geoponer Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Χωρίς λεφτά πώς να γίνει η στραβή; Από πού να πάρει λεφτά; «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». :lol: Γίνεται μόνο στην περίπτωση λογαριασμού όψεως που υποστηρίζει υπερανάληψη (πχ μερικοί λογαριασμοί μισθοδοσίας). Γιατί όμως να το κάνει κάποιος αυτό?? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Γίνεται μόνο στην περίπτωση λογαριασμού όψεως που υποστηρίζει υπερανάληψη (πχ μερικοί λογαριασμοί μισθοδοσίας). Γιατί όμως να το κάνει κάποιος αυτό?? Μιλάει για χρεωστική και βιβλιάριο. Δεδομένης και της ηλικίας του δε νομίζω να είναι κάτοχος λογαριασμού όψεως με δυνατότητα υπερανάληψης. Οπότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Στην alphabank με πόσο λεφτα ανοίγω λογαριασμό ταμιευτηρίου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Στην alphabank με πόσο λεφτα ανοίγω λογαριασμό ταμιευτηρίου ; Γιατι υπαρχει οριο?? εγω πριν χρονια σε Εθνικη ειχα ανοιξει λογαριασμο με 30 χιλιαδες δραχμες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Από όσο θυμάμαι με 0 ευρώ . Παρόλα αυτά αν σου ζητήσουν οποιοδήποτε ποσό , Απλά ανοίγεις το λογαριασμό και αμέσως ζητάς ανάληψη, αφήνωντας μέσα το ποσό που επιθυμείς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Ειναι ξεφτίλα αυτό που μου συμβαίνει. Πριν μια εβδομάδα έκανα ανάληψη δολλάριων Αμερικής από λογαριασμό που διατηρώ(-ουσα) στην Alpha bank. Μου έβαλαν 3,91 ευρώ προμήθεια γιατί είναι ξένο νόμισμα. Εγώ βέβαια πρώτη φορά το ακούω και παρόλο που έχω και σε άλλες τράπεζες συνάλλαγμα πρώτη φορά μου παίρνουν προμήθεια ανάληψης. Τους έστειλα email διαμαρτυρίας - παραπόνων αλλά όσο είδατε εσείς την απάντηση τους άλλο τόσο την είδα και εγώ. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Χωρίς λεφτά πώς να γίνει η στραβή; Από πού να πάρει λεφτά; «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». :lol: ρωταω γτ ειναι να το δοσω σε ενα παιδι που παιζει στοιχημα μεσω ιντερνετ..και θα παρει καποιο μπονους..εγω δεν παιζει να εχω καποιο προβλημα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Θα ηθελα να ρωτισω αν ξερει κανεις πως μπορει να παρει μια καρτα χρεωστικη για αγορες μεσω διαδυκτιου με playpal και σε ποιες τραπεζες γινεται και ποια ειναι η εξτρα χρεωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Ειναι ξεφτίλα αυτό που μου συμβαίνει. Πριν μια εβδομάδα έκανα ανάληψη δολλάριων Αμερικής από λογαριασμό που διατηρώ(-ουσα) στην Alpha bank. Μου έβαλαν 3,91 ευρώ προμήθεια γιατί είναι ξένο νόμισμα. Εγώ βέβαια πρώτη φορά το ακούω και παρόλο που έχω και σε άλλες τράπεζες συνάλλαγμα πρώτη φορά μου παίρνουν προμήθεια ανάληψης. Τους έστειλα email διαμαρτυρίας - παραπόνων αλλά όσο είδατε εσείς την απάντηση τους άλλο τόσο την είδα και εγώ. Εννοείται πως υπάρχει προμήθεια ανάληψης. Γιατί σου φαίνεται παράλογο; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Εννοείται πως υπάρχει προμήθεια ανάληψης. Γιατί σου φαίνεται παράλογο; Γιατί διαθέτω λογαριασμούς ξένου νομίσματος και στις τράπεζες HSBC και CITIBANK και ποτέ δεν μου πήραν προμήθεια ανάληψης. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Γιατί διαθέτω λογαριασμούς ξένου νομίσματος και στις τράπεζες HSBC και CITIBANK και ποτέ δεν μου πήραν προμήθεια ανάληψης. Εμείς χρεώνουμε πάντως κανονικά, και απ' όσο ξέρω όλες οι τράπεζες στην Κύπρο χρεώνουν. Στην Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Στην alphabank με πόσο λεφτα ανοίγω λογαριασμό ταμιευτηρίου ; H alpha bank έχει όριο 300€. Είναι η μοναδική, δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού να ζητάνε λεφτά για απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Επίσης κανονικά στα κρατάνε 5 εργάσιμες, αν και εγώ είχα καταφέρει να τα πάρω αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 H alpha bank έχει όριο 300€. Είναι η μοναδική, δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού να ζητάνε λεφτά για απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Επίσης κανονικά στα κρατάνε 5 εργάσιμες, αν και εγώ είχα καταφέρει να τα πάρω αμέσως. Έλλειψη ρευστότητας. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Εμείς χρεώνουμε πάντως κανονικά, και απ' όσο ξέρω όλες οι τράπεζες στην Κύπρο χρεώνουν. Στην Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει. Η κύπρου κ η marfin δεν έχουν τέτοια έξοδα...Πάντως είναι καλό να σκεφτούμε πόσα θετικά μας δίνουν οι τράπεζες κ να μη μιζεριάζουμε...Δε μας υποχρεώνει κανείς να έχουμε συνεργασία με αυτές:O Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 H alpha bank έχει όριο 300€. Είναι η μοναδική, δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού να ζητάνε λεφτά για απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Επίσης κανονικά στα κρατάνε 5 εργάσιμες, αν και εγώ είχα καταφέρει να τα πάρω αμέσως. Για αυτό το λόγω ρώτησα πιο πάνω.Γιατί το είδα στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Και Η Εθνική έχει έξοδα για ανάληψη σε συνάλαγμα και επίσης μου κακοφαίνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Και Η Εθνική έχει έξοδα για ανάληψη σε συνάλαγμα και επίσης μου κακοφαίνετε. Νομιζω για Συναλαγμα την προμηθεια την παιρνουν ολες οι τραπεζες :blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Νομιζω για Συναλαγμα την προμηθεια την παιρνουν ολες οι τραπεζες :blink: :cool: Ο πρώτος φίλος αναφέρεται σε ανάληψη από λογαριασμό ξένου συναλλάγματος. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Και εγώ σε ανάληψη από λογαριασμό συναλάγματος αναφέρθηκα. Η προμήθεια εισπράτετε από την Εθνική αν τα πάρεις σε συνάλαγμα .Αν τα πάρεις σε ευρώ δεν εισπράτουν προμήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Και εγώ σε ανάληψη από λογαριασμό συναλάγματος αναφέρθηκα. Η προμήθεια εισπράτετε από την Εθνική αν τα πάρεις σε συνάλαγμα .Αν τα πάρεις σε ευρώ δεν εισπράτουν προμήθεια. Υπάρχει λογική πίσω από αυτό, άλλά δεν θα σας αρέσει. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Με την χρεωστική(την κάρτα ταμιευτηρίου εννοώ) της Πειραιώς μπορώ να κάνω αγορές μέσω ιντερνετ απο το εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Με την χρεωστική(την κάρτα ταμιευτηρίου εννοώ) της Πειραιώς μπορώ να κάνω αγορές μέσω ιντερνετ απο το εξωτερικό; Αν εννοεις την visa electron κανονικοτατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Με την χρεωστική(την κάρτα ταμιευτηρίου εννοώ) της Πειραιώς μπορώ να κάνω αγορές μέσω ιντερνετ απο το εξωτερικό; Γες οπως γραφει και ο Nrg (αυτη ειναι η ελεκτρον). Και εγώ σε ανάληψη από λογαριασμό συναλάγματος αναφέρθηκα. Η προμήθεια εισπράτετε από την Εθνική αν τα πάρεις σε συνάλαγμα .Αν τα πάρεις σε ευρώ δεν εισπράτουν προμήθεια. Υπάρχει λογική πίσω από αυτό, άλλά δεν θα σας αρέσει. :p Ενημερωτικα παντως, δυναμαι να παρεχω στερλινες με μικροτερη προμηθεια απο αυτη των τραπεζων! :p :p :p Το θεμα με το συναλλαγμα δεν ειναι η προμηθεια αλλα η ισοτιμια που χρησιμοποιουν. Επισης, αν δεν εισαι πελατης της τραπεζας το πιθανο ειναι να μη σου δωσουν καθολου συναλλαγμα! :X Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Αν εννοεις την visa electron κανονικοτατα. Δεν νομίζω να είναι electron.Απλή visa λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Επισης, αν δεν εισαι πελατης της τραπεζας το πιθανο ειναι να μη σου δωσουν καθολου συναλλαγμα! :X Εμείς δεν έχουμε τέτοιους ενδοιασμούς... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts