7020029 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 εννοειται οτι τις ξαναεγραψα! το αλλο που λες δεν ξερω που το βρισκω!!! edit: εφτιαξα και μερικες επαφες απο το PC και τις περασα.. τιποτα δυστυχως... παντα αυτα τα περιεργα μου βγαζει. εν τελει το προβλημα λυθηκε! χρησιμοποιησα κι αλλο ενα προγραμμα και τα καταφερα. κανα καλο music player για s60 εχουμε? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Για πες το πρόγραμμα. Υπάρχει ο LCG Jukebox, καθώς και άλλοι. Πάντως πιστευω πως ο ενσωματωμένος music player είναι καλύτερος... ΥΓ: Για ό,τι άλλο αφορά προγράμματα ρώτα στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Συμφωνώ απολύτως. Όσες φορές πηγαίνω σε κάτι άλλο (coreplayer, jukebox), πάντα γυρίζω στον default. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 το προβλημα: δεν μπορουσα να περασω τις επαφες που ειχαν ελληνικους χαρακτηρες απο το Outlook μεσω αμεσου συγχρονισμου με το PC suite καθως εβγαιναν κινεζικα. το προβλημα2: δεν εβρισκα το cd του office να περασω καποια components του Outlook ωστε να κανω extract την contact list σε καποιο αρχειο. ο "βοηθος": MOBILedit (προγραμματακι για συγχρονισμο PC και κινητου). το προβλημα3: το MOBILedit δυστυχως δεν περιειχε το Ν78 και συνεπως δεν το "εβλεπε" η λυση: το MOBILedit εβλεπε το contact list του Outlook. αφου το εβλεπε, το εκανα export σε vCard αρχεια, τα οποια μεσω του PC suite της Nokia περασα στο κινητο! κοινως, μεσω Λαμιας πηγα απο την Αθηνα στην Κορινθο. το point ομως ειναι οτι εν τελει εφτασα στην Κορινθο. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Και το πρόβλημα συνεχίζει!!! Πριν λίγο έφαγε ένα κόλλημα και δεν ξεκλείδωνε, διότι δεν αναγνώριζε ότι πατούσα το αριστερό πλήκτρο. Έτσι είπα να του κάνω ένα restart... Ε, όταν άνοιξε ΞΑΝΑπαρουσίασε το πρόβλημα που περιγράφω παραπάνω (κολλάει λίγο πριν βγάλει το σήμα και γράψει COSMOTE και η μόνη λύση είναι να βγάλω την μπαταρία και μετά την κάρτα SIM για να ξεκολλήσει και να ανοίξει κανονικά). Έκανα hard format προχθες... και δε διορθώθηκε απ' ότι φαίνεται... Ενδέχεται να φταίει ότι η κάρτα SIM μου είναι παλιά? Είναι από τον καιρό που πρωτοεμφανίστηκε το what's up (8-9 χρόνια). Τι άλλο να είναι...??? Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δοκίμασε και χωρίς κάρτα μνήμης. Πες μας αν συνεχίζει. Αν συνεχίζει, μπορεί να ευθύνεται η πολύ παλιά sim, δεν το αποκλείω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 πως βαζω χαρτες στο n78?υπαρχει καποιος οδηγος,ποια προγραμματα χρειαζομαι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Καταρχάς διάβασε αυτό. Τα διαθέσιμα προγράμματα πλοήγησης τα βρίσκεις εδώ. Πατώντας στο κάθε link μεταβαίνεις αυτομάτως και στο αντίστοιχο θέμα όπου υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες. Για να πάρεις μια γεύση για ποιο πρόγραμμα προτιμά ο κόσμος δες αυτή τη δημοσκόπηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 πως βαζω χαρτες στο n78?υπαρχει καποιος οδηγος,ποια προγραμματα χρειαζομαι? Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Δοκίμασε και χωρίς κάρτα μνήμης. Πες μας αν συνεχίζει. Αν συνεχίζει, μπορεί να ευθύνεται η πολύ παλιά sim, δεν το αποκλείω. Το τελείως κουφό ξέρετε ποιό είναι? ... Μου το έκανε τώρα το πρωί και λέω... "κάτσε να δω αν λειτουργεί το τηλέφωνο". Πήρα από το σταθερό μου στο κινητό (ενώ το κινητό ήταν κολλημένο) και... χτυπούσε κανονικά!!!! Έβγαλα την μπαταρία από το κινητό και τότε έπεσε και η γραμμή από το σταθερό! Άρα συνδέεται κανονικά στο δίκτυο, απλά δεν εμφανίζεται στο κινητό... Τι σκ@τ :X ???? Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Εφόσον δοκίμασες και χωρίς τη κάρτα μνήμης, το τελευταίο που μένει είναι η αλλαγή της κάρτας sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Εφόσον δοκίμασες και χωρίς τη κάρτα μνήμης, το τελευταίο που μένει είναι η αλλαγή της κάρτας sim. Θα δοκιμάσω να βγάλω από το ROM PATCHER το "add to auto", μήπως και φταίεει το patch installer N78.... Μου τη δίνει να μην ξέρω το πρόβλημα..... :mad: Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos0621 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Γεια σε όλους, και καλές συνομιλιες Ειμαι και εγω νεος ιδιοκτητης Ν78 & μεχρι τωρα απολυτα ικανοποιημενος. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ρε παιδια: πως μπορω να διαγράψω εναν λογαριασμό e-mail απο το Ν78 γιατι κατα λαθος εκανα 2 ίδιους λογαριασμους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Εννοείς να διαγράψεις ένα από τα δύο γραμματοκιβώτια στα Μηνύματα, σωστά; Αν ναι, μπες στα Μηνύματα και πάτα Επιλογές > Ρυθμίσεις > E-mail, επιλέγεις το αντίστοιχο γραμματοκιβώτιο και το διαγράφεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos0621 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Μπράβο MAN είσαι κορυφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 απορια: συνδεομαι σε ενα WiFi και κανω browsing στο net.. καποια στιγμη το Association με το Access-Point λογω χαμηλου σηματος κανει fail. συνεχιζω να κανω browsing στο net, ομως εχω την εντυπωση οτι πλεον χρησιμοποιω 3G γιατι μου φανηκε σαν να εμφανισε ενα εικονιδιακι μεταφορας δεδομενων κατω απο την ενδειξη 3G.. υπαρχει τροπος να το εμποδισω αυτο? δεν θελω να χρεωνομαι στα καλα καθουμενα. ΥΓ: ειμαι χρηστης Wind Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 παιδια, το ν78 σε συγκριση με το κ810(αυτο εχω τωρα για πρωτο κινητο) βγαζει καλυτερες η χειροτερες φωτογραφιες? και μερα και νυχτα..ιδιαιτερα με ενδιαφερει νυχτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Το Ν78 δεν έχει και την καλύτερη κάμερα. Να ξέρεις οτι δεν έχει ξένον για τις νυχτερινές λήψεις αλλά μονό led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 παιδια, το ν78 σε συγκριση με το κ810(αυτο εχω τωρα για πρωτο κινητο) βγαζει καλυτερες η χειροτερες φωτογραφιες? και μερα και νυχτα..ιδιαιτερα με ενδιαφερει νυχτα. Κατά την άποψη μου το Ν78 έχει πάρα πολύ καλή κάμερα για φωτογραφίες με φυσικό φως αλλά όχι την καλύτερη για φωτογραφίες με φλας. Το Ν82 από την άλλη έχει τρομερές δυνατότητας σε φωτογραφίες με φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Κατά την άποψη μου το Ν78 έχει πάρα πολύ καλή κάμερα για φωτογραφίες με φυσικό φως αλλά όχι την καλύτερη για φωτογραφίες με φλας. Το Ν82 από την άλλη έχει τρομερές δυνατότητας σε φωτογραφίες με φλας. δεν ρωτησα σε συγκριση με το ν82, αλλα με το sony ericsson k810. ειναι το μονο μετρο συγκρισης που εχω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Δυστυχώς δεν έχω δει φωτογραφίες από κ810 αλλά απότι ξέρω έχει ΧΕΝΟΝ φλας συνεπώς θα έχει μαλλον καλύτερη λήψη από το Ν78 που εχει led flash. Δες και εδω: http://www.phonegg.com/compare/22/Sony-Ericsson-K810-vs-Nokia-N78.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Καταρχάς διάβασε αυτό. Τα διαθέσιμα προγράμματα πλοήγησης τα βρίσκεις εδώ. Πατώντας στο κάθε link μεταβαίνεις αυτομάτως και στο αντίστοιχο θέμα όπου υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες. Για να πάρεις μια γεύση για ποιο πρόγραμμα προτιμά ο κόσμος δες αυτή τη δημοσκόπηση. οταν αγοραστηκε η συσκευη μου ειπαν οτι αν θελω χαρτες gps κτλ.πρεπει να δωσω +70 ευρω,τα οποια δεν εδωσα,διαβαζοντας τα παραπανω αν καταλαβα καλα η συσκευη εχει χαρτες (gps)χωρις φωνητικη λειτουργια?και υπαρχει μια μικρη χρεωση για τι agps σωστα?αν απενεργοποιηθει το agps θα εχω gps?συγνωμη αλλα τωρα ασχολουμε με τα nokia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Δεν θα χρεώνεσαι για να κλειδώνεις δορυφόρους. Για να έχεις πλοήγηση με το πρόγραμμα Χάρτες (Nokia Maps) ναι, θα πρέπει να χρεωθείς την άδειας πλοήγησης. Καλύτερα να το παρατήσεις και να στραφείς προς Garmin, Sygic κλπ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Μου χαλασαν και τα 2 ηχεια. Γνωριζει κανεις αν τα καλυπτει η εγγυηση? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Μου χαλασαν και τα 2 ηχεια. Γνωριζει κανεις αν τα καλυπτει η εγγυηση? Ευχαριστω. Αν δεν μπήκε νερό πχ. και δεν βρεθεί υγρασία τότε καλύπτεσαι από την εγγύηση και επίσης αν δεν προήλθε από πτώση η βλάβη με τα σημάδια που θα φαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts