φορτώσω από ελληνική κάρτα λόγω capital control.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Υπάρχει ένα site το papaya.eu που μπορείς να αποκτήσεις μια virtual credit card που της βάζεις χρήματα online.

Την έχει δοκιμάσει κανείς;

Έχω κάνει το ίδιο στη neteller αλλά δεν μπορώ να την φορτώσω από ελληνική κάρτα λόγω capital control.

Τι να το κάνεις εφόσον και πάλι θα πρέπει να στείλεις από την Ελλάδα λεφτά στη χώρα που αυτή η υπηρεσία εδρεύει, άρα αδύνατον λόγω capital controls. Η κατασταση αυτή θα κρατήσει πολύ. Έπρεπε τουλάχιστον να επιτρέψουν ένα μικροποσό για συναλλαγές online. Χάνω το cloud μου και μαζί όλα τα αρχεία του Πανεπιστημίου μου.

Τι να το κάνεις εφόσον και πάλι θα πρέπει να στείλεις από την Ελλάδα λεφτά στη χώρα που αυτή η υπηρεσία εδρεύει, άρα αδύνατον λόγω capital controls. Η κατασταση αυτή θα κρατήσει πολύ. Έπρεπε τουλάχιστον να επιτρέψουν ένα μικροποσό για συναλλαγές online. Χάνω το cloud μου και μαζί όλα τα αρχεία του Πανεπιστημίου μου.

Η λύση ήταν να έχετε ανοίξει ένα λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και να τροφοδοτείται την virtual..

Μπορείς να κάνεις κατάθεση μεσω paysafecard?

Η paysafe εστειλε email απο την πρωτη κι ολας μερα που επιβληθηκαν τα CC οτι δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε πλεον καρτες της. Η μονη λυση που βλεπω εγω ειναι επισκεψη σε γειτονα χωρα εστω και με 1000 ευρω οριο, το θεμα ειναι τι δικαιολογητικα θελει για να ανοιξεις λογαριασμο? Απαραδεκτο ελληνικο κρατος, σημερα σε επικοινωνια μου με την eurobank με ενημερωσαν οτι αγνωστο το ποτε τα αρθουν τα CC αλλα και αγνωστο το ποτε θα επιτραπει να κανουμε αγορες απο το εξωτερικο αλλα και αγνωστα ολα, δηλαδη οταν αφηναμε τα χρηματα μας στα γκισε καλα ηταν ε?

Απαραδεκτο ελληνικο κρατος, σημερα σε επικοινωνια μου με την eurobank με ενημερωσαν οτι αγνωστο το ποτε τα αρθουν τα CC αλλα και αγνωστο το ποτε θα επιτραπει να κανουμε αγορες απο το εξωτερικο αλλα και αγνωστα ολα, δηλαδη οταν αφηναμε τα χρηματα μας στα γκισε καλα ηταν ε?

Το κράτος ειναι η Eurobank?

H Eurobank πως ειναι δυνατόν να ξέρει για τα capital controls?

Αν θες να ξερεις αν και ποτε θα υπάρξει άρση και με τι όρια, παρακολουθα τις πολιτικές εξελιξεις.

Edited by eLeKtriK EyE
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

δεν εκδιδονται πλεον καρτες paysafe αλλα αν υποθετικα εχεις στην κατοχη σου καποια κουπονια paysafe η προμηθεια ειναι καπου 8 με 9%

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εκδιδονται πλεον καρτες paysafe αλλα αν υποθετικα εχεις στην κατοχη σου καποια κουπονια paysafe η προμηθεια ειναι καπου 8 με 9%

Το ξερω ότι δεν εκδίδονται στην Ελλάδα. Εκδίδονται όμως αλλού

Αρα γίνεται κατάθεση έστω με προμήθεια 9%;

Ακόμη κι αν λήξει οι συνδρομή στις περισσότερες υπηρεσίες cloud storage δε σου σβήνουν τα αρχεία, απλά δε μπορείς να γράψεις νέα. Οπότε ή ανοίγεις νέο λογαριασμό, ή χρησιμοποιείς παράλληλα άλλη μια υπηρεσία για νέες εγγραφές (Dropbox, Box, Skydrive, Drive, κλπ).

Το ξερω ότι δεν εκδίδονται στην Ελλάδα. Εκδίδονται όμως αλλού

Αρα γίνεται κατάθεση έστω με προμήθεια 9%;

Ναι γινεται

http://www.neteller.com/pp/paysafe-card/?popup=1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν γίνεται έτσι απλά που τα λες.

Οι περισσότερες σοβαρές χώρες ζητάνε συμβόλαιο εργασίας και σπιτιού για να σου ανοίξουν account.

Συμφωνω. Ακομα και να ηταν απλες οι διαδικασιες μετα τα τελευταια γεγονοτα θα εχει δυσκολεψει αρκετα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κάτι, έβγαλα 12 παρά και μετά τις 12 το 50ρικο, στο winbank με δείχνει 2 αναλήψεις στις 14 του μήνα.το ίδιο και για χτες.τι παίζει;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Να ρωτήσω κάτι, έβγαλα 12 παρά και μετά τις 12 το 50ρικο, στο winbank με δείχνει 2 αναλήψεις στις 14 του μήνα.το ίδιο και για χτες.τι παίζει;

DejaVu....!!! χαχα προφανως λαθος...

Σαν τι να παιζει?

Νομιζω οτι ο φιλος πιο πανω αναφερεται στη δυνατοτητα που υπηρχε να ανοιξει καποιος λογαριασμο στο εξωτερικο μεσω ελληνικων τραπεζων οι οποιες συνεργαζοντουσαν με τραπεζες των συγκεκριμενων χωρων. Πηγαινες δηλαδη σε συγκεκριμενες ελληνικες τραπεζες και μεσω αυτων ανοιγες λογαριασμο στο εξωτερικο χωρις να απαιτειται φυσικη παρουσια στις εν λογω τραπεζες του εξωτερικου.

Ρε φίλος δεν στέκει αυτό, Μήπως ενώ βγάζω 50 γράφει ότι έβγαλα 100

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ρε παιδια, το θεμα ειναι τωρα τι γινετε? τι κανουν οι επαγγελματιες? πως κανεις εισαγωγη πλεον? αν καποιος εχει εμπειρια ή καποια διεξοδο να μας βοηθησει.

Σκέφτομαι να βγάλω προπληρωμενη από Βουλγαρία. Έχει κάποιος εικόνα για κάποια σοβαρή τράπεζα;

Ρε παιδια, το θεμα ειναι τωρα τι γινετε? τι κανουν οι επαγγελματιες? πως κανεις εισαγωγη πλεον? αν καποιος εχει εμπειρια ή καποια διεξοδο να μας βοηθησει.

φιλε μου πας βουλγαρια..ανοιγεις λογαριασμο εκει και πληρωνεις απο εκει.οσο ειναι απο σερρες /δραμα και τριγυρω περιοχες αυτο εχουν κανει και εχουν βρει την υγεια τους αλλα εχουν μεταφερει και μετρητα εννοειται.

εχουν και οι ελληνικες τραπεζες θυγατρικες εκει μηπως ειναι πιο ευκολο για να ανοιξεις λογαριασμο εκει(κανω μια υποθεση)

και για αν απαντησω και στον φιλο για προπληρωμενη καρτα απο βουλγαρια:η πιο απλη λυση προπληρωμενη απο θυγατρικη ελληνικης τραπεζας.

Έχει καταντήσει γελοία όλη αύτη η κατάσταση πια. Εδώ και δύο βδομάδες όλο λένε ότι θα ανοίξουν οι τράπεζες και ακόμα τίποτα. Στο έγγραφο που έχει αναρτήσει ή Πειραιώς στην ιστοσελίδα της λέει πως η τραπεζική αργία λήγει αύριο αλλά δεν τους πολύ πιστεύω... Πάντως, μικρό ποσά από το εξωτερικό μπορείς να μεταφέρεις στην Ελλάδα. Εγώ μετέφερα 70$ από paypal πριν 3 μερες και σήμερα έκανα κανονικά ανάληψη από ΑΤΜ.

Έχει καταντήσει γελοία όλη αύτη η κατάσταση πια. Εδώ και δύο βδομάδες όλο λένε ότι θα ανοίξουν οι τράπεζες και ακόμα τίποτα. Στο έγγραφο που έχει αναρτήσει ή Πειραιώς στην ιστοσελίδα της λέει πως η τραπεζική αργία λήγει αύριο αλλά δεν τους πολύ πιστεύω... Πάντως, μικρό ποσά από το εξωτερικό μπορείς να μεταφέρεις στην Ελλάδα. Εγώ μετέφερα 70$ από paypal πριν 3 μερες και σήμερα έκανα κανονικά ανάληψη από ΑΤΜ.

Από το εξωτερικό στην Ελλάδα δεν υπάρχει λόγος να έχεις πρόβλημα. Το αντίθετο είναι το δύσκολο :)

Εάν δεν πάρουν έξτρα ELA οι τράπεζες, δεν ανοίγουν. Κι όταν ανοίξουν, πάλι CC θα υπάρχουν και θα παραμείνουν για αρκετό καιρό.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Με τις αγορές απο εξωτερικό τι γίνεται ξέρει κανένας;;;

Έστω και με cc δε θα πρεπει να επιτρέψουν αγορές μέχρι ενός μικρού ποσού απ έξω;;;

Φυσικά και σε κάποεις τράπεζες γίνεται αυτό. Να ανοίξεις λογαριασμό χωρίς φυσική παρουσία. Και στην Ταυλάνδη που ξέρω. Μπορείς να το κάνεις. Και όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει με e-mail

Το πιο εύκολο βέβαια είναι/ήταν μέσω της Citibank(δεν γίνεται πια) και της HSBC Ελλάδας. Αν είσαι πελάτης private bank (Citigold, και το αντιστοιχο της HSBC premier αν δεν κάνω λαθος) σου άνοιγαν και λογαριασμό στις αντίστοιχες του Λονδίνου.

Φυσικά και σε κάποεις τράπεζες γίνεται αυτό. Να ανοίξεις λογαριασμό χωρίς φυσική παρουσία. Και στην Ταυλάνδη που ξέρω. Μπορείς να το κάνεις. Και όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει με e-mail

Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για τραπεζες της Ταϊλανδης ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: