MaIdeN Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Με το pimbackup κάνεις backup τις επαφές, μηνύματα κτλ. δλδ φιλεε εγω που έχω το SpbBackup εχει στις επιλογες στο custom και εχει και αυτο που λες να επιλέξω..PIM data .. και λεει για tasks contaks...μετα δεν φεναιτε τι αλλο λεει εχει ... θα αποθηκευη και τα sms σιγουρα??αντε και μετα το update θα σβηστούνς όλα τα προγραματα μετα πως θα τρεξω το backup προγραμα?? αφου θα σβηστει χαζη ερώτηση?? :lol: το ξαναβάζω και τρεχω το .exe αρχιο που έχω αποθηκευση απο πριν και τα επαναφερει κανονικα με τιν μια σαν να μη συμβενει τιποτα??? μνηματα επαφες σημειωσεις κλπ???πάντως αν στο PIM data που λεει ενοει και τα sms οτι τα αποθηκευη καλως..καποιος που να ξέρει να εχει χρησημοποιησει το SPp backup //???κανει καλη δουλεια?:wacko: Επισεις παρατηρησα κατι κουφο εκτος και αν ειναι ετσι και δεν το θυμαμαι...εκανα και ποσα restart αλλα τιποτα...εκει στο πάνελ με τα ψάρια δεν μου εχει επιλογη κατο απο το κουμπι το δεξιο οπου συνηθως ειναι η επιλογη για να πατας τις επαφες contacts.. με touch η με το κουμπι απο πανω το ασημενιο που κάνει την ιδια λειτουργια...δεν μου εχει τπτ μονο το calendar με βγάζει και διπλα αμα πατισο για τις επαφες μου βγάζει : The file canot be opened.Either it is noτ sighned with a trusted certificate,or one of its components cannot be found.if the problem persists,try reinstalling or restoring this file.Τι να ειναι αυτό παλυ΄?? και το αλλο το κουμπακι ακριβος κάτω απο το τοuch τις οθωνης πο τη δεξια μερια το contacts δλδ...το πατάω και δεν κανει τιποτα πλεον...ειναι νεκρο (σε όλα τα πάνελς) :cry: ενω το χρησημοποιουσα και ξερω οτι εχει τιν ιδια λειτουργια αντι να πατας κατο με touch ... λετε να χάλασε το κουμπι ?? η προβλημα λογισμικου? το αλλο του calendar leitoyrgi κανονικα... :cry: Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 @MaIdeN το pimbackup είναι άλλο πρόγραμμα που κάνει backup μόνο την pim πληροφορία (sms, contacts, tasks, call logs, calendar). Επαναφορά μπορείς να κάνεις οποιά rom και να φοράς. Tα sbp backup / sprite backup χρησιμοποιούνται για να επαναφέρεις το κινητό όπως ήταν όσον αφορά ρυθμίσεις και εγκατεστημένα προγράμματα. Εννοείτε πως επαναφέρεις backup μόνο όταν φοράς την ίδια rom με αυτή που είχες όταν πήρες το backup. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprex Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Πήγαινε στις ρυθμίσεις των sms, βρες την επιλογή για Unicode και άλλαξε τη. Ξαναδοκίμασε μετά να δεις εάν στέλνεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες ανά sms. φιλε αν ειναι ξετσεκαρισμενο το Unicode στελνει μονο ερωτιματικα αλλα 160 χαρακτηρες.Αν τσεκαρουμε το Unicode στελνει κανονικα χαρακτηρες και οχι ερωτιματικα αλλα δεν εχει μεγεθος 160 χαρακτηρες αλλα 70. Καμια λυση γι, αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seether Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 γεια εχω αγορασει το χ1 και το windows media player δεν μου αναγνωριζει τα avi και τα divx γιατι? υπαρχει καποια αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 χρειαζεσαι το αναλογο προγραμμα,νομιζω!!!!Κανε μια δοκιμη με τον Coreplayer Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seether Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 ειχα στειλει το ιδιο βιντεακι σε ενα omnia και με το ιδιο προγραμμα το επαιξε κανονικα δεν επρεπε να τα παιζει αμεσος? εσενα σου τα παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 @MaIdeN το pimbackup είναι άλλο πρόγραμμα που κάνει backup μόνο την pim πληροφορία (sms, contacts, tasks, call logs, calendar). Επαναφορά μπορείς να κάνεις οποιά rom και να φοράς. Tα sbp backup / sprite backup χρησιμοποιούνται για να επαναφέρεις το κινητό όπως ήταν όσον αφορά ρυθμίσεις και εγκατεστημένα προγράμματα. Εννοείτε πως επαναφέρεις backup μόνο όταν φοράς την ίδια rom με αυτή που είχες όταν πήρες το backup. ok!!! eyxithite moy kali tixi pao gia update :happy: Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 ειχα στειλει το ιδιο βιντεακι σε ενα omnia και με το ιδιο προγραμμα το επαιξε κανονικα δεν επρεπε να τα παιζει αμεσος? εσενα σου τα παιζει? Θα πρέπει να βάλεις αυτό που σου είπε πιο πάνω ο Κωνσταντίνος... coreplayer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEROS Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Παιδιά μια ερώτηση έχω το χ1 εδω και 4 μήνες υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να λέει ποσό χρόνο έχεις μιλήσεις νομίζω ότι αυτό που έχει δεν λειτούργει σωστά δεν ξέρω το έχει προσέξει κάποιος Παράθεση PANAGIOTIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 τελικά τζίφος στο ημίφως με το update....κολάει στο δεύτερο βήμα ..βάζω το καλοδιο για για να το αναγνωρισει και δεν κανει τπτ ουτε καν στην αναγνωριση δεν παει..παλια πηγενε στην αναγνώριση και κολουσε εκει..και προχθες οταν πηγα δοκιμαστικα να δω τι γινεται μου το ειχε αναγνωριση κανονικα κα μου εβγαλε και το update το καινουριο οτι υπάρχη...τωρα ομως τιποτα. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Παίδες άλλη μία απορία:όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και έχετε και δεύτερη κλήση, σας ειδοποιεί με ήχο;εμένα το yota contacts μου δείχνει στην οθόνη μονάχα ότι έχω και δεύτερη κλήση αλλά δεν με ειδοποιεί με ήχο και επειδή μιλάω εκείνη την ώρα, χάνω την δεύτερη κλήση...grrrrrr... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
primero Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Καλησπερα σε ολους! Υπαρχει τροπος η περιστροφη που κανει στην οθονη οταν ανοιγουμε το qwerty να γινεται αυτοματα οταν ανοιγουμε μια εφαρμογη πχ το destinator ετσι ωστε να εχουμε καλυτερη εικονα στο χαρτη?Βασικα μεσα απο settings/system/screen/landscape γινεται αλλα σκεφτομαι μηπως αυτο γινεται και μονο του απλα με την περιστροφη του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Καλησπερα! οταν βαζω στο today ενα background η εικονα εμφανιζετε θαμπη! υπαρχει καποια ρυθμιση που να εμφανιζει την εικονα στα κανονικα της χρωματα οπως ειναι το background του theme? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Καλησπερα σε ολους! Υπαρχει τροπος η περιστροφη που κανει στην οθονη οταν ανοιγουμε το qwerty να γινεται αυτοματα οταν ανοιγουμε μια εφαρμογη πχ το destinator ετσι ωστε να εχουμε καλυτερη εικονα στο χαρτη?Βασικα μεσα απο settings/system/screen/landscape γινεται αλλα σκεφτομαι μηπως αυτο γινεται και μονο του απλα με την περιστροφη του κινητου. Νομίζω πως δεν γίνεται. Εγώ πάντως το έβαλα ως συντόμευση στο αριστερό κουμπί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
primero Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Νομίζω πως δεν γίνεται. Εγώ πάντως το έβαλα ως συντόμευση στο αριστερό κουμπί... Σωστος ο παιχτης δεν το ειχα σκεφτει ετσι θα το βαλω και εγω συντομευση:wink: man σου εστειλα pm και για κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Παίδες άλλη μία απορία:όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και έχετε και δεύτερη κλήση, σας ειδοποιεί με ήχο;εμένα το yota contacts μου δείχνει στην οθόνη μονάχα ότι έχω και δεύτερη κλήση αλλά δεν με ειδοποιεί με ήχο και επειδή μιλάω εκείνη την ώρα, χάνω την δεύτερη κλήση...grrrrrr... Βγάλε το "YotaPhone" και βάλε το "YotaContacts" έτσι θα έχεις τον default dialer που δεν έχει αυτά τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Καλημέρα παιδιά, έχω άλλη μια απλή(?) ερώτηση. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο σβύνει αμέσως η οθόνη κ αν θέλω να πατήσω κάποιο ψηφίο δεν βλέπω!!. Υπάρχει τρόπος να μην κλείνει η οθόνη κατα την κλήση? Χρησιμοποιώ τον dialer του τηλεφώνου, δεν έχω βάλει αλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Πάτα το power από πάνω όταν θέλεις να πληκτρολογήσεις κάτι, και μετά το κουμπί που εμφανίζει το keypad. Δε θα σου διακόψει τη συνομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoupas12 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 γεια και χαρα,σκευτομαι να αγoρασω το χ1 ειναι καλο; να το παρω;κραταει η μπαταρια του;το gpg του μπορεις να βαλεις χαρτες στην μνημη του η πρεπει να πληρωνεις καποια υπηρεσια,μενου στα ελληνικα υπαρχει;sorry δεν υπαρχει χρονος να διαβασω 200 συν σελιδες.ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Καλησπερα σε ολους! Υπαρχει τροπος η περιστροφη που κανει στην οθονη οταν ανοιγουμε το qwerty να γινεται αυτοματα οταν ανοιγουμε μια εφαρμογη πχ το destinator ετσι ωστε να εχουμε καλυτερη εικονα στο χαρτη?Βασικα μεσα απο settings/system/screen/landscape γινεται αλλα σκεφτομαι μηπως αυτο γινεται και μονο του απλα με την περιστροφη του κινητου. Στο ΙGo Εχει τετοια επιλογη μεσα στο προγραμμα, Ρυθμισεις-Συσκευη-Ορισμος Προσανατολισμου οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 γεια και χαρα,σκευτομαι να αγoρασω το χ1 ειναι καλο; να το παρω;κραταει η μπαταρια του;το gpg του μπορεις να βαλεις χαρτες στην μνημη του η πρεπει να πληρωνεις καποια υπηρεσια,μενου στα ελληνικα υπαρχει;sorry δεν υπαρχει χρονος να διαβασω 200 συν σελιδες.ευχαριστω εκ των προτερων. Πολύ καλό, η μπαταρία του από τις καλύτερες της κατηγορίας, το GPS κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Η υπηρεσία δεν πληρώνεται, αλλά θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα πλοήγησης που δεν είναι free. Πλέον υπάρχει και ελληνική αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seether Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 που μπορω να βρω το coreplayer ?και μια καλη σελιδα για προγραμματακια? το κατεβασα 2 φορες και δεν μπορεσα να το βαλω μου λεει συνεχεια (unexpected program please send "crash.txt"to the developers. ?????? τη να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 τελικά η αναβάθμιση εγινε επιτυχώς!!!απλα δεν την εκανα απο το SEus απλα πεταξα το αρχιο kovs στι καρτα μνημης και απλα εγινε και μάλιστα πολυ γρηγορα !!θα ηθελα να σας ευχαστιστησω για την βοηθεια και ιδικα το ν τζιμι για τις λεπτομεριες ;) πάντως άξιζε που την εβαλα και το προγραματακι δουλεψε κανονικα που επαναφερι επαφές sms klp αυτα που παρατηρησα με την τελευται αγγλικη ρομ ειναι οτι καταρχας ξεκιναει πολυ πιο γρηγορα η συσκευη και με ολα τα προγραματα που ειχα πριν ....στα πάνελς μπανει πολυ γρηγορα χωρις καθυστεριση ενω πριν καμια φορα κολουσα στα πανελ...αυτα πάνω κατο!! απλα στην καμερα δεν ειδα καμια εφαρμογη οταν βγάζω φοτο να εχω το στιγμα gps καποιος ειχε πει οτι θα το έχω με την αναβάθμιση αλλα δεν το βρίσκω!και τέλος το αρχιο εκεινο που έβαλα στη καρτα μνημης για το update το σβήνβ κανονικα ετσι?? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 που μπορω να βρω το coreplayer ?και μια καλη σελιδα για προγραμματακια? το κατεβασα 2 φορες και δεν μπορεσα να το βαλω μου λεει συνεχεια (unexpected program please send "crash.txt"to the developers. ?????? τη να κανω? Google is your friend, μια αναζήτηση με τις κατάλληλες λέξεις θα σε ανταμείψει. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Καλησπέρες...Να σας ρωτήσω...με gps πόσο σας κρατάει η μπαταρία γιατι εμένα αν εχω gps...ε παίξω και λίγο αλλα πολύ λιγο...ίσα που να το ζορίσω μπορεί και να μην μ βγάλει την μέρα...και να χρειαστει να το βάλω στο usb της πηγής του αυτοκινήτου για φόρτισμα...απο την αρχή μου εκανε κατι η μπαταρία μου...είναι λογικο να κρατα τοσο λίγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts