Jump to content

thanos0621

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thanos0621

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

thanos0621's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κανονικα δουλευει ρε παιδια... βεβαια εγω εχω κανει επαναφορα μετα την mm και wipe cache
  2. 4.4.2 οπως την εχει παρει απο τη μανα του, δεν το εχω πειραξει καθολου στο kies μου βγαζει αυτο: PDA: OE1 / PHONE:NG1 / CSC: OF1
  3. Καλησπερα φιλοι μου, μόλις μου ηρθε ειδοποιηση για ενημερωση λογισμικου 149,59 MB στο NOTE 2 ιταλικο... Ξερει κανεις περι τινος πρόκειται? 5.0.1 αραγε?
  4. Γεια σασ φιλοι μου, σαν νεος κατοχος του ΝΟΤΕ2 και του ANDROID γενικοτερα θα ηθελα καποια βοήθεια. 1) Πως & απο που κατεβαζω εγκαθηστω flash player για το ιντερνετ? 2) Να προχωρησω στην ενημερωση που μου ηρθε ή οχι? Το κινιτο ειναι Ιταλικο και δεν το εχω πειραξει καθολου, οπως μου ηρθε.
  5. Φίλοι μου το τηλεφωνάκι μας δεν έχει πολλά ψωμιά ακόμα: [Η Samusng ανακοινώνει και (σχεδόν) επισήμως, αυτό που γνωρίζαμε σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Το Bada OS, το λειτουργικό της που χρησιμοποίησε στα πρώτα της smartphone, θα ενσωματωθεί με το νέο open source λειτουργικό, το Tizen. To Tizen έχει αρχίσει να αναπτύσσεται εδώ και 1 χρόνο περίπου από το R&D department των Κορεατών, σε συνεργασία με developers που είχαν αναπτύξει το πάλαι ποτέ κραταιό MeeGo, δημιούργημα αρχικά της Nokia και της Intel. H δήλωση προήλθε από τον πρόεδρο του τμήματος Media Solutions Center της Samsung, Hong Won-pyo στο Yonhap, ο οποίος φέρεται να διαβεβαιώνει πως οι συσκευές με Tizen λειτουργικό θα μπορούν να «τρέχουν» εφαρμογές που είχαν φτιαχτεί για το Bada OS, αλλά συσκευές με Bada δεν θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε Tizen. Λογικό μας ακούγεται. Οι πρώτες Tizen συσκευές, αναμένεται να κυκλοφορήσουν από τη Samsung μέσα στη χρονιά.] Πηγή: digitallife.gr
  6. Ευχαριστώ φίλοι μου για τις γρήγορες απαντήσεις, επειδή ήθελα να αποφύγω το ipad mini κατέληξα στο NOTE 10.1 και θέλω να καταργήσω το Laptop τελείως μιας και δεν εχει πλέον μπαταρία. Αν είναι η αυτονομία στις 8-10 ώρες είναι καλά πιστεύω.
  7. Γειά σας φίλοι μου, διαβάζω με μεγάλη ανυπομονισία κάθε τι που γράφετε εδώ γιατί θέλω να πάρω και εγώ το NOTE 10.1 3G (N8000) Η αλήθεια είναι οτι σκεφτόμουν στην αρχή για το 7άρι P3100 3g αλλά το NOTE 10.1 3G νομίζω οτι είναι καλό μέγεθος. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με την μπαταρία του: Το θέμα με την μπαταρία το θεωρώ βασικό και θα ήθελα εσείς που το έχετε να μου πείτε: με μέτρια χρήση, internet κυρίως (wifi) πόσες ώρες περίπου κρατάει?
  8. Γειά σας, φίλοι μου. Εχω διαβάσει όλα οσα εχουν γραφτεί εδω μέσα και επειδή ψήνομαι εδώ και καιρό να πάρω το P3100 3g εχω την εξής απορία. Σε κάποια site το βρίσκω στα 330 ευρώ ενώ σε καποια αλλα 399. (έχουν καμια διαφορά?) Επίσης σε άλλα site γράφουν οτι εχει μπαταρία 4000mah ενώ σε κάποια αλλα 5100 mah (τελικά τι ισχύει?) Το θέμα με την μπαταρία το θεωρώ βασικό και θα ήθελα εσείς που το έχετε να μου πείτε: με μέτρια χρήση, internet κυρίως (wifi) πόσες ώρες περίπου κρατάει?
  9. Φίλε μου δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δές εδώ για το συγκεκριμένο site: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=27776&stc=1&d=1351273676 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=27777&stc=1&d=1351273676
  10. οκ, παιδια θα περιμένω και θα σας ενημερωσω συντομα
  11. Γεια σας και απο μενα. Εγω παράγγειλα το JY-G3 απο mixeshop με Air Mail (hk post register) & πληρωμή με Paypal. Αν ξέρει κάποιος πόσες μέρες περίπου κάνει και αν θα πληρώσω τελωνείο ας μου πει?
  12. Θέλω και εγώ την 1.2 Τι να την κάνω την 2 αφού το τηλέφωνο δεν μου κρατάει μπαταρία ούτε μια μέρα ενώ με την 1.2 μπαταρία 4-5-6 μέρες, με την ίδια χρήση τηλεφώνου. Δεν ξέρω αλλά απογοητεύτηκα με το WAVE, όχι σαν συσκευή την οποία λατρεύω και σε μέγεθος και όλα αλλά το λογισμικό του που θα έπρεπε να τα σπάει , κόντρα στα άλλα adroid και κουραφέξαλα .... ΚΡΊΜΑ !!!
  13. Εχει προσεξει κάποιος πως εχει μειωθει ο χρονος διαρκειας της μπαταριας του μετα την αναβαθμιση BADA2? Εμένα πάντως εκει που κραταγε 5 μερες η μπαταρία, τωρα σε 2 μερες ειναι off & με την ιδια χρηση του κινητου. Επίσης , αν εχει καποιος βρει πως βάζουμε διαφορετικό ήχο κλήσης σε ομάδες επαφών ας το αναφέρει, εχω ψάξει παντού & δεν μπορώ να το βρώ στο BADA2.
  14. Γεια σας φίλοι του "BADA - OLA 2"... Εχω την εξής απορία: Πως μπορώ να βάλω ήχο κλήσης σε ομάδες επαφών;
×
×
  • Create New...