griniaris Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 περνας το αρχειο στην εξωτερικη με το καταλληλο ονομα ( kovsimg.nbh) κανεις τη διαδικασια μπουταρισματος με τα κουμπια κ φορτωνει κανονικα... δεν χρειαζετονται oi official hard spl εχεις δικιο.αυτο εκανα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IGU Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 περνας το αρχειο στην εξωτερικη με το καταλληλο ονομα ( kovsimg.nbh) κανεις τη διαδικασια μπουταρισματος με τα κουμπια κ φορτωνει κανονικα... δεν χρειαζετονται oi official hard spl Παιδια να ρωτησω κατι χαζο ,αφου κατεβασα το αρχειο ειναι αποσυμπιεσμενο ,πως το βαζω στην μνημη ,οπως ειναι η το αποσυμπιεζω ?με αντιγραφη επικολληση?και το ονομα το κανω μετονομασια η βαζω καταληξη την ονομασια? συγνωμη για τις γελοιες ερωτησεις αλλα απο αγγλικα δεν καταλαβαινω Χριστο για να δω το αλλο σαιτ που υποδεικνυεται.Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Παιδια να ρωτησω κατι χαζο ,αφου κατεβασα το αρχειο ειναι αποσυμπιεσμενο ,πως το βαζω στην μνημη ,οπως ειναι η το αποσυμπιεζω ?με αντιγραφη επικολληση?και το ονομα το κανω μετονομασια η βαζω καταληξη την ονομασια? συγνωμη για τις γελοιες ερωτησεις αλλα απο αγγλικα δεν καταλαβαινω Χριστο για να δω το αλλο σαιτ που υποδεικνυεται.Ευχαριστω προκαταβολικα δεν αξιζεις να την βαλεις...δε προσφερει κατι..την περασα αλλα δεν εχει ουσιαστικη διαφορα αφου το hardware πληκτρολογιο παλι αγγλικο ειναι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=446070 κανε οτι λεει το step 2 μονο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Πλάκα κάνετε ε? Δηλαδή γιατί βγήκε? Για να μας βγάζει το settings =ρυθμίσεις? Δεν πάμε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Πλάκα κάνετε ε? Δηλαδή γιατί βγήκε? Για να μας βγάζει το settings =ρυθμίσεις? Δεν πάμε καλά! απ οτι φαινεται....κριμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Κάνοντας browsing απο τη συσκευή με τον ΙΕ, πως μπορούμε να γράψουμε μήνυμα (στο φόρουμ);;; Μπορώ να γράψω μόνο στον τίτλο, αλλά όχι στο πλαίσιο του μηνύματος... Δεν χρησιμοποιούσα ποτέ ΙΕ, και δεν μπορώ να βρω τι γίνεται... γιατί δεν μπορώ να γράψω :confused: Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrys23 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Πλάκα κάνεις φίλε... Α είναι τόσο άχρηστοι τελικά? Αίσχος! Μυνήματα 70 χαρακτήρων, hardware πληκτρολόγιο στα αγγλικά...Ντροπή to eipa prin kamia 30aria post piso edo stin epomeni anabadmisi tis sony the gini enimerosi ton 160 xaraktiron arxes maioy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 με το aekmap λυνεται το θεμα αλλα πες μου τι προσφερει η ελληνικη ρομ?ΤΙΠΟΤΑ.εχει κανεις να μου προτεινει την καλυτερη unofficial ελληνικη ρομ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 keras σου απαντω απο ΙΕ και με AEKmap. μαλλον γραφει. ΡΟΜ touch it 4.0 II Παντως μεγαλη βλακεια ο ΙΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος. Γιατί όταν ανοίγω το destinator στο xperia, σχεδόν κάθε 5", ακούγεται το μήνυμα "Δεν βρέθηκε Gps"; Παλαιότερα δεν μου το έκανε κι έπιανε σήμα "καμπάνα" αφήνοντας το τηλ. πάνω από το χειρόφρενο, δηλ. καλά καλά δεν είχε επαφή με τον ουρανό... Πειράχτηκε κάτι; Πως μπορεί να διορθωθεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Πλάκα κάνετε ε? Δηλαδή γιατί βγήκε? Για να μας βγάζει το settings =ρυθμίσεις? Δεν πάμε καλά! Και το "Έχετε 1 αναπάντητες κλήσεις" και διάφορα άλλα.. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Και το "Έχετε 1 αναπάντητες κλήσεις" και διάφορα άλλα.. :p Ωραία, έτσι μου φεύγει και διάθεση να το δοκιμάσω (όλα τα windoze μου είναι ΕΝ και τα Ελληνικά μενού είναι σε κάποια σημεία "ενδιαφέροντα") Άρα, μένει κανεις στο UK generic με τα dll για τα Ελληνικά γράμματα στα contacts και AEK map για Ελληνικό hardware πληκτρολόγιο. Υπέροχα... Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ωραία, έτσι μου φεύγει και διάθεση να το δοκιμάσω (όλα τα windoze μου είναι ΕΝ και τα Ελληνικά μενού είναι σε κάποια σημεία "ενδιαφέροντα") Άρα, μένει κανεις στο UK generic με τα dll για τα Ελληνικά γράμματα στα contacts και AEK map για Ελληνικό hardware πληκτρολόγιο. Υπέροχα... Β. Μπορείς να δώσεις το dll? και διαδρομή που το βάζουμε? Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 keras σου απαντω απο ΙΕ και με AEKmap. μαλλον γραφει. ΡΟΜ touch it 4.0 II Παντως μεγαλη βλακεια ο ΙΕ Σε καμια ρομ που εχω δοκιμασει δεν μπορουσα να γραψω στον ΙΕ. Κατι δεν κανω; ετσι απλα πατας πανω στο πλαισιο του μηνυματος και γραφεις; ή κανεις κατι αλλο; δεν μπορω να καταλαβω... Εχω βαλει τη ρομ του jackleung 2.95 που ειναι καταπληκτικη, και εχει τον καλυτερο ΙΕ που εχω δει ποτε, προφανως του εχει κανει καποιες μικροτροποποιήσεις, ο οποιος πια, ειναι αρκετα ευχρηστος και γρηγορος. Κολλαω ομως στο γραψιμο, δουλευει και το AEKmap - που δεν δουλευει στον Opera -, αλλα μπορω να γραψω μονο στον τιτλο του μηνυματος, και δεν ειναι θεμα ρομ... Και με το ΟΜΝΙΑ το ιδιο προβλημα ειχα με τον ΙΕ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ξερετε καμια εφαρμογη που να αλλαζει τη φωνη οταν μιλας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Σε καμια ρομ που εχω δοκιμασει δεν μπορουσα να γραψω στον ΙΕ. Κατι δεν κανω; ετσι απλα πατας πανω στο πλαισιο του μηνυματος και γραφεις; ή κανεις κατι αλλο; δεν μπορω να καταλαβω... Εχω βαλει τη ρομ του jackleung 2.95 που ειναι καταπληκτικη, και εχει τον καλυτερο ΙΕ που εχω δει ποτε, προφανως του εχει κανει καποιες μικροτροποποιήσεις, ο οποιος πια, ειναι αρκετα ευχρηστος και γρηγορος. Κολλαω ομως στο γραψιμο, δουλευει και το AEKmap - που δεν δουλευει στον Opera -, αλλα μπορω να γραψω μονο στον τιτλο του μηνυματος, και δεν ειναι θεμα ρομ... Και με το ΟΜΝΙΑ το ιδιο προβλημα ειχα με τον ΙΕ. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει να γράψω από PPC ούτε με ΙΕ ούτε με όπερα, απλά το έκενα να να δοκιμάσω αν έχω κιεγώ το ίδιο πρόβλημα. Τίκαρα το πλαισιο της απάντησης αν και δεν μου έβγαλε κέρσορα μπορούσα να γράψω. την jackleung 2.8 την είχα δοκιμάσει κιεγώ, αλλά είχα αρκετά προβληματάκια, πχ μετά από κάθε σοφτ ρισετ μου άνοιγε αυτόματα ο όπερα κ.α. Δοκίμασε αν θες την touch it 4.0 II όμως, γιατί η 4.0 η απλή προσωπικά δεν μου αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Σας χαιρετω ξανα , μετα απο μια συντομη πλευση στο htc hd ξαναγυρισα στο υπεροχο Xperia (και στο αγαπημενο μου iphone3g βεβαια) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Σας χαιρετω ξανα , μετα απο μια συντομη πλευση στο htc hd ξαναγυρισα στο υπεροχο Xperia (και στο αγαπημενο μου iphone3g βεβαια) Γιατί το παράτησες, που σε χάλασε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpgoalkeeper Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Αν και μου έχει πει τη γνώμη του ένας φίλος (ο οποίος γνωρίζει πολλά), θα ήθελα και την δικιά σας, σαν χρήστες το συγκεκριμένου PDA. Σκέφτομαι άμεσα να πάρω ένα από τα 3.... Στο καινούργιο το Touch Cuise 09, στο Diamond1 και στο Xperia. Κλείνω προς το Xperia λόγο του ότι επιστεύομαι την Ericsson (ειδικά στην μπαταρία) και γενικά στο όλο κινητό... Το GPS του είναι ικανοποιητικό? Ο δέκτης του δηλαδή... Θα ήθελα την άποψή σας. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή... Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Αν και μου έχει πει τη γνώμη του ένας φίλος (ο οποίος γνωρίζει πολλά), θα ήθελα και την δικιά σας, σαν χρήστες το συγκεκριμένου PDA. Σκέφτομαι άμεσα να πάρω ένα από τα 3.... Στο καινούργιο το Touch Cuise 09, στο Diamond1 και στο Xperia. Κλείνω προς το Xperia λόγο του ότι επιστεύομαι την Ericsson (ειδικά στην μπαταρία) και γενικά στο όλο κινητό... Το GPS του είναι ικανοποιητικό? Ο δέκτης του δηλαδή... Θα ήθελα την άποψή σας. Ευχαριστώ. δε θα απογοητευτεις...απο τα κορυφαια της αγορας....στο τοπ3 μαζι με hd και οmnia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Δεν έχω ξαναδοκιμάσει να γράψω από PPC ούτε με ΙΕ ούτε με όπερα, απλά το έκενα να να δοκιμάσω αν έχω κιεγώ το ίδιο πρόβλημα. Τίκαρα το πλαισιο της απάντησης αν και δεν μου έβγαλε κέρσορα μπορούσα να γράψω. την jackleung 2.8 την είχα δοκιμάσει κιεγώ, αλλά είχα αρκετά προβληματάκια, πχ μετά από κάθε σοφτ ρισετ μου άνοιγε αυτόματα ο όπερα κ.α. Δοκίμασε αν θες την touch it 4.0 II όμως, γιατί η 4.0 η απλή προσωπικά δεν μου αρέσει Ειχα την 4.0 RC2.0 πριν βαλω την 2.95 και δεν τις συγκρινω.. Η 2.95 ειναι ο,τι καλυτερο εχω βαλει μεχρι τωρα. Δεν εχει προβληματα. Εδω και μια εβδομαδα, δεν εχει κολλησει πουθενα. Ο jack δεν παιζεται... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος. Γιατί όταν ανοίγω το destinator στο xperia, σχεδόν κάθε 5", ακούγεται το μήνυμα "Δεν βρέθηκε Gps"; Παλαιότερα δεν μου το έκανε κι έπιανε σήμα "καμπάνα" αφήνοντας το τηλ. πάνω από το χειρόφρενο, δηλ. καλά καλά δεν είχε επαφή με τον ουρανό... Πειράχτηκε κάτι; Πως μπορεί να διορθωθεί; Ευχαριστώ. Ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει γιατί;;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 δε θα απογοητευτεις...απο τα κορυφαια της αγορας....στο τοπ3 μαζι με hd και οmnia Με την διαφορα οτι τα δυο αλλα δεν εχουν το (για εμενα πολυ σημαντικο) πληκτρολογιο...:p Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει γιατί;;;; :confused: Έχεις κάνει ρύθμιση του GPS μέσα από το destinator? Μπορεί να είχες παλιότερα και να πειράχτηκαν κάποιες ρυθμίσεις και να χάθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Με την διαφορα οτι τα δυο αλλα δεν εχουν το (για εμενα πολυ σημαντικο) πληκτρολογιο...:p και για αλλους το μεγεθος οθονης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts