Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μας χε**ουν κι'ολλας? H HTC ειναι μεγαλυτερη εταιρια και εχει Ελληνικα σε ολα της τα μοντελα? Αντε σαν το iphone που κραζαμε καταντησαμε να κανουμε αλχημιες!!! Φρικη Αισχος Ντροπη!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.ageye.de/index.php?s=galarm/manual

Πήγαινε στο 2 για να κάνεις edit ένα alarm, πάτησε το δύο φορές και μετά το βέλος δεξιά άλλες δύο φορές. Εκεί πατώντας το + κάνεις browse στα αρχεία σου για να βρεις τον ήχο που θέλεις.

σε ευχαριστω πολυ!

Πήγαινε στο φάκελο /Windows/Start Menu/Programs και σβήστο από εκεί.

ευχαριστω..ειχα ψαξει ολους τους φακελους εκτος απο τον συγκεκριμενο...πως μου ειχε ξεφυγει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εχω κανενα προβλημα στο internet.

Η οθονη γυρναει αυτοματα σε lanscape με το που ανοιγεις το slide.

Σε δυο συσκευες μου παλαιοτερα ειχα tv out, δεν το χρησιμοποιησα ποτε.

Δεν νομιζω οτι σημερα υπαρχει καλυτερη συσκευη απο το Χ1, και αυτοι που υποστηριζουν το HD, απλα δεν τους ενδιαφερει το πληκτρολογιο

Για βοηθησε λιγο και εμενα δηλαδη οταν μπεις σε μια σελιδα του myspace πχ μπορεις να ακουσεις την μουσικη κανονικα οπως σε εναν υπολογιστη.

Παιδες υπαρχει flash player for mobiles για WM6?? Εψαξα στο site της adobe αλλα δεν βρηκα τιποτα. Αν οχι, υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη που να κανει την δουλεια του flash!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ενω πηγαινα για Diamond τελικα πηρα το Xperia.

Και δε φαινεται να το μετανοιωνω. Αν και πρωτο WM κινητο δε μου φαινεται τοσο χαωδες. Ισως λογω επαφης με pda

Αν καποιος εχει το FlashLite, και θελει, ας μου στειλει ενα πμ παρακαλω.

Ρε παιδιά πως έχετε ρυθμίσει το θέμα των συνδέσεων με το ιντερνετ ?

ΠΧ. Θέλω να υπάρχει αυτόματα πρόσβαση από wifi αλλά δεν θέλω από 3g για ευνόητους λόγους.

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά ?

Ποιος κυριος ειπε οτι θα εχουμε Ελληνικη αναβαθμιση στις 3 Μαρτιου?? Ιδεα δεν εχουν στο τμημα εξυπηρετησης πελατων μολις τωρα καλεσα. Λεει ειναι σιγουρο οτι θα υπαρξει αλλα δεν εχουμε ενημερωση για ποτε... Αυτο μας ελειπε να μην ειναι και σιγουρο οτι θα υπαρξει!!!

Καλα μην ψαχνομαστε και πολυ με το τηλεφωνικο support της SE.

Οτιναναι σχετικα με τα ελληνικα απλα..............

Το μονο που τους ενοιαζε ηταν να αγορασουμε τη συσκευη και παιζει να μη βγαλουν ποτε ελληνικη υποστηριξη για τη συσκευη.Οπως στο παρελθον ελεγαν για το τελικο S στις απλες συσκευες οτι ΘΑ βγει update να το υποστηριζει για να μη χρειαζεται να αλλαζουμε σε αγγλικα και ποτε δεν βγηκε....

Δεν λεω στο Xperia με 2 προγραμματακια γραφεις ελληνικα σχεδον χωρις προβλημα.Παρολα αυτα ειναι απαραδεκτοι να διαθετουν windows mobile συσκευη χωρις πληρη υποστηριξη ελληνικων.

Ειμαστε θυματα που μια ζωη αγοραζουμε πραγματα στην ελλαδα χωρις να υποστηριζουν την γλωσσα μας.Φταιμε και εμεις σε μεγαλο βαθμο......

Μετα απο απαιτηση αρκετων μελων - φιλων σε pm και μια που δεν εχω κανενα καινουργιο προγραμμα αξιο αναφορας ποσταρω μερικα θεματα για wallpapers

[/img] [/img] http://www.imageshack.gr/files/d8j35fye07o8jvgrhcrs_thumb.jpg' alt='d8j35fye07o8jvgrhcrs_thumb.jpg'>

Αλλωστε το Xperia ειναι ενα sexy pda και οχι σαν κατι πατατες και μπιφτεκια που κυκλοφορουν :lol::lol:

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Καλα μην ψαχνομαστε και πολυ με το τηλεφωνικο support της SE.

Οτιναναι σχετικα με τα ελληνικα απλα..............

Το μονο που τους ενοιαζε ηταν να αγορασουμε τη συσκευη και παιζει να μη βγαλουν ποτε ελληνικη υποστηριξη για τη συσκευη.Οπως στο παρελθον ελεγαν για το τελικο S στις απλες συσκευες οτι ΘΑ βγει update να το υποστηριζει για να μη χρειαζεται να αλλαζουμε σε αγγλικα και ποτε δεν βγηκε....

Δεν λεω στο Xperia με 2 προγραμματακια γραφεις ελληνικα σχεδον χωρις προβλημα.Παρολα αυτα ειναι απαραδεκτοι να διαθετουν windows mobile συσκευη χωρις πληρη υποστηριξη ελληνικων.

Ειμαστε θυματα που μια ζωη αγοραζουμε πραγματα στην ελλαδα χωρις να υποστηριζουν την γλωσσα μας.Φταιμε και εμεις σε μεγαλο βαθμο......

Συμφωνω και επαυξανω

Σκεψου οτι εδωσα το iphone αμεσως μολις εμαθα οτι στο πολυαναμενομενο update της apple ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ HMARTONNNN

ΑΝ και πρεπει να πω οτι ειδικα σε ο,τι εχει σχεση με windows ειτε pc ειτε pda προτιμω τα αγγλικα , γιατι την μεταφραση τους την κανουν ασχετοι και καταντα γελεια , περισσοτερο σε μπερδευει παρα σε βοηθα

anyway επρεπε να υπαρχει και ελληνικη εκδοση και να διαλεγεις :)

Ποιος κυριος ειπε οτι θα εχουμε Ελληνικη αναβαθμιση στις 3 Μαρτιου?? Ιδεα δεν εχουν στο τμημα εξυπηρετησης πελατων μολις τωρα καλεσα. Λεει ειναι σιγουρο οτι θα υπαρξει αλλα δεν εχουμε ενημερωση για ποτε... Αυτο μας ελειπε να μην ειναι και σιγουρο οτι θα υπαρξει!!!

Εγώ το είπα, αλλά είπα ΑΠΟ 3 Μαρτίου... Τώρα πότε θα είναι διαθέσιμη... Πάντως υπάρχει, διορθώνει πολλά προβλήματα και κάνει το κινητό ταχύτατο. Έχω φίλο με κινητή τηλεφωνία που έστειλε 3 XPERIA στην SonyEricsson και περάσανε ελληνική ROM. Πάνε σφαίρα... :ninja:

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

ΑΝ και πρεπει να πω οτι ειδικα σε ο,τι εχει σχεση με windows ειτε pc ειτε pda προτιμω τα αγγλικα , γιατι την μεταφραση τους την κανουν ασχετοι και καταντα γελεια , περισσοτερο σε μπερδευει παρα σε βοηθα

anyway επρεπε να υπαρχει και ελληνικη εκδοση και να διαλεγεις :)

Και όχι μόνο αυτό, οποιοδήποτε τηλέφωνο χρησιμοποίησα είτε της HTC είτε το ΟΜΝΙΑ με ελληνικά, μόνο προβλήματα δημιουργούσαν, τα είχα γυρίσει όλα στα αγγλικά WM εκτός από το ΟΜΝΙΑ γιατί το φοβόμουνα.

Για εμένα είναι ευκαιρία που βρήκα το XPERIA αγγλικό. Πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρχει δυνατότητα επιλογής για όσους θέλουν τα PPC ελληνικά ή αγγλικά

Εμενα το μονο που με καιει αυτη τη στιγμη ειναι να γραφει ελληνικα το πληκτρολογιο qwerty και στις επαφες για να μπορω να τις βρισκω ευκολα, τι βαλατε για ολα αυτα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα το μονο που με καιει αυτη τη στιγμη ειναι να γραφει ελληνικα το πληκτρολογιο qwerty και στις επαφες για να μπορω να τις βρισκω ευκολα, τι βαλατε για ολα αυτα?

Τι πρόβλημα έχεις πληκτρολογια υπάρχουν δεκάδες, εγώ χρησιμοποιώ το touchpal, άλλοι κάποια άλλα που του βολεύουν καλύτερα. πληκτρολογιο hardware το ΑΕΚmap, πήγαινε μερικά ποστ πιο πίσω θα τα βρείς όλα.

Για αναζήτηση επαφων στην πλαινή μπάρα δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809.

Επίσης μπορείς να βάλεις το Inesoft όλα αυτά έχουν λυθεί από καιρό για ολα τα PPC και όχι μόνο για το XPERIA και θα τα βρείς εδώ μέσα διαβάζοντας μερικές σελίδες πιο πίσω

Και όχι μόνο αυτό, οποιοδήποτε τηλέφωνο χρησιμοποίησα είτε της HTC είτε το ΟΜΝΙΑ με ελληνικά, μόνο προβλήματα δημιουργούσαν, τα είχα γυρίσει όλα στα αγγλικά WM εκτός από το ΟΜΝΙΑ γιατί το φοβόμουνα.

Για εμένα είναι ευκαιρία που βρήκα το XPERIA αγγλικό. Πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρχει δυνατότητα επιλογής για όσους θέλουν τα PPC ελληνικά ή αγγλικά

Φιλε μου επειδη ειχα το diamond πριν ειχε δυνατοτητα να διαλεγεις τη γλωσσα των windows και φυσικα ειχε ελληνικη υποστηριξη.Οτι καλυτερο, αγγλικα menu και ελληνικη γραφη/υποστηριξη παντου.

Δεν νομιζω να ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να το κανει ενας προγραμματιστης για την SE, απλα δεν τους ενδιαφερει τοσο η ελληνικη αγορα γιατι μια ζωη οτι μας δινουν το παιρνουμε χωρις να σκεφτουμε τα ελληνικα, κατι που το εκμεταλευονται και φταιμε ΕΜΕΙΣ και καλα να παθουμε.

Να σου πω την αληθεια αν η ROM ειναι μονο με ελληνικα menu αχρηστη θα ειναι για μενα μιας και δεν μπορω με τα ελληνικα menu αρα δεν θα αλλαξει και κατι.

Τελοσπαντων ως ελληνες πολλες φορες προτρεχουμε , οποτε ας περιμενουμε να δουμε τι θα βγαλει αν βγαλει συντομα η SE και τα ξανασυζηταμε μην κουραζουμε και το forum με τα ιδια και τα ιδια :)

http://rapidshare.com/files/204914018/hot.rar

extreme hot wallpapers for x1;):lol:

Φιλε μου επειδη ειχα το diamond πριν ειχε δυνατοτητα να διαλεγεις τη γλωσσα των windows και φυσικα ειχε ελληνικη υποστηριξη.

Φίλε μου δεν είναι ακριβώς έτσι, από την εποχή του Artemis (από ACE) είτε ελληνικό μενού είχες είτε αγγλικό δεν μπορούσες να βάλεις το blimkeys το μόνο πληκτρολόγιο που υπήρχε τότε για χρήση με το χέρι (κράσαρε το τηλέφωνο), όσο για το diamond δεν έχω άποψη γιατί το πήρα αγγλικό απ' ευθείας

Φιλε μου επειδη ειχα το diamond πριν ειχε δυνατοτητα να διαλεγεις τη γλωσσα των windows και φυσικα ειχε ελληνικη υποστηριξη.

Φίλε μου δεν είναι ακριβώς έτσι, από την εποχή του Artemis (από ACE) είτε ελληνικό μενού είχες είτε αγγλικό δεν μπορούσες να βάλεις το blimkeys το μόνο πληκτρολόγιο που υπήρχε τότε για χρήση με το χέρι (κράσαρε το τηλέφωνο), όσο για το diamond δεν έχω άποψη γιατί το πήρα αγγλικό απ' ευθείας

καλησπερα σε ολουs σημερα πηρα το x1 πολυ καλο τηλ αλλα εχω μια απορια αμμα το τηλ ειναι σε κατασταση αναμονηs μονο με το πληκτρο ενεργοπ επαναφερεται δεν υπαρχει τιποτα αλλο ευχαριστω

• Administrators

Σε ελληνικό Diamond απο ACE Hellas ισχύει αυτό που λέει ο φίλος.

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι:

Μπορεί κάποιος να μου πει πως είναι το interface, στην εισερχόμενη κλήση;

Μπορεί να προβάλει τη φωτογραφία του καλούντος σε μεγάλο μέγεθος;

Δεν μιλάω για third party εφαρμογή.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες οσοι ψαχνεστε πολυ με το κινητο (και ειστε φαν του πειραματισμου-hard reset )μην ασχολειστε καν με τo ελληνικη rom . πριν λιγο καιρο βγηκε η uk r2aaa08 κ λυθηκαν τα προβληματα που ειχε η r1 , υστερα βγηκε η r2aaa10 και σημερα βγηκε κ η 11 αλλα για αλλες γλωσσες προς το παρον.αναλογιστειτε με τους ρυθμους της se καθε ποτε θα ενημερωνεται το εκαστοτε ελληνικο ρομ.εφοσον με τους χ τροπους εχουμε τα ελληνικα μας μην εναποθετετε τις ελπιδες σε εταιρια που δεν ειχε (μεχρι τωρα) προθεση να ασχοληθει με το κινητο μας. γνωμη μου

Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι:

Μπορεί κάποιος να μου πει πως είναι το interface, στην εισερχόμενη κλήση;

Μπορεί να προβάλει τη φωτογραφία του καλούντος σε μεγάλο μέγεθος;

Δεν μιλάω για third party εφαρμογή.....

third party οχι , αν θες βαλε το inesoft phone 4 που κανει πολλααααα + αυτο που ζητας

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

third party οχι , αν θες βαλε το inesoft phone 4 που κανει πολλααααα + αυτο που ζητας

Ναι οκ, αλλά εγώ ρωτάω πως είναι το μαμά interface του τηλεφώνου σε εισερχόμενη κλήση.

Είναι όπως όλα τα wm, ή έχει κάποιο interface όπως τα το HD , diamond πχ........?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned