nicolas193 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπέρα! Εχω λογαριασμό στην Εθνική και σκεφτόμουν να κάνω εγγραφή στο Simple pay. Εσύ το χρησιμοποιείς; Ηθελα να ρωτήσω κάποιον .. Μπορείς να κάνεις πληρωμές μόνο ΔΕΚΟ ή και εταιρίες κινητής - ιντερνετ κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Κι άμα ξεχαστώ καμιά φορά, να χρεωθώ τζάμπα τόκους? Ενώ έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα για τη ρευστότητα, έχεις δίκιο, δεν μπορούν όλοι να βάζουν παραπάνω λεφτά στην prepaid για να αντισταθμίσουν την προμήθεια, αλλά εγώ για παράδειγμα που έχω χρεωστική στην Εθνική, κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα δεν δέχονται τη Maestro όπως είπα και παραπάνω, οπότε βολεύτηκα με τη virtual prepaid! Προφανώς όμως ο καθένας διαλέγει ότι τον βολεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Έχει κανει κανεις αιτηση απο το site της alpha bank για πιστωτική κάρτα? Έκανα πριν 4 μέρες και σήμερα μου γράφει " Η κατάσταση της αιτήσεως σας είναι Εγκεκριμένη σε αναμονή " .. Τι εννούν σε αναμονή? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Κι άμα ξεχαστώ καμιά φορά, να χρεωθώ τζάμπα τόκους? Ενώ έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα για τη ρευστότητα, έχεις δίκιο, δεν μπορούν όλοι να βάζουν παραπάνω λεφτά στην prepaid για να αντισταθμίσουν την προμήθεια, αλλά εγώ για παράδειγμα που έχω χρεωστική στην Εθνική, κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα δεν δέχονται τη Maestro όπως είπα και παραπάνω, οπότε βολεύτηκα με τη virtual prepaid! Προφανώς όμως ο καθένας διαλέγει ότι τον βολεύει! Απλά εξουσιοδοτείς την τράπεζα να εξοφλεί όλο το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Γιατί για κανένα λόγο? Εμένα μ'έχει βολέψει η virtual prepaid της Εθνικής! Και για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω για προμήθειες σε συναλλαγές εξωτερικού και για θέματα ασφαλείας σε περίπτωση που δεν εμπιστεύομαι κάποιο eshop! Τώρα για την προμήθεια φόρτισης, όντως δεν είναι και πολύ χαμηλή, αλλά αν προνοείς και φορτώνεις πιο σπάνια μεγαλύτερα ποσά, δεν είναι πρόβλημα! Σίγουρα πάντως το προτιμώ από τους τόκους της πιστωτικής! Καλησπέρα Kikk, η συγκεκριμένη κάρτα που αναφέρεσαι είναι η Virtual Mastercard ή κάποια άλλη της Εθνικής; Την συγκεκριμένη την έβγαλα και εγώ σκεπτόμενος να κάνω αγορές μέσω ίντερνετ μιας και σκέφτομαι να πάρω ένα καινούριο κινητό από online κατάστημα. Έχεις κάνει αγορές; Αν θέλω πχ να κάνω μια αγορά 268 ευρώ πόσα χρήματα πρέπει να φορτίσω στην κάρτα για να μείνουν τόσα μετά την αφαίρεση της προμήθειας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπέρα! Εχω λογαριασμό στην Εθνική και σκεφτόμουν να κάνω εγγραφή στο Simple pay. Εσύ το χρησιμοποιείς; Ηθελα να ρωτήσω κάποιον .. Μπορείς να κάνεις πληρωμές μόνο ΔΕΚΟ ή και εταιρίες κινητής - ιντερνετ κλπ; Καλησπέρα nicolas, ναι μπορείς να πληρώσεις κινητό και ιντερνετ μέσω Simple pay χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Έχει κανει κανεις αιτηση απο το site της alpha bank για πιστωτική κάρτα? Έκανα πριν 4 μέρες και σήμερα μου γράφει " Η κατάσταση της αιτήσεως σας είναι Εγκεκριμένη σε αναμονή " .. Τι εννούν σε αναμονή? :confused: Εννοεί ότι το αίτημα σου,βάσει των στοιχείων που δήλωσες έχει προεγκριθεί,λογικά πρέπει να έχεις λάβει και mail που να αναφέρει την προέγκριση και επικοινωνία εκπροσώπου για να παραδώσεις τα δικαιολογητικά για περαιτέρω επεξεργασία (1 μήνα περίπου όλη η διαδικασία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ποια η διαφορά ανάμεσα σε ebanking της ΕΤΕ και Simple Pay? ( για πληρωμές μιλάω ). Συνήθως χρησιμοποιώ το ebanking της Alpha , αλλά για μερικές συναλλαγές δε σε αφήνει να πληρώσεις με την κάρτα σου ( συλλογή πόντων κτλ) αλλά κατευθείαν από τον λογαριασμό. Υπάρχει κάτι ανάλογο του simple pay από alpha? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ποια η διαφορά ανάμεσα σε ebanking της ΕΤΕ και Simple Pay? ( για πληρωμές μιλάω ). Συνήθως χρησιμοποιώ το ebanking της Alpha , αλλά για μερικές συναλλαγές δε σε αφήνει να πληρώσεις με την κάρτα σου ( συλλογή πόντων κτλ) αλλά κατευθείαν από τον λογαριασμό. Υπάρχει κάτι ανάλογο του simple pay από alpha? Με το simple pay μπορείς να πληρώσεις χρεώνοντας είτε το λογαριασμό σου είτε μια πιστωτική ή χρεωστική (Εθνικής μόνο), ενώ με τις πληρωμές μέσω i-bank μπορείς να χρεώσεις μόνο το λογαριασμό σου. Από Alpha Bank δεν έχω δει κάτι ανάλογο του simple pay μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Υπαρχει καμια τραπεζα που βγαζει prepaid/virtual χωρις να κραταει προμηθειες? Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Υπαρχει καμια τραπεζα που βγαζει prepaid/virtual χωρις να κραταει προμηθειες? η hsbc με την ctrl visa Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δεν είναι όμως virtual ε? Κανονική prepaid δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπέρα Kikk, η συγκεκριμένη κάρτα που αναφέρεσαι είναι η Virtual Mastercard ή κάποια άλλη της Εθνικής; Την συγκεκριμένη την έβγαλα και εγώ σκεπτόμενος να κάνω αγορές μέσω ίντερνετ μιας και σκέφτομαι να πάρω ένα καινούριο κινητό από online κατάστημα. Έχεις κάνει αγορές; Αν θέλω πχ να κάνω μια αγορά 268 ευρώ πόσα χρήματα πρέπει να φορτίσω στην κάρτα για να μείνουν τόσα μετά την αφαίρεση της προμήθειας; Καλησπέρα Nicolas! Ναι τη Virtual Mastercard της Εθνικής εννούσα! Έχω κάνει κάποιες! Γενικά εγώ βάζω πάντα στρογγυλά ποσά, για να μην τη φορτώνω συνέχεια και χρεώνομαι προμήθεια! Στη θέση σου θα έβαζα 300 ευρώ και ότι έμενε θα το χρησιμοποιούσα για επόμενη αγορά, αλλά αυτό εξαρτάται πάντα και από τη ρευστότητά σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 η hsbc με την ctrl visa Συγνώμη αλλά η συγκεκριμένη στο site της HSBC λέει οτι χρεώνεσαι σε κάθε συναλλαγη. Τι διαφορά έχει αυτο απο το να χρεώνεσαι σε κάθε φόρτιση την προμήθεια? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα Nicolas! Ναι τη Virtual Mastercard της Εθνικής εννούσα! Έχω κάνει κάποιες! Γενικά εγώ βάζω πάντα στρογγυλά ποσά, για να μην τη φορτώνω συνέχεια και χρεώνομαι προμήθεια! Στη θέση σου θα έβαζα 300 ευρώ και ότι έμενε θα το χρησιμοποιούσα για επόμενη αγορά, αλλά αυτό εξαρτάται πάντα και από τη ρευστότητά σου! Σωστή η λογική σου αλλά είναι και το πρόβλημα ότι αν βάζω πολλά για πχ επόμενη παραγγελία στο μέλλον αν μετά χρειαστώ το ποσό για κανονικές αγορές - πληρωμές δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω...οπότε προτιμώ να βάζω το ποσό που απλά θέλω να χρησιμοποιήσω κάθε φορά. Και μιας και ξέρεις... την συγκεκριμένη κάρτα μπορώ να την φορτίσω και με κατάθεση από ATM ή μόνο μέσω i-bank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Υπαρχει καμια τραπεζα που βγαζει prepaid/virtual χωρις να κραταει προμηθειες? Νεο λογαριασμο με debit. Βαζεις οσα λεφτα θελεις για την αγορα και δεν σου κραταει προμηθειες. Απλα θα φας κανα μισαωρο να τον ανοιξεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Και η prepaid τόση ώρα θέλει συνήθως οπότε και εγώ προτείνω χρεωστική. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Και η prepaid τόση ώρα θέλει συνήθως οπότε και εγώ προτείνω χρεωστική. Οι χρεωστικές δεν είναι όμως όλες κατάλληλες για αγορές μέσω ιντερνετ σωστα; Εγώ για αυτό το λόγο έβγαλα prepaid... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Πειραιώς και Eurobank γίνονται κανονικά δέκτες σαν πιστωτικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Πειραιώς και Eurobank γίνονται κανονικά δέκτες σαν πιστωτικές Δεν έχω λογαριασμό σε κάποια από τις δυο και δεν το είχα ψάξει... Χρησιμοποιώ γενικά Εθνική για όλες μου τις συναλλαγές οπότε έβγαλα την κάρτα που λένε και τα παιδιά παραπάνω που είναι και virtual prepaid. Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο θέμα. Στις χρεωστικές τα χρήματα βγαίνουν από τον λογαριασμό σου έτσι δεν είναι; δεν ξέρω εγώ φοβάμαι να δώσω πχ τα στοιχεία της κάρτας μου και να έχει μέσα παραπάνω χρήματα από αυτά που θέλω να πληρώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλησπέρα, το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι να κάνω virtual prepaid στην Εθνική κυρίως γιατί έχω ακούσει ότι είναι πιο ασφαλής για online αγορές. Το θέμα είναι ότι μετά από συζητήσεις μέσα στο forum έχω μπει σε σκέψεις. :confused: Τελικά τι πιστεύετε είναι πιο ασφαλές; να έχω μια χρεωστική ώστε να γλυτώνω την προμήθεια ή να κάνω την prepaid ώστε να υπάρχει ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να με κλέψουν είτε διαδικτυακά είτε φυσικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλησπέρα, το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι να κάνω virtual prepaid στην Εθνική κυρίως γιατί έχω ακούσει ότι είναι πιο ασφαλής για online αγορές. Το θέμα είναι ότι μετά από συζητήσεις μέσα στο forum έχω μπει σε σκέψεις. :confused: Τελικά τι πιστεύετε είναι πιο ασφαλές; να έχω μια χρεωστική ώστε να γλυτώνω την προμήθεια ή να κάνω την prepaid ώστε να υπάρχει ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να με κλέψουν είτε διαδικτυακά είτε φυσικά; Χρησιμοποιώ χρεωστική για διαδικτυακές αγορές τα τελευταία 4-5 χρόνια και δεν είχα ποτέ απολύτως κανένα πρόβλημα με χρεώσεις, θέματα ασφαλείας κλπ. Η χρεωστική είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό που έχει σταθερά υπόλοιπο > 1000 ευρώ αλλά καθώς χρησιμοποιώ την κάρτα κυρίως μέσω Paypal (αλλά και σαν χρεωστική) δεν ανησυχώ. Αν σε απασχολούν θέματα ασφαλείας, άνοιξε ένα λογαριασμό με χαμηλό υπόλοιπο και συνέδεσε την χρεωστική σου κάρτα με το Paypal, οπότε αν πάει κάτι στραβά θα αναλάβουν αυτοί. Αν πάλι ανησυχείς, τότε δίνεις κάτι παραπάνω στην τράπεζα (έξοδα φόρτισης & αποφόρτισης προπληρωμένης) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα site στην Ελλάδα δεν δέχονται ακόμα πληρωμές μέσω paypal, οπότε γι'αυτό προβληματίζομαι. Μάλλον θα βγάλω τη virtual και θα φορτώνω σχετικά μεγάλα ποσά, για να μη χρεώνομαι σε κάθε αγορά.... Δεν είναι και το πιο βολικό, αλλά είναι πιο άβολο να μεταφερθώ σε άλλη τρ΄πεζα εφόσον έχω ήδη Εθνική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδιά αν παίζω online στοίχημα και τα κέρδη μου τα στέλνουν με έμβασμα στον λογαριασμό μου, θα έχω κανένα πρόβλημα με εφορία κλπ.; Μιλάμε για πόσα γύρω στα 1000€ το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλησπερα σε ολους τους φιλους! Εχω μια προπληρωμενη της Eurobank συνδεδεμενη με το Paypal, εδω κ χρονια για ολες τις διαδικτυακες συναλλαγες μου.. προσφατα ανακαλυψα το τροπο να μη μου τρωει το Paypal 3-4% σε καθε συναλλαγη.. το θεμα μου ομως ειναι κ η προμηθεια της τραπεζας για τη καθε φορτιση της καρτας, που ενω ηταν 1 ευρω μεχρι τα 100, 2 μεχρι τα 500 κ 5 απο κει κ πανω, τωρα χθες που πηγα μου κρατησε 5 για πανω απο 100... μιλαμε για μεγαλη κοροιδια!!! λογικα εχουν φυγει πανω απο 500 ευρω συνολικα σε αυτα τα δυο γ.....τικα που προανεφερα!!! υπαρχει τροπος (το θεμα με την ισοτιμια το ελυσα) να γλιτωσω αυτα τα χρηματα κ με ποιο ακριβως τροπο κ σε ποιες τραπεζες? επισης θα εκτιμηθει αν τα οσα προτεινετε γινονται κ με e-banking! ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδιά αν παίζω online στοίχημα και τα κέρδη μου τα στέλνουν με έμβασμα στον λογαριασμό μου, θα έχω κανένα πρόβλημα με εφορία κλπ.; Μιλάμε για πόσα γύρω στα 1000€ το μήνα. προσεχε τι λογαριασμο θα δηλωσεις γιατι οι τραπεζες χρεωνουν για καθε εισερχομενο εμβασμα. και την χρεωση την πληρωνεις εσυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts