Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιλαει για φωτογραφια ο φιλος μας.εχει την καλυτερη φωτογραφικη καμερα σε wm συσκευη...

Έχω ψηθεί τρελά να το αγοράσω....

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά...

Εκεί που έλεγα ότι δεν θα ξανά-έπαιρνα Ericsson ....

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι... για φωτογραφία.

Τώρα για το Video δεν γνωρίζω τις επιδόσεις του συγκεκριμένου nokia αλλά εάν το συγκρίνεις με αυτό του Ν95 που ονομαστικά τραβάει το ίδιο video, πάλι δεν συγκρίνεται.

Παιδια καλησπερα πωs μπορω να παρω καποιο τηλεφ απο το outlook ενα απο τα τηλεφ που εχω σε αυτο

μάλιστα αρα δεν λειτουργει με κλειστη την συκσευή μονο αμα κλσω το τηλέφωνο..phone off...1.sto Contact manager εχω επιλεξη οταν με καλουνε να βγάζει την φοτο σε full screen αλλα τπτ!!! την βγάζει σε notification...μικρη δλδ καμιά ιδέα ??και σχετικά με .avi αρχια δεν έχω καταφέρει να βρω τιποτα καλο ωστε να παιζει τα αρχια...έχω βάλει το vlc.. τζίφος..με πεταει error!!το core player αυτο error otan pav na ανοιξω αρχιο.Mono με το Divx player βρηκα λυσει ετρεχε τα αρχια κανονικα...αλλα εiναι trial! και τελος σχετικα με την φωνητικη εντολη έβαλα το voice commant τις microsft αλλα δεν το βρισκει πουθενα στα προγράμματα ενω το εχω κανει install... *στο Resco Cotanct Manager!
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες, όσοι το χρησιμοποιείτε καθημερινά , τι έχετε να πείτε για την μπαταρία του? Εμένα το απόγευμα της δεύτερης μέρας τελειώνει. Και τότε αρχίζει και τρελένεται το κινητό..

Παίδες, όσοι το χρησιμοποιείτε καθημερινά , τι έχετε να πείτε για την μπαταρία του? Εμένα το απόγευμα της δεύτερης μέρας τελειώνει. Και τότε αρχίζει και τρελένεται το κινητό..

H μπαταρία του είναι πολύ καλή, εξαρτάται από την χρήση...

Στο forum.xda-developers.com έχουν αυτήν την εφαρμογή, που δείχνει την μπατταρία με ποσοστό. Όποιος ενδιαφέρεται..

http://rapidshare.com/files/219975073/Battery__Percentage_Software.rar.html

Απογοήευση η μπαταρία. 20 ώρες το λιγότερο, 40 ώρες το περισσότερο που άντεξε το δικό μου.

20 ώρες αν μπω GPS για κάνα 20-άλεπτο, WiFi για 2 ωρίτσες και ψάξιμο εδώ κι εκεί για 2-3 ώρες ακόμα.

40-48 ώρες αν δεν κάνω τίποτα άλλο εκτός από 1 ώρα τηλεφωνήματα, 4-5 sms και 5 λεπτά wifi για να κατεβάσει τα email μου και να τα δω μέσα σε 5 λεπτά.

Έχω ακούσει άλλους όμως που τους κρατάει 6 ώρες παίζοντας divx video. Το δικό μου δε νομίζω να κρατούσε πάνω από 2 ώρες video, ίσως και 1. Στην SonyEricsson Service τους είπα να ελέγξουν την μπαταρία μου και είπαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Συμφωνώ, σκέτη απογοήτευση. Θα ήθελα να μάθω τι παίζει με την διάρκεια ζωής της μπατταρίας του iPhone..

Συμφωνώ, σκέτη απογοήτευση. Θα ήθελα να μάθω τι παίζει με την διάρκεια ζωής της μπατταρίας του iPhone..

Επειδη το ειχα για 7 μηνες, μπορω να σου πω με απολυτη βεβαιοτητα οτι ηταν φρικη!!! Δλδ: με ανοιχτο WiFi θελεις πριζα.. σα λαπτοπ! δεν κραταει με τπτ. Αλλα ειχα φουλ φωτεινοτητα, ανοιχτο 3G. Κατα τα αλλα με 2-3 ωρες χρηση κρατουσε μια μερα. Εχει μεσα στατιστικα και σου λεει χρονο χρησης και συνολικη διαρκεια που δεν εχει φορτιστει. Εκει το καλυτερο που εχω δει ειναι 1,5 ωρα χρησης και αναμονη 2 μερες και κατι ωρες. Αλλα με 3,5 ωρες χρησης(τηλεφωνα, σμσ, λιγο πλοηγηση στο ιντερνετ και να ελεγξω μειλ) κρατουσε λιγο πανω απο 25 ωρες η μπαταρια.

Παιδιά μην συγκρίνετε με άλλα κινητά τα PPC (τα WM δηλαδή). Αυτό είναι εντελώς λάθος. Άσχετα αν έχει μεγάλη μπαταρία πάλι δεν θα σας κρατήσει τόσο πολύ όσο ένα Sony Ericsson (π.χ. K800). Όλα σχεδόν κάπου στις 2-3 μέρες το πολύ κρατάνε. Καλύτερα να δεν χρησιμοποιείτε βιντεοκλήσεις να απενεργοποιήσετε το 3G και εκεί θα δείτε διαφορά. Ίσως οι 20 ώρες πιο πάνω να μην είναι λογικές αλλά με 2 ώρες wi-fi, 3 ώρες πείραγμα και GPS τι θέλεις άλλο ?

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

παιδια επειδη ειμαι καινουριος με τα windows mobile μπορει να μου δωσει καποιος καποιο link για το πως μπορω να βαλω ελληνικο πληκτρολογιο στο x1??? Please sos!!! η πως να βαλω ελληνικο μενου...

Ελληνικό μενού δεν γίνεται εκτός και αν βάλεις άλλη ROM. Τώρα για το πληκτρολόγιο ψάξε λίγες σελίδες πίσω και θα βρεις το πρόγραμμα (aekmap)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Παιδιά μην συγκρίνετε με άλλα κινητά τα PPC (τα WM δηλαδή). Αυτό είναι εντελώς λάθος. Άσχετα αν έχει μεγάλη μπαταρία πάλι δεν θα σας κρατήσει τόσο πολύ όσο ένα Sony Ericsson (π.χ. K800). ... με 2 ώρες wi-fi, 3 ώρες πείραγμα και GPS τι θέλεις άλλο ?

:ninja: Ωχ, μας πήραν χαμπάρι :lol:

Οκ, έτσι φαίνεται ότι αυτό είναι το πρώτο μου PDA-Phone. Αλλά όταν διαβάζω για μπαταρία μαμούθ, με 830 ώρες αναμονής σε 3G και 650 ώρες σε 2G (αν και φυσικά δεν περιμένω 34 μέρες αναμονή!!!) περίμενα στην πράξη και με μέση χρήση τουλάχιστον 3 μέρες αναμονής και όχι 1-2.

edit: αλήθεια, αν το βάλω σε flight mode και το αφήσω στο συρτάρι, θα μείνει σε αναμονή για 830 ώρες; (34 μέρες) Απορώ πως βγάζουν αυτά τα νούμερα.

Με τίποτα όμως. Μην ακούς τι λένε για τις μπαταρίες στα επίσημα χαρακτηριστικά. Ποτέ μα ποτέ δεν θα αγγίξεις εκείνους τους χρόνους

Ελληνικό μενού δεν γίνεται εκτός και αν βάλεις άλλη ROM. Τώρα για το πληκτρολόγιο ψάξε λίγες σελίδες πίσω και θα βρεις το πρόγραμμα (aekmap)

πως μπορω να βαλω τοτε ελληνικη ρομ? εχω ακουσει οτι βγηκε τελικα official greek απο που την κατεβαζω?

Παιδες πως βλεπουμε την κασταση της ram γιατι σημερα εβαλα 3 εφαρμογες igo,garmin,DrYAR-Bluetooth και παρατηρησα οτι κολλαγε το κιν πχ για να μπει πριν στο φακελο windows εκανε 3-4 δευτερα αλλα μετα εκανε 40.Τις πεταξα βεβαια τις εφαρμογες αυτες αλλα συνεχιζε να κολλαει μεχρι που εκανα hard reset και ολα καλα.Και σεφτηκα μηπως ειχε φουλαρει η ram η μηπως δεν εγινε σωστα η απεγγατασταση των εφαρμογων

γιατι οταν μπαινω στα πανελ συγκεκριμενα στο facebook και στο sbp mobile shell μολις μπω χάνεται το εικονιδιο παω δεξια το task manager....ετσι ειναι??ενω στα αλλα πανελ ειναι κανονικα.

Παιδες πως βλεπουμε την κασταση της ram γιατι σημερα εβαλα 3 εφαρμογες igo,garmin,DrYAR-Bluetooth και παρατηρησα οτι κολλαγε το κιν πχ για να μπει πριν στο φακελο windows εκανε 3-4 δευτερα αλλα μετα εκανε 40.Τις πεταξα βεβαια τις εφαρμογες αυτες αλλα συνεχιζε να κολλαει μεχρι που εκανα hard reset και ολα καλα.Και σεφτηκα μηπως ειχε φουλαρει η ram η μηπως δεν εγινε σωστα η απεγγατασταση των εφαρμογων

μαλλον αυτο που θες το βλέπεις πατώντας το εικονιδιο πανω δεξια στη γωνια διπλα απο τη μπαταρια και πατας ακριβως απο κατω την επιλογη που σε βγάζει για την μνημη.

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

περνα αυτο για μονιμη παρακολουθηση http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-pdastatus.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει επισημη ελληνικη rom για εγκατασταση?και να ναι απο που?

διορθωση:μεσα απο το σαιτ της ερικσον μπορουμε να κανουμε την αναβαθμιση σε ελληνικα?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

γιατι μολις βαζω μια εικονα δεν την δειχνει σε full screen στο 1ο πανελ? πως αλλαζει αυτο?και επισεις δεν μπορω να βρω που βαζουμε εναν δικο μας τραγουδι για να χτηπαει οταν ερχεται μνμ πος το αλλαζω αυτο?

υπαρχει επισημη ελληνικη rom για εγκατασταση?και να ναι απο που?

διορθωση:μεσα απο το σαιτ της ερικσον μπορουμε να κανουμε την αναβαθμιση σε ελληνικα?

την κατεβαζεις απο δω.

http://rapidshare.com/files/21113118...OV_R2AA012.exe

τρεχεις το προγραμμα απο τον υπολογιστη σου κ δημιουργειτε ενα αρχειακι γυρω στα 200mb.το μετονομαζεις σε Kovsimg.nbh κ το περνας στη καρτα μνημης....

μετα ακολουθεις το Step 2 (Flashing ROMs) απο το 3ο βημα κ μετα που λεει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=446070 και τελειωσες...αρκει βεβαια να εχεις επισημη ρομ ηδη μεσα στη συσκευη σου αλλιως πρωτα απ ολα χρειαζεται το step 1 στη σελιδα που σου εδωσα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

:ninja: Ωχ, μας πήραν χαμπάρι :lol:

Οκ, έτσι φαίνεται ότι αυτό είναι το πρώτο μου PDA-Phone. Αλλά όταν διαβάζω για μπαταρία μαμούθ, με 830 ώρες αναμονής σε 3G και 650 ώρες σε 2G (αν και φυσικά δεν περιμένω 34 μέρες αναμονή!!!) περίμενα στην πράξη και με μέση χρήση τουλάχιστον 3 μέρες αναμονής και όχι 1-2.

edit: αλήθεια, αν το βάλω σε flight mode και το αφήσω στο συρτάρι, θα μείνει σε αναμονή για 830 ώρες; (34 μέρες) Απορώ πως βγάζουν αυτά τα νούμερα.

Βασικα αυτη ειναι καλη απορια χεχε...

Εγω εχω και μια αλλη παρομοια, τα αυτοκινητα πως μπορουν να πετυχουν τις καταναλωσεις που λεει ο κατασκευαστης;;;;;;;

Βασικα αυτη ειναι καλη απορια χεχε...

Εγω εχω και μια αλλη παρομοια, τα αυτοκινητα πως μπορουν να πετυχουν τις καταναλωσεις που λεει ο κατασκευαστης;;;;;;;

Παιδια καλημερα πωs μπορω να παρω καποιο τηλεφ απο το outlook ενα απο τα τηλεφ που εχω μεσα στο outlook πωs κανω επιλογη σε καποιο απο τηλ που εχω βαλει

γιατι μολις βαζω μια εικονα δεν την δειχνει σε full screen στο 1ο πανελ? πως αλλαζει αυτο?και επισεις δεν μπορω να βρω που βαζουμε εναν δικο μας τραγουδι για να χτηπαει οταν ερχεται μνμ πος το αλλαζω αυτο?

Λοιπόν για την εικόνα θα σε γελάσω...Μάλλον θα πρέπει να έχεισ εικόνα που να είναι όσο η ανάλυση του κινητου εκτοσ αν υπάρχει καμι.α εφαρμογούλα που να πειράζει το φόντο γιατί μέσα απο τα windows νομίζω δεν γίνεται...Τώρα για το μνμ...Κλείστα όλα...Άνοιξε ένα file explorer και ρίξε τον ήχο που θες χήμα μέσα στον φάκελο των windows...Μέτα άνοιξε τις ειδοποιήσεις και θα σου έχει τον ήχο που θες διαθέσιμο και στα μνμτα...Αν δεν τον έχει απλός κάνε ένα soft reset την συσκευή σου...

Παιδια καλημερα πωs μπορω να παρω καποιο τηλεφ απο το outlook ενα απο τα τηλεφ που εχω μεσα στο outlook πωs κανω επιλογη σε καποιο απο τηλ που εχω βαλει

Φίλε μου βλέπω την απορία σου τόσο καιρό (εδώ και κάποιες σελίδες...)...Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα τι έννοείς...Προσπάθησε να την διατυπώσεις λίγο καλύτερα...

εχει κανεις εμπειρια απο αλλαγη ρομ στην ερικσον ελλας?ποσο κρατηυηκε το κινητο?τι χρεωσαν ?σκεφτομαι σοβαρα να το παρω

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned