Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Μα γιαυτό λέω με τι το συγκρίνεις. Επίσης εάν αναλογιστείς ότι για χρόνια το πρότυπο στα WM ήταν οι 2,8", αυτό δεν σημαίνει ότι οι 3" φέρνουν την επανάσταση. Πλέον έχουμε δει μεγαλύτερες οθόνες και αναμένουμε πληθώρα συσκευών με ανάλογα χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 κ κατι ασχετο..επεξεργαστηκα χθες ενα ασημι xperia..τα πλαστικα πισω δειχνουν να ειναι διαφορετικης ποιοτητας με το μαυρο...κ το συσκεκριμενο ειχε ραγισμα πισω...δειχνουν να μην ειναι τυχαια γεγονοτα αυτα που εχουν συμβει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 κ κατι ασχετο..επεξεργαστηκα χθες ενα ασημι xperia..τα πλαστικα πισω δειχνουν να ειναι διαφορετικης ποιοτητας με το μαυρο...κ το συσκεκριμενο ειχε ραγισμα πισω...δειχνουν να μην ειναι τυχαια γεγονοτα αυτα που εχουν συμβει.. Έχει υποθεί πιο παλιά ότι τα πλαστικά του ασημένιου μιας συγκεκριμένης εβδομάδας παραγωγής βγήκαν ελατωματικά.... Μάλλον έβλεπες xperia εκείνης της εβδομάδας... :D Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 κ κατι ασχετο..επεξεργαστηκα χθες ενα ασημι xperia..τα πλαστικα πισω δειχνουν να ειναι διαφορετικης ποιοτητας με το μαυρο...κ το συσκεκριμενο ειχε ραγισμα πισω...δειχνουν να μην ειναι τυχαια γεγονοτα αυτα που εχουν συμβει.. Ειναι διαφορετικα τα υλικα που εχουν χρησιμοποιηθει. Στο ασημι εντοπιζονται τα οποια προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 ειναι το tcpmp που θα βρεις στο γνωστο μαγαζακι.. διαβαζει υποτιτλους κανονικα αρκει το avi και το srt αρχειο να εχουν την ιδια ονομασια... Σ' ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 1) Νομιζω οτι ειναι σωστη η επιλογη του να παρεχονται κι οι δυο λυσεις. Ο καθενας επιλεγει να χρησιμοποιει αυτο που θελει, εστω κι αν δεν συνεργαζονται αρμονικα τα panels, TF3D. ...................................................................... Συμφωνώ να τα έχουμε όλα με δικαίωμα επιλογής, αυτό θέλω κι εγώ, αλλα δεν καταλαβαίνω: Πως κάποιος θα χρησιμοποιεί πάνελς αν θέλει, αν κολλάνε; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Βγήκε νέα ρομ με Landscape fix, beta ακομα με μερικά bugs, από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=485624 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Γεια σας κι από μενα λοιπόν! Εδώ και μια εβδομάδα περίπου, είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής, τα λόγια απλά ...περιτά! Έχοντας διαβάσει όλες τις σελίδες (αν και ψιλομπερδεύτηκα λίγο!!!), θέλω να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθειά σας! Μαθαίνω παρα πολλά εύκολα και γρήγορα (μιας που είναι το πρώτο τηλέφωνο που είχα με wm) και μου αρέσουν πολύ οι δυνατότητές του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 4) Κάτι που είναι άλυτο μέχρι στιγμής είναι οτι δεν μπορούμε να γράψουμε ελληνικά με το hard keyboard στον Opera. Αυτό λύνεται με την χρήση του ΙΕ ή του Iris, αλλά δεν είναι τόσο καλοί browsers σαν τον Opera. 5) Δεν αλλάζουν τα settings στο AEKmap settings ώστε να χρησιμοποιήσω QWERTZ Greek layouts γιατί η συσκευή μου είναι γερμανική. Πιστεύω αυτό να λυθεί.4) Αυτο ισχυει, αλλα δε μπορει να κανει κατι επι του παροντος ο δημιουργος της ROM. Μικρο το κακο κατ'εμε. 5) Αυτο ειναι προβλημα για οσους εχουν γερμανικη συσκευη... 4) Το έχουμε πει: Δεν λύνεται με το AEKmap και δεν υπάρχει καμια πρόβλεψη να λυθεί στο μέλλον. 5) Έχω βγάλει ήδη QWERTZ layouts, περάστε τα ή βάλτε τους σεφ να μαγειρέψουν κι αυτά μέσα στη ROM. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Παιδιά μια βοήθεια, κατέβασα απο τους XDA την επίσημη ρομ R2A, αποσημπιέζοντας την μου βγάζει ένα αρχείο της μορφής *****.image Αν την μετονομάσω σε Kovsimg.nbh και την τρέξω από την κάρτα είμαι οκ ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να την περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Σκεφτομουν σοβαρα για το κινητο και ελεγα σημερα να παω να το δω.Τυχαια εμαθα απο φιλο οτι δεν εχει ελληνικο μενου...Στην αρχη δεν το πιστεψα και πηρα τηλ στο Πλαισιο...Μου το επιβεβαιωσαν...Υπεθεσα οτι επεσα σε ανημερωτο υπαλληλο και πηρα τηλ στην SE . Φυσικα και μου ειπαν τα ιδια και οτι με καθε επιφυλαξη τον Μαρτιο θα βγει αναβαθμιση για ελληνικα !!! Το θωρω επιεικως απαραδεκτο να δινει καποιος τοσα λεφτα για καποιο κινητο που δεν εχει ελληνικο μενου....Καποια μαζικη εισαγωγη απο χωρα του εξωτερικου πιθανον που ηταν στα αζητητα ???? Για να ειμαι ειλικρηης αν το εβλεπα και το αγοραζα μαλλον δεν θα ρωτουσα για το αν εχει ελληνικο μενου γιατι θα το θεωρουσα αυτονοητο την στιγμη που κινητα των 100 ευρω εχουν ελληνικοτατο μενου...Τοσο μας υπολογιζει φαινεται η μαμα SonyEricsson.:mad::mad::mad: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Δίκιο έχεις και αυτό έχει συζητηθεί εκτενώς στις προηγούμενες σελίδες. Αρχικά η SE Ελλάς δεν είχε σκοπό να βγάλει ελληνική έκδοση αλλά προφανώς η μεγάλη εμπορικότητα στην Ελλάδα και οι αυξημένες πιέσεις από τους κατόχους ήταν αρκετά να αναγκάσουν την εδώ εταιρία να αναθεωρήσει την πρώτη τοποθέτηση και να προβεί στην έκδοση ελληνικής ROM (τουλάχιστον έτσι έχει ανακοινώσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Παιδιά μια βοήθεια, κατέβασα απο τους XDA την επίσημη ρομ R2A, αποσημπιέζοντας την μου βγάζει ένα αρχείο της μορφής *****.image Αν την μετονομάσω σε Kovsimg.nbh και την τρέξω από την κάρτα είμαι οκ ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να την περάσω Σημερα εβαλα αυτη APP_SW_X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_KOV_R2AA010.exe Στην αρχη προσπαθησα χωρις Hard-SPL και φυσικα μου κολησε :O Μετα το εκανα Hard-SPL , restore και μετα ειχα κατεβασει την ελληνικη PCTech4U v1.1 WWE αλλα τι εκανα Μετανομασα την αγγλικη APP_SW_X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_KOV_R2AA010.image σε RUU_Signed.nbh και την εκανα copypaste μεσα στο φακελο της ελληνικης , και φυσικα μου ζητησε αντικατασταση , εκανα οκ και ετρεξα το update utility ολα πηγαν καλως :) Η αληθεια ειναι οτι τα χρειαστικα για να μην πω χεστ****κα !!!!!! Anyway με τις αλχημειες αυτες περασε η νεα εκδοση και Το Χ1 εγινε ταχυτατο !!! σε ολα boot σε ελαχιστο χρονο !!!!! ταχυτητα στα μενου σφαιρααα αλλα και στο ανοιγμα κλεισιμο προγραμματων επισης (ποτε δεν ειδα τοσο γρηγορο ppc ) Εναλλαγη απο destinator , σε igo, μετα σε sygic , μετα σε garmin, μετα σε googlepmamps μεσα σε δευτερολεπτα !!!!! Η καμερα βελτιωθηκε και το focus γινεται και αυτο ταχυτατα Η μνημη πραμενει σταθερα 140-132 ΜΒ με πολλα προγραμματα φορτωμενο !!! Τα πανελ τα εναλλασει και αυτα σφαιρατα !!!! [/img] [/img] Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Επισης ψαξτε να βρειτε αυτο το keyboard dynatype απιστευτο !!! με full ελlηνικη υποστηριξη στα sms !!! 160 !!!! http://www.imageshack.gr/files/7acis3tf1fflbied7yh1.png' alt='7acis3tf1fflbied7yh1.png'> Αν χρειαστεί έτσι θα το κάνω κιεγώ. Αυτή τη στιγμή έχω του norti την lite. Οσο για keyboard δοκίμασε αν θεσ και το cootek touchpal v3.5, το χρησιμοποιώ και δεν το αλλάζω με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Σημερα εβαλα αυτη APP_SW_X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_KOV_R2AA010.exe Στην αρχη προσπαθησα χωρις Hard-SPL και φυσικα μου κολησε :O Μετα το εκανα Hard-SPL , restore και μετα ειχα κατεβασει την ελληνικη PCTech4U v1.1 WWE αλλα τι εκανα Μετανομασα την αγγλικη APP_SW_X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_KOV_R2AA010.image σε RUU_Signed.nbh και την εκανα copypaste μεσα στο φακελο της ελληνικης , και φυσικα μου ζητησε αντικατασταση , εκανα οκ και ετρεξα το update utility ολα πηγαν καλως :) Η αληθεια ειναι οτι τα χρειαστικα για να μην πω χεστ****κα !!!!!! Anyway με τις αλχημειες αυτες περασε η νεα εκδοση και Το Χ1 εγινε ταχυτατο !!! σε ολα boot σε ελαχιστο χρονο !!!!! ταχυτητα στα μενου σφαιρααα αλλα και στο ανοιγμα κλεισιμο προγραμματων επισης (ποτε δεν ειδα τοσο γρηγορο ppc ) Εναλλαγη απο destinator , σε igo, μετα σε sygic , μετα σε garmin, μετα σε googlepmamps μεσα σε δευτερολεπτα !!!!! Η καμερα βελτιωθηκε και το focus γινεται και αυτο ταχυτατα Η μνημη πραμενει σταθερα 140-132 ΜΒ με πολλα προγραμματα φορτωμενο !!! Τα πανελ τα εναλλασει και αυτα σφαιρατα !!!! http://www.imageshack.gr/files/zzsn622th2rjycxhtq69.png http://www.imageshack.gr/files/eeg038pc54gn93jjfh06.png http://www.imageshack.gr/files/7pdnfcsdap5olhmr3knq.png Επισης ψαξτε να βρειτε αυτο το keyboard dynatype απιστευτο !!! με full ελlηνικη υποστηριξη στα sms !!! 160 !!!! http://www.imageshack.gr/files/7acis3tf1fflbied7yh1.png τι προγραμμα καιρου εχεις??? και τι γκομεναρα ειναι αυτη????????την θελωωωωωωω!καλοκαιριασε ξαφνικα!λολ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 θυμάται κανείς πως κάνουμε τον PIE να βλέπει τις κανονικές εκδοχές των σελίδων και όχι τις 'lite' και/ή mobile? Καπου κάποτε το είχα δεί και δεν το βρίσκω πουθενά. [παρεμπιπτόντως πως μπορεί να μαζευτεί η συλλογική σοφία του thread σε κάτι που να είναι εύκολα επισκέψιμο (και να μειώσει και το traffic εδωμέσα)?] Ναι ξέρω, φιλολογική η ερώτηση να μάθω μήπως κάποιος σκέφτεται να το οργανώσει σε μπλογκ ή κάτι τέτοιο... Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FORLAN21 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 παιδια help...οταν ανοιγω το χ1 μου βγαζει το μνμ the the hand updater file can not found!ξερετε τι παιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 τι προγραμμα καιρου εχεις??? και τι γκομεναρα ειναι αυτη????????την θελωωωωωωω!καλοκαιριασε ξαφνικα!λολ! O φίλος domal έχει μία κλίση προς τα "όμορφα" today... το έχουμε καταλάβει... :D @domal, θα μπορούσες όταν ανεβάζεις εικόνες να είναι στην αμέσως μικρότερη ανάλυση, για να γίνεται οικονομία στις σελίδες, και να διαβάζουμε ευκολότερα, μιας και παρακολουθούμε τα όμορφά σου today... To Update Utillity είναι ξεχωριστή εφαρμογή με την οποία μπορούμε να φλασσάρουμε Rom και Radio, βάζοντας το καθένα που θέλουμε μέσα στον φάκελό της, όπως το έκανες. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 O φίλος domal έχει μία κλίση προς τα "όμορφα" today... το έχουμε καταλάβει... :D @domal, θα μπορούσες όταν ανεβάζεις εικόνες να είναι στην αμέσως μικρότερη ανάλυση, για να γίνεται οικονομία στις σελίδες, και να διαβάζουμε ευκολότερα, μιας και παρακολουθούμε τα όμορφά σου today... To Update Utillity είναι ξεχωριστή εφαρμογή με την οποία μπορούμε να φλασσάρουμε Rom και Radio, βάζοντας το καθένα που θέλουμε μέσα στον φάκελό της, όπως το έκανες. το προγραμμα καιρου μηπως ξερεις εσυ ποιο ειναι?ειναι να περιμενω απαντηση απο domal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 4) Το έχουμε πει: Δεν λύνεται με το AEKmap και δεν υπάρχει καμια πρόβλεψη να λυθεί στο μέλλον. 5) Έχω βγάλει ήδη QWERTZ layouts, περάστε τα ή βάλτε τους σεφ να μαγειρέψουν κι αυτά μέσα στη ROM. Γνωρίζω για τα layouts που έβγαλες (QWERTZ) και προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ. Στην ελληνική ρομ, δεν τα παίρνει, ή πρέπει να "μαγειρευτούν" μέσα όπως λες, ή να κάνει κάτι ο σεφ για να μπορέσουμε να "ανοίξουμε" τα settings γιατί φαίνεται να είναι κλειστά και δεν παίρνουν την αλλαγή των layouts. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 το προγραμμα καιρου μηπως ξερεις εσυ ποιο ειναι?ειναι να περιμενω απαντηση απο domal? Δεν θυμάμαι δυστυχώς ποιό είναι, κάπου παραπίσω το έχει αναφέρει ο domal.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Γνωρίζω για τα layouts που έβγαλες (QWERTZ) και προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ. Στην ελληνική ρομ, δεν τα παίρνει, ή πρέπει να "μαγειρευτούν" μέσα όπως λες, ή να κάνει κάτι ο σεφ για να μπορέσουμε να "ανοίξουμε" τα settings γιατί φαίνεται να είναι κλειστά και δεν παίρνουν την αλλαγή των layouts. Προσπάθησες να εγκαταστήσεις εκ νέου το AEKMap και απλά να μην χρησιμοποιείς αυτό που είναι στον φάκελο windows αλλά αυτό στο Program Files; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 το garmin,destinator και igo8,miomap2008 θελουν ειδικες εκδοσεις για το x1 η απλα αυτες που ειναι για wm?ρωταω αν δηλαδη χρειαζονται ειδικα skins για την αναλυση του xperia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 τουλαχιστον για το destinator που χρησιμοποιω εγω 8ελει ειδικο σκιν Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 το garmin,destinator και igo8,miomap2008 θελουν ειδικες εκδοσεις για το x1 η απλα αυτες που ειναι για wm?ρωταω αν δηλαδη χρειαζονται ειδικα skins για την αναλυση του xperia? Το καθένα θέλει το δικό του πείραγμα. Για το Destinator για παράδειγμα θα χρειαστείς το κατάλληλο skin. Για το iGO8 πρέπει να πειράξεις το αρχειάκι sys.txt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts