Jump to content

wpgoalkeeper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

wpgoalkeeper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για μένα παιδιά το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ (δεν με έχει προδώσει ποτέ και είναι και free!!) είναι το Klaxon!!! Με απίστευτα εκνευριστικό ήχο default που ξυπνάς asap και μια χαρούλα interface! Και λειτουργεί και στο home tab του TF3D...;)
  2. Την έβαλα με τον Iris...γιατί κακά τα ψέμματα είναι και γ@μώ..!! ;) Είναι απίστευτα πιο γρήγορη στο μενού, στο άνοιγμα-κλείσιμο των προγραμμάτων, στο scrolling, στο υπομενού.... γενικά!!.. Αν δεν κάνω λάθος έχει ακριβώς ίδια τα στοιχεία που περιέχει με τις προηγούμενες...
  3. Το μόνο που μπορώ να πω για την τελευταία rom Touch X Ultimate (σε wm 6.1) που ανέβηκε στις 22/6, και την έδωσε ο soom (όπως πάντα!) εδώ μέσα, είναι πως . . . Η ROM ΑΥΤΗ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ! ! ! Έχει τα εντελώς απαραίτητα, δουλεύει απίστευτα γρήγορα και μάλλον επιτέλους μπορώ να πω πως μάλλον κατέληξα σε μία rom για να κάτσω πάνω από 4-5 μέρες. . . ! ! ! :p Έχει απίστευτη απόκριση σε κάθε άγγιγμα του δακτύλου στην οθόνη!!
  4. :lol::lol::lol: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από μένα soom και να χιλιοποστάρεις με ακόμα μεγαλύτερα posts!!!!;):p Υ.Σ.1: Πολύ καλή η ρομ που έδωσες soom! Δουλεύει μια χαρούλα με την αλλαγή θεμάτων, έχει μανίσια πάνω της σε όλα τα tab το ίδιο background και δουλεύει μια χαρούλα με το cabάκι για να δείχνει τα 5 appointments. Βεβαίως τη δοκίμασα για να καταλήξω και μάλλον καταλήγω σε αυτή... Έχει επιτέλους ένα φοβερό ξυπνητήρι που δουλεύει τέλεια με το TouchFlo και το δείχνει στο home tab. Σαν το g-alarm αλλά free!!! Αν θέλει κανείς να ρίξει κανά βλέφαρο....KLAXON. Υ.Σ.2: Κανείς κανά site με συλλογή από taskbar icons για αλλαγή???
  5. Όταν ανοίγει το κινητό φορτώνει κατευθείαν το TouchFlo. Μπορείς να αλλάξεις βεβαίως αν θέλεις το today του 6.5 κλασσικά μέσα από το Today των Settings. Είναι το ίδιο γρήγορη με τις Touch X. Μπορεί και πιο γρήρορη...:p Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινάς έχεις κοντά στα 225mb περίπου ελεύθερα (αν θυμάμαι καλά). Φαντάσου με όλα τα προγράμματα extra που έχω βάλει και αυτό για να αλλάζω την today screen που ανέφερα και παραπάνω, αυτή τη στιγμή το xperia φορτώνει 44% (87.57mb in use, 112.91mb Free) . . .
  6. Λόγω του ότι ήμουν κι εγώ κολλημένος με την Touch X Ultimate αλλά ένα όνειρο ήταν και πάει, αποφάσισα να αλλάξω rom και να πάω σε κάποια άλλη με wm6.5... Απόπειρα.... Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Δοκίμασα αυτή. Γρήγορη, σταθερή, με ωραία εικονίδια (και τακτοποιημένα), με αρκετά πραγραμματάκια πάνω χωρίς να τη βαραίνει και δουλεύουν και διάφορα cabάκια...π.χ. αυτό για αλλαγή του HOME TAB του TouchFlo 3D με το οποίο έχω φάει τρελλό σκάλωμα. . . Αυτή είναι η δική μου η εκδοχή soom . . . :)
  7. Από όλα αυτά τα προγράμματα εγώ έχω μόνο τα 2 πρώτα. Απλά όταν είχα βάλει το g-alarm είχα δει ΤΡΑΓΙΚΗ πτώση της μπαταρίας. Το έβγαλα και όλα οκ... Δεν ξέρω αν βοήθησα απλά δε νομίζω να φταίνε το AEKMAP & FINGERKEYB2. . .
  8. Καλημέρα παιδιά! Μια ερώτηση... Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο alarm (εκτός από το G-Alarm ειδικά τις τελευταίες εκδόσεις πάνω από 2.0), το οποίο να ενεργοποιεί και την υπενθύμηση στο home tab του TouchFlo 3D??? Έχω την Touch X ULTIMATE X-TREME 10.1 fix χωρίς τα blue...
  9. Αυτό έβαλα φίλε μου.... Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.... :O Έβαλα αυτό το cab μαζί με το cab για background on all tabs που το έβγαλε για την 10.0 rom. Τα έκανα setup και τα δύο αλλά δεν δουλεύουν και τα δύο μαζί.... Ή το ένα θα δουλεύει ή το άλλο.... Δηλαδή αυτό που έκανες τελευταίο setup. . . :wacko:
  10. Την έβαλα κι εγώ την 10άρα. Πραγματικά είναι πάρα πολύ καλή. Απλά έχω εντοπίσει ένα πρόβλημα.... Έκανα install το cab που είναι για να φαίνονται τα επόμενα 5 appointments. Όλα οκ... Όταν όμως έκανα install το cab που έχει για να είναι το ίδιο backround σε όλα τα tabs (rom 10-post 2) τότε δεν λειτουργούσε αυτό με το calendar στο home tab... Δοκίμασα όλες τις πιθανές επιλογές. Πρώτα το ένα, μετά το άλλο και το αντίστροφο. Πάντα unistall και καθάρισμα τα πάντα με MaiMaid και SKTools αλλά δυστυχώς δεν λειτουργούν μαζί.... Και είναι πολύ ωραία και τα δύο..... Μήπως γνωρίζει κανένας κανένα πρόγραμμα που να μπορώ να το κάνω να εμφανίζονται στο home tab στο calendar τα appointments??? Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για 5 appoinments με το μεγάλο ρολόι και για 7 με το μικρό!!! Δεν το είχα δοκιμάσει όμως....Και δεν το βρίσκω....Μπορούμε να το χακάρουμε με κανέναν άλλο τρόπο για να το κάνουμε να δουλεύει???
  11. Γιατί φίλε μου δεν δοκιμάζεις να κάνεις flashάρισμα με το X1_CustomRUU.exe?? Το βρήκα από τους xda βέβαια... Απλά συνδέεσαι με ActiveSync, έχεις μετονομάσει τη rom σε ruu_signed.nbh, το βάζεις σε ένα φάκελο μόνο του μαζί με το X1_CustomRUU.exe, τρέχεις το X1_CustomRUU.exe, ακουληθείς τα βήματα και είσαι κούκλος.... Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Απλά μου φαίνεται πολύ πιο απλός τρόπος για flashάρισμα...Γούστα είναι αυτά...:p:lol:
  12. Φίλε μου έχεις δίκιο. Κι εγώ από χθες έχω βάλει την Touch X Ultimate 7.0 και μπορώ να πω πως είναι απλά κορυφαία... Απίστευτα γρήγορη και πάρα πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας. Το μόνο bug που έχει, είναι πως αν βάλεις το cab για classic menu (ή και χωρίς αυτό), το tab με τα προγράμματα είναι κλειδωμένο. Δηλαδή δεν μπορείς να αφαιρέσεις συντομεύσεις. Πράγμα το οποίο ο παίχτης το έλυσε ανεβάζοντας ένα cab που το λύνει και αυτό το πρόβλημα. Πάρα πολύ καλή δουλειά έχει κάνει το αλάνι... :cool:
  13. Κατέβασε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κάνε hard-SPL να δεις που μετά θα φας τρελλό σκάλωμα...Θα περνάς αβέρτα custom roms και περιμένεις πως και πως να βγαίνουν καινούργιες για αναέωση!!!! :p Θα στα πω την Πέμπτη από κοντά....:) Και σου προτείνω κλασσικά όπως οι περισσότεροι από εδω μέσα πιστεύω την Touch X. [OFFTOPIC] Είναι πολύ καλό φίλε το turbάτο... Είμαι πολύ ευχαριστημένος..... Αν και από την τοποθεσία σου το κόβω κομμάτι δύσκολο να είσαι σε καμιά συνάντηση εδώ πάνω...μπορείς όμως πολύ εύκολα να μπεις sto club μας! :happy: [OFFTOPIC END] Φίλε μου σε μένα που έχω την ίδια rom και προηγούμενες εκδόσεις της, έχω συνδεδεμένα και τα bluetooth (i-Tech) και τα ακουστικά (ενσύρματα ακούγοντας ράδιο από το μεγάφωνο) και δέχομαι κλήσεις και απαντάω από το bluetooth κανονικά... Αυτά από τη μεριά μου.
  14. Πάλι official έβαλες MaIdeN ε?? Βάλε καμιά cooked rom να δεις διαφορά... :p;)
  15. Συγνώμη που δεν ήμουν αρκετά κατατοπιστικός... Από μία cooked rom που πέρασα, το πατούσα για να ανοίξει για να κάνω ενημέρωση των δορυφόρων αλλά το πρόγραμμα δεν ένιωθε.... Τελικά πριν από λίγο που μπήκα σπίτι, και αφού έφαγα τον τόπο για να το βρω, σύνδεσα το ppc με το pc, το πέρασα, το έκανα setup, απέτυχε, ξαναπροσπάθησα, ξαναπέτυχε, έκανα soft reset και δούλεψε!!!!!!!!:confused: Δεν έχω ιδέα τι έπαθε.... Thanks παίδες anyway....
×
×
  • Create New...