virtuvas Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 η μπαταρία απο το menu bar ΠΩΣ βγαίνει??? Φόρτωσα το batti και δεν χρειάζεται τώρα το εικονίδιο! Επίσης έχει να προτείνει κανείς κανένα καλό task manager. Και υπάρχει κανένας συνδυασμός κουμπιών για να βγαίνει επάνω αυτός που έχουμε τώρα? Αν είσαι σε full screen εφαρμογή, GPS, etc θέλεις δουλειά για να φτάσεις σε οθόνη με menu bar για να φτασεις τις τρεις οριζόντιες παυλίτσες που σηκώνουν το task switcher (αν το λέω σωστά...) XavierGr: ήμουν 7-8 χρόνια Epoc/UIQ δεν είχα καλή εικόνα του τί παιζει σε WM και να πω την αλήθεια δεν θα δοκίμαζα σε QVGA remote desktop σε 1600X1024 με ανοιγμένο AutoCAD, MAX και διάφορα άλλα, ούτε τα μενού δεν θα χώραγαν... Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 καλημερα σε ολους μολις χτες το παρελαβα και οσο και αν εαν εψαξα (λιγο προφανως )δεν βρηκα ξεχωριστο χρονομετρο για εισερχομενες-εξερχομενες,παρα μονο ενα που λεει συνολικη διαρκεια διαρκεια...Υπαρχει και δεν το βλεπω η θελει προγραμματακι?Και εαν ναι ποιο? Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Επίσης έχει να προτείνει κανείς κανένα καλό task manager WkTask Manager. Den ton exw dokimasei sti sygkekrimeni syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 και ομως μολις μιλησα με sonyericsson και η συσκευη δεν υποστηριζει μετρητες κλησεων ουτε για data ουτε για κλησεις:X Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Για παρακολούθηση δεδομένων κατεβάζεις το Sbp Wireless monitor. Για τις κλήσεις υπάρχει το KG Power Toys Official αν και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 @energypoint41: Ti ennoeis den ypostirizei? Apla den exei enswmatwmeni tin antistoixi efarmogi eksarxis. Afto omws den simainei oti den mporeis na baleis esy ena extra programma gia na kaneis ti douleia sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καμμιά καλή εφαρμογή για διαχείρηση επαφών; Να παίρνει τις επαφές από Sim να τις βάζει στο τηλέφωνο αλλά να μην τις βλέπουμε διπλές (Sim + τηλέφωνο). Ευχαριστώωωω... Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open 📳 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 @energypoint41: Ti ennoeis den ypostirizei? Apla den exei enswmatwmeni tin antistoixi efarmogi eksarxis. Afto omws den simainei oti den mporeis na baleis esy ena extra programma gia na kaneis ti douleia sou. εγω δεν εννοω τIποτα στο λεω οπως ακριβως μου το ειπαν απο την SE:lol: Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 εγω δεν εννοω τIποτα στο λεω οπως ακριβως μου το ειπαν απο την SE:lol: Σωστά! Τι περίμενες εξάλλου! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 WkTask Manager. Den ton exw dokimasei sti sygkekrimeni syskevi. Δουλεύει και καλά μάλιστα (πιο γρήγορος και απο τον task manager της συσκευής). Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Γνωρίζετε μήπως καμιά σταθερή και γρήγορη rom? Δεν με ενδιαφέρει να είναι απαραίτητα Ελληνική. Ευχαριστώ Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roidimitris2 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Εμένα δεν θα μου απαντήσει κανένας για το Destinator? Για το Xperia, πως γίνεται να το βάλω? :( :( :( :( :( Παράθεση Xperia X1i Black - Cooked: PCTech4U v2.0 ELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Όπως μπαίνει σε όλες τις συσκευές, μπαίνει και στο xperia. Μόνο που χρειάζεσαι το κατάλληλο skin που θα το βρεις εδώ. Γενικότερες οδηγίες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να φαίνεται μεγαλύτερη η φωτογραφία αυτού που σε καλεί στην οθόνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roidimitris2 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ευχαριστώ! Παράθεση Xperia X1i Black - Cooked: PCTech4U v2.0 ELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Γνωρίζετε μήπως καμιά σταθερή και γρήγορη rom? Δεν με ενδιαφέρει να είναι απαραίτητα Ελληνική. Ευχαριστώ Ο καλύτερος τρόπος είναι να μπεις στο xda και να δεις μόνος σου για κάποια rom τι feedback έχει bugs κλπ. Είναι ζόρι αλλά έτσι μόνο θα δεις ποιά σου ταιράζει καλύτερα. Υπάρχουν roms χωρίς τα panels, με panels και TFL3D και χίλιες 2 άλλες. Σε παλιότερη συσκευή άλλαζα καθε βδομάδα rom και πειραματιζόμουν. Και τα screenshots δεν λένε τπτ. Πρέπει να την "φορέσεις" για να δεις αν σου "κάθεται" καλά. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καμμιά καλή εφαρμογή για διαχείρηση επαφών; Να παίρνει τις επαφές από Sim να τις βάζει στο τηλέφωνο αλλά να μην τις βλέπουμε διπλές (Sim + τηλέφωνο). Ευχαριστώωωω... Για να κάνω και διαφήμιση: YotaPhone για WVGA (συμπληρωματικό βέβαια δεν δείχνει επαφές από SIM). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ο καλύτερος τρόπος είναι να μπεις στο xda και να δεις μόνος σου για κάποια rom τι feedback έχει bugs κλπ. Είναι ζόρι αλλά έτσι μόνο θα δεις ποιά σου ταιράζει καλύτερα. Υπάρχουν roms χωρίς τα panels, με panels και TFL3D και χίλιες 2 άλλες. Σε παλιότερη συσκευή άλλαζα καθε βδομάδα rom και πειραματιζόμουν. Και τα screenshots δεν λένε τπτ. Πρέπει να την "φορέσεις" για να δεις αν σου "κάθεται" καλά. Ευχαριστώ αλλά επειδή είναι τόσες πολλές θα μου πάρει καιρό να τις φλασάρω να τις σετάρω και να δώ αν μου ταιριάζει. Anyway ευχαριστώ. Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μετατρέπω ταινίες απο AVI σε mp4 αλλά οι υπότιτλοι μου εμφανίζονται αλλαμπουρνέζικα. Σημειωτέων ότι στον ίδιο φάκελο έχω και το AVI με τους ενσωματωμένους υπότιτλους καθώς και το αρχείο srt. Το αρχείο που χρησιμοποιώ για την μετατροπή είναι το HTC touch video converter v1.21. Αναπαραγωγή κάνω με το wmp και με την τελευταια έκδοση του core player. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να τα καταφέρει ή εγώ κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καμμιά καλή εφαρμογή για διαχείρηση επαφών; Να παίρνει τις επαφές από Sim να τις βάζει στο τηλέφωνο αλλά να μην τις βλέπουμε διπλές (Sim + τηλέφωνο). Ευχαριστώωωω... Κανε μια αναζήτηση στο συγκεκριμένο τοπικ κ θα βρεις ένα λινκ που εχω βάλει με μια εφαρμογή που πρέπει να την έχουμε όλοι αφού κάνει δουλειά κ νομίζω κ στο θέμα των επαφών σιμ να μη φαίνονται.η εφαρμογή λέγεται xperia tweak. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ευχαριστώ αλλά επειδή είναι τόσες πολλές θα μου πάρει καιρό να τις φλασάρω να τις σετάρω και να δώ αν μου ταιριάζει. Anyway ευχαριστώ. Μα δεν χρειάζεται να τις φλασάρεις όλες. Δες τι θες και τι δεν θες από τα διαθέσιμα προγράμματα και extras που έχει η κάθε rom και διαλέγεις ποιές θα δοκιμάσεις, όπως επίσης διάβασε τουλάχιστον τις πρώτες και τις τελυτεαίες σελίδες σε κάθε thread για να δεις τι λένε οι άλλοι. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 εφαρμογές-παιχνίδια και πανέλα για το Xperia που θα βρούμε...??? :wacko: Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RDaniel Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μια και πρόσφατα απέκτησα το Xperia, έχει κάποιος να προτείνει μια καλή θήκη για το κινητό; Ψάχνω και εδώ στο thread αλλά ομολογουμένως "χάθηκα" και δεν βρίσκω άκρη. Όποιος μπορεί να υποδείξει κάποια, θα του είμαι υπόχρεος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μια και πρόσφατα απέκτησα το Xperia, έχει κάποιος να προτείνει μια καλή θήκη για το κινητό; Ψάχνω και εδώ στο thread αλλά ομολογουμένως "χάθηκα" και δεν βρίσκω άκρη. Όποιος μπορεί να υποδείξει κάποια, θα του είμαι υπόχρεος :) Εγώ έχω πάρει αυτήν : http://www.krusell.se/product/3571 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα για πλήρη λίστα όλων των θηκών που υπάρχουν για XPERIA κοίτα εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=443476. Σκέφτομαι να αγοράσω και την μεταλλική θήκη ---> http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_1800000_11000335&products_id=13742. Έχει κανείς γνώμη για την συγκεκριμένη θήκη; Είναι εύχρηστη; :) Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open 📳 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RDaniel Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Εγώ έχω πάρει αυτήν : http://www.krusell.se/product/3571 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα για πλήρη λίστα όλων των θηκών που υπάρχουν για XPERIA κοίτα εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=443476. Σκέφτομαι να αγοράσω και την μεταλλική θήκη ---> http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_1800000_11000335&products_id=13742. Έχει κανείς γνώμη για την συγκεκριμένη θήκη; Είναι εύχρηστη; :) Ευχαριστώ για τα πολύ χρήσιμα links, θα κοιτάξω τι με βολεύει και θα ενημερώσω και όποιον άλλον ενδιαφέρεται για την ποιότητα όποιας θήκης φτάσει στα χέρια μου τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts