Jump to content

bebelac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    118
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bebelac

  1. Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει το DE; Αν είναι γερμανική έκδοση ποια η διαφορά με την ευρωπαϊκή; Ευχαριστώ πολύ.
  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται μεταχειρισμένο Garmin Forerunner 645 Music με Bluetooth & NFC Garmin payment. Αγοράστηκε στην Αγγλία τον Ιουλιο του 2021.Οπότε έχει εγγύηση μέχρι τις 29/7/2023.Αν και δε βλέπω να χρειάζεται. Με 2 καλώδια φόρτισης και 2ο μαύρο λουράκι. Άψογη μπαταρία και χωρίς γρατζουνιες ή χτυπήματα. Το λουράκι είναι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση. Το φορούσα μονο για τρέξιμο. Είναι παρόμοιο ισως και πιο όμορφο απο το νεότερο Forerunner 745. Νομιζω οτι μονο σενσορα οξυγόνου δεν εχει σε σχέση με το 745. Garmin Forerunner 645 Music Stainless Steel 42mm Αδιάβροχο Smartwatch Gps με Παλμογράφο. Ενσωματωμένο MP3 Player Μέχρι 500 τραγούδια στο ρολόι Αδιαβροχοποίηση: 50m Δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών Βάρος: 42.2g Ο μόνος λόγος πώλησης ειναι η αγορά fenix. Τιμη 140 ευρώ. Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά - Στέλνω και αντικαταβολή.

    140 €

    Thessaloniki - GR

  3. Αν δεν κάνω λάθος παλαιότερα είχε bonus 60 λεπτων προς όλους αν έκανες πρόσκληση σε άλλο κινητό για φορητότητα. Ισχύει κάτι τέτοιο; ή μόνο το bring a friend;
  4. Έχετε παρατηρήσει ότι το σήμα είναι χειρότερο από αυτό της wind? Αυτή την αίσθηση έχω αλλά δε μπορώ να συγκρίνω.
  5. 14,5 Ευρώ Στοιχίζουν τα πακέτα αν κατάλαβα καλά. Αρα βάζεις 14,5 +12%=16,25 το μήνα. Εγώ που θέλω δήλαδή 1gb το μήνα και 120 λεπτά με δευτερόλεπτο θα θέλω 4,4 + 6 = 10,40 +12% = 12 ευρώ το μήνα (Δεν είναι και φτηνό)
  6. Καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να επιστρέψω στη frog μετά από χρόνια στη q. To δίκτυο της Q είναι απαράδεκτο. Ξέρετε αν γίνεται φορητότητα online? Η ιστοσελίδα της frog έχει καμιά 10 ετια να αλλαχθεί. Τι πακέτα δίνει η frog; Με το 10ευρω το μήνα τι έχεις; Παραμένουν 3λεπτα τα ελάχιστα τηλεφωνήματα; Έχει εφαρμογή να βλέπεις τι έχεις; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά μου την έχει δώσει με τη q και ψάχνω καλή και σχετικά καλή εναλλακτική.
  7. Ρε παιδιά έχω q εδώ και χρόνια. Είχα έρθει από frog. Το σήμα της q είναι απαράδεκτο. Άλλαξα και κάρτα sim και πάλι χάλια είναι. Σε δίκαρτο κινητό με κάρτα q και wind η wind πιάνει πολύ καλύτερα από την q. Τους το είπα στην wind και μου λένε ότι είναι το ίδιο και δε θα έπρεπε να έχει διαφορά. Παρόλα αυτά εγώ βλέπω μεγάλη διαφορά. Ναι είναι η φτηνότερη λύση αν χρησιμοποιείς τις προσφορές αλλά λόγω κάκιστης ποιότητας σκέφτομαι να αλλάξω. Πάντως αυτό με τα 6 ευρώ δεν ισχύει. Βάζεις 6, σου μένουν 5, οπότε με 5 ευρώ το δίμηνο τι κάνεις;
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση, επειδη η οικονομία και η απόδοση στη θερμανση είναι σημαντική για μένα μάλλον το hitachi ειναι η καλυτερη λύση. Ενδιαφερόμουν να βρω τα COP σε θερμοκρασίες 7 και 2 βαθμών, αλλά μάλλον μάταιο. Μόνο από το Toshiba μπορεσα να το βρω. Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρώ; Ευχαριστώ.
  9. Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας. Θα ήθελα να αντικαταστήσω ένα midea on-off κλάσης Β που έχω στη σαλοκουζίνα (40-45 τετραγωικά καλά μονωμένα με 2,70 ύψος). Είναι 18000 btu και ενώ στη ψύξη δουλεύει μια χαρά στη θέρμανση πέρυσι το χειμώνα έκανε συνέχεια defrost. Σκέφτομαι να πάρω ένα ινβέρτερ τουλάχιστον 18000btu. Πέρυσι έβαλα στο δωμάτιο του μικρού ένα Daikin FtXS25K και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Θα έβαζα το αντίστοιχο FtXS50K (1500 euro) αλλά νομίζω ότι δε θα είναι αρκετά δυνατό. Το FTXS60G είναι παλιάς τεχνολογίας με σχετικά μικρό SCOP. Είδα τα καινούρια της Hitachi RAK-60PPA που είναι πιο οικονομικό και δυνατότερο στη θέρμανση. Υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο της Hitachi που είναι αξιόλογο και μου διαφεύγει; Βασικό για μένα είναι το SCOP να είναι πάνω από 4, να είναι αξιόπιστο και να δουλεύει καλά στη θέρμανση χωρίς πολύ θόρυβο. Μόνες μάρκες που θα κοιτούσα είναι Mitsubishi, Toshiba, Panasonic, Daikin kai Hitachi. Ευχαριστώ.
  10. Σκέφτομαι να αγοράσω το FTXS25J ή το FTXS35J κυρίως για θέρμανση σε δυο αντικριστά δωμάτια 10 τμ το καθένα. Το κλιματιστικό θα τοποθετηθεί κατα τέτοιο τρόπο ώστε να χτυπάει στην πόρτα. Θεωρώ ότι τα 11000 btu του μικρού ότι θα είναι αρκετά για 20 τετραγωνικά (έτσι μου είπαν και από την αντιπροσωπεία). Αλλά η διαφορά τιμής είναι μόνο 100 ευρώ ή 10%. Οπότε κάτι μου λέει να πάρω το μεγαλύτερο και να είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει απροβλημάτιστα. Πάνω που πήρα την απόφαση να πάρω το 35αρι, μελέτησα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, και κάνοντας σύγκριση είδα ότι έχουν μεγάλη διαφορά τόσο στο θόρυβο όσο και στο COP που με ενδιαφέρει κυρίως (4.65 το FTXS25J έναντι 4.21 του FTXS35J). Για τεχνικά χαρακτηριστικά http://www.climahellas.gr/system/product_assets/000/003/893/original_FTXS%28PDF%29.pdf Κάποια καταστήματα έχουν το FTXS25G που είναι ακριβότερο και το FTXS-25K που μάλλον είναι ολόιδιο με το J. Τι ακριβώς δηλώνει το τελευταίο γράμμα (J καλύτερο από L); Μήπως τα 28 db ή τα 29 db που δηλώνουν στη θέρμανση είναι πολύ υψηλά γιατί το θέλω για κρεβατοκάμαρα και δε θέλω να ακούω θορύβους. Θα εκτιμούσα όποια συμβουλή/εμπειρίες από ιδιοκτήτες αυτών. Υπάρχει κάτι άλλο μέχρι 900 ευρώ που να αξίζει τον κόπο;
  11. Συμφωνώ δεν είναι σωστό να βάζεις σκούρο φιλμ στο μπροστινό τζάμι. Μειώνεται η ορατότητα τη νύχτα.
  12. Αυτό δε γίνεται με τα καινούρια κινητά BB5.
  13. Δεν έζησα στη Αυστραλία ούτε και στο Καναδά οπότε δε έχω εκτενή εμπειρία. Έχω ταξιδεψει και στις δυο χώρες και ο κόσμος στην Αυστραλία είναι πολύ πιο ευγενικός, φιλόξενος και πιο αγνός. Όσο για τους Αμερικάνους εξαρτάται από την περιοχή. Είναι μεγάλη χώρα και υπάρχει εντοη διαφοροποίηση. Εν γένει πάντως είναι ειλικρινείς και ευγενέστατοι (σε αντίθεση με εμάς).
  14. Οχι το απενεργοποίησα. Σήμερα βρήκε δορυφόρο σε λιγότερο από ένα λεπτό πάντως.
  15. Και σε μένα το ίδιο. Σχετικά με τις ψηλές χρεώσεις CU προς τρίτους, συμφωνω και επαυξάνω. Με μια λέξη: "Ληστρικές".
  16. To A-GPS μπορείς όμως να το απενεργοποιήσεις οπότε δε χρεώνεσαι τίποτα.
  17. Πόσο χρόνο κάνει το τηλέφωνο να κλειδώσει δορυφόρο. Στο δικό μου αργεί πολύ, πάνω από 1-2 λεπτά. Το Garmin XT έχω. Μήπως χρειάζεται να αλλάξω κάποια ρύθμιση;
  18. Στα φοιτητικά μου χρόνια έπαιζα καθημερινά αλλά τώρα σπάνια βρίσκω χρόνο.
  19. Δείτε και εδώ: http://reviews.cnet.com/best-earbuds/ Έχω χρησιμοποιήσει τόσο της etymotic όσο και της shure και έμεινα πολύ ικανοποιημένος και με τα δυο. Λίγο ακριβά αλλά αξίζουν.
  20. συμφωνώ αλλά σε αγγλικά φορουμ βρίσκω ότι ζητώ εύκολα. Σε πολλά ελληνικά υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Για αυτό είπα μήπως το πρόβλημα είναι ο τονισμός.
  21. Συμφωνώ και επαυξάνω. Είναι αδύνατο να βρεις αυτό που θέλεις και σε θέματα με εκατοντάδες μηνύματα θέλει πάρα πολύ χρόνο να βρεις απάντηση. Μου έχει τύχει πολλές φορές να ανοίξω θέμα για κάτι που ήδη υπάρχει. Μήπως οι τόνοι δημιουργούν ένα θέμα.
  22. Κάποιος που γνώρισα παλιότερα είχε πάρει μεμβράνες σε πολύ καλή τιμή, αλλά δε μπορώ να το βρώ. Το κόστος τους δεν είναι ψηλό. Η τοποθέτηση είναι ακριβή.
×
×
  • Create New...