Jump to content

giomatic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giomatic

  1. Σε Νοte 3 οταν παω να περασω τραγουδια τα οποια ειναι περασμενα με Ελληνικους χαρακτηρες μεσω kies μου τα εμφανιζει με αυτους τους ακαταλαβιστικους χαρακτηρες και μερικα ως κινεζικα, και στο τηλεφωνο και στη βιβλιοθηκη. Υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει..?
  2. Εκανα jailbrake μολις και ολα καλα ολα ωραια αλλα δεν δουλευει το cydia... Oυτε repos μπορω να βαλω ουτε τιποτα... Ηθελα να περασω το installous και μου βγαζει αυτο.. Unable to parse package file /var/lib/apt/lists/cydia/.xsellize.com_package και απο τοτε οποτε το ανοιγω μου βγαζει αυτο και κολλαει... Καμια βοηθεια?
  3. Καλησπερα... Παρατηρωντας σημερα το πρωι το τηλεφωνο ειδα οτι ειχαν σβηστει ολα τα στοιχεια των επαφων μου.. Οχι οι επαφες σαν ονοματα μονο οι αριθμοι των τηλεφωνων.. Το ειχα συνδεσει σε ενα λαπτοπ που δεν πολυχρησιμοποιω για να φορτισει το βραδυ και μαλλον καποιο συγχρονισμο θα εκανε και τα εσβησε.. Αλλα μονο τους αριθμους? Ειχα κανει backup αλλα πατωντας restore μου επανεφερε τα apps και οτι ειχα στο backup εκτος των επαφων.... Το συνδεω και στον σταθερο που ειχα τις επαφες στο outlook... και εκει τα ιδια... Επαφες κανονικα χωρις νουμερα... Εχεις κανεις υπ οψην του τι μπορει να συμβαινει?
  4. Παιδια καλησπερα .. Εχω win xp σε ενα laptop και θελω να κανω αναβαθμιση σε win 7 χωρις να κανω format... μετα την αναβαθμιση θα εχω προβλημα με το itunesκαι τον συχρονισμο με το τηλεφωνο..? Και αν ναι τι πρεπει να κανω?
  5. Επειδη ψαχνω κανα μισαωρο..-μπορει να ψαχνω και λαθος- μπορει καποιος να μου πει η να με κατατοπισει που να ψαξω να βρω πως περναω τις επαφες απο το outlook..? Τις εχω περασει απο το τηλεφωνο στο outlook τις ψιλοεπεξεργαστηκα και θελω να τις ξαναπερασω στο τηλεφωνο αντικαθιστοντας τις αλλες..ευχαριστω.
  6. Με το που ξυπναω το πρωι και βλεπω την μπαταρια στο 15% καταλαβαινω οτι εχω ξεχασει το skype ανοιχτο...:)
  7. Παρ ολο που εχω κανει τις ρυθμισεις που δινει η cosmote δεν μπορω ουτε να στειλω πυτε να λαβω mms... μπορει καποιος να βοηθησει?(unable to send your message.your message will remain in the drafts folder)
  8. Kαποιος καλος ανθρωπος μπορει να μου στειλει ενα pm το "γνωστο μαγαζακι" γιατι σε εμενα ειναι "αγνωστο μαγαζακι " ακομα..:D ευχαριστω!
  9. Ρε παιδια εχω το i.Tech Bluetooth Clip Vibrate και το εχω συνδεσει με 2 συσκευες .. Ενα W900i και ενα XRERIA αλλα οταν μιλαω στο ενα τηλεφωνο το ΒΤ αποσυνδεεται και συνδεεται συνεχεια απο το αλλο και λογω του ηχου που κανει δεν μπορω να ακουσω τπτ... Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω?
  10. Φιλε αυτο με την ωρα μου το εκανε και εμενα και ειχα τρελαθει... Καπου εκει που ρυθμιζεις την ωρα εχει ενα κουτακι που το ξεκλικαρεις και φτιαχνει.. Επειδη ομως ειμαι καινουριος σε wm και εχω χασει την μπαλα δεν μπορω να το ξαναβρω να σου πω ακριβως που ειναι Το σιγουρο ειναι οτι δεν εχει προβλημα το τηλεφωνο και πρεπει να βρεις τη ρυθμιση.. Συγνωμη που δεν μπορουσα να ειμαι πιο κατατοπιστικος..
  11. Oντως αυτο εκανα λαθος... Ευχαριστω πολυ..!
  12. Για παραδειγμα κανω copy το inesoft μεσω sync στην καρτα μνημης. Βρισκω το αρχειο με τον File explorer και σε οποιοδηποτε αρχειο και αν πατησω εκτος απο το setup που ανοιγει τον opera μου λεει "There is no aplication assosiated with "file". Run the applicstion first, then open this file from within the application." Τι κανω λαθος... Ευχαριστω!!
  13. Δεν θελω να σας σπασω τα νευρα αλλα εχω μπερδευτει... Αντιγραφω ενα προγραμμα στην καρτα μνημης ... Απο εκει και περα το βρισκω με το file explorer για να το τρεξω-κανω εγκατασταση... Εχει τα αρχεια cab και ενα που λεει set-up και ανοιγει τον opera... Εκει κολλαω ... Πως κανω την εγκατασταση...? (μη με δειρετε)
  14. Ρε παιδια πως μπορουμε να κανουμε τα αρχεια που λαμβανουμε μεσω bluetooth να αποθηκευονται στην καρτα και οχι στο κινητο.. Παιδευομαι να το βρω αλλα τπτ.. **τωρα εμπλεξα με win και εχω χασει την μπαλα..***
  15. To δοκιμασα και βελτιωθηκε αισθητα βρηκε μεχρι και 8 δορυφορους.. Θα το δοκιμασω και στο δρομο για να ειμαι σιγουρος... Ευχαριστω
  16. Τα ιδια ακριβως και σε εμενα.... Καμια βοηθεια...?
×
×
  • Create New...