getolika Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Δεν είναι electron... Είναι αποδεκτή από όλα τα sites! Επίσης δεν είναι μια απλή κάρτα ανάληψης χρημάτων(μπορεί να χρησιμοποιηθεί βέβαια και έτσι),αλλά είναι πιστωτική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Κοιτα εδω http://www.webuy.gr/ Καινουρια Καρτα της Πειραιως Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Είναι VISA.βαζεις το ονμα σου.αν δε το δεχτεο το site βαζεις το ονομα του κατοχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Κοιτα εδω http://www.webuy.gr/ Καινουρια Καρτα της Πειραιως Επειδή έχω λογαριασμό στην Πειραιώς, ενεργοποίησα μια τέτοια. Είναι virtual, δηλαδή αφού έκανα την αίτηση άνοιξε ένα παράθυρο που είχε σε εικόνα την κάρτα με τον αριθμό, ημερομηνία λήξης και κωδικό επαλήθευσης και την εκτύπωσα. Μέσα σε πέντα λεπτά. Ονοματεπώνυμο δεν αναγράφεται στην κάρτα αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμη για να δω τι παίζει. Επίσης η συγκεκριμένη δεν είναι visa αλλά mastercard. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Είναι VISA.βαζεις το ονμα σου.αν δε το δεχτεο το site βαζεις το ονομα του κατοχου Αυτό είναι βέβαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Να ρωτήσω κάτι. Λοιπόν θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό (στην Πειραιώς ας πούμε),αλλά δεν έχω (ούτε προτείθεμαι να βγάλω ΑΦΜ).Μπορώ να κάνω έναν λογαριασμό στο όνομα του πατέρα μου και το δικό μου,και να μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων (με μία κάρτα πχ) Thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Να ρωτήσω κάτι. Λοιπόν θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό (στην Πειραιώς ας πούμε),αλλά δεν έχω (ούτε προτείθεμαι να βγάλω ΑΦΜ).Μπορώ να κάνω έναν λογαριασμό στο όνομα του πατέρα μου και το δικό μου,και να μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων (με μία κάρτα πχ) Thnx! Δεν νομίζω να γίνεται να έχεις δύο ονόματα σε έναν λογαριασμό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις αν δεν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό, είναι να ανοίξει ο πατέρας σου λογαριασμό στην τράπεζα, να βγάλει την κάρτα ανάληψης και να στην δώσει. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Δεν νομίζω να γίνεται να έχεις δύο ονόματα σε έναν λογαριασμό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις αν δεν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό, είναι να ανοίξει ο πατέρας σου λογαριασμό στην τράπεζα, να βγάλει την κάρτα ανάληψης και να στην δώσει. Κοινος λογαριασμος λεγεται και φυσικα μπορεις να βαλεις 2 και 3 ονοματα σαν δικαιουχους.Καλο ειναι η καρτα να βγει με το ονομα σου γιατι αν στην κρατησει το ΑΤΜ δεν θα μπορεις να την ζητησεις πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Κοινος λογαριασμος λεγεται και φυσικα μπορεις να βαλεις 2 και 3 ονοματα σαν δικαιουχους.Καλο ειναι η καρτα να βγει με το ονομα σου γιατι αν στην κρατησει το ΑΤΜ δεν θα μπορεις να την ζητησεις πισω. Χωρίς ΑΦΜ δεν ανοίγει λογαριασμός πλέον ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Έχω εδώ και 2 μήνες την Go visa. Πρίν ενάμιση μήνα έκανα μια αγορά ενός προϊόντος σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, και την επομένη έκανα επιστροφή. Ευτυχώς κράτησα τα χαρτάκια από τις συναλλαγές. Η αναλυτική της Εθνικής δεν ήρθε τον πρώτο μήνα, παρόλο που ρώτησα στο κατάστημα, και σε αυτή που μου ρθε τώρα, η επιστροφή δεν φαίνεται. Έχω χρεωθεί και με τόκους για την καθυστέρηση πληρωμής του προϊόντος. Πήρα στην Εθνική. Μου παν ότι φταίει το κατάστημα. Πήγα στο σούπερ μάρκετ, μου είπαν ότι όλα οκ από κει. Τι κάνω; Αμφισβήτηση συναλλαγής; Να απευθυνθώ απευθείας στον Τραπεζικό Διαμεσολαβητή; Παίζει ρόλο που έχει περάσει πάνω από μήνας από τη συναλλαγή; Δεν είχα πάρει καμία ενημέρωση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Μαλλον η ΕΤΕ εχει δικηο, αλλα αντι να καθεσαι και να ψαχνεις να βρεις εσυ το δικο σου, εφ οσον εχεις κρατησει τα χαρτια που σου εδωσαν απο το καταστημα, δηλωσε στην ΕΤΕ οτι δεν αποδεχεσαι τη συγκεκριμενη χρεωση. Αν θυμαμαι καλα περιπου 3 μηνες απο την ημερομηνια συναλλαγης ειναι το περιθωριο που εχεις για αμφισβητηση η μη αποδοχη της συναλλαγης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Εν τέλει από το σούπερ μάρκετ έκαναν ξανά πίστωση αλλά με σημερινό valeur και εκτιμώ ότι θα χρεωθώ εγώ τους τόκους. Δε μπορούσα να βγάλω άκρη. Ο ένας κατηγορούσε τον άλλο, εγώ την πλήρωσα πάντως...:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch00068 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Θα σου πρότεινα να καλέσεις και την εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας και να ζητήσεις να σου αντιλογίσουν τους τόκους. Αξίζει να τους αναφέρεις την συμπεριφορά σου μέχρι πρότεινος. Ειδικά εάν δεν έχεις ξαναπληρώσει τόκους είναι πολύ πιθανον να στους επιστρέψουν. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Λοιπόν μιας και το θέμα μας είναι οι πιστωτικές κάρτες .. Ακούστε τον εφιάλτη που ζω τις τελευταίες ημέρες.. Οπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post μου ενδιαφερόμουν για την έκδοση πιστωτικής κάρτας Cosmote Eurobank Visa. Ωραία? Ωραία.. Πήγα λοιπόν κι εγώ σε ένα Cosmote - Sanyo.com εξουσιοδοτημένο κατάστημα, έδωσα τα απαραίτητα έγγραφα και μου είπαν περιμένετε τηλεφώνημα μας..Η βδομάδα πέρασε κι πέρασα να δω τι παίζει.. Ενημερώθηκα ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το αίτημα μου γιατί αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα από την Cosmote - δεν τους έχουν σταλεί οι νέοι κωδικοί για τις εντολές προς τη Eurobank. Παίρνω λοιπόν τα δικαιολογητικά μου και κατευθύνομαι στο τοπικό υποκατάστημα της Eurobank. Εκεί με πληροφορούνε ότι η Eurobank δεν είναι αρμόδια για να πραγματοποιήσει τέτοιου είδους αιτήσεις καρτών, να απευθυνθώ πάλι σε κάποιο κατάστημα Cosmote - Oteshop. Η ταλαιπωρία συνεχίζει και αυτή τη φορά πηγαίνω στον ΟΤΕ όπου υπάρχει και εξυπηρέτηση Cosmote. Αφού η υπάλληλος πραγματοποιεί 2 φορές τη διαδικασία για την αίτηση κάρτας, της βγάζει στο τέλος το σύστημα error. Δεν το συνεχίζω, και εκείνη με πληροφορεί ότι επιστρέφει μετά τα Χριστούγεννα στο πόστο της πάλι και δεν υπάρχει κανένας άλλος υπάλληλος που να μπορεί να με εξυπηρετήσει στο ενδιάμεσο γιατί δεν ξέρουν. Απογοητευμένη φεύγω και κατευθύνομαι πάλι στο αρχικό κατάστημα που πήγα να κάνω την αίτηση, αφήνω τα χαρτιά μου εκεί, μήπως και μέχρι τη Δευτέρα μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν. Δεν σταματάω, όμως..Καλώ αμέσως την εξυπηρέτηση πελατών και μετά από πολλή ώρα (τα ενδιάμεσα τα γνωρίζετε..) με πληροφορούν ότι δεν μπορεί να γίνει τπτ εφόσον υπάρχει βλάβη ή δεν έχουν δοθεί οι κωδικοί και είναι θέμα της Eurobank και του αντίστοιχου καταστήματος αυτή η κατάσταση. Ζητάω κάποιον άλλο τρόπο ώστε να κάνω την αίτηση μου και η μόνη λύση μου δίνουν (τουλάχιστον εδώ που βρίσκομαι - επαρχιακή πόλη σε νησί) να πάω σε κάποιο κατάστημα Γερμανός. Πριν πάω στο Γερμανό, παίρνω τηλ, για να μην πάω κι άδικα, και με πληροφορούνε κι από εκεί, ότι είναι αδύνατο να γίνει η αίτηση μέχρι το τέλος του χρόνου και των γιορτών διότι έχουν πρόβλημα με τη μηχανογράφηση όσον αφορά αυτή την υπηρεσία. Μετά από όλα αυτά.. εγώ τι πρέπει να κάνω? Ή καλύτερα εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε? Σε ολόκληρο νησί, δεν υπάρχει κάποιος να με εξυπηρετήσει, όλα είναι δυσλειτουργικά ή ελλατωματικά .. λίγο πριν το τέλος του χρόνου.. Ξέρω ότι κούρασα με το ποστ, αλλά έκρινα ότι θα έπρεπε να γνωρίζουν κι άλλοι που ενδεχομένως να σκέφτονται να εκμεταλλευτούν την προσφορά "Δωρεάν πάγια για πάντα" με αιτήσεις ως 31.12.07. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Ξέρω ότι κούρασα με το ποστ, αλλά έκρινα ότι θα έπρεπε να γνωρίζουν κι άλλοι που ενδεχομένως να σκέφτονται να εκμεταλλευτούν την προσφορά "Δωρεάν πάγια για πάντα" με αιτήσεις ως 31.12.07. Ειναι στανταρ αυτο? Ρωταω γιατι στο σαιτ λεει αυτο: Παράδειγμα: Έστω ότι πραγματοποιείτε με την με την COSMOTE EUROBANK VISA μηνιαίες συναλλαγές αξίας 750 € (500 € από αγορές, 200 € από ανάληψη μετρητών και 50 € από το λογαριασμό του κινητού σας COSMOTE). Η έκπτωση που κερδίζετε είναι 15 € και αφαιρείται αυτόματα από επόμενο λογαριασμό του κινητού σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Λοιπόν μιας και το θέμα μας είναι οι πιστωτικές κάρτες .. Ακούστε τον εφιάλτη που ζω τις τελευταίες ημέρες.. Οπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post μου ενδιαφερόμουν για την έκδοση πιστωτικής κάρτας Cosmote Eurobank Visa. Ωραία? Ωραία.. Πήγα λοιπόν κι εγώ σε ένα Cosmote - Sanyo.com εξουσιοδοτημένο κατάστημα, έδωσα τα απαραίτητα έγγραφα και μου είπαν περιμένετε τηλεφώνημα μας..Η βδομάδα πέρασε κι πέρασα να δω τι παίζει.. Ενημερώθηκα ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το αίτημα μου γιατί αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα από την Cosmote - δεν τους έχουν σταλεί οι νέοι κωδικοί για τις εντολές προς τη Eurobank. Παίρνω λοιπόν τα δικαιολογητικά μου και κατευθύνομαι στο τοπικό υποκατάστημα της Eurobank. Εκεί με πληροφορούνε ότι η Eurobank δεν είναι αρμόδια για να πραγματοποιήσει τέτοιου είδους αιτήσεις καρτών, να απευθυνθώ πάλι σε κάποιο κατάστημα Cosmote - Oteshop. Η ταλαιπωρία συνεχίζει και αυτή τη φορά πηγαίνω στον ΟΤΕ όπου υπάρχει και εξυπηρέτηση Cosmote. Αφού η υπάλληλος πραγματοποιεί 2 φορές τη διαδικασία για την αίτηση κάρτας, της βγάζει στο τέλος το σύστημα error. Δεν το συνεχίζω, και εκείνη με πληροφορεί ότι επιστρέφει μετά τα Χριστούγεννα στο πόστο της πάλι και δεν υπάρχει κανένας άλλος υπάλληλος που να μπορεί να με εξυπηρετήσει στο ενδιάμεσο γιατί δεν ξέρουν. Απογοητευμένη φεύγω και κατευθύνομαι πάλι στο αρχικό κατάστημα που πήγα να κάνω την αίτηση, αφήνω τα χαρτιά μου εκεί, μήπως και μέχρι τη Δευτέρα μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν. Δεν σταματάω, όμως..Καλώ αμέσως την εξυπηρέτηση πελατών και μετά από πολλή ώρα (τα ενδιάμεσα τα γνωρίζετε..) με πληροφορούν ότι δεν μπορεί να γίνει τπτ εφόσον υπάρχει βλάβη ή δεν έχουν δοθεί οι κωδικοί και είναι θέμα της Eurobank και του αντίστοιχου καταστήματος αυτή η κατάσταση. Ζητάω κάποιον άλλο τρόπο ώστε να κάνω την αίτηση μου και η μόνη λύση μου δίνουν (τουλάχιστον εδώ που βρίσκομαι - επαρχιακή πόλη σε νησί) να πάω σε κάποιο κατάστημα Γερμανός. Πριν πάω στο Γερμανό, παίρνω τηλ, για να μην πάω κι άδικα, και με πληροφορούνε κι από εκεί, ότι είναι αδύνατο να γίνει η αίτηση μέχρι το τέλος του χρόνου και των γιορτών διότι έχουν πρόβλημα με τη μηχανογράφηση όσον αφορά αυτή την υπηρεσία. Μετά από όλα αυτά.. εγώ τι πρέπει να κάνω? Ή καλύτερα εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε? Σε ολόκληρο νησί, δεν υπάρχει κάποιος να με εξυπηρετήσει, όλα είναι δυσλειτουργικά ή ελλατωματικά .. λίγο πριν το τέλος του χρόνου.. Ξέρω ότι κούρασα με το ποστ, αλλά έκρινα ότι θα έπρεπε να γνωρίζουν κι άλλοι που ενδεχομένως να σκέφτονται να εκμεταλλευτούν την προσφορά "Δωρεάν πάγια για πάντα" με αιτήσεις ως 31.12.07. Απλά να προσθέσω ότι το τελευταίο διάστημα στα καταστήματα που προανέφερες έχω αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα.Γενικά νομίζω ότι η εκπαίδευση που προσφέρεται στους υπαλλήλους αλλά και η πληροφόρηση που σου παρέχουν είναι...:X Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch00068 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Δεν βγάζεις καλύτερα καμία άλλη κάρτα? Θα πρότεινα καμιά affinity visa αν είσαι fun των Zara, Bershka κ.α. με 2,5% cashback ή καμιά bonus αν ψωνίζεις από κανα AB ώστε να κερδίζεις γρήγορα πόντους. Πάντως φαντάσου. Άλλες φορές σε πρήζουν για κάρτα και άλλες τους παρακαλάς και δεν θέλουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Ποιες χρεωστικές κάρτες, ποιας τράπεζας αναγράφουν κωδικό CVV? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Ποιες χρεωστικές κάρτες, ποιας τράπεζας αναγράφουν κωδικό CVV? H Visa Electron της Πειραιώς (όχι πιστωτική, απλά χρεωστική) το αναγράφει. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 H Visa Electron της Πειραιώς (όχι πιστωτική, απλά χρεωστική) το αναγράφει. Alpha Bank Enter Visa επίσης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Ποιες χρεωστικές κάρτες, ποιας τράπεζας αναγράφουν κωδικό CVV? Εκτός από αυτές που προαναφέρθηκαν, CVV αναγράφει και η ATE-Net Debit card της ΑΤΕ Bank. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monolukos Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? Καλό θα ήταν να μας πεις σε ποιά κάρτα ααναφέρεσαι και σε ποιο site δεν γίνεται δεκτή. Γενικά οι χρεωστικές Electron Visa δεν είναι δεκτές σε όλα τα sites που δεν δέχονται πιστωτικές. Επίσης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιείς κεφαλαία, γιατί είναι σα να φωνάζεις! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monolukos Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 εχω silvestar visa της ατε.Σε bet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts