scorpio_1976 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 ταξιδιωτη που εισαι? μας εβαλες πρωτα φωτια και μετα εξαφανιστηκες?:) πες μας απο που και ποσο το πηρες? εγω ξαναμιλησα με πλαισιο,μου ειπαν οτι υπαρχει απο σημερα στις αποθηκες τους, αλλα δεν εχουν ενημερωση ποτε θα ειναι στα καταστηματα τους. Απ΄οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ειναι πολυ συντομα, ισως και μεσα στην εβδομαδα... Περιμενουμε νεα σου και τις πρωτες εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 λοιπον παιδια,μετα απο λιγο φορτωμα μεσα δεν ειδα να καθυστερει τραγικα,εως καθολου. σε αυτο που καθυστερει αισθητα και συνεχιζω να το τονιζω ειναι στα θεματα που περναμε μεσα. η μπαταρια με αρκετη χρηση εχει πεσει στην μεση,λογικα θα το φορτισω ωστε να μην με αφησει. καποιο παραπανο πλην της καμερας που δεν ειναι καν μετρια δεν εχω,το φλας δεν κανει καποια σημαντικη δουλεια,ισως γι αυτο και η τιμη του να μην ειναι και τοσο τσιμπημενη,ειναι smartphone ετσι κι αλλιως κι οχι camera mobile. θετικοτατο το πληκτρολογιο του οπως επισης και το πολυπληκτρο του. στα πολυ υπερ του ειναι το πολυ δυνατο ηχειο που σιγουρα θα ικανοποιησει καθε παραπονεμενο. το wifi μια χαρα διχως προβληματα οπως επισης και η συνδεσιμοτητα του κινητου με αλλες συσκευες. η οθονη ομως δειχνει μικρη για πλοηγηση ανετη στο ιντερνετ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 den mas ipes an pezi youtube ke google videos. kapu diavaza oti exis vgi ena flash lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Παιδιά με κίνδυνο να βγω και λίγο off topic θέλω να ρωτήσω λίγο κάτι. Tην είχα πατήσει κάπως παλιότερα με ένα smartphone (το Motorola MPx220) γιατί όποτε το έκλεινα μου σβήνονταν όλα τα μηνύματα! Δεν ξέρω αν αυτό συνέβαινε γενικά στο μοντέλο ή αν είχε το δικό μου κάποιο πρόβλημα, αλλά φοβάμαι μήπως είναι γενική κατάσταση στα smartphones. Το ρωτάω εδώ γιατί με ενδιαφέρει πολύ αυτό το κινήτο, που αν κατάλαβα καλά είναι smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitgr Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 den mas ipes an pezi youtube ke google videos. kapu diavaza oti exis vgi ena flash lite ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΥOU TUBE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΥOU TUBE Και όπως καταλάβατε παίζει μέσω της mobile έκδοσης του youtube, η οποία κάνει streaming και δεν παίζει μέσω flash. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιο λόγο χρειάζεται ένα business κινητό να παίζει flash videos? Και μην πει κανείς για flash επαγγελματικές παρουσιάσεις γιατί το 99% ρωτάει για youtube κλπ. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryjay18 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 sarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr πειτε μασ το sar!! το σαιτ της se crasharei οταν πας να δεις στο sar του g900 τοσο μεγαλο ειναι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Έχω μια τιμή SAR που έμαθα από κάποιον χρήστη του από το εξωτερικό (δηλωμένη στο manual της συσκευής) - δεν θα την δηλώσω ακόμα διότι δεν γνωρίζω από πια ήπειρο προέρχεται οπότε μπορεί να διαφέρει. Ελπίζω να μην επαληθευθεί - στο site της SE δεν έχει ανέβει ακόμα το SAR PDF τόσο για UK όσο και Ελλάδα :( αν και το link υπάρχει (προστέθηκε πριν 1 ή 2 μέρες το max διότι το παρακολουθώ το θέμα) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 sar 1,47 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Πράγματι αυτή την τιμή μου είχαν δώσει και από το εξωτερικό. Είναι πολύ μεγάλη - κρίμα αλλά δεν πρόκειται να την αγοράσω και με τα SAR που βλέπω στα SE γενικά μάλλον μετά το K800i θα στραφώ σε κάποια άλλη εταιρία :( Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Αξιζει λοιπον να δωσεις το P1 για το G900?? Χωρις να ειναι κριτηριο για'μενα τα 5MP καμερας.. Και μια απορια: το 1.47 δεικτη sar που λετε για το G900, ειναι το αντιστοιχο νουμερο sar που εχω στην υπογραφη μου για το P1?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 ego to g900 to thelo 90% gia ta notes. an ta notes ine pio euxrista sto g900, gia mena, aksizi. den exo di pos ine sto p1i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Και μια απορια: το 1.47 δεικτη sar που λετε για το G900, ειναι το αντιστοιχο νουμερο sar που εχω στην υπογραφη μου για το P1?? Ναι είναι η αντίστοιχη τιμή. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Αξιζει λοιπον να δωσεις το P1 για το G900?? Χωρις να ειναι κριτηριο για'μενα τα 5MP καμερας.. Και μια απορια: το 1.47 δεικτη sar που λετε για το G900, ειναι το αντιστοιχο νουμερο sar που εχω στην υπογραφη μου για το P1?? κ γω που εχω το Ρ1 σκεφτομουν να το παρω...αλλα δε βλεπω μεγαλες διαφορες στα μοντελα.πιο βολικο μεγεθος εχει αλλα την ομορφια του Ρ1 δεν την εχει...παντως η τιμη του πολυ καλη...δε το περιμενα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Βασικα το μενου (του G900) ειναι το πιο δελεαστικο για'μενα.. Αλλα, κι απο εμφανιση οπως λεει κι ο griniaris . . . δεν ξεχωριζει, σε αντιθεση με το P1 που εχει ενα αλλο στυλακι, που σου βγαζει ισως και κατι πιο.. σε τεχνολογια... :happy: Α! Ενω οσον αφορα στον δεικτη sar του G900, ειναι σχεδον η τριπλασια ακτινοβολια σε σχεση με το P1.! :blink: (αν εχω βρει τα σωστα νουμερα για το P1.. αλλιως να με διορθωσετε.!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Ρε παιδία δε νομίζω να χρειάζεται να χαλάσετε πάλι λεφτά για ένα νέο μοντέλο που έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά , σιγά τώρα, τι να αξίζει να πάρετε το G900 και να έχει κάποιος το P1 στη κατοχή του???Από την άλλη ποιος λέει ότι δεν θα έχει καπιο πρόβλημα πχ το Ν95 στην άρχει τις κυκλοφορίας του είχε καπια προβλήματα που μετά διορθώθηκαν.... Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 και ξαφνικα χτες τα ξημερωματα κι ενω εκανα πλοηγηση με wifi,dead το κινητο,εσβησε και δεν ξανανοιξε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitgr Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 και ξαφνικα χτες τα ξημερωματα κι ενω εκανα πλοηγηση με wifi,dead το κινητο,εσβησε και δεν ξανανοιξε. του έκανες όλα τα γνωστά (βγάζω μπαταρία για αρκετή ώρα...κτλ.)? και τελικά τι έγινε? κακή αρχή έκανε το g900 και από ότι φαίνεται θα έχει πολύ σασπένς η υπόθεση. Δεν μας είπες ακόμα από που το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Τι SAR εχει το συγκεκριμενο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Τι SAR εχει το συγκεκριμενο κινητο? 1,47 (μολις στην προηγουμενη σελιδα το εχουν γραψει...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 1,47 (μολις στην προηγουμενη σελιδα το εχουν γραψει...) Ευχαριστω πολυ, μετα το ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 και ξαφνικα χτες τα ξημερωματα κι ενω εκανα πλοηγηση με wifi,dead το κινητο,εσβησε και δεν ξανανοιξε. Ίσως δεν πρέπει να παίρνουμε τα κινητά μόλις βγαίνουν...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 και ξαφνικα χτες τα ξημερωματα κι ενω εκανα πλοηγηση με wifi,dead το κινητο,εσβησε και δεν ξανανοιξε. petakses vomva ke den eksigises tipota. terma to kinito? papala?! gia na min exis epanelthi, ena aplo kolimataki tha tan, e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 ή εγκεφαλικό :lol: πλακιτσα :p Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS14 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 ξερετε αν το χαλασει η vodafone και το κανει live γιατι θελω να το παρω με αναβαθμισεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts