Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Μόνο με το mapmenu γίνεται η δουλειά? ή μπορώ να τους βάλω και κατευθείαν? edit έριξα 3 χάρτες στο φάκελο map αλλά μου εμφανίζει μόνο τον ένα (epsilon) και τον basemap στο μενου..και ένα κλειδί κάτω που όταν το πατάω ανοίγει κάποιες πληροφορίες για το navteq..και κάτω έχει κάτι σαν barcode..έβαλα και τον teleatlas αλλά δεν εμφανίζεται.. Δες εδώ, εδώ, εδώ και εδώ και διάλεξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter_ex Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 μηπως γνωρίζει κάποιος ποιό πρόγραμμα δίνει μερικές γρήγορες εντολές με ελαφρό πάτημα του Power botom; με βόλευε πολύ και τώρα με τις ξενικές ρομ δεν το βλέπω, Πάντως η Valkyrie_v4.0 FireStorm τρώει πολύ μπαταρία σε σχέση με PCTech4U v2.0. Επίσης είχε και ενα ωραίο κλείδωμα όταν έκλεινε η οθόνη αν κάποιος έλυσε κάποια απο τα παρα πάνω θα εκτειμούσα τη βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 μηπως γνωρίζει κάποιος ποιό πρόγραμμα δίνει μερικές γρήγορες εντολές με ελαφρό πάτημα του Power botom; με βόλευε πολύ και τώρα με τις ξενικές ρομ δεν το βλέπω, Πάντως η Valkyrie_v4.0 FireStorm τρώει πολύ μπαταρία σε σχέση με PCTech4U v2.0. Επίσης είχε και ενα ωραίο κλείδωμα όταν έκλεινε η οθόνη αν κάποιος έλυσε κάποια απο τα παρα πάνω θα εκτειμούσα τη βοήθεια... To κλειδωμα ειναι το Slide2Unlock2 (S2U2) και το ειχα βολευτει κι εγω στην PCTech oπότε το κατεβασα και το εβαλα και στην Official που εχω τωρα. Κανε μια αναζητηση στους xda και θα το βρεις (νομιζω ειναι και freeware οπότε μαλλον θα το βρεις γενικοτερα στο νετ). Για τις γρηγορες εντολες δεν ξερω καποιο τροπο...κι εγω τις ειχα βολευτει τις ΡΟΜ με αυτο το συστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Μη μου βαζεις ιδεες!!:baby: Χαχαχαχα...:lol::lol::p Ελπιζω να χρειαζεται απλα ενα καθαρισμο το πληκτρολογιο... Σε διαφορετικη περιπτωση, ή θα το ανοιξω μονος μου, ή θα ψαξω κανενα αλλο...:shifty: είναι πολύ ευκολο να ανοιξεις το κινητο. αν θες βοηθεια στειλε μου πμ Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να χειρίζεται τα οικονομικα? Δοκίμασα το CashOrgEnPremium αλλά δεν το βρήκα ιδιαιτερα φιλικό.... Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Τι θέλεις να κάνει ακριβώς; Υπάρχει ξέρεις και σχετικό thread για Windows Mobile Software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 καλησπερα σε ολους.. μια βοηθεια θελω για οποιον γνωριζει.. εχω περασει μια καινουρια rom με win 6.5 και εχει μεσα το πιο κατω πληκτρολογιο. αν δε κανω λαθος ειναι το πληκτρολογιο που εχουν μεσα τα htc. http://img689.imageshack.us/img689/9223/screen01v.jpg ξερει κανεις αν γινετε να το κανω να γραφει Ελληνικα? δε με νοιαζει αν γινετε να στελνει sms 160 χαρ. αλλα μονο ελληνικα, βεβαια αν γινοντε και τα δυο ακομα καλυτερα... :lol: ααα, η ρομ που εβαλα ειναι αυτη οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες.. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Δοκίμασε αυτό: GR-EN keyboards.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Δοκίμασε αυτό: GR-EN keyboards.cab εισαι αρχοντας....:) γραφει και 160 χαρακτηρες σε sms? γιατι δε μου βγαζει το ποσο απομενει? μηπως ειναι λογο 6.5? ευχαριστω πολυ..:happy: ουπσ.. τωρα μολις ειδα οτι οταν στελνεις sms γραφει μονο κεφαλαια ακομα κι αν εχεις το πληκτρολογιο στα μικρα.. καταπληκτικο... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Κανονικά γράφει και 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms Τώρα στην συγκεκριμένη συσκευή/ROM, δεν μπορώ να ξέρω λόγω διαφορετικών παραμέτρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Mηπως ξερετε αν υπαρχει τροπος, να περασω τις επαφς που εχω στο Χ1 στο C902?? Πατησα μαρκαρισμα ολων και αποστολη, και δεν τα εστελνε ολα, ενω οσα εστειλε στο C902 φαινοντουσαν με κινεζικους χαρακτηρες...:cry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Πέρασε τις επαφές σου με συγχρονισμό μέσω ActiveSync στο Outlook της σουίτας Microsoft Office του υπολογιστή σου, και από εκεί με με το SE PC Suite στη νέα σου συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 "Μιλας με γριφους γεροντα!!":lol::lol::lol::lol: (γνωστο ανεκδοτο :happy:) Οκ, thanks... Θα προσπαθησω...;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Προσπάθησε το εσύ και όπου δυσκολευτείς... εδώ είμαστε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Το προσπαθησα χθες, αλλα δεν...:cry: Δεν μου συγχρονιζει επαφες, ημερολογιο, κτλ. Στις επιλογες, τί θα συγχρονιστει, δεν μπορω να επιλεξω τα παραπανω... Γιατι? Τι πρεπει να κανω? :O Μονο τα αρχεια μου, συγχρονιζει... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Δεν μου συγχρονιζει επαφες, ημερολογιο, κτλ. Στις επιλογες, τί θα συγχρονιστει, δεν μπορω να επιλεξω τα παραπανω... Γιατι? Τι πρεπει να κανω? :O Μήπως επειδή δεν έχεις εγκαταστήσει στο PC σου το Outlook της σουίτας Microsoft Office; Εγκατέστησε το αλλά άνοιξε το κιόλας την πρώτη φορά για να κάνει κάποιες αρχικοποιήσεις. Θα σου ζητήσει να το συνδέσεις με κάποιον λογαριασμό. Και όχι να του πεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετά θα μπορείς να συγχρονίσεις και επαφές, ημερολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 ααα, η ρομ που εβαλα ειναι αυτη οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες.. αυτό πώς το έκανες εγκατάσταση ; και γενικά πώς προγραμματίζουμε την ROM και τί προβλήματα μπορούν να εμφανιστούν ; Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 αυτό πώς το έκανες εγκατάσταση ; και γενικά πώς προγραμματίζουμε την ROM και τί προβλήματα μπορούν να εμφανιστούν ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246420 Εδώ θα τα βρεις όλα.. Πως βάζεις και τα πάντα.;) Προβλήματα δύσκολο να αντιμετωπίσεις αν διαβάσεις και καταλάβεις αυτά που γράφω. Επίσης, να σας πω ότι πλέον γράφω από τον νέο μου Apple MacBook Pro 15.4".... Και το θέμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν φαντάζεστε... Άλλο να τα λέω άλλο να το βλέπετε και να το ζείτε!!!! :) Συνιστάται ανεπιφύλακτα πραγματικά.. Είναι μακράν ότι καλύτερο... Apple iPhone3GS + Apple MacBook Pro 15.4" + Apple Magic Mouse :X:X:X Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση. Μπήκα στο http://forum.xda-developers.com/index.php αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι και ότι καλύτερο και έχασα την μπάλα :lol: Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση. Μπήκα στο http://forum.xda-developers.com/index.php αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι και ότι καλύτερο και έχασα την μπάλα :lol: Αν μπορείς πάντως διάβασε και τους άλλους οδηγούς που παίζουν στους xda.. Καλού κακού. Για να καταλάβεις καλύτερα τι παίζει με το θέμα των ρομ και τα συναφή;)... Αν και διαβάζοντας αυτό που σου έδωσα ολόκληρο, τόσο αυτά που γράφω εγώ αλλά και η Νεφέλη(n_wildgirl).. Αυτά θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις το θέμα της αλλαγής αυτής. Δεν είναι πάντως κάτι το περίεργο ή το δύσκολο. Απλό και ωραίο είναι και θα σου αλλάξει ριζικά την εικόνα του τηλεφώνου! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 θα ξεκινήσω και εγώ την διαδικασία να flasharw την ROM και ο θεός βοηθός :lol: αυτό λέω να περάσω στο κινητό . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=568918 Υπάρχει κάτι καλύτερο μήπως ;;; Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις και Καλώς σας βρήκα ;) Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 θα ξεκινήσω και εγώ την διαδικασία να flasharw την ROM και ο θεός βοηθός :lol: αυτό λέω να περάσω στο κινητό . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=568918 Υπάρχει κάτι καλύτερο μήπως ;;; Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις και Καλώς σας βρήκα ;) Καλώς ήρθες τότε στην παρέα! Να σου πω εγώ δεν ξέρω να σου πω για τις ρόμ και ποια είναι καλή και ποια όχι.. Έχω αφήσει το τηλέφωνο από τον Ιούλιο.. Καλύτερα να περιμένεις μια απάντηση από κάποιον που ασχολείται αυτές τις ημέρες... Διάβασε και αυτά που σου είπα πριν κάνεις την διαδικασία για να είσαι σίγουρος ότι ξέρεις. Είναι απλά, το ξαναλέω. Αλλά μην κάνουμε λαθάκια. Όλα όσα πρέπει να κάνεις τα γράφω.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 έκανα την διαδικασία HARD SPL. βήμα "8)Σε αυτο το σημειο εμφανιζεται στο κινητο μια οθονη με 4 χρωματα θα γραφει κατι λεπτομεριες/πληροφοριες για την εκδοση." το έκανε μετά μου πέταξε μια οθόνη loading το κινητό και το πρόγραμμα exe στον υπολογιστή μου πέταξε error στην σύνδεση. Μετά απο λίγο έβγαλα την μπαταρία έκανα το τεστ με το κουμπί μείωσης KOVS110 SPL-0.72.OliNex MicroP1-787 MicroP2-707 Οταν το ανοίγω μου φορτώνει κανονικά τα windows 6 όταν πατάω όμως την μείωση και το κουμπί για να ανοίξω το κινητό μου πετάει ένα loading αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο.ούτε μπάρα ούτε τίποτα. Όλα οκ τελικά τα έβαλα και όντως είναι σαν να έχω άλλο τηλέφωνο :D Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalanka Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡ1 ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ RESET ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΔΑ. ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ SERVICE ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ WINDOWS PLEASE HELP ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ συγγνωμη για τα κεφαλαια λαθος ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Hard reset μπορείς να κάνεις; http://www.xperiax1.net/forum/xperia-x1/546-tutorial-soft-hard-resets.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts