Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Αυτό καλά έκανες και το διευκρίνησες αλλά αν μπορείς ανέλυσέ το γιατί εγώ ακόμα ψάχνω στις διαμάχες που υπάρχουν για το εάν το xperia έχει ATI Imageon 2300, γιατί φορτώνουν στις custom roms "New ATI drivers" και "ATI 3D hardware is not in the Xperia? ATI 3D hardware is in the Xperia as Xtra graphic support? ATI 3D is built-in in the Qualcomm? SE lied again?" http://www.xperiax1.net/forum/xperia-x1/289-how-many-horse-power-xperia-has-under-hood.html Είναι απλό, δες τα χαρακτηριστικά του επεξεργαστή που φοράει η συσκευή και θα καταλάβεις. Αυτοί οι επεξεργαστές παρέχουν μεγάλες δυνατότητες τις οποίες όμως οι εταιρίες επίτηδες δεν εκμεταλλεύονται πλήρως για εμπορικούς λόγους. Και αναφέρομαι στα γενικότερα χαρακτηριστικά και όχι μόνο στο video support. Κυκλοφορούν κάποιοι ΑΤΙ drivers αλλά δεν είναι αρκετοί για να ξεδιπλώσουν πλήρως τις δυνατότητες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Καλησπερα! οταν συνδεω το κιν με το Pc δεν μου εμφανιζει τον φακελο windows μεσα στα αρχεια του κινητου! εβαλα την επιλογη στο pc να εμφανιζει τα κρυφα αρχεια μηπως και ηταν κρυφο αλλα τιποτα! μπορω να τον δω καπως απο το pc μου? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Spb Mobile Shell v3.0 πολυ καλο... κ στο γνωστο μαγαζακι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Καλησπερα! υπαρχει τροπος να αλλαξω το background του xperia panel 1? ισως μεσω registry η κατι αλλο? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 καλησπερια παιδια θα ηθελα να μαθω και εγω αν υπαρχει ( που φανταζομαι θα υπαρχουν πολλες ) εφαρμογη για διαχειρηση zip αρχειων ή αν ειναι προεγκατεστημενη στην συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 καλησπερια παιδια θα ηθελα να μαθω και εγω αν υπαρχει ( που φανταζομαι θα υπαρχουν πολλες ) εφαρμογη για διαχειρηση zip αρχειων ή αν ειναι προεγκατεστημενη στην συσκευη http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=820 Καλησπερα! οταν συνδεω το κιν με το Pc δεν μου εμφανιζει τον φακελο windows μεσα στα αρχεια του κινητου! εβαλα την επιλογη στο pc να εμφανιζει τα κρυφα αρχεια μηπως και ηταν κρυφο αλλα τιποτα! μπορω να τον δω καπως απο το pc μου? ευχαριστω! Εκτός από τα hidden, βάλε να βλέπεις και τα system files. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Υποτιτλους παιζει με το tcmp και πρεπει να κανεις τα ακολουθα 1. βαλε την εκδοση 0.72 (αν δεν κανω λαθος) 2. βαλε τα αρχεια για τους υποτιλους εκει που το εκανες εγκατασταση http://sourceforge.net/projects/tcpmpsubssubtit/ 3. πηγαινε στη σελιδα των υποτιλων του tcmp και πατα enable (ακομα κι αν ειναι, ξετικαρε και ξανατικαρε) 4. Αν δεν βλεπεις, αλλαξε τον video driver σε κατι αλλο απο τα settings του tcmp (GDI νομιζω) Σωστος.... Ευχαριστω για την βοηθεια... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Τελικα το παραπανω το εχει δοκιμασει κανεις; επειδη δεν εχω δοκιμασει να δω ταινια στο κινητο, τι αρχειο ειναι η ταινια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 sorry gia ta greeklish, grafw apo to xperia. Aporia: To AEKMap grafei ellinika se ola ta programmata ektos apo to opera, opou grafei mono english asxeta ti keyboard exw epileksei. Ti mporw na kanw? Εχω εγκαταστήσει το ΑΕΚmap αλλα παρολα αυτά δεν εχω καταφέρει να γράψω ελληνικα… ( βασικα δεν εχω καταλάβει πως αλλάζει γλωσσα από αγγλικα στα ελληνικά) Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις;; Sorry παιδια αλλα είμαι παντελώς άσχετος και καποια πράγματα που μπορει να σας φαίνονται απλα εγω τα βλέπω βουνα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 επειδη δεν εχω δοκιμασει να δω ταινια στο κινητο, τι αρχειο ειναι η ταινια? Avi ( xvid) 640X352 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Στις ρυθμίσεις του μπορείς να επιλέξεις με ποιο συνδυασμό πλήκτρων θα εναλλάσσει τα πληκτρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Εχω εγκαταστήσει το ΑΕΚmap αλλα παρολα αυτά δεν εχω καταφέρει να γράψω ελληνικα… ( βασικα δεν εχω καταλάβει πως αλλάζει γλωσσα από αγγλικα στα ελληνικά) Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις;; Sorry παιδια αλλα είμαι παντελώς άσχετος και καποια πράγματα που μπορει να σας φαίνονται απλα εγω τα βλέπω βουνα. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675 dew edv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Στις ρυθμίσεις του μπορείς να επιλέξεις με ποιο συνδυασμό πλήκτρων θα εναλλάσσει τα πληκτρολόγια. Παντως εγω ειχα βαλει Shift+space_bar και αλλαζε πατωντας μονο shft και μετα δεν εβαζε με τπτ κενα, ουτε στα αγγλικα ουτε στα ελληνικα. Και οταν ηθελα να γραψω κεφαλαιο γραμμα μου αλλαζε γλωσσα. Και ετσι το εβγαλα και περιοριζομαι μονο σε greeklish! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Παντως εγω ειχα βαλει Shift+space_bar και αλλαζε πατωντας μονο shft και μετα δεν εβαζε με τπτ κενα, ουτε στα αγγλικα ουτε στα ελληνικα. Και οταν ηθελα να γραψω κεφαλαιο γραμμα μου αλλαζε γλωσσα. Και ετσι το εβγαλα και περιοριζομαι μονο σε greeklish! βαλτε το πληκτρο της φωτογραφικης για την αλλαγη γλωσσας του πληκτρολογιου και θα σας λυθουν τα χερια.. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675 dew edv Αψογος... Ευχαριστω Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Αψογος... Ευχαριστω αυτο μπορουμε να το εγκαταστησουμε ακομα και αν εχουμε ελληνικη rom?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Φυσικά... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Spb Mobile Shell v3.0 πολυ καλο... κ στο γνωστο μαγαζακι... Φανταστικο.... Εχει κατι μικρες ελλειψεις αλλα αξιζει.Καλη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 υπάρχει κανενα προγραμμα που να κανει το όπτικαλ στο συρσημο να βγαζει ποντικι??η μονο στα ονειρά μας?? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Έχω βάλει το weather panel 2.5 κ απο την στιγμή που το έβαλα μου έχει αλλάξει την γραμματοσειρά στο comm manager. Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να την επαναφέρω? Μόνο έκει μου έχει κάνει την αλλαγή. Το έκανα unistall και μετά ξανάinstall κ ήταν οκ. Μετά όμως την πρώτη επανεκίνηση, πάλι μου χάλασε την γραμματοσειρά στο comm manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noster Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Μήπως έχετε εγκαταστήσει το WeatherPanel? Αν ναι τότε πάτε εδώ \Program Files\Marsware\WeatherPanel\Themes\Default\ και αλλάζετε κατάληξη στα ttf αρχεία.Εγώ τα έκανα ttf1 και λύθηκε το πρόβλημα @fotgold Καλημέρα, Κάνε το rename όπως γραφει ο alvarez και θα είσαι οκ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Παντως εγω ειχα βαλει Shift+space_bar και αλλαζε πατωντας μονο shft και μετα δεν εβαζε με τπτ κενα, ουτε στα αγγλικα ουτε στα ελληνικα. Και οταν ηθελα να γραψω κεφαλαιο γραμμα μου αλλαζε γλωσσα. Και ετσι το εβγαλα και περιοριζομαι μονο σε greeklish! φιλαρακο να βαλεις το πληκτρο του @! ειναι το καλυτερο! ειχα βαλει και εγο το πληκτρο της καμερας και μετα δεν μου λειτουργιυσε η καμερα ουτε το pictures & videos! βαλε το @ στο qwerty keyboard! το σημαντικο ειναι οτι χανεις το @ απο το qwerty αλλα το βρισκεις απο το sym! οποτε ειναι μια η αλλη! εμενα αυτο με βολευει πιο πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sabrina Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 to exei o pateras tzamato einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 υπάρχει κανενα προγραμμα που να κανει το όπτικαλ στο συρσημο να βγαζει ποντικι??η μονο στα ονειρά μας?? http://www.innovisoft.com/virtuamouse/ δες εδω! αν και δεν το εχω ψαξει να δω αν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 to exei o pateras tzamato einai :blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts