Lynx Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Γενικά οι Google maps μπορούν να αποθηκευτούν κάπου ή δουλεύει αναγκαστικά μόνο με Internet? Η εφαρμογή Google maps χρειάζεται internet για να λειτουργήσει. υπαρχει όμως μια άλλη εφαρμογή java (GMAPS) που λέει πως μπορείς να αποθηκεύσεις τους χάρτες και να τους χρησιμοποιήσεις χωρίς να έχεις σύνδεση στο internet. χρειάζεται μόνο δέκτη gps :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Χθές πήγα και είδα το κινητό σε κάποιο κατάστημα. Όταν τους ρώτησα αν χρεώνεται η υπηρεσία GPS, μου είπαν έκπληκτοι... ότι δεν έχει GPS...! Τους έδειξα το "GPS" που γράφει στο πλάι του κινητού. Οπότε μετά άρχισαν να μου λένε ότι δεν έχει GPS αλλά συνδέεται με εξωτερικό δέκτη, μέσω bluetooth...! Τελικά τους είπα να κοιτάξουν στο site της SE και επιτέλους είδαν ότι έχει ενσωματωμένο το GPS. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελικά η απάντηση που πήρα ήταν ότι σε όλα τα κινητά με Google Maps η υπηρεσία χρεώνεται γιατί χρησιμοποιεί το GPRS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lynx Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Χθές πήγα και είδα το κινητό σε κάποιο κατάστημα. Όταν τους ρώτησα αν χρεώνεται η υπηρεσία GPS, μου είπαν έκπληκτοι... ότι δεν έχει GPS...! Τους έδειξα το "GPS" που γράφει στο πλάι του κινητού. :lol::lol::lol: πρέπει να ένιωσαν πολύ άβολα εκείνη τη στιγμη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 :lol::lol::lol: πρέπει να ένιωσαν πολύ άβολα εκείνη τη στιγμη :p οι περισοτεροι πολιτες δεν ξερουν τη τους γηνεται και ειναι φυσικο με 650 ευρω το μηνα να καθεσαι να βγαζης τα ματια σου στο cpu πιο το οφελος ? θα τους πληροσουν παραπανο ??? :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lynx Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 οι περισοτεροι πολιτες δεν ξερουν τη τους γηνεται και ειναι φυσικο με 650 ευρω το μηνα να καθεσαι να βγαζης τα ματια σου στο cpu πιο το οφελος ? θα τους πληροσουν παραπανο ??? :(:(:( μα όταν δεν ξέρεις κάτι δεν έχει νόημα να προσπαθείς να υποστηρίξεις ότι το ξέρεις... του λες "μια στιγμή να το τσεκάρω" και τελειώνει το θέμα. στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαν παντελή άγνοια και επέμεναν ότι το κινητό δεν έχει gps, μάλιστα αφού τους έδειξε ότι γράφει gps στο πλάι, επέμεναν ότι εννοεί πως μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό gps... δε λέω ότι είναι απαραίτητα σφάλμα δικό τους, είναι περισσότερο του υπεύθυνου που έγραψε τα χαρακτηριστικά του κινητου. απλά την εμμονή τους σχολίασα ναι, τα 650 ευρώ είναι πολύ λίγα, όλοι δικαιούνται έναν αξιοπρεπή μισθό για να ζήσουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 συμφονω και επαυξανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 :) Review & Photos: iDNES.cz http://img296.imageshack.us/img296/6244/picbp8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Παιδες μια ερωτηση μιας και μπερδευτικα με το GPS του C702. το navigation δεν με ενδιαφερει. Συντεταγμενες-υψομετρο-ταχύτητα τα βγάζει(απλα με συνδεση με δορυφόρους όπως το Ν95 μου)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Παιδιά που μπορώ να βρώ τον theme editor του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Παιδιά που μπορώ να βρώ τον theme editor του κινητού? developer.sonyericsson.com Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Παιδιά που μπορώ να βρώ τον theme editor του κινητού? Εδώ μπορείς να βρεις τα πάντα για το κινητό. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Εν όψει επιδότησης στο τέλος του μήνα θα μπορούσε κάποιος κάτοχος να κάνει παρουσίαση επισημαίνοντας τα θετικά και τα αρνητικά σημεία από τη συμβίωση με το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Τελικα το gps δουλεύει όπως ολα τα άλλα gps ή πρεπει να συνδεθείς στο νετ με kai να χρησημοποιείς το Google maps??? Μπορείς να του περάσεις το destinator ή το Garmin για GPS??? Thanx! :p Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Τελικα το gps δουλεύει όπως ολα τα άλλα gps ή πρεπει να συνδεθείς στο νετ με kai να χρησημοποιείς το Google maps??? Μπορείς να του περάσεις το destinator ή το Garmin για GPS??? Thanx! :p Όχι ΔΕΝ μπορείς να του περάσεις Destinator και Garmin. Μπορείς να του περάσεις ΜΟΝΟ GoogleMaps και Wayfinder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Εν όψει επιδότησης στο τέλος του μήνα θα μπορούσε κάποιος κάτοχος να κάνει παρουσίαση επισημαίνοντας τα θετικά και τα αρνητικά σημεία από τη συμβίωση με το κινητό; + Μεγάλη και ευκρινής οθόνη, πλήρες χαρακτηριστικών, ικανοποιητικό μέγεθος, σχετικά ισορροπημένο κόστος. - Δύσχρηστο πληκτρολόγιο, όχι πολύ δυνατός ήχος (τα διάφορα reviews του εξωτερικού έλεγαν περί ενός από τα δυνατότερα σε ήχο κινητά της αγοράς), μέτρια κάμερα, έλλειψη κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dream1976chaser Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Όχι ΔΕΝ μπορείς να του περάσεις Destinator και Garmin. Μπορείς να του περάσεις ΜΟΝΟ GoogleMaps και Wayfinder. Η χρήση του Wayfinder προϋποθέτει κατέβασμα δεδομένων μέσω GPRS όπως η περίπτωση του GoogleMaps? Όταν λες πως μπορείς να περάσεις μόνο Wayfinder εννοείς να δώσεις κάποιο κωδικό ώστε να παραμένει λειτουργικό και μετά το πέρας της trial περιόδου; Απ' όσο ξέρω, έρχεται με 3 μήνες trial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Paschos76 και Teacher. Ευχαριστώ παίδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Το απόγευμα θα πάω να αγοράσω το εν λόγω κινητό. Μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Το geo tagging που έχει, απενεργοποιείται ή κάθε φορά που βγάζω φωτογραφία θα χρεώνομαι; Αν όχι ξέρετε κανά καλό πακέτο της Vodafone για να μην μου βγεί ο κούκος αηδόνι για χρήση του gps, email κτλ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Το απόγευμα θα πάω να αγοράσω το εν λόγω κινητό. Μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Το geo tagging που έχει, απενεργοποιείται ή κάθε φορά που βγάζω φωτογραφία θα χρεώνομαι; Το ρυθμίζεις αν το θέλεις ή όχι από τις ρυθμίσεις της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Teacher, ευχαριστώ για την απάντηση. Σχετικά με το gps εσύ το χρησιμοποιείς με κάποιο πακέτο; Ρωτάω γιατί είδα στο site της Vodafone οτι οι χρεώσεις GPRS είναι 0,0060 € / KB, που νομίζω οτι δεν συμφέρει να χρησιμοποιείται και πολύ συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ teacher. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το συγκρίνει με το Κ800 που επίσης με ενδιαφέρει. Κυρίως στον τομέα φωτογαφίας και ήχων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Teacher, ευχαριστώ για την απάντηση. Σχετικά με το gps εσύ το χρησιμοποιείς με κάποιο πακέτο; Ρωτάω γιατί είδα στο site της Vodafone οτι οι χρεώσεις GPRS είναι 0,0060 € / KB, που νομίζω οτι δεν συμφέρει να χρησιμοποιείται και πολύ συχνά. Το χρησιμοποίησα δοκιμαστικά με τα προεγκατεστημένα προγράμματα για να δω πώς είναι και τέλος (λόγω κόστους). Το mgmaps που είναι java εφαρμογή δεν κατάφερα να το δουλέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Teacher επειδη ψηνομαι για το κινητο για πες μου απο τη χρηση του εισαι ικανοποιημενος για την αγορα του η θα επαιρνες καποιο αλλο? Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Teacher επειδη ψηνομαι για το κινητο για πες μου απο τη χρηση του εισαι ικανοποιημενος για την αγορα του η θα επαιρνες καποιο αλλο? Καθώς έχω χρησιμοποιήσει πολλά κινητά το τελευταίο διάστημα, αποφάσισα να κρατήσω το 702 γιατί θεωρώ ότι είναι ένα ισορροπημένο κινητό με καλή οθόνη, κάμερα και μπαταρία, χωρίς να αποφεύγει όμως και αρκετά μειονεκτήματα, εφόσον είναι ο κανόνας της εποχής (ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο). Ικανοποιεί δηλ. σε αρκετά υψηλό βαθμό τις προδιαγραφές που ΕΓΩ ζητάω από ένα κινητό. Η επιλογή βεβαίως είναι δική σου, αν και πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές θα μείνεις ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Καθώς έχω χρησιμοποιήσει πολλά κινητά το τελευταίο διάστημα, αποφάσισα να κρατήσω το 702 γιατί θεωρώ ότι είναι ένα ισορροπημένο κινητό με καλή οθόνη, κάμερα και μπαταρία, χωρίς να αποφεύγει όμως και αρκετά μειονεκτήματα, εφόσον είναι ο κανόνας της εποχής (ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο). Ικανοποιεί δηλ. σε αρκετά υψηλό βαθμό τις προδιαγραφές που ΕΓΩ ζητάω από ένα κινητό. Η επιλογή βεβαίως είναι δική σου, αν και πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές θα μείνεις ευχαριστημένος. Teacher πουλησες το Ν82 γιατι ειχε μεγαλο sar.Το Sar του C702 δεν σε πειραζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts