alex2539 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 κι εγω την ειχα πατησει και στην αρχη ντρεπομουν να ρωτησω στο φορουμ και οταν ρωτησα και μου ειπαν τι εφταιγε, ελεγα μεσα μου, "Μα το Θεό, είσαι χαζή κοπέλα μου!" :p Απάντηση πήρες??:p Κάποια rom με 6.5 και manilla 2.1 σχετικά γρήγορη και χωρίς προβλήματα υπάρχει? Έχω την τελευταία του energy αλλά δεν πάει καλά... μου φαίνεται πως τα πρώτα build των 6.5 που είχαν βγεί ήταν πιο γρήγορα απο το final...... EDIT: κι εγω την ειχα πατησει και στην αρχη ντρεπομουν να ρωτησω στο φορουμ και οταν ρωτησα και μου ειπαν τι εφταιγε, ελεγα μεσα μου, "Μα το Θεό, είσαι χαζή κοπέλα μου!" :p Τώρα είδα πως δεν έχει ερωτηματικό, αρα δεν είναι ερώτηση.... Κοίτα να δεις που τώρα και εγώ λέω "Μα το Θεό, είσαι χαζός αγόρι μου!" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 μου φαίνεται πως τα πρώτα build των 6.5 που είχαν βγεί ήταν πιο γρήγορα απο το final...... Για πιο γρήγορα δεν ξέρω, αλλά πιο ασταθή... ήταν σίγουρα. Τόσο η ταχύτητα βέβαια όσο και η σταθερότητα εξαρτόνται και από τη δουλειά που κάνει ο εκάστοτε μάγειρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisbar Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Καλησπερα παιδες μετα την κλοπη του πρωτου xperia σειρα πηρε το δευτερο αν κ μεταχειρισμενο, μια ερωτηση εχω αν ξερι κανεις, οταν συνδεω το Bluetooth Handsfree στο κινητο, το εικονιδιο του BT δεν αλλαζει με αποτελεσμα να μην ξερω αν ειναι συνδεδεμενο το ακουστικο, υπαρχει κατι που πρεπει να κανω?(σημειωση το ακουστικο ειναι multipoint, παρολα αυτα και σε single point mode δεν εχω αλλαγη στο εικονιδιο παρα μονο οταν υπαρχει ενεργη κληση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Καλησπερα παιδες μετα την κλοπη του πρωτου xperia σειρα πηρε το δευτερο αν κ μεταχειρισμενο, μια ερωτηση εχω αν ξερι κανεις, οταν συνδεω το Bluetooth Handsfree στο κινητο, το εικονιδιο του BT δεν αλλαζει με αποτελεσμα να μην ξερω αν ειναι συνδεδεμενο το ακουστικο, υπαρχει κατι που πρεπει να κανω?(σημειωση το ακουστικο ειναι multipoint, παρολα αυτα και σε single point mode δεν εχω αλλαγη στο εικονιδιο παρα μονο οταν υπαρχει ενεργη κληση) καλησπερα πως μπορω να αλαξω τον ηχο μηνυματος στο x1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Στις ρυθμίσεις, πήγαινε στο Sounds & Notifications και μετά στο Notifications tab. Επέλεξε το event Messaging: New text message και εκεί αλλάζεις τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos206 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Τι να πω μου την είχε στημένη. Ένα χρόνο μια χαρά δούλευε το Χ1 και όταν πήγα ταξίδι άρχισε τα νούμερά. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμον . Το πρόβλημα είναι ότι το τηλέφωνο ,είτε έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά είτε όχι, δείχνει συνέχεια την εικόνα των ακουστικών με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να μιλήσω χωρίς ακουστικά γιατί δεν ακούω τίποτα από το μεγάφωνο. Το έκλεισα , το ξανάνοιξα , του έβγαλα την μπαταρία ...... το χαβά του το τηλ. Παράθεση Σίμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Τι να πω μου την είχε στημένη. Ένα χρόνο μια χαρά δούλευε το Χ1 και όταν πήγα ταξίδι άρχισε τα νούμερά. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμον . Το πρόβλημα είναι ότι το τηλέφωνο ,είτε έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά είτε όχι, δείχνει συνέχεια την εικόνα των ακουστικών με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να μιλήσω χωρίς ακουστικά γιατί δεν ακούω τίποτα από το μεγάφωνο. Το έκλεισα , το ξανάνοιξα , του έβγαλα την μπαταρία ...... το χαβά του το τηλ. και δε του κανεις ενα hard reset να ξεμπερδευεις..... λογικα δε θα εχεις προβλημα μετα.;) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Τι να πω μου την είχε στημένη. Ένα χρόνο μια χαρά δούλευε το Χ1 και όταν πήγα ταξίδι άρχισε τα νούμερά. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμον . Το πρόβλημα είναι ότι το τηλέφωνο ,είτε έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά είτε όχι, δείχνει συνέχεια την εικόνα των ακουστικών με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να μιλήσω χωρίς ακουστικά γιατί δεν ακούω τίποτα από το μεγάφωνο. Το έκλεισα , το ξανάνοιξα , του έβγαλα την μπαταρία ...... το χαβά του το τηλ. ξαναβαλε-βγαλε τα ακουστικα μια δυο φορες κατι εχει κολησει και νομιζει οτι εχει μεσα ακουστικα ΔΕΝ νομιζω να διορθωθει με hard reset.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Τι να πω μου την είχε στημένη. Ένα χρόνο μια χαρά δούλευε το Χ1 και όταν πήγα ταξίδι άρχισε τα νούμερά. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμον . Το πρόβλημα είναι ότι το τηλέφωνο ,είτε έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά είτε όχι, δείχνει συνέχεια την εικόνα των ακουστικών με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να μιλήσω χωρίς ακουστικά γιατί δεν ακούω τίποτα από το μεγάφωνο. Το έκλεισα , το ξανάνοιξα , του έβγαλα την μπαταρία ...... το χαβά του το τηλ. ξαναβαλε-βγαλε τα ακουστικα μια δυο φορες κατι εχει κολησει και νομιζει οτι εχει μεσα ακουστικα ΔΕΝ νομιζω να διορθωθει με hard reset.... Όντως και σε εμένα είχε γίνει όταν τα είχα πρωτοβάλει τα ακουστικά και μετά απο κανα 3-4 βάλε - βγάλε, έφτιαξε... και ένα κλείσιμο του τηλεφώνου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos206 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Οπ έφτιαξε, ευχαριστώ πολυ είχατε δίκιο. 3-4 φορές λίγο απότομα :rolleyes: έβγαλα τα ακουστικά και έστρωσε. Παράθεση Σίμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Δε χανει κάτι να δοκιμάσει Hard Reset. Εξαλλου το επομενο βημα ειναι service... EDIT: Σορρυ, ποσταρα χωρις να κανω ανανεωση και δεν ειδα το μήνυμά σου Σίμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Όντως και σε εμένα είχε γίνει όταν τα είχα πρωτοβάλει τα ακουστικά και μετά απο κανα 3-4 βάλε - βγάλε, έφτιαξε... και ένα κλείσιμο του τηλεφώνου... Καλησπερα φιλε Athanaso77 αν θες μου ξαναλες πως να αλαξω τον ηχο στα μηνυματα εχω Ελλην μενου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Στις ρυθμίσεις, πήγαινε στο Sounds & Notifications και μετά στο Notifications tab. Επέλεξε το event Messaging: New text message και εκεί αλλάζεις τον ήχο. Καλησπερα φιλε Athanaso77 αν θες μου ξαναλες πως να αλαξω τον ηχο στα μηνυματα εχω Ελλην μενου ευχαριστω Έχει απαντήσει ήδη αυτό. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 κι εγω την ειχα πατησει και στην αρχη ντρεπομουν να ρωτησω στο φορουμ και οταν ρωτησα και μου ειπαν τι εφταιγε, ελεγα μεσα μου, "Μα το Θεό, είσαι χαζή κοπέλα μου!" :p ξερεις καποια πραγματα σου φαινονται πολυ ευκολα και βλεπεις την μια εκδοχη και δεν βαζεις το μυαλο σου να δουλεψει να πειραματιστεις.ευτυχως στην παρεα μας δεν υπαρχουν εξυπνακηδες αλλα ανθρωποι προθυμοι να βοηθησουν ..ευχαριστω παιδια παρα πολυ. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Οπ έφτιαξε, ευχαριστώ πολυ είχατε δίκιο. 3-4 φορές λίγο απότομα :rolleyes: έβγαλα τα ακουστικά και έστρωσε. Πρόσεχε το από εδώ και πέρα γιατί το πρόβλημα είναι στο βίσμα. Χάνει επαφή κάποιες φορές σχετικά με το αν και πότε τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Την Παρασκευή έστειλα το Χ1 μου στο service... Λογω του προβληματος που ειχα με το πληκτρολογιο... Και θελω να ρωτησω κατι... Στην καρτα εχω αποθηκευμενο σε ενα αρχειο .pwi κατι σημειωσεις που ειχα γραψει στο xperia... Αυτο το αρχειο ανοιγει με καποιο προγραμμα?? Γιατι πρεπει να δω αυτες τις σημειωσεις επειγοντως!!:( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Την Παρασκευή έστειλα το Χ1 μου στο service... Λογω του προβληματος που ειχα με το πληκτρολογιο... Και θελω να ρωτησω κατι... Στην καρτα εχω αποθηκευμενο σε ενα αρχειο .pwi κατι σημειωσεις που ειχα γραψει στο xperia... Αυτο το αρχειο ανοιγει με καποιο προγραμμα?? Γιατι πρεπει να δω αυτες τις σημειωσεις επειγοντως!!:( :google: Google is your friend. Δοκίμασε και αν δεν πετύχει, το ξαναβλέπουμε! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Τα εψαξα ολα αλλα καμια απο τις λυσεις που γραφουν δεν δουλευουν... :( Το μονο που καταφερα ειναι να το ανοιξω με το notepad και το word, στα οποια τα βγαζει σαν κινεζικα, βεβαια, αλλα καταφερα να γραψω τουλαχιστον τις ημερομηνιες που ηθελα (ηταν σε αριθμους)... Η πλακα ειναι οτι ειχα γραμμενες τις μερες που δουλεψα, για να πληρωθω... Τωρα, αν τα καταλαβα καλα ετσι οπως μου τα εβγαλε, θα φανει στην πληρωμη...:lol::lol: Το πολυ πολυ να πληρωθω οταν ξαναπαρω το κινητο...:p:O Απο εδω και περα θα τα γραφω στο Word...:O Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Την Παρασκευή έστειλα το Χ1 μου στο service... Λογω του προβληματος που ειχα με το πληκτρολογιο... Και θελω να ρωτησω κατι... Στην καρτα εχω αποθηκευμενο σε ενα αρχειο .pwi κατι σημειωσεις που ειχα γραψει στο xperia... Αυτο το αρχειο ανοιγει με καποιο προγραμμα?? Γιατι πρεπει να δω αυτες τις σημειωσεις επειγοντως!!:( Εάν δεν είναι προσωπικό, μπορείς να το στείλεις σε κάποιον από εμάς να το ανοίξουμε με τη συσκευή και να σε ενημερώσουμε για το περιεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Εάν δεν είναι προσωπικό, μπορείς να το στείλεις σε κάποιον από εμάς να το ανοίξουμε με τη συσκευή και να σε ενημερώσουμε για το περιεχόμενο. Το πιο εύκολο!!! :) Α ρε Γιάννη....:D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Α τελεια!!:happy: Δεν εχει τιποτα προσωπικο... Απλα ημερoμηνιες και μερη... :p Χιλια ευχαριστω!!:D Στο εστειλα σε πμ γιατι δεν μπορω να το ανεβασω εδω λογω μεγεθους...;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Κάτι άλλο που εμφάνισε το δικό μου.. Έχω παρατηρήσει ότι όταν γράφω μήνυμα με το qwerty κολλάει πολλές φορές και ή γράφει διπλά γράμματα ή δε βάζει κενό, γενικά κάνει πλεον πολλά λάθη.. Είναι από τη ταχύτητα που γράφω ή θέλει κανα reset να στανιάρει?? Οεο? Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Κάτι άλλο που εμφάνισε το δικό μου.. Έχω παρατηρήσει ότι όταν γράφω μήνυμα με το qwerty κολλάει πολλές φορές και ή γράφει διπλά γράμματα ή δε βάζει κενό, γενικά κάνει πλεον πολλά λάθη.. Είναι από τη ταχύτητα που γράφω ή θέλει κανα reset να στανιάρει?? Οεο? με reset δεν θα γινει τιποτα. το ιδιο κανει και το δικο μου και εχω αλλαξει αρκετες ρομ το τελευταιο καιρο αλλα τα ιδια. απλα χρειαζετε καθαρισμο εσωτερικα το πληκτρολογιο και αυτο γινετε με δυο τροπους. ή το πας στο service ή το ανοιγεις απο μονη σου.. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 αααα ακόμα δε κλείσαμε το χρόνο και θα τρέχω στα service???? τόσο καλά.. γιατί για να το ανοίξω μόνη μου δεεε το κόβω.. Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 να ρωτησω ρε παιδια στην rom PCTECH4U την wwe, τη προγραμμα εχετε βάλει? ποιο destinator εκδοση να ψαξω?την καλυτερη δυνατη λειτουργία? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts