Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το πηρά πριν 3 μέρες παιδιά καλό είναι.

Τι μπορούμε να του βάλουμε και να το κάνουμε τουμπανο βρε παιδιά

PANAGIOTIS

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ το πηρά πριν 3 μέρες παιδιά καλό είναι.

Τι μπορούμε να του βάλουμε και να το κάνουμε τουμπανο βρε παιδιά

ελεος.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί ρε φιλέ

Διάβασε λίγο το Forum, κάνε μια αναζήτηση και θα τα βρεις όλα... ;)

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

Τελικά με έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα αυτή η συσκευή!

email, web, flash, OK

διάφορα χρήσιμα toolακια

το αποκορύφωμα πριν λίγο έτρεξε (άψογα!) remote desktop στα Vista στο γραφείο μου και στο homeserver. Άρα όπου είμαι δουλεύω/βρίσκω ξεχασμένα αρχεία κοκ!

Μένει το κεφάλαιο skype και μερικές ψιλοβελτιωσούλες.

GERO: ΦΠΕ θέλει και μετά κατεβαίνεις κρυφή και είσαι άρχοντας...

Β.

Τελικά με έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα αυτή η συσκευή!

email, web, flash, OK

διάφορα χρήσιμα toolακια

το αποκορύφωμα πριν λίγο έτρεξε (άψογα!) remote desktop στα Vista στο γραφείο μου και στο homeserver. Άρα όπου είμαι δουλεύω/βρίσκω ξεχασμένα αρχεία κοκ!

Μένει το κεφάλαιο skype και μερικές ψιλοβελτιωσούλες.

Όλα αυτά τα καλά είναι του λειτουργικού Windows Mobile και όχι του XPERIA και μόνο συγκεκριμένα ;), απλά το XPERIA έχει και πολύ καλό συνδυασμό χαρακτηριστικών (οθόνη, πληκτρολόγιο, κτλ).

Skype δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά από ότι ξέρω υπάρχει και για Windows Mobile.

kalh sas mera se olous tis pareas edo tou xperia x1.to agorasa tin trith kai ego meta apo anamonh opos oloi.an kai exikoiomenos apo windows mobile apo qtek htc kai alla exo kati rotiso.peran tis omorfia tou pou einai anambisbhtith othonara kai fantastiko prikrologio.loipon apo trith loipon to periergastika leptomeros kai paratisa ta exhs:

1: hmpataria gia tis dinatotites tou kinitou na asxolise enoo olh tin hmera wifi kai ligo radiofono telioni grhgora.akoma arxh tha mou pite

2:ta panels otan ta bazo kolaei kai anagazomai na bgalo tin mpataria kai exo to mayro panel na min kolaei

3:gia anabathmiseis tipota nea kamia nea ekdosh gia blepo apo you tube olo nes ekdoseis exe polh pio grigoro xoris kolhmata.grigoro enoo otan anoigo to pliktrologio as poume h othonh na girisei kanei 5 me 6 deuterolepta spastiko gia mesenger kai sms poli argo gia arxh to makari nabgei kamoa kainourgia kai grigorh ekdosh logismikou eyxaristo

1,Τελικά το πήρε κάποιος απο τον Γερμανό?

2,Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το Destinator μαλλον με ΠΜ?

3,Με τον Explorer και το zoom (fit) τι γινεται?

Ευχαριστώ θερμά!!!!!

Το πήρα εγώ από Γερμανό τελικά, και πρόλαβα και την προσφορά του 50% :D

Συνολικά μου ήρθε πολύ καλά, μια και έχεις μεν το θέμα του συμβολαίου για ένα χρόνο στο C180, αλλά σε 3 μήνες μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα και να πας σε χαμηλό πάγιο αν σε ενδιαφέρει και να γλιτώσεις αρκετά χρήματα

η μπαταρία απο το menu bar ΠΩΣ βγαίνει??? Φόρτωσα το batti και δεν χρειάζεται τώρα το εικονίδιο!

Επίσης έχει να προτείνει κανείς κανένα καλό task manager. Και υπάρχει κανένας συνδυασμός κουμπιών για να βγαίνει επάνω αυτός που έχουμε τώρα? Αν είσαι σε full screen εφαρμογή, GPS, etc θέλεις δουλειά για να φτάσεις σε οθόνη με menu bar για να φτασεις τις τρεις οριζόντιες παυλίτσες που σηκώνουν το task switcher (αν το λέω σωστά...)

XavierGr: ήμουν 7-8 χρόνια Epoc/UIQ δεν είχα καλή εικόνα του τί παιζει σε WM και να πω την αλήθεια δεν θα δοκίμαζα σε QVGA remote desktop σε 1600X1024 με ανοιγμένο AutoCAD, MAX και διάφορα άλλα, ούτε τα μενού δεν θα χώραγαν...

Β.

καλημερα σε ολους

μολις χτες το παρελαβα και οσο και αν εαν εψαξα (λιγο προφανως )δεν βρηκα ξεχωριστο χρονομετρο για εισερχομενες-εξερχομενες,παρα μονο ενα που λεει συνολικη διαρκεια διαρκεια...Υπαρχει και δεν το βλεπω η θελει προγραμματακι?Και εαν ναι ποιο?

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

και ομως μολις μιλησα με sonyericsson και η συσκευη δεν υποστηριζει μετρητες κλησεων ουτε για data ουτε για κλησεις:X

*SugarTown*

Για παρακολούθηση δεδομένων κατεβάζεις το Sbp Wireless monitor.

Για τις κλήσεις υπάρχει το KG Power Toys Official αν και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators

@energypoint41:

Ti ennoeis den ypostirizei? Apla den exei enswmatwmeni tin antistoixi efarmogi eksarxis. Afto omws den simainei oti den mporeis na baleis esy ena extra programma gia na kaneis ti douleia sou.

Modpic.gif

Καμμιά καλή εφαρμογή για διαχείρηση επαφών; Να παίρνει τις επαφές από Sim να τις βάζει στο τηλέφωνο αλλά να μην τις βλέπουμε διπλές (Sim + τηλέφωνο). Ευχαριστώωωω...

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

@energypoint41:

Ti ennoeis den ypostirizei? Apla den exei enswmatwmeni tin antistoixi efarmogi eksarxis. Afto omws den simainei oti den mporeis na baleis esy ena extra programma gia na kaneis ti douleia sou.

εγω δεν εννοω τIποτα στο λεω οπως ακριβως μου το ειπαν απο την SE:lol:

*SugarTown*

• Administrators
εγω δεν εννοω τIποτα στο λεω οπως ακριβως μου το ειπαν απο την SE:lol:

Σωστά! Τι περίμενες εξάλλου! :rolleyes:

Modpic.gif

WkTask Manager.

Den ton exw dokimasei sti sygkekrimeni syskevi.

Δουλεύει και καλά μάλιστα (πιο γρήγορος και απο τον task manager της συσκευής).

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Γνωρίζετε μήπως καμιά σταθερή και γρήγορη rom? Δεν με ενδιαφέρει να είναι απαραίτητα Ελληνική. Ευχαριστώ
Swift-Red-Arrow:ninja:

Εμένα δεν θα μου απαντήσει κανένας για το Destinator?

Για το Xperia, πως γίνεται να το βάλω?

:( :( :( :( :(

Xperia X1i Black - Cooked: PCTech4U v2.0 ELL

• Administrators
Όπως μπαίνει σε όλες τις συσκευές, μπαίνει και στο xperia. Μόνο που χρειάζεσαι το κατάλληλο skin που θα το βρεις εδώ. Γενικότερες οδηγίες εδώ.

Modpic.gif

Γνωρίζετε μήπως καμιά σταθερή και γρήγορη rom? Δεν με ενδιαφέρει να είναι απαραίτητα Ελληνική. Ευχαριστώ

Ο καλύτερος τρόπος είναι να μπεις στο xda και να δεις μόνος σου για κάποια rom τι feedback έχει bugs κλπ. Είναι ζόρι αλλά έτσι μόνο θα δεις ποιά σου ταιράζει καλύτερα. Υπάρχουν roms χωρίς τα panels, με panels και TFL3D και χίλιες 2 άλλες.

Σε παλιότερη συσκευή άλλαζα καθε βδομάδα rom και πειραματιζόμουν. Και τα screenshots δεν λένε τπτ. Πρέπει να την "φορέσεις" για να δεις αν σου "κάθεται" καλά.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καμμιά καλή εφαρμογή για διαχείρηση επαφών; Να παίρνει τις επαφές από Sim να τις βάζει στο τηλέφωνο αλλά να μην τις βλέπουμε διπλές (Sim + τηλέφωνο). Ευχαριστώωωω...

Για να κάνω και διαφήμιση: YotaPhone για WVGA (συμπληρωματικό βέβαια δεν δείχνει επαφές από SIM).

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned