Jump to content

thiseas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    215
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thiseas

  • Ημ. Γέννησης 14/08/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

thiseas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι να πω ίσως είμαι γκαντεμης
  2. Καλημέρα! Το έχω βγάλει και το τζαμί και συνεχίζει τα ίδια. Βασικά την πατησα που ξαναπηρα xiaomi μετά το a2 lite που έτρωγε του κόσμου τα κολλήματα και στο τέλος το έσπασα από τα νεύρα μου. Απλά είχα επιδότηση από την cosmote είχα διαβάσει καλά λόγια αλλά τελικά αν δεν διαπιστώσεις μόνος σου την πραγματικότητα μπορείς εύκολα να χάσεις λεφτά και ψυχική ηρεμία!!!
  3. Καλησπέρα! Μωρέ σε εγγύηση είναι. Το θέμα είναι αν.το έχει.και κάποιος άλλος το πρόβλημα και έχει βρει κάποια λύση με κάποια πιθανή ρύθμιση. Και εννοείται ότι και.στην εγγύηση που είναι θα μείνει για κάποιες μέρες στο σέρβις και εγώ χωρίς κινητό.
  4. Καλημέρα!! Το κινητό μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πέραν του γνωστού και από άλλους θέματος με τη μαύρη οθόνη μετά από κλήση τον τελευταίο καιρό όταν σε καλούν δεν μπορείς να απαντήσεις με τίποτα . Τι να σέρνεις το δάχτυλο τι να προσπαθείς από το κουμπί απάντηση δεν ανταποκρίνεται!!! Πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής. Παλιότερα το έκανε αραιά και που. Τις τελευταίες μέρες έχει ενταθεί. Κάποια ιδέα; Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος ;;; Ευχαριστώ!
  5. Το έχω εδώ και 15 μέρες. Γενικά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τις λειτουργίες του εκτός από μια φορά που έχασε το gps και ενώ είχα κάνει 400μ έδειξε ένα χιλιόμετρο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι μου προκάλεσε έκζεμα σε δύο σημεία στο χέρι, πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο. Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει και άλλος. Α χθες πήρε και αναβάθμιση που δεν είδα να αλλάζει κάτι.
  6. Καλησπέρα. Το πήρα και εγω την Τρίτη απο Γερμανό με επιδότηση cosmote. Λοιπόν δείχνει ποιοτική κατασκευή και εχει όμορφο desing. Όμως μετα απο δυο μερες πάγωσε εντελως η οθονη και δεν ανταποκρινόταν. Αναγκάστηκα να του κανω επανεκκίνηση με συνδυασμό πλήκτρων. Επισης παρατήρησα οτι σε κλειστούς χώρους όπως πχ στα goodys Ναυπλιου όπου παντα με το iPhone 6 Plus με την ιδια κάρτα ειχα φουλ 4g σημα δεν ειχα καθολου δεδομένα. Αν υπαρχει κάποια συμβουλή για αυτο απο πιο έμπειρους στο Android θα το εκτιμούσα. Κατα τα αλλα πήρα και εγω το MIUI 11 που με βολευει αρκετά. Αυτα προς το παρόν.
  7. Καλη χρονιά και καλη επιτυχία σε ολο τον κοσμο!!!
  8. Καλημέρα! Καλές γιορτές και καλη επιτυχία σε όλους!
×
×
  • Create New...