nikolasn80 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 παιδια εγκατεστημενο touch flo 3d σε εξπερια πως βγαινει τελειως ή πωσ απενεργοποειται? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 βγαλτο μεσω της προσθαφαιρεσης του Active Sync ή οπως λεγεται αντιστοιχα στα vista δε θυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 παιδια εγκατεστημενο touch flo 3d σε εξπερια πως βγαινει τελειως ή πωσ απενεργοποειται? Εάν είναι ενσωματωμένο στη ROM δεν βγαίνει έτσι απλά. Πήγαινε στο Start -> Settings -> Today -> και ξετίκαρε το στο δεύτερο tab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Υπάρχει καμιά βάση στήριξης για το αυτοκίνητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Μπορείς να προμηθευτείς μια universal θήκη που μπορείς να βρεις παντού. Ρίξε μια ματιά στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Υπάρχει καμιά βάση στήριξης για το αυτοκίνητο? εγω φιλε πηρα μια απο το e-shop και ειμι πολυ ευχαριστημενοσ,νομιζω 12,90 την αγορασα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος σχετικα με ιο...πάλυ καλα το eset το έσβησα μιας κ ετρογε μνημη απο τα win.Παιδιά δεν ξέρω αν το παρατηράσατε οση έχετε την τελευτεα ρομ αγγλικη...οταν ειχα την παλια ρομ το γνωστο προβλημα με το σημα έπιανε χάλια και ειδικα σε σημεια που με αλλα κινητα (w910ι 810i g700 έπιανα με το ζορι 1-2 γραμμες η και καθολου με το χ1 ειχα ξενερώση πολυ χάλια σημα,μετα την αναβάθμιση εγινε τουρμπο εκει που δεν επιανε πιανει 3 γραμες πολες φορες και 4 γενικα δεν έχει πλεον προβλημα με το σημα! nice !! Για media player o core παιζει άψογα τα avi ... χωρις καθυστερηση κλπ..απλα δεν βρηκα κανενα αλλο πρόγραμα να παιζει και υποτιτλους με ξεχωριστα αρχια .srt! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Εάν είναι ενσωματωμένο στη ROM δεν βγαίνει έτσι απλά. Πήγαινε στο Start -> Settings -> Today -> και ξετίκαρε το στο δεύτερο tab. ειναι στη ρομ.απλα δεν το ανεφερα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Με αυτό που περιγράφω από πάνω απλά το απενεργοποιείς σε περίπτωση που δεν το θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospas Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 κατεβασα και την νεα ελληνικη και τη νεα αγγλικη αλλα θελω να ρωτησω αν εχουν διαφορες και πως θα περασω την νεα....τωρα εχω αγγλικη παλια οπως το πηρα πριν 3 μηνες ...ελληνικη μπορω να βαλω..................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος σχετικα με ιο...πάλυ καλα το eset το έσβησα μιας κ ετρογε μνημη απο τα win.Παιδιά δεν ξέρω αν το παρατηράσατε οση έχετε την τελευτεα ρομ αγγλικη...οταν ειχα την παλια ρομ το γνωστο προβλημα με το σημα έπιανε χάλια και ειδικα σε σημεια που με αλλα κινητα (w910ι 810i g700 έπιανα με το ζορι 1-2 γραμμες η και καθολου με το χ1 ειχα ξενερώση πολυ χάλια σημα,μετα την αναβάθμιση εγινε τουρμπο εκει που δεν επιανε πιανει 3 γραμες πολες φορες και 4 γενικα δεν έχει πλεον προβλημα με το σημα! nice !! Για media player o core παιζει άψογα τα avi ... χωρις καθυστερηση κλπ..απλα δεν βρηκα κανενα αλλο πρόγραμα να παιζει και υποτιτλους με ξεχωριστα αρχια .srt! Παντως εχε υποψιν σου οτι τα antivirus δεν σημαινουν οτι εχει ιους η πλατφορμα. Ας πουμε υπαρχουν antivirus για linux αλλα η χρησιμοτητα τους δεν ειναι να προστατεψεις τον υπολογιστη σου αλλα να δεις αν καποιο μειλ η προγραμμα εχει ιο. Λειτουργουν δηλαδη σαν αναχωμα. Ουσιαστικα δηλαδη δεν ψαχνουν ιους για windows mobile αλλα για κανονικα windows... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Καλημέρα παιδιά. Έβαλα σήμερα το weather panel 2.5 κ απο την στιγμή που το έβαλα μου έχει αλλάξει την γραμματοσειρά στο comm manager. ξέρει κάποιος πώς μπορώ να την επαναφέρω? Μόνο έκει μου έχει κάνει την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 κατεβασα και την νεα ελληνικη και τη νεα αγγλικη αλλα θελω να ρωτησω αν εχουν διαφορες και πως θα περασω την νεα....τωρα εχω αγγλικη παλια οπως το πηρα πριν 3 μηνες ...ελληνικη μπορω να βαλω..................... Πήγαινε το καλύτερα στην αντιπροσωπία να σου την περάσουν εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 καλημερα παιδια.σκεφτομαι πολυ να παρω το xperia και θα ηθελα να μου πειτε με μια συνοπτικη απαντηση τι προγραμματα μπορω να του περασω ετσι ωστε να το κανω καλλυτερο.(μου ειναι αδυνατο να διαβασω τοσες σελιδες) Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Τι ενοεις καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 βασικα δεν το εθεσα σωστα το ερωτημα.προγραμματα που ειναι συμβατα με το κινητο και ποια εχετε βαλει εσεις στο κινητο Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 τι rom εχεις? ελληνικη κ αγγλικη? αν εχεις αγγλικη να βαλεις το AEK map για να μπορεις να γραφεις ελληνικα απο το qwerty keyboard! το finger keyboard για να εχεις και ελληνικους χαρακτηρες σαν software keyboard! το spb backup για να κανεις backup! το no data για να αποτρεπεις το κιν να κανει συνδεση με το gprs και να σε χρεωνει! το sip change για να εχεις το finger keyboard σαν προεπιλογη! το xperia tweak 2 το οποιο εχει κατι κοπλακια που θα σε βοηθησουν με το κιν! αυτα ειναι τα ποιο βασικα που εχω εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 AEKMap για να γράφει ελληνικά το πληκτρολόγιο. iGO ή Destinator για να έχεις ένα καλό GPS. CorePlayer για να βλέπεις divx. SlovoEd7 ή LingvoSoft Dictionary για να έχεις πάντα ένα λεξικό μαζί σου. HTC Calculator ή Panoramic Calc Pro για να έχεις ένα καλό κομπιουτεράκι. Xtrakt ως ένα αξιόλογο 3d game της sony ericsson. Αυτά για αρχή, και χωρίς να παραφορτώσουν το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 ρε παιδια εχω φαει το νετ να βρω wallpaper με bmw η καποιο theme αναλογο και δεν μπορω να βρω τπτ.βρηκα για χιλια δυο κινητα οχι ομως για το δικο μας.κατι κανεις στα υποψιν? επισης σκεφτομαι να του βαλω καποια touch rom καθοτι ειχα το diamond κ μπορω να πω οτι το touchflow μου ελυνε τα χερια.ειναι οτι πιο ευχρηστο εχω ει κ δοκιμασει για 8 μηνες που ειχα το διαμαντι.ξερει κανεις καποια που να εχει βαλει ο ιδιος και να ειναι σταθερη?θα μου πεις γιατι δεν δοκιμαζω....εχουν κυκλοφορησει απειρες....απλα ρωταω μηπως καποιος ετυχε να περασει καποια κ του βγηκε σταθερη σχεδον ανταξιας μιας official... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Επίσης εικονικά πληκτρολόγια μπορείς να δεις εδώ, resco file explorer 2008, cash organizer για τα οικονομικά σου, sbp wireless monitor για να παρακολουθείς τα δεδομένα, Nodata για να κλείνεις την σύνδεση GPRS, και αν ψάξεις στο google για freeware θα βρεις πολλά site. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 θεματα περνει?? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 @arxontas2323 Παίρνει panels και στο xda μου φαίνεται έχουν βγάλει θέματα για το spb panel, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Windows themes μπορείς να βρεις στο net αλλά δεν ξέρω σε ποιό panel θα σου τα εμφανίζει. Εναλλακτικά βάζεις το TFL3D και κάνεις και εκεί τις customies σου. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 8εματα υπαρχουν κ για το spb που ανεφερε ο miky αλλα κ για τη default homepage ολων των wm phone αλλα μην περιμενετε σοβαρες αλλαγες περα απο καποια χρωματα...για εικονιδια κ αλλα τετοια καλουδια πρεπει να υπαρχει προγραμμα που να καθετε πανω στο today Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 ρε παιδιά ο τελευταίος χάρτης του IGO του 2009 είναι καλύτερος από τον αντίστοιχο χάρτη του 2008? Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 ρε παιδιά ο τελευταίος χάρτης του IGO του 2009 είναι καλύτερος από τον αντίστοιχο χάρτη του 2008? Από προσωπική εμπειρία κρίνω πως ο 2008 της TeleAtlas εξακολουθεί να είναι καλύτερος από τον αντίστοιχο CIT 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts