Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια ερώτηση έχω το χ1 εδω και 4 μήνες υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να λέει ποσό χρόνο έχεις μιλήσεις νομίζω ότι αυτό που έχει δεν λειτούργει σωστά δεν ξέρω το έχει προσέξει κάποιος
PANAGIOTIS

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικά τζίφος στο ημίφως με το update....κολάει στο δεύτερο βήμα ..βάζω το καλοδιο για για να το αναγνωρισει και δεν κανει τπτ ουτε καν στην αναγνωριση δεν παει..παλια πηγενε στην αναγνώριση και κολουσε εκει..και προχθες οταν πηγα δοκιμαστικα να δω τι γινεται μου το ειχε αναγνωριση κανονικα κα μου εβγαλε και το update το καινουριο οτι υπάρχη...τωρα ομως τιποτα.
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες άλλη μία απορία:όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και έχετε και δεύτερη κλήση, σας ειδοποιεί με ήχο;εμένα το yota contacts μου δείχνει στην οθόνη μονάχα ότι έχω και δεύτερη κλήση αλλά δεν με ειδοποιεί με ήχο και επειδή μιλάω εκείνη την ώρα, χάνω την δεύτερη κλήση...grrrrrr...

Καλησπερα σε ολους! Υπαρχει τροπος η περιστροφη που κανει στην οθονη οταν ανοιγουμε το qwerty να γινεται αυτοματα οταν ανοιγουμε μια εφαρμογη πχ το destinator ετσι ωστε να εχουμε καλυτερη εικονα στο χαρτη?Βασικα μεσα απο settings/system/screen/landscape γινεται αλλα σκεφτομαι μηπως αυτο γινεται και μονο του απλα με την περιστροφη του κινητου.

Καλησπερα! οταν βαζω στο today ενα background η εικονα εμφανιζετε θαμπη! υπαρχει καποια ρυθμιση που να εμφανιζει την εικονα στα κανονικα της χρωματα οπως ειναι το background του theme? ευχαριστω!

Καλησπερα σε ολους! Υπαρχει τροπος η περιστροφη που κανει στην οθονη οταν ανοιγουμε το qwerty να γινεται αυτοματα οταν ανοιγουμε μια εφαρμογη πχ το destinator ετσι ωστε να εχουμε καλυτερη εικονα στο χαρτη?Βασικα μεσα απο settings/system/screen/landscape γινεται αλλα σκεφτομαι μηπως αυτο γινεται και μονο του απλα με την περιστροφη του κινητου.

Νομίζω πως δεν γίνεται. Εγώ πάντως το έβαλα ως συντόμευση στο αριστερό κουμπί...

Νομίζω πως δεν γίνεται. Εγώ πάντως το έβαλα ως συντόμευση στο αριστερό κουμπί...

Σωστος ο παιχτης δεν το ειχα σκεφτει ετσι θα το βαλω και εγω συντομευση:wink:

man σου εστειλα pm και για κατι αλλο.

Παίδες άλλη μία απορία:όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και έχετε και δεύτερη κλήση, σας ειδοποιεί με ήχο;εμένα το yota contacts μου δείχνει στην οθόνη μονάχα ότι έχω και δεύτερη κλήση αλλά δεν με ειδοποιεί με ήχο και επειδή μιλάω εκείνη την ώρα, χάνω την δεύτερη κλήση...grrrrrr...

Βγάλε το "YotaPhone" και βάλε το "YotaContacts" έτσι θα έχεις τον default dialer που δεν έχει αυτά τα προβλήματα.

Καλημέρα παιδιά, έχω άλλη μια απλή(?) ερώτηση. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο σβύνει αμέσως η οθόνη κ αν θέλω να πατήσω κάποιο ψηφίο δεν βλέπω!!. Υπάρχει τρόπος να μην κλείνει η οθόνη κατα την κλήση? Χρησιμοποιώ τον dialer του τηλεφώνου, δεν έχω βάλει αλλον.

Πάτα το power από πάνω όταν θέλεις να πληκτρολογήσεις κάτι, και μετά το κουμπί που εμφανίζει το keypad. Δε θα σου διακόψει τη συνομιλία.

γεια και χαρα,σκευτομαι να αγoρασω το χ1 ειναι καλο; να το παρω;κραταει η μπαταρια του;το gpg του μπορεις να βαλεις χαρτες στην μνημη του η πρεπει να πληρωνεις καποια υπηρεσια,μενου στα ελληνικα υπαρχει;sorry δεν υπαρχει χρονος να διαβασω 200 συν σελιδες.ευχαριστω εκ των προτερων.

Στο ΙGo Εχει τετοια επιλογη μεσα στο προγραμμα, Ρυθμισεις-Συσκευη-Ορισμος Προσανατολισμου οθονης

• Administrators
γεια και χαρα,σκευτομαι να αγoρασω το χ1 ειναι καλο; να το παρω;κραταει η μπαταρια του;το gpg του μπορεις να βαλεις χαρτες στην μνημη του η πρεπει να πληρωνεις καποια υπηρεσια,μενου στα ελληνικα υπαρχει;sorry δεν υπαρχει χρονος να διαβασω 200 συν σελιδες.ευχαριστω εκ των προτερων.

Πολύ καλό, η μπαταρία του από τις καλύτερες της κατηγορίας, το GPS κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Η υπηρεσία δεν πληρώνεται, αλλά θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα πλοήγησης που δεν είναι free. Πλέον υπάρχει και ελληνική αναβάθμιση.

Modpic.gif

που μπορω να βρω το coreplayer ?και μια καλη σελιδα για προγραμματακια? το κατεβασα 2 φορες και δεν μπορεσα να το βαλω μου λεει συνεχεια (unexpected program please send "crash.txt"to the developers. ?????? τη να κανω?

τελικά η αναβάθμιση εγινε επιτυχώς!!!απλα δεν την εκανα απο το SEus απλα πεταξα το αρχιο kovs στι καρτα μνημης και απλα εγινε και μάλιστα πολυ γρηγορα !!θα ηθελα να σας ευχαστιστησω για την βοηθεια και ιδικα το ν τζιμι για τις λεπτομεριες ;) πάντως άξιζε που την εβαλα και το προγραματακι δουλεψε κανονικα που επαναφερι επαφές sms klp αυτα που παρατηρησα με την τελευται αγγλικη ρομ ειναι οτι καταρχας ξεκιναει πολυ πιο γρηγορα η συσκευη και με ολα τα προγραματα που ειχα πριν ....στα πάνελς μπανει πολυ γρηγορα χωρις καθυστεριση ενω πριν καμια φορα κολουσα στα πανελ...αυτα πάνω κατο!! απλα στην καμερα δεν ειδα καμια εφαρμογη οταν βγάζω φοτο να εχω το στιγμα gps καποιος ειχε πει οτι θα το έχω με την αναβάθμιση αλλα δεν το βρίσκω!και τέλος το αρχιο εκεινο που έβαλα στη καρτα μνημης για το update το σβήνβ κανονικα ετσι??

που μπορω να βρω το coreplayer ?και μια καλη σελιδα για προγραμματακια? το κατεβασα 2 φορες και δεν μπορεσα να το βαλω μου λεει συνεχεια (unexpected program please send "crash.txt"to the developers. ?????? τη να κανω?

Google is your friend, μια αναζήτηση με τις κατάλληλες λέξεις θα σε ανταμείψει.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καλησπέρες...Να σας ρωτήσω...με gps πόσο σας κρατάει η μπαταρία γιατι εμένα αν εχω gps...ε παίξω και λίγο αλλα πολύ λιγο...ίσα που να το ζορίσω μπορεί και να μην μ βγάλει την μέρα...και να χρειαστει να το βάλω στο usb της πηγής του αυτοκινήτου για φόρτισμα...απο την αρχή μου εκανε κατι η μπαταρία μου...είναι λογικο να κρατα τοσο λίγο?

• Administrators
Η συσκευή κατά τη διάρκεια της πλοήγησης πραγματικά καταπίνει την μπαταρία και αυτό συμβαίνει σε όλες τις συσκευές. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει και ο φορτιστής αυτοκινήτου.

Modpic.gif

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης! κατεβασα το igo 8! θελει να βαλω και επιπροσθετους χρτες για να δουλεψει?

@paparounas12:

Για την κατηγορία του μπορεί να έχει καλή μπαταρία, αλλά για κινητό όχι. Αν έχεις συνηθίσει να φορτίζεις το κινητό σου κάθε 3-5 μέρες, με αυτό θα χρειάζεται κάθε 1-2 μέρες (2 μέρες με το ζόρι μου πάει). Γενικά αν θέλεις συσκευή που τα κάνει όλα και ως έξτρα είναι και κινητό με σχετικά μέτρια φωτογραφική, πάρτο. Αν θέλεις όμως καθαρά κινητό μην το πάρεις.

@MaIdeN:

Η κάμερα που λες είναι beta έκδοση της R3A, αλλά μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.

Πληροφορίες εδώ.

@ViEL:

Αν αυτό που κατέβασες (ας πούμε από το site της εταιρίας) είναι κάπου 40mb, τότε είναι μόνο το πρόγραμμα και πρέπει να αγοράσεις και τους χάρτες που θέλεις. Αν αυτό που έχεις είναι στα 450mb, τότε έχει και τους χάρτες της ελλάδας και τις πληροφορίες εδάφους 3d από την NASA, και πιθανότατα Text-to-speech.

• Administrators
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης! κατεβασα το igo 8! θελει να βαλω και επιπροσθετους χρτες για να δουλεψει?

Εξαρτάται τι και από που το κατέβασες. Φρόντισε να βρεις τους τελευταίους της TeleAtlas. Είναι οι καλύτεροι για το πρόγραμμα μέχρι στιγμής.

Modpic.gif

εβαλα την καινουρια εκδοση τις καμερας ... πολυ καλο θενξ τζιμυ εχει auto flash ..αλλα το gps δεν εχει καμια επιλογη να το βγαζο δειχνει το εικονιδιο του δορυφορου πανω στη καμερα οταν το ανοιγω.. και φοβάμαι μηπως με χρεώνει η δεν κανει τπτ?...και αντε και βγάζω φοτος τι γινεται?? δεν βρηκα καμια επιλογη στι φοτο να λεει τπτ με το στιγμα...μηπως δεν λειτουργη επιδει ειναι μπέτα???? το auto flash paizei mia xara ;) kai kati akoma στο wayfinder θα σκάσω δεν μπορώ να βρω τον κοδικω ενεργοποιησης για να ειναι free ...εχω δοκιμάσει ολους τους κωδικους πισω απο την θηκη του cd που εχει...αλλα δεν παιρνει κανεναν....μηπως δεν μας το δινει free h SE >???

Παιδιά κάτι ακόμα...έχω βάλει αρκετά προγραμματάκια και έχω βγάλει επίσεις αρκετα...αλλά έχω memory licking...επείδη έκανα προσφατα update to backup file μου...δεν μπορώ να κάνω hard reset και να το χρησιμοποιήσω...υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να βρίσκει τα αρχειάκια που δεν χρειάζομαι και να τα διαγράφει γιατι αυτή την στιγμή έχω χάσει γύρω στα 10mb...???

εβαλα την καινουρια εκδοση τις καμερας ... πολυ καλο θενξ τζιμυ εχει auto flash ..αλλα το gps δεν εχει καμια επιλογη να το βγαζο δειχνει το εικονιδιο του δορυφορου πανω στη καμερα οταν το ανοιγω.. και φοβάμαι μηπως με χρεώνει η δεν κανει τπτ?...και αντε και βγάζω φοτος τι γινεται?? δεν βρηκα καμια επιλογη στι φοτο να λεει τπτ με το στιγμα...μηπως δεν λειτουργη επιδει ειναι μπέτα???? το auto flash paizei mia xara ;) kai kati akoma στο wayfinder θα σκάσω δεν μπορώ να βρω τον κοδικω ενεργοποιησης για να ειναι free ...εχω δοκιμάσει ολους τους κωδικους πισω απο την θηκη του cd που εχει...αλλα δεν παιρνει κανεναν....μηπως δεν μας το δινει free h SE >???

Το gps δεν έχει χρέωση, το gprs έχει ;) Αν δεν έχεις κατεβάσει τις τοποθεσίες δορυφόρων gps μπορεί να κάνει και 15 λεπτά να βρει το στίγμα σου. Αν έχεις αυτόματη λήψη δεδομένων a-gps (για το Quick GPS μιλάω) τότε θα μπει στο gprs για να κατεβάσει δεδομένα και να βρει το στίγμα σου σε λιγότερο από 1 λεπτό. Σε εσωτερικούς χώρους δεν μπορεί να δει στίγμα, δηλαδή δεν θα υπάρχουν πληροφορίες geo-tagging όταν βγάζεις φωτογραφίες μέσα στο σπίτι. Η βασική διαφορά που θα δεις σε φωτογραφίες με geo-tagging είναι ότι αν τις ανεβάσεις στο google maps τις πηγαίνει στο σωστό μέρος του χάρτη :confused:

Το google maps δε σε χρεώνει επειδή συνδέεται στο gps για να βρει που βρίσκεσαι, αλλά σε χρεώνει επειδή συνδέεται στο gprs για να κατεβάσει την περιοχή του χάρτη όπου βρίσκεσαι. Τα υπόλοιπα προγράμματα gps (destinator, igo, garmin κλπ) έχουν αποθηκευμένους τους χάρτες στην κάρτα sd και δεν σε χρεώνουν για τίποτα.

Για το wayfinder κάτι άκουσα για trial και κάτι για 60€. Δεν μπαίνω στον κόπο να το δοκιμάσω, έχω το πολύ καλύτερο iGO.

Το gps δεν έχει χρέωση, το gprs έχει ;) Αν δεν έχεις κατεβάσει τις τοποθεσίες δορυφόρων gps μπορεί να κάνει και 15 λεπτά να βρει το στίγμα σου. Αν έχεις αυτόματη λήψη δεδομένων a-gps (για το Quick GPS μιλάω) τότε θα μπει στο gprs για να κατεβάσει δεδομένα και να βρει το στίγμα σου σε λιγότερο από 1 λεπτό. Σε εσωτερικούς χώρους δεν μπορεί να δει στίγμα, δηλαδή δεν θα υπάρχουν πληροφορίες geo-tagging όταν βγάζεις φωτογραφίες μέσα στο σπίτι. Η βασική διαφορά που θα δεις σε φωτογραφίες με geo-tagging είναι ότι αν τις ανεβάσεις στο google maps τις πηγαίνει στο σωστό μέρος του χάρτη :confused:

Το google maps δε σε χρεώνει επειδή συνδέεται στο gps για να βρει που βρίσκεσαι, αλλά σε χρεώνει επειδή συνδέεται στο gprs για να κατεβάσει την περιοχή του χάρτη όπου βρίσκεσαι. Τα υπόλοιπα προγράμματα gps (destinator, igo, garmin κλπ) έχουν αποθηκευμένους τους χάρτες στην κάρτα sd και δεν σε χρεώνουν για τίποτα.

Για το wayfinder κάτι άκουσα για trial και κάτι για 60€. Δεν μπαίνω στον κόπο να το δοκιμάσω, έχω το πολύ καλύτερο iGO.

σε ευχαριστω!!!ναι το ξερω οτι δεν χρεώνουνε τα destinator igo klp εχω βαλει το desinator 7 ekei mono to gps paizei και δεν χρεωνεσαι !!!απλα λεω μήπως μπενει στην καμερα με a-gps και χρεώνομε οποτε με ειπες οχι δεν γινεται ετσι αποτι καταλαβα απλα μονο το gps χρησημοποιει δλδ :happy:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned