Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εγκατεστημενο touch flo 3d σε εξπερια πως βγαινει τελειως ή πωσ απενεργοποειται?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
παιδια εγκατεστημενο touch flo 3d σε εξπερια πως βγαινει τελειως ή πωσ απενεργοποειται?

Εάν είναι ενσωματωμένο στη ROM δεν βγαίνει έτσι απλά.

Πήγαινε στο Start -> Settings -> Today -> και ξετίκαρε το στο δεύτερο tab.

Modpic.gif

Υπάρχει καμιά βάση στήριξης για το αυτοκίνητο?

εγω φιλε πηρα μια απο το e-shop και ειμι πολυ ευχαριστημενοσ,νομιζω 12,90 την αγορασα

:)

οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος σχετικα με ιο...πάλυ καλα το eset το έσβησα μιας κ ετρογε μνημη απο τα win.Παιδιά δεν ξέρω αν το παρατηράσατε οση έχετε την τελευτεα ρομ αγγλικη...οταν ειχα την παλια ρομ το γνωστο προβλημα με το σημα έπιανε χάλια και ειδικα σε σημεια που με αλλα κινητα (w910ι 810i g700 έπιανα με το ζορι 1-2 γραμμες η και καθολου με το χ1 ειχα ξενερώση πολυ χάλια σημα,μετα την αναβάθμιση εγινε τουρμπο εκει που δεν επιανε πιανει 3 γραμες πολες φορες και 4 γενικα δεν έχει πλεον προβλημα με το σημα! nice !!

Για media player o core παιζει άψογα τα avi ... χωρις καθυστερηση κλπ..απλα δεν βρηκα κανενα αλλο πρόγραμα να παιζει και υποτιτλους με ξεχωριστα αρχια .srt!

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Εάν είναι ενσωματωμένο στη ROM δεν βγαίνει έτσι απλά.

Πήγαινε στο Start -> Settings -> Today -> και ξετίκαρε το στο δεύτερο tab.

ειναι στη ρομ.απλα δεν το ανεφερα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

κατεβασα και την νεα ελληνικη και τη νεα αγγλικη αλλα θελω να ρωτησω αν εχουν διαφορες και πως θα περασω την νεα....τωρα εχω αγγλικη παλια οπως το πηρα πριν 3 μηνες ...ελληνικη μπορω να βαλω.....................

οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος σχετικα με ιο...πάλυ καλα το eset το έσβησα μιας κ ετρογε μνημη απο τα win.Παιδιά δεν ξέρω αν το παρατηράσατε οση έχετε την τελευτεα ρομ αγγλικη...οταν ειχα την παλια ρομ το γνωστο προβλημα με το σημα έπιανε χάλια και ειδικα σε σημεια που με αλλα κινητα (w910ι 810i g700 έπιανα με το ζορι 1-2 γραμμες η και καθολου με το χ1 ειχα ξενερώση πολυ χάλια σημα,μετα την αναβάθμιση εγινε τουρμπο εκει που δεν επιανε πιανει 3 γραμες πολες φορες και 4 γενικα δεν έχει πλεον προβλημα με το σημα! nice !!

Για media player o core παιζει άψογα τα avi ... χωρις καθυστερηση κλπ..απλα δεν βρηκα κανενα αλλο πρόγραμα να παιζει και υποτιτλους με ξεχωριστα αρχια .srt!

Παντως εχε υποψιν σου οτι τα antivirus δεν σημαινουν οτι εχει ιους η πλατφορμα.

Ας πουμε υπαρχουν antivirus για linux αλλα η χρησιμοτητα τους δεν ειναι να προστατεψεις τον υπολογιστη σου αλλα να δεις αν καποιο μειλ η προγραμμα εχει ιο.

Λειτουργουν δηλαδη σαν αναχωμα.

Ουσιαστικα δηλαδη δεν ψαχνουν ιους για windows mobile αλλα για κανονικα windows...

Καλημέρα παιδιά. Έβαλα σήμερα το weather panel 2.5 κ απο την στιγμή που το έβαλα μου έχει αλλάξει την γραμματοσειρά στο comm manager. ξέρει κάποιος πώς μπορώ να την επαναφέρω? Μόνο έκει μου έχει κάνει την αλλαγή.

• Administrators
κατεβασα και την νεα ελληνικη και τη νεα αγγλικη αλλα θελω να ρωτησω αν εχουν διαφορες και πως θα περασω την νεα....τωρα εχω αγγλικη παλια οπως το πηρα πριν 3 μηνες ...ελληνικη μπορω να βαλω.....................

Πήγαινε το καλύτερα στην αντιπροσωπία να σου την περάσουν εκεί.

Modpic.gif

καλημερα παιδια.σκεφτομαι πολυ να παρω το xperia και θα ηθελα να μου πειτε με μια συνοπτικη απαντηση τι προγραμματα μπορω να του περασω ετσι ωστε να το κανω καλλυτερο.(μου ειναι αδυνατο να διαβασω τοσες σελιδες)

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

βασικα δεν το εθεσα σωστα το ερωτημα.προγραμματα που ειναι συμβατα με το κινητο και ποια εχετε βαλει εσεις στο κινητο

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

τι rom εχεις? ελληνικη κ αγγλικη? αν εχεις αγγλικη να βαλεις το AEK map για να μπορεις να γραφεις ελληνικα απο το qwerty keyboard! το finger keyboard για να εχεις και ελληνικους χαρακτηρες σαν software keyboard! το spb backup για να κανεις backup! το no data για να αποτρεπεις το κιν να κανει συνδεση με το gprs και να σε χρεωνει! το sip change για να εχεις το finger keyboard σαν προεπιλογη! το xperia tweak 2 το οποιο εχει κατι κοπλακια που θα σε βοηθησουν με το κιν! αυτα ειναι τα ποιο βασικα που εχω εγω!

AEKMap για να γράφει ελληνικά το πληκτρολόγιο.

iGO ή Destinator για να έχεις ένα καλό GPS.

CorePlayer για να βλέπεις divx.

SlovoEd7 ή LingvoSoft Dictionary για να έχεις πάντα ένα λεξικό μαζί σου.

HTC Calculator ή Panoramic Calc Pro για να έχεις ένα καλό κομπιουτεράκι.

Xtrakt ως ένα αξιόλογο 3d game της sony ericsson.

Αυτά για αρχή, και χωρίς να παραφορτώσουν το κινητό.

ρε παιδια εχω φαει το νετ να βρω wallpaper με bmw η καποιο theme αναλογο και δεν μπορω να βρω τπτ.βρηκα για χιλια δυο κινητα οχι ομως για το δικο μας.κατι κανεις στα υποψιν?

επισης σκεφτομαι να του βαλω καποια touch rom καθοτι ειχα το diamond κ μπορω να πω οτι το touchflow μου ελυνε τα χερια.ειναι οτι πιο ευχρηστο εχω ει κ δοκιμασει για 8 μηνες που ειχα το διαμαντι.ξερει κανεις καποια που να εχει βαλει ο ιδιος και να ειναι σταθερη?θα μου πεις γιατι δεν δοκιμαζω....εχουν κυκλοφορησει απειρες....απλα ρωταω μηπως καποιος ετυχε να περασει καποια κ του βγηκε σταθερη σχεδον ανταξιας μιας official...

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Επίσης εικονικά πληκτρολόγια μπορείς να δεις εδώ, resco file explorer 2008, cash organizer για τα οικονομικά σου, sbp wireless monitor για να παρακολουθείς τα δεδομένα, Nodata για να κλείνεις την σύνδεση GPRS, και αν ψάξεις στο google για freeware θα βρεις πολλά site.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

θεματα περνει??

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

@arxontas2323 Παίρνει panels και στο xda μου φαίνεται έχουν βγάλει θέματα για το spb panel, αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Windows themes μπορείς να βρεις στο net αλλά δεν ξέρω σε ποιό panel θα σου τα εμφανίζει.

Εναλλακτικά βάζεις το TFL3D και κάνεις και εκεί τις customies σου.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

8εματα υπαρχουν κ για το spb που ανεφερε ο miky αλλα κ για τη default homepage ολων των wm phone αλλα μην περιμενετε σοβαρες αλλαγες περα απο καποια χρωματα...για εικονιδια κ αλλα τετοια καλουδια πρεπει να υπαρχει προγραμμα που να καθετε πανω στο today

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

ρε παιδιά ο τελευταίος χάρτης του IGO του 2009 είναι καλύτερος από τον αντίστοιχο χάρτη του 2008?

• Administrators
ρε παιδιά ο τελευταίος χάρτης του IGO του 2009 είναι καλύτερος από τον αντίστοιχο χάρτη του 2008?

Από προσωπική εμπειρία κρίνω πως ο 2008 της TeleAtlas εξακολουθεί να είναι καλύτερος από τον αντίστοιχο CIT 2009.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned