Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας κ παλι παιδες...εχω μερικες ερωτησεις...οποιος μπορει....

1)οταν κατεβαζουμε πανελ η τα περναμε απο υπολογιστη που πρεπει ν τα αποτηικευσουμε..?

2)πως ανοιγει το NAVIGATOR γτ ειναι χωρις χρεωση κ κατι μ λεει οτι δν υπαρχει συνδεση με το ιντερνετ..ενω ξερω οτι ειναι κατευθειαν συνδεση με τον δορυφορο..

3)τι ειναι το handgo..?

4)τι ειναι ολα αυτα τα Vtch 2.1 και touch x 10...που μπορω να τα βρω κ αν γινεται καποιες οδηγιες...?και γενικα προγραμματα και εφαρμογες γτ δν βρισκω πουθενα:/

5)που μπορω να βρω ταινιουλες για τ xperia?η ενα προγραμα που να τις μετατρεπω σ τετοια μορφη ωστε να παιζουν σαν τ trailer που εχει μεσα απο μονο του..κ αν γινεται με υποτιτλους..?

6)εκτος απο αυτα τα θεματα που εχει μεσα μπορω να βρω καποια αλλα..?

7)που εγκαθιστουνται οι rom που λετε,κατι ελληνικες κτλπ..?που τις βρισκετε κ πως γινεται?...

αυτα λιγο πολυ...συγνωμη αν ειμαι κουραστικος αλλα εχω ορεξη να ασχοληθω κ με αυτο το λογισμικο κ δν μπορω να ξεκινισω μονος μου...τωρα οποιος μπορει θα του τ χρωσταω:)

εχουμε κ λεμε..t18s,t29,A2628,ga618,t65i,t290i,w800i,w960i,xperia και ...r380s...:D

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας καταρχήν,

Πριν δυο μέρες αγόρασα το Xperia Χ1. Το κινητό έχει ξεπεράσει την τελειότητα!:D Ειδικά η μπαταρία του είναι άπαικτη! Βέβαια, ως νέος στον τομέα της Windows Mobile (το έχω ως δεύτερο κινητό το Xperia, έχω ως απλό το G900) θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις:

Α)Γίνεται να γράψω ελληνικά (εκτός από το SymbolicPad) με έναν απλό τρόπο ή καλύτερα να εξελληνίσω το κινητό;

Β)Στο Panel με το αναλογικό ρολόι, το αναλογικό δείχνει μια ώρα πίσω, ενώ το κανονικό στο κύριο Panel δείχνει την κανονική ώρα.:confused: Πώς μπορώ να το διορθώσω;

Γ) Στο Panel του Media player τα τραγούδια και τα βίντεο εμφανίζονται αλλα΄δεν μπορούν να παίξουν!:cry: Γιατί;

Δ)Πώς μπορώ να ηχογραφήσω (όχι κλήση, απλά)

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Την 2.1 την περασα κ γω χθες. Οταν της εκανα το restore απο PimBackup, ανοιγα της επαφες και το κινητο οχι απλα κολλαγε, εκανε hard reset :wacko:

Να χαζευεις δλδ. Μετα απο 3 hard reset και με τα νευρα μου κορδονια γυρισα παλι στην Touch X...σταθερη αξια. Το backup το πηρα απο την Xtreme του gtrab δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Αν καποιος φοραει Valkyrie v2.1 ας μας πει αν παει καλα. Μια καλη 6.5 ρε παιδια..που θα την βρουμε; Φλασαρω 2-3 Rom καθε εβδομαδα σχεδον. :(

Εγω που την εβαλα χθες, δεν εχω κανενα προβλημα...

Μεχρι τωρα ολα πανε μια χαρα...:happy:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

γεια σας κ παλι παιδες...εχω μερικες ερωτησεις...οποιος μπορει....

1)οταν κατεβαζουμε πανελ η τα περναμε απο υπολογιστη που πρεπει ν τα αποτηικευσουμε..?

2)πως ανοιγει το NAVIGATOR γτ ειναι χωρις χρεωση κ κατι μ λεει οτι δν υπαρχει συνδεση με το ιντερνετ..ενω ξερω οτι ειναι κατευθειαν συνδεση με τον δορυφορο..

3)τι ειναι το handgo..?

4)τι ειναι ολα αυτα τα Vtch 2.1 και touch x 10...που μπορω να τα βρω κ αν γινεται καποιες οδηγιες...?και γενικα προγραμματα και εφαρμογες γτ δν βρισκω πουθενα:/

5)που μπορω να βρω ταινιουλες για τ xperia?η ενα προγραμα που να τις μετατρεπω σ τετοια μορφη ωστε να παιζουν σαν τ trailer που εχει μεσα απο μονο του..κ αν γινεται με υποτιτλους..?

6)εκτος απο αυτα τα θεματα που εχει μεσα μπορω να βρω καποια αλλα..?

7)που εγκαθιστουνται οι rom που λετε,κατι ελληνικες κτλπ..?που τις βρισκετε κ πως γινεται?...

αυτα λιγο πολυ...συγνωμη αν ειμαι κουραστικος αλλα εχω ορεξη να ασχοληθω κ με αυτο το λογισμικο κ δν μπορω να ξεκινισω μονος μου...τωρα οποιος μπορει θα του τ χρωσταω:)

φιλε μου αν μπεις στο κοπο να διαβασεις τις τελευταιες 10-15 σελ, πολλα απτα ερωτηματα σου θα απαντηθουν.;)

θα σου πω καποια πραγματα περιληπτικά για να μπεις λιγο στο νοημα.

1. τα προγραματα για windows mobile ειναι σε μορφη ......cab. δηλαδη στον υπολογιστη θα βλεπεις ενα zip αρχειο αλλα θα πρεπει να εχει την καταλληξη .cab.

το ιδιο θα πρεπει να ειναι και τα πανελ.

οπου και να τα ριξεις ειτε στη μνημη του τηλ ειτε στη καρτα θα εχεις μετα τη δυνατοτητα να κανεις την εγκατασταση απο το file explorer του τηλεφωνου.

2.αν εχεις εγκατεστημενο προγραμα πλοηγησης δεν χρεωνεσαι για κατι. αν εννοεις το google map τοτε χρεωνεσαι αναλογα με τις χρεωσεις δεδομενων του παροχου σου.

3. ??????

4. αυτες ειναι ρομ. ρομ ειναι αναβαθμηση που μπορεις να κανεις στο λογισμικο του τηλ. κατι οπως λεμε για pc xp σε vista. οι συγκεκριμενες ειναι φτιαγμενες απο χρηστες και οχι απο τη sonyericsson.

εδω μπορεις να βρεις τα παντα.

5. μπορεις να μετατρεψεις ταινιες στο pc και να τις περασεις στο κινητο. π.χ σε μορφη avi και να το παιξεις με καποιο player που θα κανεις εγκατασταση. ενας καλος ειναι ο core player.

6. στο link πιο πανω θα βρεις οτι υπαρχει.

7. το ιδιο.

Κώστας

οταν ειχα Touch X νομιζω ειχα βαλει ενα cabακι και ειχε κανονικο start menu..

το εχω το καμπακι αλλά οταν το ανακαλυψα ειχα ηδη συνηθισει το σιχαμερο Start-Programs και δεν ηθελα να το αλλαξω :X

@djivo και jizzo

Το handango μαλλον εννοει στο 3! Ειναι ενα προγραμματακι που σου προτεινει χρησιμες εφαρμογες για το κινητο σου. Δεν εχω καταλαβει ακομα πώς ακριβως λειτουργει (μαλλον τις κατεβαζει αν του πεις?) αλλά προτεινει μερικες καλες που μπορεις να τις ψαξεις μονος σου στο νετ ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

το εχω το καμπακι αλλά οταν το ανακαλυψα ειχα ηδη συνηθισει το σιχαμερο Start-Programs και δεν ηθελα να το αλλαξω :X

@djivo και jizzo

Το handango μαλλον εννοει στο 3! Ειναι ενα προγραμματακι που σου προτεινει χρησιμες εφαρμογες για το κινητο σου. Δεν εχω καταλαβει ακομα πώς ακριβως λειτουργει (μαλλον τις κατεβαζει αν του πεις?) αλλά προτεινει μερικες καλες που μπορεις να τις ψαξεις μονος σου στο νετ ;)

α ναι τωρα το θυμηθηκα.

εχει πρασινο εικονιδιο;)

και γω οταν ειχα official δε καταφερα να το δουλεψω ποτε.:lol:

Κώστας

Το Handango είναι e-shop που ειδικεύεται σε software για διάφορες πλατφόρμες και από ότι φαίνεται έχει βγάλει και προγραμματάκι Handango InHand που μάλλον κάνει αγορές από το online κατάστημα του.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

φιλε μου αν μπεις στο κοπο να διαβασεις τις τελευταιες 10-15 σελ, πολλα απτα ερωτηματα σου θα απαντηθουν.;)

θα σου πω καποια πραγματα περιληπτικά για να μπεις λιγο στο νοημα.

1. τα προγραματα για windows mobile ειναι σε μορφη ......cab. δηλαδη στον υπολογιστη θα βλεπεις ενα zip αρχειο αλλα θα πρεπει να εχει την καταλληξη .cab.

το ιδιο θα πρεπει να ειναι και τα πανελ.

οπου και να τα ριξεις ειτε στη μνημη του τηλ ειτε στη καρτα θα εχεις μετα τη δυνατοτητα να κανεις την εγκατασταση απο το file explorer του τηλεφωνου.

2.αν εχεις εγκατεστημενο προγραμα πλοηγησης δεν χρεωνεσαι για κατι. αν εννοεις το google map τοτε χρεωνεσαι αναλογα με τις χρεωσεις δεδομενων του παροχου σου.

3. ??????

4. αυτες ειναι ρομ. ρομ ειναι αναβαθμηση που μπορεις να κανεις στο λογισμικο του τηλ. κατι οπως λεμε για pc xp σε vista. οι συγκεκριμενες ειναι φτιαγμενες απο χρηστες και οχι απο τη sonyericsson.

εδω μπορεις να βρεις τα παντα.

5. μπορεις να μετατρεψεις ταινιες στο pc και να τις περασεις στο κινητο. π.χ σε μορφη avi και να το παιξεις με καποιο player που θα κανεις εγκατασταση. ενας καλος ειναι ο core player.

6. στο link πιο πανω θα βρεις οτι υπαρχει.

7. το ιδιο.

να στε καλα ρε...ευχαριστω!!εγκαταστησα το wayfinder..απο αυτο ανοιγει κανονικα χωρις να χρεωθω..?γτ οταν τ ανοιγω λεει να τ αγορασω για 32 δολαρια..κατι τετοιο...τσπ μεσα στ σπιτι δν νομιζω να μπορω να ανοιξει..!αν βγω δλδ στ εξω κοσμο:pανοιγει κανονικα χωρις χρεωση?

εχουμε κ λεμε..t18s,t29,A2628,ga618,t65i,t290i,w800i,w960i,xperia και ...r380s...:D

Αν και νομίζω την ξέρω ήδη την απάντηση..αν το πας στη sony ericsson για ελληνικά προφανώς μιλάμε πάλι για windows mobile 6.1..

Τώρα, απ'ότι καταλαβαίνω, οι περισσότεροι έχετε περάσει νέα rom(?) προφανώς για τα 6.5..αξίζει να μπω σ'αυτή τη διαδικασία?ποια είναι τα extra οφέλη?

και απ'ότι έχω διαβάσει οι πιο πολλοί εμπιστεύεστε το touch x..

Αν και νομίζω την ξέρω ήδη την απάντηση..αν το πας στη sony ericsson για ελληνικά προφανώς μιλάμε πάλι για windows mobile 6.1..

Τώρα, απ'ότι καταλαβαίνω, οι περισσότεροι έχετε περάσει νέα rom(?) προφανώς για τα 6.5..αξίζει να μπω σ'αυτή τη διαδικασία?ποια είναι τα extra οφέλη?

το touch x τ ειναι ακριβως?

Αυτο ειναι καθαρα προσωπικη γνωμη.. Πολλοι θελουμε να δοκιμασουμε το TF3D απο τα HTC. Ειναι πολυ ωραιο και εμφανισιακα και λειτουργικα βολικο. Αλλοι θελουμενα βαλουμε τα 6.5 (αν πας για αναβαθμιση στην ΣΕ θα σου βαλει 6.1. Δεν δικαιουμαστε δωρεαν αναβαθμιση στα 6.5 οταν αυτα βγουν, για αυτο και παμε σε custom ROM'ς). Εξτρα οφελη μπορει να ειναι η ταχυτητα, το fingerfriendly λειτουργικο(TF3D).. Θα μπορουσες να δοκιμασεις για δεις και μονος σου και να καταληξεις. Την διαδικασια την εχω περιγραψει στα ελληνικα εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246420

TouchX ειναι η rom. Την εχει ονομασει ο κατασκευαστης(smaberg, ετσι λεγεται το παιδι)ετσι! Αλλος την εχει βγαλει TouchIT, Valkyrie, PCTech.. Οτι ονομα θελεις.

Γεια σας καταρχήν,

Πριν δυο μέρες αγόρασα το Xperia Χ1. Το κινητό έχει ξεπεράσει την τελειότητα!:D Ειδικά η μπαταρία του είναι άπαικτη! Βέβαια, ως νέος στον τομέα της Windows Mobile (το έχω ως δεύτερο κινητό το Xperia, έχω ως απλό το G900) θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις:

Α)Γίνεται να γράψω ελληνικά (εκτός από το SymbolicPad) με έναν απλό τρόπο ή καλύτερα να εξελληνίσω το κινητό;

Β)Στο Panel με το αναλογικό ρολόι, το αναλογικό δείχνει μια ώρα πίσω, ενώ το κανονικό στο κύριο Panel δείχνει την κανονική ώρα.:confused: Πώς μπορώ να το διορθώσω;

Γ) Στο Panel του Media player τα τραγούδια και τα βίντεο εμφανίζονται αλλα΄δεν μπορούν να παίξουν!:cry: Γιατί;

Δ)Πώς μπορώ να ηχογραφήσω (όχι κλήση, απλά)

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με γεια το Xpeira λοιπον! :)

Α)Καλυτερα να μην εξελληνισεις το κινητο. Τουλαχιστον οχι με official διαδικασια. Δεν θα μπροεις να γραψεις ελληνικα ετσι. Για να γραψεις ελληνικα χρειαζεσαι ειτε το FingerKeyboard v2.1 απο τον φιλο Katt για software πληκτρολογιο και για να γραψεις ελληνικα με το hardware χρειαζεσαι το Aekmap.

Τα παντα ολα περιγραφονται αναλυτικοτατα εδω στο φορουμ. Ψαξε τις τελευταιες σελιδες εχω γραψει αναλυτικα τι και τι πρεπει να γινει.

Β)Πηγαινε στο ρολοι και τικαρε μια επιλογη που λεει για θερινη ωρα αν θυμαμαι καλα. Καπως ετσι φτιαχνει. Δεν θυμαμαι ακριβως τωρα γιατι δεν εχω official ρομ και δεν εχω και πανελς για να το κοιταξω.

Δ)Με προγραμματακι.. Δες αυτο που βρηκα με προχειρη αναζητηση.

http://www.resco.net/pocketpc/audiorecorder/

αν δεν ειναι free, ψαξε σε κανα μαγαζακι.. Αν δεν ξερεις ποια ειναι τα μαγαζακια τα ωραια, στειλε μου πμ να σου πω!;):lol:

soom, το touchflo3d είναι πρόγραμμα που μπαίνει οπουδήποτε? ή με συγκεκριμένες rom? το fingerfriendly κομμάτι με ενδιαφέρει αρκετά όπως την Valkyrie που βλέπω ότι τρέχεις?

soom, το touchflo3d είναι πρόγραμμα που μπαίνει οπουδήποτε? ή με συγκεκριμένες rom? το fingerfriendly κομμάτι με ενδιαφέρει αρκετά όπως την Valkyrie που βλέπω ότι τρέχεις?

Το TouchFLO ειναι το κομματι που εχει φτιαξει η HTC για λειτουργικο της στα WinMo τηλεφωνα της. Αν πατησεις στην υπογραφη μου που λεει πως εινια οι Topaz ρομ θα το δεις! Ειναι ωραιο.

Μπαινει σαν πανελ. Το εχουν φτιαξει και λειτουργει και ετσι. Αλλα οταν το ειχα βαλει εγω μου δημιουργησε προβλημα. Αλλα ειχα σκοπο ουτως η αλλως να φλασαρω custom ρομ οποτε δεν με ενδιεφερε οτι προβλημα και να βγαλει. Απλα το δοκιμασα! Αλλα ειναι καλυτερα να εχεις ολοκληρη την Rom απο το Diamond 2(Topaz) απ το να εχεις ΜΟΝΟ το TF3D.

Στην Valkyrie, αυτο μου αρεσει. Που εχει και 6.5 και TF3D και Titanium.. Τα παντα ολα εχει μεσα και δεν μασαει! Ειναι γρηγορη και μεχρι στιγμης δνε εχω εντοπισει bugaki....!

Αν παραυτα δεν θελεις να φλασαρεις custom ρομ(η διαδικασια στην υπογραφη μου επισης)και θελεις να εχεις finger friendly μενου και τηλεφωνο εν γενει, τοτε δες και το SPB Mobile Shell.

Μπες στο official site και δες πως ειναι και μετα ψαξτο στα μαγαζακια. Εχει και $30!!! Αλλα το βρισκεις σπασμενο και μια χαρουλα δουλευει και ειναι και ωραιο!;)

Ειναι επισης κατι που εχει ξεχαστει λιγο με τοσες roms τελευταια...

Εγω μετα τα 6.5 απογοητευτηκα (παλι) και γυρισα στην Touch X και τα 6.1...

Ντροπη!!! :X :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως μπορει καποιος που εχει τη valkyrie 2.1 να δει αν λειτουργει σωστα το ξυπνητιρι? (μη καθομαι και φλασαρω τσαμπα)

Τοσο στην valkyrie 2, οσο και στην energy που εχω τωρα δεν ακουγεται ο ηχος οταν χτυπαει.

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται....:wacko:

Βαζω το ΑΕΚmap κατι το fingerkeyboard για να μπορω να γραφω Ελληνικα...

Ενω στην αρχη δειχουν ολα να δουλευουν τελεια, μετα απο 2-3 φορες, αρχιζει και κολλαει... Δηλαδη, αργει (το AEKmap) παρα πολυ να γραψει τα γραμματα και αναγκαζομαι να γραφω απελπιστικα αργα...:mad::mad:

Σε εσας δουλευει μια χαρα, ρε παιδια???:worry:

Επειδη παντως ειναι γελειο, να εχω κινητο με πληρες πληκτρολογιο και να αργω να γραψω ενα μηνυμα, αν δεν βρω καποια λυση, θα περασω την official R3 μαζι με το SPB Mobile Shell και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο...:rolleyes:

Ενταξει, καλα και τα wm6.5 και το TF3D και το Titanium, αλλα δεν μπορω καθε 2 μερες να φλασαρω καινουρια Rom...:blink:

Πανω απο ολα προεχει η λειτουργικοτητα και η σταθεροτητα του τηλεφωνου!!:happy:

Μηπως μπορει καποιος που εχει τη valkyrie 2.1 να δει αν λειτουργει σωστα το ξυπνητιρι? (μη καθομαι και φλασαρω τσαμπα)

Τοσο στην valkyrie 2, οσο και στην energy που εχω τωρα δεν ακουγεται ο ηχος οταν χτυπαει.

Ποιο ξυπνητηρι να δοκιμασω? Το klaxon η το standard που εχει μεσα?

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται....

Ενω στην αρχη δειχουν ολα να δουλευουν τελεια, μετα απο 2-3 φορες, αρχιζει και κολλαει... Δηλαδη, αργει (το AEKmap) παρα πολυ να γραψει τα γραμματα και αναγκαζομαι να γραφω απελπιστικα αργα...:mad::mad:

Σε εσας δουλευει μια χαρα, ρε παιδια???

Επειδη παντως ειναι γελειο, να εχω κινητο με πληρες πληκτρολογιο και να αργω να γραψω ενα μηνυμα, αν δεν βρω καποια λυση, θα περασω την official R3 μαζι με το SPB Mobile Shell και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο...:rolleyes:

Ενταξει, καλα και τα wm6.5 και το TF3D και το Titanium, αλλα δεν μπορω καθε 2 μερες να φλασαρω καινουρια Rom...:blink:

Ειχα και γω προβλημα με το FK και το ΑΕΚ. Δηλαδη δεν μου κρατουσε τα settings του ΑΕΚ και δεν αλλαζε γλωσσα. Οποτε πηρε ποδι το FK και μενω με το ΑΕΚ και το εξωτερικο πληκτρολογιο και ειμαι καλυμμενος.

Εξαλλου, απο πολυ νωρις, εχω πει οτι δεν χρειαζομαστε εμεις software keyboard απο την στιγμη που εχουμε εξωτερικο. Ας εχουμε κατι να γραφει στα αγγλικα και μετα αν θελουμε ελληνικα ανοιγουμε το αλλο! Και ειμαστε μια χαρα. Και οπως λεει και ο XavierGr, αν θελουμε ελληνικα στον browser, βαζουμε Opera9.7beta και τελειωνει και αυτο!;)

Παντως και γω ειχα σκεφτει για λιγο να επιστρεψω σε official. Αλλα χωρις τιποτα.... Αλλα μετα λεω οχι! Θα κατσω στην Valkyrie. Τουλαχιστον μεχρι να δω κατι αξιολογο απο 6.5 και τον smaberg.. Η Valkyrie δεν με προβληματιζει καθολου η τελευταια. Μα καθολου ομως. Προς το παρον!;):happy:

Διαβάζοντας προηγούμενα ποστάκια, θα ήθελα να παρουσιάσω την εμπειρία μου με 1 εβδομάδα χρήσης. Έχω την rom που δίνει η SE (το αναβάθμισα μόνος μου μόλις το πήρα μέσω του site της SE) και έχω εγκαταστήσει το ΑΕΚmap και το SPB mobile shell. Λόγω επαγγέλματος η χρήση του είναι αρκετά βαριά. Το τηλέφωνο δουλεύει όλη μέρα με ακουστικά ΒΤ, αρκετή χρήση GPS (Destinator 7 - iGO8), και συγχρόνως ανοικτές εφαρμογές (Τηλ. κατάλογος, ημερολόγιο, αντζέντα, εργασίες κ.λ.π.)

Ε! λοιπόν το τηλέφωνο είναι άπαικτο. :) Δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά, τρέχει σφαίρα και η μπαταρία του με έχει τρελλάνει. Ξεχνάω να το φορτίσω.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, μήπως πρέπει να κρατήσουμε την κανονική του rom για να ανθίσει το τηλέγωνό μας?

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται....:wacko:

Σε εσας δουλευει μια χαρα, ρε παιδια???:worry:

Και εμενα μου κολλαγε φοβερα το ΑΕΚμαπ με τα 6.5...Φοβερα ομως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια εκανα αναβαθμιση απο τη se κ δν μπηκαν ελληνικα..μπορει καποιος να μ πει πως μπαινουν απο τ σπιτι τ ελληνικα..??

Kαινουρια εκδοση radio: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=532249 :p:ninja:

ρε παιδια εκανα αναβαθμιση απο τη se κ δν μπηκαν ελληνικα..μπορει καποιος να μ πει πως μπαινουν απο τ σπιτι τ ελληνικα..??

Πρεπει να κανεις ΗardSpl (μπορεις να διαβασεις και το ποστ του soom που τα περιγραφει ολα) και μετα να περασεις την Ελληνικη Rom που την βρισκεις εδω:http://blog.fastgsm.com/sonyericsson/r3a-software-for-sony-ericsson-xperia-x1/

Πρεπει να κανεις ΗardSpl (μπορεις να διαβασεις και το ποστ του soom που τα περιγραφει ολα) και μετα να περασεις την Ελληνικη Rom που την βρισκεις εδω:http://blog.fastgsm.com/sonyericsson/r3a-software-for-sony-ericsson-xperia-x1/

Αν εχει σκοπο να βαλει την επισημη Rom νομιζω οτι δεν χρειαζεται να κανει HardSpl..

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned