primero Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Παιδες χρησιμοποιω τον coreplayer και οταν δω ενα βιντεο και κλεισω τον player εμφανιζει στην οθονη οχι σε ολη αλλα σε μερικα σημεια ενα ξεθωριασμα και γραμμες και φτιαχνει κανοντας soft reset(αυτο γινεται οταν ειναι φορτωμενο το xperia panel 1).για την ακριβεια εχω τονCorePlayer.v1.2.5.Build.4506.Pre.Regged μηπως ειναι καμια μαπα εκδοση γιατι σε βιντεο με wmp δεν εχω προβλημα για να πω οτι υπαρχει προβλημα με την συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Κάποιο conflict είναι ανάμεσα στο panel και τον Core Player. Δοκίμασε και την έκδοση 1.3.0 να δεις εάν εξακολουθεί να σου κάνει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Πήρα μια δερμάτινη θήκη αλλά παρατήρησα το εξής. Η θήκη κλείνει και ασφαλίζει με τη βοήθεια μαγνήτη που υπάρχει ενσωματωμένος μέσα στο εσωτερικό του τοιχώματός της και στο "αυτάκι" που κλείνει. Όμως μετά από δοκιμές ανακάλυψα ότι ο μαγνήτης με κάποιον άγνωστο τρόπο επηρεάζει το κινητό. Έτσι, ενώ το έχω σε sleep mode, μόλις το τοποθετήσω στη θήκη και περάσει δίπλα από το μαγνήτη της θήκης, ανάβει (ξυπνάει) το xperia... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Πλένονται σε βρύση, στεγνώνουν με το πιστολάκι (για τα μαλλιά) και ξαναμπαίνουν. το σκεύτηκα να σου πω την αλήθεια αλλα.. δεν το τόλμησα επιδή ειναι σαν κόλλα απο κάτω και λέω ασε μην το χαλάσω και μετά δεν θα κρατάει.. σίγουρος είσαι; ..κάτι μου λέει πως δεν παίζει να και φύγει η σκόνη απο πάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Σαν κόλλα; Ένα απλό καθαρό νάυλον είναι, που κολλάει με στατικό ηλεκτρισμό. Αν δεν κρατάει μετά το τρίβεις λίγο με το χέρι σου και ξαναμαζεύει στατικό ηλεκτρισμό. Απλά όταν το στεγνώσεις με το πιστολάκι, να μην έχεις ενεργό τον ιονιστή του (αν έχει τέτοια λειτουργία το δικό σου) γιατί εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Πήρα μια δερμάτινη θήκη αλλά παρατήρησα το εξής. Η θήκη κλείνει και ασφαλίζει με τη βοήθεια μαγνήτη που υπάρχει ενσωματωμένος μέσα στο εσωτερικό του τοιχώματός της και στο "αυτάκι" που κλείνει. Όμως μετά από δοκιμές ανακάλυψα ότι ο μαγνήτης με κάποιον άγνωστο τρόπο επηρεάζει το κινητό. Έτσι, ενώ το έχω σε sleep mode, μόλις το τοποθετήσω στη θήκη και περάσει δίπλα από το μαγνήτη της θήκης, ανάβει (ξυπνάει) το xperia... Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ, μόνο που δεν μπορουσα να καταλάβω γιατί ξεκλείδωνε. Αν το βάζεις με την οθόνη να κοιτάει την ζώνη σου, δεν εχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomatic Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Παρ ολο που εχω κανει τις ρυθμισεις που δινει η cosmote δεν μπορω ουτε να στειλω πυτε να λαβω mms... μπορει καποιος να βοηθησει?(unable to send your message.your message will remain in the drafts folder) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 το σκεύτηκα να σου πω την αλήθεια αλλα.. δεν το τόλμησα επιδή ειναι σαν κόλλα απο κάτω και λέω ασε μην το χαλάσω και μετά δεν θα κρατάει.. σίγουρος είσαι; ..κάτι μου λέει πως δεν παίζει να και φύγει η σκόνη απο πάνω.. Όπως είπε και ο φίλος δεν έχει κόλλα. Έχω πλύνει πολλά τέτοια και με σαπούνι και για πολλές συσκευές. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
primero Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Μπορουμε να βαλουμε συντομευσεις στο today μενου οπως γινεται στα αλλα panel η χρειαζεται καποια εφαρμογη για να γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 μη χρησιμοποιείται τέτοιες θήκες με μαγνήτη...κάνουν κακό στις οθόνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ, μόνο που δεν μπορουσα να καταλάβω γιατί ξεκλείδωνε. Αν το βάζεις με την οθόνη να κοιτάει την ζώνη σου, δεν εχεις πρόβλημα. αν και δεν εχω ανοιξει ακομη xperia,το να καταλαβει το τηλεφωνο οτι ανοιγει το πορτακι,εχει καποια μαγνητικη επαφη,και απλα ο μαγνητης την ξεγελαει και δινει εντολη οτι ανοιξε..Τιποτα που να προκαλει φοβο παντως... griniaris εαν θελεις να μου το εξηγησεις γιατι πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο και ειμαι σιγουρος οτι δεν ισχυει..... Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 ok jimmy κατάλαβα αν και δεν ειμαι προς τα εκει στα καρφουρ εγω πάω στα αλλα στην πυλαια..!αλλα αν δεν βρω εκει ισως πεταχτω και γιαννητσων κατακει..εκει κοντά μενεις?? ελα κερνάω καφέ :P ψάχνω tracker για το xperia κάτι βρηκα αλλα δεν μπορω να τα κατεβάσω δεν ειναι free...κανεις ξερει τιποτα???επισης ειδα ενα πάνελ on the road λεγετε και αυτο απο τι ειδα δεν ειναι φρεε...αν υπάρχει κατι... :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 ψάχνω tracker για το xperia κάτι βρηκα αλλα δεν μπορω να τα κατεβάσω δεν ειναι free...κανεις ξερει τιποτα???:) Τι tracker; :confused: αν και δεν εχω ανοιξει ακομη xperia,το να καταλαβει το τηλεφωνο οτι ανοιγει το πορτακι,εχει καποια μαγνητικη επαφη,και απλα ο μαγνητης την ξεγελαει και δινει εντολη οτι ανοιξε. Αυτό ακριβώς γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 ένας φίλος μου είχε ομνιά κ ο μαγνήτης του κανε κακό στην οθόνη κ έτρεχε για αλλαγή.του είχαν κιτρίνισει τα χρώματα.τυχαίο λέτε;μακάρι...αλλά δε μου φαίνεται κ πολύ καλό ένας μαγνήτης κοντά σε τέτοιες οθόνες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 στο χερι μου.. πάντως κολλούσε.. μπορεί να εχω και άδικο.. τελος πάντων.. θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 athanaso τρακερ ειχα γράψει κ πιο πάνω ειναι εφαρμογη που δουλευει μεσο gps και σου καταγραφει την διαδρομη που κανεις,αποστάσεις κλπ ποσο τρεχεις κλπ συγκεκτιμενα το ειχα στο g700..! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 http://www.tchartdev.com/ ίσως σου κάνει το gps speed sentry Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 οκ guys.. έτσι ειναι όπως το είπατε.. το έπλυνα και το ξανα-έβαλα! Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 http://www.tchartdev.com/ ίσως σου κάνει το gps speed sentry Ευχαριστώ μεγάλε!! αυτο ακριβώς έψαχνα ;) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ευχαριστώ μεγάλε!! αυτο ακριβώς έψαχνα ;) Αν έχεις όρεξη για πειραματισμό: http://www.freewarepocketpc.net/ppc-tag-gps-1-dnlds.html Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 ένας φίλος μου είχε ομνιά κ ο μαγνήτης του κανε κακό στην οθόνη κ έτρεχε για αλλαγή.του είχαν κιτρίνισει τα χρώματα.τυχαίο λέτε;μακάρι...αλλά δε μου φαίνεται κ πολύ καλό ένας μαγνήτης κοντά σε τέτοιες οθόνες... εντελως τυχαιο..Ενας μαγνητης δεν εχει καμμια απολυτως επιδραση σε lcd η plasma οθονες παρα μονο σε crt. Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Αν έχεις όρεξη για πειραματισμό: http://www.freewarepocketpc.net/ppc-tag-gps-1-dnlds.html πωπω!! θενξ μαν!!!οντος μπολικα εχει χάθηκα...:wacko: τουλάχιστον ειναι σταλήθεια freeware/? γιατι το sentry ηθελε serial key...και ανα 10 λεπτα κλεινει το gps...ωραια οποτε θα δοκιμάσω και απο αυτα να δω τι παιζει!! :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Πήρα μια δερμάτινη θήκη αλλά παρατήρησα το εξής. Η θήκη κλείνει και ασφαλίζει με τη βοήθεια μαγνήτη που υπάρχει ενσωματωμένος μέσα στο εσωτερικό του τοιχώματός της και στο "αυτάκι" που κλείνει. Όμως μετά από δοκιμές ανακάλυψα ότι ο μαγνήτης με κάποιον άγνωστο τρόπο επηρεάζει το κινητό. Έτσι, ενώ το έχω σε sleep mode, μόλις το τοποθετήσω στη θήκη και περάσει δίπλα από το μαγνήτη της θήκης, ανάβει (ξυπνάει) το xperia... Σε ενα βιντεο στο pocketnow που τωρα δεν το βρισκω ο τυπος εξηγουσε πως δουλευει το rotation της οθονης οταν ανοιγεις το πληκτρολογιο. Το πλησιαζε σε ενα ηχειο του σπιτιου του και η οθονη γυρναγε σε landscape χωρις να πατησει τιποτα. Ετσι κατεληξε οτι το πληκτρολογιο εχει καποιο μαγνητικο μηχανισμο ο οποιος δινει εντολη για το orientation της οθονης. Οποτε κατι αντιστοιχο θα συμβαινει και με τη θηκη σου. Δοκιμασε να πλησιασεις το κινητο στο μαγνητακι της θηκης και δες αν θα αναψει η συσκευη και θα γυρισει η οθονη σε landscape σαν να ειχες ανοιξει το πληκτρολογιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Το απεκτησα πλεον και στα χερια μου το τηλεφωνο...! ασημι.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.. απλα....! Πολυ καλυτερο απο αυτα που εβλεπα στα μαγαζια! Και τωρα παμε στις αποριες: Κατεβασα το Destinator 7 απο το navimania και το εγκατεστησα και ολα καλα. Ανοιγει και μια χαρα. Αλλα δεν βρισκω χαρτες. Και οταν παω στο ngi.gr να τους κατεβασω απαιτει αυθεντικο λογισμικο, το οποιο δεν διαθετω.... Χαρτες για την Ελλαδα απο που λοιπον??? Μια βοηθειααα????:O:O:confused::confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Το Navimania είναι επίσημο forum του destinator στην Ελλάδα και το Destinator που βρήκες εκεί θέλει νόμιμο κλειδί και ενεργοποίηση. Ακόμα και χάρτες να έβρισκες από αλλού, το συγκεκριμένο Dest δε θα δούλευε χωρίς ενεργοποίηση. Ψάξε κάπου αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts