Jump to content

stef587

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stef587

  1. Καλησπέρα ομάδα! Έχω ένα huawei gt3 pro κ κινητό huawei p40 pro. Σκέφτομαι να πάω στο samsung watch 5 pro λόγω του pay. Γενικά είναι συμβατό με huawei κινητά; θα παίζουν όλα;
  2. Καλησπέρα ομάδα!!! Κάτοχος κ γω του p40 pro. Από p30 pro κ όλα είναι κομπλέ από θέμα gms. Αλλά γενικά έχω δει ότι αδειάζει ψιλό γρήγορα η μπαταρία του σε σχέση με το p30 Pro. Επίσης έχετε καμία θήκη καλή να μου προτείνετε;
  3. Καλησπέρα ομάδα!!! Αξίζει η μετάβαση από p30 pro σε p40 pro? Θα δω καμία διαφορά ή τσάμπα τα λεφτά;
  4. stef587

    Huawei P30 Pro

    Καλησπέρα ομάδα! Μου έπεσε το κινητό σήμερα κ έσκασε με γωνία κ ψιλό ράγισε η οθόνη. Βέβαια είναι σε σημείο που δεν επηρεάζει κάτι. Έχετε καμιά ιδέα πόσο πάει η επισκευή της; αξίζει; κ θέλω κ αλλαγή μπαταρίας.
  5. Καλησπέρα ομάδα! Πόσο σας κρατάει η μπαταρία; εμένα με όλα σχεδόν ανοιχτά εκτός από wifi nfc κ GPS με το ζόρι να βγάλει 4 ημέρες.
  6. Καλησπέρα ομάδα! Με την τελευταία αναβάθμιση έβγαλε σαν επιλογή το ψηφιακό πορτοφόλι το έχει φτιάξει κανείς;
  7. Ναι τα εμφανίζει στο προηγούμενο ρολόι και δεν το έχω πλέον. Επίσης αναγκαστικά έκανα επαναφορά της εφαρμογής Health κ οπότε χάθηκαν όλα. Έχει nfc το ρολόι, για ανέπαφες πληρωμές δεν ξέρω.
  8. Ομάδα καλησπέρα. Πηρα το Huawei watch gt 3 pro. Έχετε καμιά ιδέα πως μεταφέρω τα αγορασμένα watchfaces από το gt2 η δεν γίνεται;
  9. Καλησπέρα ομάδα! Κάποιος που έχει το gt2 αξίζει να πάει στο gt2 Pro? Θα δει διαφορά σε κάτι; το έχει κάνει κάποιος;
  10. Καλησπέρα ομάδα!!! Έχει παρατηρήσει κανείς το υψόμετρο; έχω δει να είσαι στη θάλασσα κ το υψόμετρο να γράφει -14 κάποια στιγμή το είδα να λέει -210. Ότι ναναι δηλαδή.
  11. Την τελευταία εβδομάδα μου κολλάει η μέτρηση των βημάτων είτε η απλή μέτρηση είτε σε προπόνηση. Σε προπόνηση αν πατήσεις παύση κ μετά εκκίνηση πάλι κολλάει η προπόνηση τρέχει αλλά τα βήματα κολλάνε κ δεν μετράει. Τι μπορεί να έπαθε; έχει τύχει σε κάποιον; το έχω κάνει κ επανεκκίνηση και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά πάλι τα ίδια. Το επίσημο service που είναι; χρησιμοποιώ p30 pro.
  12. stef587

    Huawei P30 Pro

    Καλησπέρα στην ομάδα καμιά καλή πρόταση για screen protector?
  13. Καλησπέρα ομάδα!!! Ψάχνω Bluetooth καλό με noise cancelation. Έχετε κάποια δοκιμασμένη πρόταση; μέχρι τώρα είχα Plantronics Explorer 500 αλλά δυστυχώς ακούω παράπονα από συνομιλητές άλλος ότι βουίζει άλλος ότι δεν ακουγομαι καλά.
  14. stef587

    Huawei P30 Pro

    Καλησπέρα στην ομάδα!!! Έχω το P10 plus εδώ κ 2 χρόνια κ με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Το σκέφτομαι να πάω σε P30 pro αλλά σε ποιο όμως; θα δω διαφορά από 6gb σε 8gb? Από το p10 plus πέρα από κάμερα κ οθόνη θα δω καμία διαφορά αισθητή ή τσάμπα τα λεφτά;
  15. Φίλε μου boltsis την είδα την προσφορά πως παραγγέλνουμε από το ισπανικό Amazon αν δεν ξέρουμε ισπανικά. Επίσης αν θα μπορούσαμε να κανονίσουμε να το πάρω κ εγώ σε αυτή την τιμή που το πήρες εσύ.
  16. Καλημέρα ομάδα!! Έχω το εξής θέμα Όταν πας κάνεις τις ενημερώσεις από το play store μετά από καιρό που έχει να γίνει restart το κινητό δεν τις κάνει κολλάει. Μόλις κάνεις restart το κινητό κάνει κομπλε όλες τις ενημερώσεις. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο θέμα;
  17. Καλημέρα ομάδα! Κάτοχος κ γ του νέου P10 plus!!! Τέλειο κινητό!!! Προέρχομαι από Sony Z3... Κάνα καλό screen protector; επίσης βγάζοντας την πρώτη ζελατίνα έχει μια από κάτω. Πως βγαίνει αυτή; γιατί θέλω να βάλω τζαμακι. Έχω βάλει ένα αλλά δεν ταιριάζει άψογα κ ψάχνω κάτι καλύτερο.
  18. stef587

    Sony Xperia Z3

    Καλησπέρα ομάδα!! Η Sony μόλις έχασε ένα καλό πελάτη της με τις λάθος πολιτικές που ακολουθάει στο service. Ακούστε να τραβάτε τα μαλλιά σας!!! Τελικά όντως το πρόβλημα ήταν η κεντρική πλακέτα το οποίο κόστος δεν μου το ανέφεραν. Από το κινητό είχε σπάσει από το περίβλημα ένα κομματάκι στην κάτω δεξιά μεριά ένα πλαστικό το οποίο δεν καθιστούσε το κινητό μη λειτουργικό αλλά η Sony αποφάσισε ότι δεν είναι λειτουργικό με αυτό το κομματάκι να λείπει. Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου... έγραψαν στη βλάβη σπασμένη οθόνη ένα κομματάκι το οποίο στο ebay κοστίζει €2. Χωριστό κόστος για την κεντρική πλακέτα δεν έγραφαν. Συν κάτι κόλλες μόνωσης και εργασία κατέληξε το κόστος να φτάσει στα € 460,00. Κινητό 2,5 ετών να το πληρώσω περισσότερο απ' όσο το αγόρασα... Υποψιαζόμουν ότι είναι η κεντρική πλακέτα αλλά όχι να χρεώνουν τόσα χρήματα για το κομματάκι που έλειπε. Για μένα η Sony τελείωσε!!! Πήγα σε Huawei και σας πληροφορώ ότι είναι αστέρι... Μακριά από Sony κοιτάνε να σε κλέψουν... ΥΓ το γνωστό μαγαζί στο Γέρακα είναι το service.
  19. stef587

    Sony Xperia Z3

    Και με άλλη sim δοκίμασα και hard reset έκανα αλλά τίποτα. Η sim μου δουλεύει σε άλλα κινητά. Μάλλον πάπαλα το κινητό και δεν νομίζω να αξίζει να επισκευαστεί. Συν ότι και η μπαταρία τα έχει παίξει.
  20. stef587

    Sony Xperia Z3

    Καλησπέρα, Μετά από μια επανεκκίνηση το κινητό αργεί να βγάλει το πληκτρολόγιο που βάζεις το pin και ακόμα και αν το βάλεις δεν βρίσκει ποτέ σήμα, γράφει καμία υπηρεσία. Καμία ιδέα τι παίζει?
  21. Καλησπέρα παίδες, μια βοήθεια και για εμένα πως να πάρω τον adaptor ή κάποιο λουράκι μπρασελέ θα προτιμούσα βασικά.
  22. Καλησπέρα έχω το sony xperia z3 αξίζει να το αλλάξω για το p10 plus?
  23. stef587

    Sony Xperia Z3

    Καλημέρα! Έχω το εξής θέμα: Όταν πατήσω να αυξήσω την ένταση στη μουσική του Bluetooth μου βγάζει ' δυστυχώς η εφαρμογή ui συστήματος έχει σταματήσει' καμία ιδέα τι παίζει ? Με κλειστό Bluetooth ακουστικό λειτουργεί άψογα
  24. Τελικά η μπαταρία είναι κομπλέ, απενεργοποιήθηκε μετά από 28,30 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Έχω βάλει ένα watchface που μετράει τις ώρες που βγήκε από τη φόρτιση. alextrela μήπως έχει βρει πως μπορούμε να βάλουμε όταν μας καλεί κάποιος να χτυπάει μόνο το ρολόι?
×
×
  • Create New...