polakis Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Homescreen Plus Plus φίλε και καθάρισες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να σου δείχνει και πόσο χρόνο έχεις μιλήσει προς κάποιο συγκεκριμένο νούμερο ή μόνο αθροιστικά; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Παιδια γνωρίζει κανεις εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το xperia που όταν κάνεις video κλήση να μπορέις να βγάλεις φωτογραφία τον συνομιλητή σου την ώρα που μιλάτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 polakis, κατά τη γνώμη μου, βάλε την Αγγλική rom αν θες official, γιατί έχω σοβαρές υποψίες ότι η ελληνική τον :X:X:X λίγο.. Ερώτηση, έχει παρατηρήση κανείς, (τουλάχιστον με την ελληνική) ότι παρά τη ρύθμιση να υπάρχει πάντα ειδοποίηση με led όταν λαμβάνουμε sms και όχι με χρονικό όριο, όπως επίσης και συγκεκριμένο κουδούνισμα, μετά από λίγο καιρό το γυρνάει σε κάτι σαν "default" πάλι το κινητό? Εξηγώ, είχα ήχο "luxury" και παλ.φωτ χωρίς όριο, αλλά ο ήχος άλλαξε σε "alarm2" και ο παλ.φωτισμός απέκτησε όριο (στο μενού εξακολουθεί να είναι επιλεγμένο το χωρίς όριο αλλά μετά από λίγο διακόπτεται..) Και κάτι που σίγουρα έχει ξαναρωτηθεί, για φλασάρισμα official Αγγλική, χρειάζομαι hardspl? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 γεια σας παιδια.θελω να ρωτησω κατι.το συγκεκριμενο τηλεφωνο απο οτι ξερω εχει wm 6.1) ειναι ελληνικα η αγγλικα? 2)αν θελω να μεταφερω απο τον υπολογιστη μου αρχειο wordpad excell και τετοια τα παιρνει ακριβως οπως ειναι ή πρπει να κανει αλλαγη στο αρχειο ετσι ωστε να το διαβαζει η συσκευη χ1 οπως γινοταν μετα παλια windows mobile 5???ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 nik0las6600 said: polakis, κατά τη γνώμη μου, βάλε την Αγγλική rom αν θες official, γιατί έχω σοβαρές υποψίες ότι η ελληνική τον :X:X:X λίγο.. Ερώτηση, έχει παρατηρήση κανείς, (τουλάχιστον με την ελληνική) ότι παρά τη ρύθμιση να υπάρχει πάντα ειδοποίηση με led όταν λαμβάνουμε sms και όχι με χρονικό όριο, όπως επίσης και συγκεκριμένο κουδούνισμα, μετά από λίγο καιρό το γυρνάει σε κάτι σαν "default" πάλι το κινητό? Εξηγώ, είχα ήχο "luxury" και παλ.φωτ χωρίς όριο, αλλά ο ήχος άλλαξε σε "alarm2" και ο παλ.φωτισμός απέκτησε όριο (στο μενού εξακολουθεί να είναι επιλεγμένο το χωρίς όριο αλλά μετά από λίγο διακόπτεται..) Και κάτι που σίγουρα έχει ξαναρωτηθεί, για φλασάρισμα official Αγγλική, χρειάζομαι hardspl? Λίγα τα λογια σου για την ελληνικη ΡΟΜ!!! :p Αυτο με την επαναφορα του default το εχω παθει με την ελληνικη οφισιαλ την καινουργια. mihalis19 said: γεια σας παιδια.θελω να ρωτησω κατι.το συγκεκριμενο τηλεφωνο απο οτι ξερω εχει wm 6.1) ειναι ελληνικα η αγγλικα? 2)αν θελω να μεταφερω απο τον υπολογιστη μου αρχειο wordpad excell και τετοια τα παιρνει ακριβως οπως ειναι ή πρπει να κανει αλλαγη στο αρχειο ετσι ωστε να το διαβαζει η συσκευη χ1 οπως γινοταν μετα παλια windows mobile 5???ευχαριστω Οχι, τα διαβαζει απευθειας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 wildgirl προς αποφυγή παρεξηγήσεων αναφέρομαι στην official ελληνική, όχι στην PCTech4U Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Καλησπερα! μηπως ξερει καποιος η η n_wildgirl πως βαζουν ελληνικες μετοχες στο stock tab στην touch x 10.1? ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Πρόγραμμα για το youtube? :) βρήκα αυτό προς τα πίσω, αφενός δεν ξέρω αν είναι αφετέρου δε μπορώ να το κατεβάσω :) n_wildgirl said: http://rapidshare.com/files/256237081/YouTube.rar.html ακολουθησε τις οδηγιες και θα δεις YouTube μεσω του πανελ. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 nik0las6600 said: Πρόγραμμα για το youtube? :) Μπες εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=441439 Και αν κατεβεις λιγο κατω στο ποστ γραφει: Quote YouTube for Xperia X1 Patches for previous installs in the topic! See topic | by itje & zenkinz Και ακομα πιο κατω στο ιδιο ποστ γραφει: Quote YouTube Panel Install Youtube for Xperia (above) first! See topic | by Mole91 mihalis19 said: γεια σας παιδια.θελω να ρωτησω κατι.το συγκεκριμενο τηλεφωνο απο οτι ξερω εχει wm 6.1) ειναι ελληνικα η αγγλικα? Ο,τι θελεις εσυ βαζεις. Υπαρχουν και αγγλικα και ελληνικα αλλα και πολλες ακομα γλωσσες σε official roms. Επισης υπαρχουν αξιολογες roms αγγλικες οπως η TouchX. Τελος υπαρχει και μια κορυφαια ελληνικη ρομ, PCTech4U η οποια εχει και αγγλικη εκδοση. Οι δυο τελευταιες ειναι custom. Για να τις περασεις, διαβασε το λινκ στην υπογραφη μου. Για ολες τις official ρομς, εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475482 Για ολες τις custom ρομς εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=477801 nik0las6600 said: Και κάτι που σίγουρα έχει ξαναρωτηθεί, για φλασάρισμα official Αγγλική, χρειάζομαι hardspl? Για να περασεις official, οχι. Την κατεβαζεις απο τους xda αυτη που θελεις, αλλιως μπορεις και με το SEUS να το κανεις ακομα πιο απλα(βασικα γινεται αυτοματα, μονο του, εσυ δεν κανεις κατι). Απλα με το SEUS, αν εχεις κανει hardspl δεν θα αναγνωριζει την συσκευη, ή τελος παντων δεν θα μπορει να σου περασει την τελευταια official. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Θυμάμαι, κάποιο παιδί είχε γράψει ότι με το SEUS δε μπορείς να περάσεις άλλη γλώσσα παρά μόνο update για αυτή που έχεις ήδη..!!!! Δεν ξέρω αν είναι bug ή θέμα δικτύου, αλλά λαμβάνω μηνύματα με ώρα-μια ώρα μετά από την τρέχουσα..δλδ..μου στέλνουν μήνυμα στις 10, έρχεται στην ώρα του με ώρα λήψης 11!!!!!!!!!! Και σκέφτομαι ή να πάω πάλι για την official Αγγλική ή να περάσω την PCTech4U Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 nik0las6600 said: wildgirl προς αποφυγή παρεξηγήσεων αναφέρομαι στην official ελληνική, όχι στην PCTech4U Κι εγω στην οφισιαλ αναφερομαι αγαπητε αλλά μην αγχωνεσαι σε πειραζω...δεν παρεξηγουμαι ετσι ευκολα :p ViEL said: Καλησπερα! μηπως ξερει καποιος η η n_wildgirl πως βαζουν ελληνικες μετοχες στο stock tab στην touch x 10.1? ευχαριστω!!! Χαχαχα! Μισο λεπτάκι να τηλεφωνησω στη Σοφοκλεους...:p Προσπαθησα κι εγω να βαλω καποτε αλλά δυσκολευτηκα και τα παρατησα... Αν βρεις ακρη πες το! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Παιδιά έβαλα την official ελληνική rom. Παρατήρησα κάτι. Στο software πληκτρολόγιο που έχει τώρα ελληνικά, δεν μπορείς να το γυρίσεις σε αγγλικά αλλά να το διατηρεί? Το γυρίζω σε αγγλικά αλλά γράφει ένα γράμμα και το γυρίζει πάλι σε ελληνικά μόνο του. Υπάρχει λύση για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 polakis said: Παιδιά έβαλα την official ελληνική rom. Παρατήρησα κάτι. Στο software πληκτρολόγιο που έχει τώρα ελληνικά, δεν μπορείς να το γυρίσεις σε αγγλικά αλλά να το διατηρεί? Το γυρίζω σε αγγλικά αλλά γράφει ένα γράμμα και το γυρίζει πάλι σε ελληνικά μόνο του. Υπάρχει λύση για αυτό? Δυο φορες πατημα το πληκτρο με το οποιο αλλαζεις τη γλωσσα (au). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ωραίος, thanks... Και κάτι άλλο. Όταν γράφω με το software ελληνικό πληκτρολόγιο, μπορώ να γράψω 160 χαρακτήρες με ελληνικά σε μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 polakis said: Ωραίος, thanks... Και κάτι άλλο. Όταν γράφω με το software ελληνικό πληκτρολόγιο, μπορώ να γράψω 160 χαρακτήρες με ελληνικά σε μήνυμα? Αν γράφεις μόνο κεφαλαία ...ναι... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Παιδιά μου έκατσε μια στραβή σήμερα το πρωί... Μου έπεσε το κινητό και έσκασε με την οθόνη κάτω, το σήκωσα και είδα ότι η οθόνη έχει 3-4 ρωγμές μεγάλες. Το περίεργο είναι ότι η οθόνη δουλεύει κανονικά και δεν υπάρχει καμία αλλοίωση στα χρώματα ή κάτι άλλο στην οθόνη, ακόμη και το touch στα σημεία αυτά λειτουργεί κανονικά... Τι κάνω ? service S.E ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 n_wildgirl said: Κι εγω στην οφισιαλ αναφερομαι αγαπητε αλλά μην αγχωνεσαι σε πειραζω...δεν παρεξηγουμαι ετσι ευκολα :p Με την παλιότερη Αγγλική, δε θυμάμαι να είχα τόσα προβλήματα..Γιαυτό τώρα σκέφτομαι για Αγγλική ή PCTech4U..σίγουρα με το SEUS μπορείς να περάσεις Αγγλική rom? Το πρόβλημα με την ώρα στα μηνύματα λύθηκε..μου είχε αλλάξει timezone Μόσχα +3 ώρες και δεν ξέρω αν το έκανε απο πρωτοβουλία μόνο του, ή πατήθηκε στην τσέπη..το δεύτερο μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο..Βρήκα και άλλες αναφορές για παρόμοια "προβλήματα" οπότε ίσως με την ώρα να μην τα πάει καλά γενικότερα.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 nik0las6600 said: Με την παλιότερη Αγγλική, δε θυμάμαι να είχα τόσα προβλήματα..Γιαυτό τώρα σκέφτομαι για Αγγλική ή PCTech4U..σίγουρα με το SEUS μπορείς να περάσεις Αγγλική rom? Το πρόβλημα με την ώρα στα μηνύματα λύθηκε..μου είχε αλλάξει timezone Μόσχα +3 ώρες και δεν ξέρω αν το έκανε απο πρωτοβουλία μόνο του, ή πατήθηκε στην τσέπη..το δεύτερο μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο..Βρήκα και άλλες αναφορές για παρόμοια "προβλήματα" οπότε ίσως με την ώρα να μην τα πάει καλά γενικότερα.. αναλογα το τι εχεις. αν εχεις αγγλικη θα σου περασει την τελευταια αγγλικη, αν εχεις ελληνικη θα σου περασει την τελευταια ελληνικη. με λιγα λογια δεν μπορεις να αλλαξεις γλωσσα απο το SEUS. ;) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 djivo said: αναλογα το τι εχεις. αν εχεις αγγλικη θα σου περασει την τελευταια αγγλικη, αν εχεις ελληνικη θα σου περασει την τελευταια ελληνικη. με λιγα λογια δεν μπορεις να αλλαξεις γλωσσα απο το SEUS. ;) Ωραία..!! :) Οπότε για να περάσω official αγγλική ο δρόμος είναι => hardspl?? Και δυο new ερωτήσεις.. Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2878314&postcount=3 (υποθέτω πως ναι) δουλεύει "σωστά" ώστε να βγάλω το mobile shell και να βάλω αυτό? και κάτι ακόμα..γιατί αν δε το ρωτήσω θα σκάσω..συχνά βλέπω τον όρο "kaiser" εκτός από αυτοκρατορικός τίτλος :lol: , με ποια έννοια τον χρησιμοποιούνε? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 nik0las6600 said: Ωραία..!! :) Οπότε για να περάσω official αγγλική ο δρόμος είναι => hardspl?? Και δυο new ερωτήσεις.. Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2878314&postcount=3 (υποθέτω πως ναι) δουλεύει "σωστά" ώστε να βγάλω το mobile shell και να βάλω αυτό? και κάτι ακόμα..γιατί αν δε το ρωτήσω θα σκάσω..συχνά βλέπω τον όρο "kaiser" εκτός από αυτοκρατορικός τίτλος :lol: , με ποια έννοια τον χρησιμοποιούνε? Για να βαλεις official, ειπαμε, δεν χρειαζεται hardspl. Την κατεβαζεις απο τα λινκς που εδωσα στην προηγουμενη σελιδα και την φλασαρεις. Για το tf3d as a panel δεν θα στο συνιστουσα. Σε εμενα κολλουσε ΑΦΟΡΗΤΑ πολυ. Μεχρι που του εκανα hardreset και εστρωσε. Καλυτερα αν θελεις να το εχεις στο κινητο σου, να βαλεις μια custom rom. ;) Για το Kaiser, ειναι το HTC Kaiser, κινητο! http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2007/07/htc-kaiser.jpg http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464 Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 nik0las6600 said: Ωραία..!! :) Οπότε για να περάσω official αγγλική ο δρόμος είναι => hardspl?? Και δυο new ερωτήσεις.. Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2878314&postcount=3 (υποθέτω πως ναι) δουλεύει "σωστά" ώστε να βγάλω το mobile shell και να βάλω αυτό? και κάτι ακόμα..γιατί αν δε το ρωτήσω θα σκάσω..συχνά βλέπω τον όρο "kaiser" εκτός από αυτοκρατορικός τίτλος :lol: , με ποια έννοια τον χρησιμοποιούνε? αυτος ειναι ο σιγουρος δρομος.. χωρις να ειμαι 100% σιγουρος για τον αν χρειαζετε hard spl. μη το βαλεις καθολου αυτο, δεν εχει αναφερθει καπου οτι υπαρχει κατι σταθερο, πολλα προβληματα και κολληματα. και εκτος αυτου οταν χρειαστει να το βγαλεις, θα σου αφησει πολλα υπολλειματα και θα αναγκαστεις να κανεις hard reset. καλυτερα βαλε μια σταθερη custom rom π.χ. touch x 10.1 για να παρεις μια γευση απο tf3d.... ;) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef587 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Παιδιά τα φώτα σας, έβαλα σήμερα την PcTech4U v2.0 αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα πως γυρνάει σε 24ωρο η ώρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 stef587 said: Παιδιά τα φώτα σας, έβαλα σήμερα την PcTech4U v2.0 αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα πως γυρνάει σε 24ωρο η ώρα!!! Πάτα πανω στο ρολόι, στο Home Tab του manilla. Και μετα πάτα το δεξί soft key που λέει μενού. Η τελευταία επιλογή είναι 12ωρη/24ωρη μορφή. ;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 soom said: Πάτα πανω στο ρολόι, στο Home Tab του manilla. Και μετα πάτα το δεξί soft key που λέει μενού. Η τελευταία επιλογή είναι 12ωρη/24ωρη μορφή. ;) soom εγκαταλειπεις το xperia?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts