Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιας και τη χρησημοποιεις για πες μας αν τρωει κανα κολλημα. και αν ναι που?

απο οτι ειδα μετα το κατευασμα της, ειναι 25mb λιγοτερο απο την x. ισως αυτος να ειναι και ενας λογος που θα την κανει ποιο γρηγορη μετα το φλασαρισμα.

Φιλε μου ειναι πιο ελαφρια κ απο την ιτ.7 .εφτανε το 50% η μνημη η 7.τωρα ξεκιναει στο 40% κ φτανει μεχρι 45% η ΙΤ9.Την εχω τρεις μερες κ soft reset δεν εχω χρειαστει.destinator κ igo8 ετρεξαν κανονικα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, υπάρχει καμιά πιθανότητα να βρούμε το software τριπλό (phone keypad - compact QWERTY - full QWERTY) πληκτρολόγιο της HTC? Θα με βοηθούσε πάρα πολύ γιατί έχει βολικό interface και κυρίως Τ9!!

Μπορει και να συμφωνησω.. Αυτο σκεφτομουν τωρα.. οτι πρεπει να ηταν πιο γρηγορη η αλλη!

Αλλα νομιζω οτι ειχε μαυρο ρολοι, ενω αυτη εχει ασπρο!

Μηπως να ριξουμε και μια ματια στις TouchIT tou itje(WM6.1)... Μπορει να ειναι και καλες!

Και κατεληξα οτι δεν με ενδιαφερει πλεον καθολου η καταναλωση της μπαταριας... Οπου και να βρεθω εχω ρευμα(αυτοκινητο, σχολη, σπιτι)...!

Ε καλα μην τρελαθουμε τωρα...Αυτο δεν ειναι λογος να γ***εται ετσι η μπαταρια!Εμενα σημερα ξεπερασε καθε οριο...Το εβγαλα απο το ρευμα 9.45 και στις 13.45 με μια ωρα ραδιοφωνο ειχε 57% :blink:

Eιναι καλυτερη.αυτη χρησιμοποιω.την καινουργια εκδοση.την ΙΤ.9.εχει μια δημοσκοπηση μεσα για το ποια ρομ χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι.δεν ειναι τυχαια στη πρωτη θεση...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=518287

Παω σπιτι για φλασαρισμα...:D

Παιδιά, υπάρχει καμιά πιθανότητα να βρούμε το software τριπλό (phone keypad - compact QWERTY - full QWERTY) πληκτρολόγιο της HTC? Θα με βοηθούσε πάρα πολύ γιατί έχει βολικό interface και κυρίως Τ9!!

Αγαπητε στειλε μου το μαιλ σου με πμ να σου τα στειλω. Τα εχω σε τριπλέτα αλλά δεν θυμαμαι πού τα βρηκα... Κι εμενα με εχουν βολεψει πολυ, το phone keypad δηλαδη :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε καλα μην τρελαθουμε τωρα...Αυτο δεν ειναι λογος να γ***εται ετσι η μπαταρια!Εμενα σημερα ξεπερασε καθε οριο...Το εβγαλα απο το ρευμα 9.45 και στις 13.45 με μια ωρα ραδιοφωνο ειχε 57% :blink:

Αγαπητε στειλε μου το μαιλ σου με πμ να σου τα στειλω. Τα εχω σε τριπλέτα αλλά δεν θυμαμαι πού τα βρηκα... Κι εμενα με εχουν βολεψει πολυ, το phone keypad δηλαδη :)

τα θελω κ γω...στειλε pm

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα θελω κ γω...στειλε pm

soom σε ευχαριστω για το ενδιαφερον τα γνωστα μαγακια τα ξερω αν ξερης κανενα προγραμα για ναυτικους χαρτες ΕΛΛΑΔΑΣ εχω το destinator 7

Αν θέλετε και τη δική μου γνώμη, το καλύτερο πληκτρολόγιο είναι το TouchPal.

Δοκιμάστε το...

καλησπερα το clean ram να το βαλω στο x1 η θα του κανει κακο μου λετε τη γνωμη σας

soom σε ευχαριστω για το ενδιαφερον τα γνωστα μαγακια τα ξερω αν ξερης κανενα προγραμα για ναυτικους χαρτες ΕΛΛΑΔΑΣ εχω το destinator 7

Ναυτικους στο Garmin XT.

Ναυτικους χαρτες δυστυχως δεν εχω χρειαστει, οποτε δεν εχω ψαξει.

Το μονο ελαχιστο που μπορω να σου προτεινω ειναι να ριξεις μια ματια στο GpsPocketPC.gr... Αν δεν ξερουν τα παιδια εκει....! :p

Αφου τα εστειλες σε ολους, στειλτα και σε μενα να τα δουμε! :lol::lol:

Παντως οντως δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που λες...! Ρε συ, μηπως αυτο το αυτοκολλητακι σου κανει τιποτα περιεργα?!:lol:

Για δοκιμασε και την TouchIT να μας πεις την γνωμη σου γιατι τωρα με εχει πιασει μια βαρεμαρα αλλο πραγμα.....:zzz:

τα θελω κ γω...στειλε pm

:(

με ξεχασες

Αγαπητε μου δεν σε ξεχασα...Τωρα γυρισα σπιτι!

Τα ανεβαζω στο ραπιντ και σας στελνω λινκ με πμ (γιατι τελικα τα θελετε πολλοι!) ;)

Παντως καπου στο xda κυκλοφορουν...

Παντως οντως δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που λες...! Ρε συ, μηπως αυτο το αυτοκολλητακι σου κανει τιποτα περιεργα?!:lol:

Για δοκιμασε και την TouchIT να μας πεις την γνωμη σου γιατι τωρα με εχει πιασει μια βαρεμαρα αλλο πραγμα.....:zzz:

Το αυτοκολλητακι πηρε ποδι γιατι μου εχει βρωμισει και μενα! Μεσα στο μυαλο μου εισαι :p Εντωμεταξυ την ωρα που τα πηρα στο κρανιο με την παρτη του ημουν στη σχολη και ο καθηγητης περνουσε και με ειδε να προσπαθω με περισσια μανια να ξεκολλησω κατι απο το πισω μερος του κινητου μου και με στραβοκοιταξε :lol:

Τωρα θα κατεβασω την Touch It...Εσυ soom την εβαλες ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητε μου δεν σε ξεχασα...Τωρα γυρισα σπιτι!

Τα ανεβαζω στο ραπιντ και σας στελνω λινκ με πμ (γιατι τελικα τα θελετε πολλοι!) ;)

Παντως καπου στο xda κυκλοφορουν...

Το αυτοκολλητακι πηρε ποδι γιατι μου εχει βρωμισει και μενα! Μεσα στο μυαλο μου εισαι :p Εντωμεταξυ την ωρα που τα πηρα στο κρανιο με την παρτη του ημουν στη σχολη και ο καθηγητης περνουσε και με ειδε να προσπαθω με περισσια μανια να ξεκολλησω κατι απο το πισω μερος του κινητου μου και με στραβοκοιταξε :lol:

Τωρα θα κατεβασω την Touch It...Εσυ soom την εβαλες ε?

βαλε το λινκ εδω.μη ταλαιπωρησε με pm...

ελληνικα που θα βρουμε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εσυ soom την εβαλες ε?

Δεν την εβαλα ακομα...! αυριο δινω μαθημα και θελω να διαβασω λιγαααακι...!:lol::lol:

οποτε αυριο το μεσημερακι θα την βαλω και γω!

Πνιγομαι λιγο και δεν εχω κοιταξει και πολυ τελευταια τι και τι γινεται...! Συνηθως, αν βρω χρονο προτιμω να μπαινω εδω να γραφω, παρα να ψανχω xda... Για τους xda θα βρω χρονο!

Παντως κατι πρεπει να παιζει με την μπαταρια σου.. Μηπως εχεις βαλει κανα προγραμματακι περιεργο και τρεχει μονιμα στο background?

Και πολυ κλασικα πραγματα, αλλα καλυτερα να ειμαστε σιγουροι, για αυτο και θα ρωτησω:

Ουτε η φωτεινοτητα ειναι στο μεγιστο ε?

Ουτε εχεις βαλει να κατεβαζει αυτοματα ενημερωσεις(πχ καιρου, να ελεγχει τα μειλ)?

Δεν μου ερχεται τπτ αλλο...

βαλε το λινκ εδω.μη ταλαιπωρησε με pm...

ελληνικα που θα βρουμε??

Δεν ημουν σιγουρη αν μπορω να το δημοσιευσω εδω οποτε τα εστειλα :)

Ρε σεις οποιος βρει ελληνικα να το ποσταρει εδω με κεφαλαια!

Ελληνικα πληκτρολογια htc ειχε η PCTech4U η ελληνικη, αλλά ηταν αργη σε σχεση με τις αλλες. Βρηκα επισης στους xda που ηταν υποτιθεται ελληνικα πληκτρολογια htc αλλά εμφάνιζε το πληκτρολόγιο σαν μικρογραφία και ηταν αδυνατο να χρησιμοποιηθει...

Δεν την εβαλα ακομα...! αυριο δινω μαθημα και θελω να διαβασω λιγαααακι...!:lol::lol:

οποτε αυριο το μεσημερακι θα την βαλω και γω!

Πνιγομαι λιγο και δεν εχω κοιταξει και πολυ τελευταια τι και τι γινεται...! Συνηθως, αν βρω χρονο προτιμω να μπαινω εδω να γραφω, παρα να ψανχω xda... Για τους xda θα βρω χρονο!

Ααα δε θελω τετοια! Εξεταστικη απο τωρα; Εμεις εχουμε ακομα 3 εβδομαδες μαθημα (ΤΕΙ Αθηνας...τι να πεις...μη μας αφησουν λιγο νωριτερα να παμε διακοπες!) :p Λοιπον δε θελω να ζηλεψεις...αλλά αυτη τη στιγμη κανω backup για να φλασαρω...:happy::D:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε σεις οποιος βρει ελληνικα να το ποσταρει εδω με κεφαλαια!

Ελληνικα πληκτρολογια htc ειχε η PCTech4U η ελληνικη, αλλά ηταν αργη σε σχεση με τις αλλες. Βρηκα επισης στους xda που ηταν υποτιθεται ελληνικα πληκτρολογια htc αλλά εμφάνιζε το πληκτρολόγιο σαν μικρογραφία και ηταν αδυνατο να χρησιμοποιηθει...

Ααα δε θελω τετοια! Εξεταστικη απο τωρα; Εμεις εχουμε ακομα 3 εβδομαδες μαθημα (ΤΕΙ Αθηνας...τι να πεις...μη μας αφησουν λιγο νωριτερα να παμε διακοπες!) :p Λοιπον δε θελω να ζηλεψεις...αλλά αυτη τη στιγμη κανω backup για να φλασαρω...:happy::D:cool:

μπορεις να βαλεις το λινκ αυτο που λες με τη μικρογραφια?

εβαλα αυτο εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12528 το Blackstone Greek Keyboards.cab κ λειτουργει με το τ9 μονο το compact qwerty

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βεβαιως και απο τωρα:mad::down::fool:! Και μια χαρα ειμαστε στο Πανεπιστημιο Κρητης! Τσακα τσακα! να τελειωνουμε πριν μπει ο Ιουλιος!

Αυριο...! Αυριο θα την βαλω και γω! Αλλα τωρα ερχονται αποριες:

1)Backup τα High Scores στο Bubble Breaker γινονται?! Γιατι εσβησα ενα 2010 που ειχα κανει και τωρα εχω φτασει «μολις» στα 1808!!

2) Στο screenshot που επισυναπτεται θα δειτε ενα error που μου βγαζει το ActiveSync... Οι επαφες που δεν μπορει να κανει συγχρονισμο ειναι αυτες οι 7. Δεν εχουν ειδικους χαρακτηρες. Ειναι συνδεδεμενες με Facebook Profile... Αλλα δεν ειναι και οι μονες. Ειναι ειτε ονοματεπωνυμα ειναι «χαιδευτικα»!

3)Αφου κατεβασω δεδομενα για καιρο η κανει οτιδηποτε για Ιντερνετ απο το κινητο, μετα εκει που ειναι τα κιτρινα πλαισια αρχιζει ενα χρονομετρο και στα Communications ειναι ανοιχτο το Data Connection... Γιατι?

EDIT:Ξεχασα να πω οτι η εικονα δεξια ειναι απο το MyMobiler(συνισταται, ειναι πολυ ωραιο)και δειχνει ο,τι δειχνει εκεινη την στιγμη η οθονη του κινηου.

Επισης χρησιμοποιησα πορτοκαλι χρωμα στο κειμενο εδω γιατι το κιτρινο δεν διαβαζοταν. Αλλα στην εικονα ειναι κιτρινο το τετραγωνακι. Αλλα δεν φαινεται γιατι παιρνει το ιντερνετ απο τον υπολογιστη....

μπορεις να βαλεις το λινκ αυτο που λες με τη μικρογραφια?

εβαλα αυτο εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12528 το Blackstone Greek Keyboards.cab κ λειτουργει με το τ9 μονο το compact qwerty

Οριστε το λινκ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=486162

...και το αποτελεσμα!

http://i191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/20090517_033842_0002_111g.jpg

:lol::lol::lol:

Εχω στειλει πμ και στον bsp98ht να μου πει λεπτομερειες για τα ελληνικα πληκτρολογια htc αλλά δε μου εχει απαντησει...

Βεβαιως και απο τωρα:mad::down::fool:! Και μια χαρα ειμαστε στο Πανεπιστημιο Κρητης! Τσακα τσακα! να τελειωνουμε πριν μπει ο Ιουλιος!

Αυριο...! Αυριο θα την βαλω και γω! Αλλα τωρα ερχονται αποριες:

1)Backup τα High Scores στο Bubble Breaker γινονται?! Γιατι εσβησα ενα 2010 που ειχα κανει και τωρα εχω φτασει «μολις» στα 1808!!

2) Στο screenshot που επισυναπτεται θα δειτε ενα error που μου βγαζει το ActiveSync... Οι επαφες που δεν μπορει να κανει συγχρονισμο ειναι αυτες οι 7. Δεν εχουν ειδικους χαρακτηρες. Ειναι συνδεδεμενες με Facebook Profile... Αλλα δεν ειναι και οι μονες. Ειναι ειτε ονοματεπωνυμα ειναι «χαιδευτικα»!

3)Αφου κατεβασω δεδομενα για καιρο η κανει οτιδηποτε για Ιντερνετ απο το κινητο, μετα εκει που ειναι τα κιτρινα πλαισια αρχιζει ενα χρονομετρο και στα Communications ειναι ανοιχτο το Data Connection... Γιατι?

EDIT:Ξεχασα να πω οτι η εικονα δεξια ειναι απο το MyMobiler(συνισταται, ειναι πολυ ωραιο)και δειχνει ο,τι δειχνει εκεινη την στιγμη η οθονη του κινηου.

Επισης χρησιμοποιησα πορτοκαλι χρωμα στο κειμενο εδω γιατι το κιτρινο δεν διαβαζοταν. Αλλα στην εικονα ειναι κιτρινο το τετραγωνακι. Αλλα δεν φαινεται γιατι παιρνει το ιντερνετ απο τον υπολογιστη....

1)Εισαι καμενος που θες να αποθηκευσεις τα high scores σου!!!

2)Δεν καταδεχομαι να δω σναπσοτ απο υπολογιστη που φοραει xp :p

3)Το MyMobiler ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

1)Εισαι καμενος που θες να αποθηκευσεις τα high scores σου!!!

2)Δεν καταδεχομαι να δω σναπσοτ απο υπολογιστη που φοραει xp :p

3)Το MyMobiler ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!

Mymobiler τρομερο...! Εκει να δεις! να παιζεις bubble breaker να πεθανεις πανω στο πληκτρολογιο!! :lol::lol:

Γιατι?! Τι εχουν τα xp??? τα βιστα καλυτερα?? Και ριξε μια ματια μπας και βγαλεις ακρη γιατι μου εχει σπασει τα νευρα :mad::mad:

Εχω και linux Ubuntu μια εκδοση(δεν θυμαμαι) αλλα με εχουν ταλαιπωρησει αρκετα με διαφορα προγραμματακια μεχρι να εγκατασταθουν και τα εχω αφησει στην μοιρα τους... Αν και ειναι πολυ καλα!

Απο το πασχα προσπαθω να κανω κανα καλο σκορ και μολις το εκανα φλασαρισα νεα ρομ και το εχασα! 2000??? Δεν ειναι και λιγο!

Mymobiler τρομερο...! Εκει να δεις! να παιζεις bubble breaker να πεθανεις πανω στο πληκτρολογιο!! :lol::lol:

Γιατι?! Τι εχουν τα xp??? τα βιστα καλυτερα?? Και ριξε μια ματια μπας και βγαλεις ακρη γιατι μου εχει σπασει τα νευρα :mad::mad:

Εχω και linux Ubuntu μια εκδοση(δεν θυμαμαι) αλλα με εχουν ταλαιπωρησει αρκετα με διαφορα προγραμματακια μεχρι να εγκατασταθουν και τα εχω αφησει στην μοιρα τους... Αν και ειναι πολυ καλα!

Απο το πασχα προσπαθω να κανω κανα καλο σκορ και μολις το εκανα φλασαρισα νεα ρομ και το εχασα! 2000??? Δεν ειναι και λιγο!

Πραγματικα, ο,τι κι αν εχω ακουσει για τα (s)vista, ο,τι θαψιμο κι αν τους εριξα κι εγω στην αρχη...μετα τα ερωτευτηκα ανεπιστρεπτί! :love:

Θα τη ριξω τη ματιά, θα τη ρίξω...θα ριξω τα μουτρα μου και θα τη ρίξω...χαλάλι σου :p

Οσο για το σκορ...δεν εχω ιδεα πώς πανε τα σκορ στον...Μπουρμπουληθροσπάστη :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πραγματικα, ο,τι κι αν εχω ακουσει για τα (s)vista, ο,τι θαψιμο κι αν τους εριξα κι εγω στην αρχη...μετα τα ερωτευτηκα ανεπιστρεπτί! :love:

Θα τη ριξω τη ματιά, θα τη ρίξω...θα ριξω τα μουτρα μου και θα τη ρίξω...χαλάλι σου :p

Οσο για το σκορ...δεν εχω ιδεα πώς πανε τα σκορ στον...Μπουρμπουληθροσπάστη :rolleyes:

:lol::lol:

Αστα να πανε.. με απογοητευσες...... ΜΑ ΒΙΣΤΑ?!? Β Ι Σ Τ Α ?????

τα εχω στο λαπτοπ και καθε φορα που το ανοιγω, καθε φορα θελω να το κανω δισκο για το φαγητο!!!

Αντε, για δες και πες! Βγαζεις ακρη!?

Και ο Μπουρμπουληθροσπαστης(:lol::lol:) εχει πολυ γελιο και μετα απο 2-3 παιχνιδια συνεχομενα, μετα τελος! Τρως ολη την μπαταρια! Και ειδικα με MyMobiler... Δεν θελεις αλλο!

:lol::lol:

Αστα να πανε.. με απογοητευσες...... ΜΑ ΒΙΣΤΑ?!? Β Ι Σ Τ Α ?????

τα εχω στο λαπτοπ και καθε φορα που το ανοιγω, καθε φορα θελω να το κανω δισκο για το φαγητο!!!

Αντε, για δες και πες! Βγαζεις ακρη!?

Και ο Μπουρμπουληθροσπαστης(:lol::lol:) εχει πολυ γελιο και μετα απο 2-3 παιχνιδια συνεχομενα, μετα τελος! Τρως ολη την μπαταρια! Και ειδικα με MyMobiler... Δεν θελεις αλλο!

Συγγνωμη που σε απογοητευω! Ειμαι μια περηφανη (s)vistria! Βλεπω xp και βγαζω σπυρακια! :p

Σοβαρολογεις για τον Μπουρμπουληθροσπαστη?! Τοσο...ενεργοβόρος ειναι??

ΥΓ: Τι λαπτοπ? Να σου πω αν ειναι να το κανεις δισκο δωσ' το σε 'μενα... Κι εγω στο λαπτοπ βιστα εχω (άλλο που δεν ηθελα...σιγα μην εβαζα xp!) :D

Και...χωρις να θελω να σε βαλω σε πειρασμο...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΟΜ ΑΠΟ ΤΗΝ TOUCH-IT 9!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα Κανενα καλο προγραμμα για ηχογραφηση συνομομιλιας (οχι κινητου) που θα βρω ευχαριστω εκ των προτερων

Εγώ χρησιμοποιώ το VITO Audio Notes Touch.

Είναι πολύ ευκολόχρηστο και ελαφρύ.

Αχ ρε παιδιά...είδα μια τιμή στο ebay 390€ για το X1 με τα μεταφορικά, είναι και μακριά τα γενέθλιά μου και χρειάζεται πού υπομονή για την απόκτησή του. Και να σκεφτεί κανείς πως το P1 που ήταν μοντέλο του 2007 το πήρα τον περασμένο Αύγουστο 300€. Ελπίζω να γίνω και γω περίφανος ιδιοκτήτης του Χ1 με touch X rom φυσικά :)

Υ.Γ: Εγώ ξέρω για το μαγαζάκι που έχει σχέση με IP :) το άλλο πιο είναι που πολλοί λένε πως είναι λιγότερο γνωστό?

Και...χωρις να θελω να σε βαλω σε πειρασμο...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΟΜ ΑΠΟ ΤΗΝ TOUCH-IT 9!

δοκιμασα και γω χθες την touch-it 9.

καλη και λιγο πιο γρηγορη απο την touch x. μονο που σε μια ωρα την ξανα εβγαλα γιατι ειναι λιγο ελειπεις. θελει καποιες προσθηκες, π.χ. ο οpera δεν κανει ζουμ με το πληκτρο της εντασεις. οταν πατας το power δεν εμφανιζει το μενου που ειχε η χ για γρηγορη ενεργοποιηση/απενεργοποιηση...

δε ξερω για εσας αλλα σε εμενα δεν εκατσε καλα στο ματι απτην αρχη,

μου εσπασε τα νευρα με τα soft reset που κανει απο μονη της μετα το φλασαρισμα.

4-5 στην αρχη και αλλα 4-5 μετα απο ενα hard reset που κανουμε συνηθως..

μακρια... :chair:

Κώστας

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned