Γιάννης Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Ειναι δυνατον να μεταφερθουν οι επαφες μας απο Nokia σε SE Xperia ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 υπαρχει προγραμμα που σου περναει τις επαφες του νοκια στο outlook (δεν 8υμαμαι πιο ακριβως αλλα με λιγο ψαξιμο του βρισκεις) κ απο κει κ περα περνανε αυτοματα στο xperia με το πρωτο sync Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 υπαρχει προγραμμα που σου περναει τις επαφες του νοκια στο outlook (δεν 8υμαμαι πιο ακριβως αλλα με λιγο ψαξιμο του βρισκεις) κ απο κει κ περα περνανε αυτοματα στο xperia με το πρωτο sync Ευχαριστω.Αν μεταφερθουν απο την sim δεν τις διαβαζει το SE ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Βγαλε και ξανα κανε εγκατασταση το WMDC και δοκιμασε ξανα Μπαααα......... Το σύνδεσα με ΧΡ αλλά θα ξαναπροσπαθήσω σε vista... Αν κάποιος άλλος γνωρίζει γιατί δεν συνδέεται με Svista ας το αναφέρει.... Ευχαριστώ!!! Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Ευχαριστω.Αν μεταφερθουν απο την sim δεν τις διαβαζει το SE ??? ναι κανονικα τις διαβαζει δεν το συζηταμε αυτο Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 ναι κανονικα τις διαβαζει δεν το συζηταμε αυτο Ευχαριστω.Οποτε λογικα θα μπορουν μετα να αποθηκευτουν και στην συσκευη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Μπαααα......... Το σύνδεσα με ΧΡ αλλά θα ξαναπροσπαθήσω σε vista... Αν κάποιος άλλος γνωρίζει γιατί δεν συνδέεται με Svista ας το αναφέρει.... Ευχαριστώ!!! Εφοσον εχεις vista δεν επρεπε να κανεις install τιποτα απο το cd, ουτε το activesync γιατι ειναι ενσωματομενο στα vista. κανε ενα rollback συνδεσε το xperia σε usb 2.0 και πες μας τι εγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Απλά απο την sim θα τις διαβάσει λίγο περίεργα(οχι σωστά γραμμένες).Τουλάχιστον σε εμένα αυτό έγινε. Το καλύτερο είναι sync μέσω outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DUKE_GR Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Παλαικάρια δώστε μου μια απάντηση κ καίγομαι.. Καλησπέρα, σας παρακαλώ χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω διαβάσει τις περισσοτερες σελιδες για το καινούριο μου κινητό Sony Ericsson Xperia. Εχω τις εξής απορίες. Τι video converter να χρησιμοποιήσουμε για προβολή ταινιών ωστε να εκμεταλλευτούμε την ανάλυση της οθόνης τα μέγιστα. Υπάρχει κατι καλό σε free ή πρεπει να πληρωσουμε. Ποιά η άποψη σας για το Nidesoft converter? Υπάρχει κάπου δωρεαν? Το έχει κάποιος απο εσας? Απ όσο ξέρω η συσκευη έχει WM 6.1 υπάρχει κάποιο Destinator η IGo να το υποστηρίζει? Έχω το 7 απλά δεν ξέρω αν έχει βγει κ σπαστει κάποιο νέο (ισως 3D) Παράθεση LIVE THE XPERIA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Παλαικάρια δώστε μου μια απάντηση κ καίγομαι.. Κατέβασε τον converter που θα βρεις μαζί με οδηγίες από εδώ:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112. Είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή για το Xperia και το HD που έχουν την ίδια ανάλυση οθόνης. Αναφορικά με το πρόγραμμα πλοήγησης μπορείς να κατεβάσεις το σκιν Panosha 801 για Destinator 7 από εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12604. Αφού το βάλεις στο φάκελο με τα σκιν επέλεξέ το από το επιλογές-ρυθμίσεις-όψη και αίσθηση και είσαι έτοιμος. Για το iGO ψάξε (google it) την έκδοση 8.3.2 με τον τελευταίο χάρτη της Navtec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Εφοσον εχεις vista δεν επρεπε να κανεις install τιποτα απο το cd, ουτε το activesync γιατι ειναι ενσωματομενο στα vista. κανε ενα rollback συνδεσε το xperia σε usb 2.0 και πες μας τι εγινε Φίλε eliasj δεν η έκδοση των vista δεν είχε το WMDC και έτσι το κατέβασα από την Microsoft... Δεν έγινε τπτ.... Σε XP στο ίδιο PC εγκατέστησα το Async και δούλεψε κανονικά.... Ξαναγύρισα στα Vista και είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια.... σύνδεσα το Xperia.... και παραδόξως.... ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ.... (Μάλλον φιβήθηκε :P) Τι να πω....! Μηχανήματα του διαβόλου.... Τέλος καλό... Όλα καλά.... :D Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Παιδια υπάρχει κανενας player που να διαβάζει και υποτιτλους στην ταινία?(αντιστοιχο vlc για wm δηλ) Ή αν όχι υπάρχει κανένας τρόπος(πρόγραμμα ενσωμάτωσης) να δουμε ταινία μαζι με τους υπότιτλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Παιδια υπάρχει κανενας player που να διαβάζει και υποτιτλους στην ταινία?(αντιστοιχο vlc για wm δηλ) Ή αν όχι υπάρχει κανένας τρόπος(πρόγραμμα ενσωμάτωσης) να δουμε ταινία μαζι με τους υπότιτλους? ειναι το tcpmp που θα βρεις στο γνωστο μαγαζακι.. διαβαζει υποτιτλους κανονικα αρκει το avi και το srt αρχειο να εχουν την ιδια ονομασια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Παιδα ειμαι κατοχος Nokia εδω και πολλα χρονια..Δεν μπορει παντως να μην με συγκινησει η μεγαλη οθονη του xperia...Το σκεφτομαι.... Δυνατοτητα για ταχεια κλιση , εμφανιση φωτο καλουντος , ξεχωριστο ηχο σε επαφη απο τον προκαθορισμανο μπορουμε να βαλουμε ??? Απο μπαταρια τι λεει ???? Ευχαριστω. Η Μεγαλη οθονη????? :blink::blink::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Η Μεγαλη οθονη????? :blink::blink::blink: μικρη ειναι?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Η Μεγαλη οθονη????? Εξαρτάται με τι το συγκρίνει ο καθένας! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Εξαρτάται με τι το συγκρίνει ο καθένας! :rolleyes: ε ναι αλλα οχι κ 3 ιντσες οθονη μικρη...αν ειναι να κουβαλαμε 5 ιντσες οθονη σε μεγεθος παντοφλας ας παρουμε φορητο pc... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Μα γιαυτό λέω με τι το συγκρίνεις. Επίσης εάν αναλογιστείς ότι για χρόνια το πρότυπο στα WM ήταν οι 2,8", αυτό δεν σημαίνει ότι οι 3" φέρνουν την επανάσταση. Πλέον έχουμε δει μεγαλύτερες οθόνες και αναμένουμε πληθώρα συσκευών με ανάλογα χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 κ κατι ασχετο..επεξεργαστηκα χθες ενα ασημι xperia..τα πλαστικα πισω δειχνουν να ειναι διαφορετικης ποιοτητας με το μαυρο...κ το συσκεκριμενο ειχε ραγισμα πισω...δειχνουν να μην ειναι τυχαια γεγονοτα αυτα που εχουν συμβει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 κ κατι ασχετο..επεξεργαστηκα χθες ενα ασημι xperia..τα πλαστικα πισω δειχνουν να ειναι διαφορετικης ποιοτητας με το μαυρο...κ το συσκεκριμενο ειχε ραγισμα πισω...δειχνουν να μην ειναι τυχαια γεγονοτα αυτα που εχουν συμβει.. Έχει υποθεί πιο παλιά ότι τα πλαστικά του ασημένιου μιας συγκεκριμένης εβδομάδας παραγωγής βγήκαν ελατωματικά.... Μάλλον έβλεπες xperia εκείνης της εβδομάδας... :D Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 κ κατι ασχετο..επεξεργαστηκα χθες ενα ασημι xperia..τα πλαστικα πισω δειχνουν να ειναι διαφορετικης ποιοτητας με το μαυρο...κ το συσκεκριμενο ειχε ραγισμα πισω...δειχνουν να μην ειναι τυχαια γεγονοτα αυτα που εχουν συμβει.. Ειναι διαφορετικα τα υλικα που εχουν χρησιμοποιηθει. Στο ασημι εντοπιζονται τα οποια προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 ειναι το tcpmp που θα βρεις στο γνωστο μαγαζακι.. διαβαζει υποτιτλους κανονικα αρκει το avi και το srt αρχειο να εχουν την ιδια ονομασια... Σ' ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 1) Νομιζω οτι ειναι σωστη η επιλογη του να παρεχονται κι οι δυο λυσεις. Ο καθενας επιλεγει να χρησιμοποιει αυτο που θελει, εστω κι αν δεν συνεργαζονται αρμονικα τα panels, TF3D. ...................................................................... Συμφωνώ να τα έχουμε όλα με δικαίωμα επιλογής, αυτό θέλω κι εγώ, αλλα δεν καταλαβαίνω: Πως κάποιος θα χρησιμοποιεί πάνελς αν θέλει, αν κολλάνε; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Βγήκε νέα ρομ με Landscape fix, beta ακομα με μερικά bugs, από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=485624 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Γεια σας κι από μενα λοιπόν! Εδώ και μια εβδομάδα περίπου, είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής, τα λόγια απλά ...περιτά! Έχοντας διαβάσει όλες τις σελίδες (αν και ψιλομπερδεύτηκα λίγο!!!), θέλω να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθειά σας! Μαθαίνω παρα πολλά εύκολα και γρήγορα (μιας που είναι το πρώτο τηλέφωνο που είχα με wm) και μου αρέσουν πολύ οι δυνατότητές του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts