Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=474646

Ελληνικη ROM με καλες πρωτες εντυπωσεις :)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους. Εγώ πήγα στην Wind εχθές και μου είπαν στο τέλος του μηνός θα το έχουν με τιμή 660€. Δέχονταν και προπαραγγελίες οπότε το παρήγγειλα.

Για όσους ενδιαφέρονται έχω αγοράσει αυτή την θήκη : http://www.krusell.se/products/1/?catid=75&productid=3571 από το Πλαίσιο στο The Mall 35€ και από προστατευτικά οθόνης της Martin Fields το Twin Pack που είναι πολύ καλά όπως είχε πει και πιο πριν ένα παλικάρι : http://martinfields.com/GR/dis_product.asp?model=SE_XperiaX1&modeln=Xperia%20X1&prod_type=screen.

Να ρωτήσω και κάτι. Σίγουρα έχει ξαναειπωθεί... Φωνητική κλήση έχει; Παντού λένε ότι έχει. Ισχύει; :confused:

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

Μην πας με τα λεφτά στο χέρι! Πάρε τους τηλέφωνο τώρα ή πήγαινε από εκεί. Για λεπτομέρειες κοίτα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229199

Καλημέρα. Έψαχνα χτες για κουμπάκι soft reset, δεν το έβρισκα, και έλεγα οτι κάπου που διαφεύγει... και οι οδηγίες μου είναι στα γερμανικά, οπότε... :O

ΔΕΝ έχει soft reset button η συσκευή;;; :confused::confused:

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Να ρωτήσω και κάτι. Σίγουρα έχει ξαναειπωθεί... Φωνητική κλήση έχει; Παντού λένε ότι έχει. Ισχύει; :confused:

Εγώ πάντως φωνητική κλήση με bluetooth χωρίς να χρησιμοποιήσω το voice commander ακόμα δεν έχω πετύχει.

Το Voice Commander δουλεύει μια χαρά αλλά δεν υποστηρίζει την ελληνική. Ουσιαστικά δουλεύει με την προφορά και δεν χρειάζεται να προ-ηχογραφήσεις τίποτα. Το θέμα όμως είναι ότι δεν καταλαβαίνει τα ελληνικά ονόματα.

Υπάρχουν και πολλά προγράμματα φωνητικής κλήσης όπου ηχογραφείς για κάθε όνομα ένα κλιπ. Δουλεύουν μια χαρά από την συσκευή αλλά δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλεύει με το μικρόφωνο και το κουμπί του bluetooth.

Δεν μπορώ να αποκλείσω την δυνατότητα πάντως, αφού το κουμπί του bluetooth αναγνωρίζεται και τρέχει το voice commander κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να τρέξεις οποιαδήποτε εφαρμογή. Έχω πειράξει πολλά registry keys για να το καταφέρω χωρίς αποτέλεσμα.

Καλημέρα. Έψαχνα χτες για κουμπάκι soft reset, δεν το έβρισκα, και έλεγα οτι κάπου που διαφεύγει... και οι οδηγίες μου είναι στα γερμανικά, οπότε... :O

ΔΕΝ έχει soft reset button η συσκευή;;; :confused::confused:

Σιγουρα εχει (προιον microsoft ειναι).

Αν θυμαμαι καλα απο ενα βιντεο (δεν την εχω τη συσκευη) ειναι κατω απο το καλυμα της μπαταριας.

Για κοιταξε το...

Ο γερμανος απο αυριο θα εχει ολες τις συσκευς 50% εκπτωση αρκει να κανεις ενα προγραμμα απο 180 λεπτα και πανω που σημαινει οτι το xperia το παιρνεις 330 euro.

Το μονο που μενει ειναι να ερθει και η συσκευη το επομενο 10ημερο!!!

εαν δεν κανω λαθος στη διαφημιση τα γραμματα που περνανε με τρομακτικη ταχυτητα κατω κατω λενε για συσκευη μεχρι 300 ευρο στο cosmote180

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

• Administrators
Αν θυμαμαι καλα απο ενα βιντεο (δεν την εχω τη συσκευη) ειναι κατω απο το καλυμα της μπαταριας.

Έτσι είναι, κάτω από το καπάκι κοντά στη σε μια τρύπα όπου φαίνεται η γραφίδα.

Modpic.gif

εαν δεν κανω λαθος στη διαφημιση τα γραμματα που περνανε με τρομακτικη ταχυτητα κατω κατω λενε για συσκευη μεχρι 300 ευρο στο cosmote180

μεχρι 300Ε συσκευη σε βαζει στο προγραμμα 150, ενω για πανω απο 300Ε σε βαζει στο προγραμμα 180.

Έτσι είναι, κάτω από το καπάκι κοντά στη σε μια τρύπα όπου φαίνεται η γραφίδα.

Έχω τρελαθεί! δεν υπάρχει τίποτα! εντάξει, μου έχει αρχίσει και η πρεσβυωπία, αλλά όχι κι έτσι... ΔΕΝ βρίσκω soft reset!!!

• Administrators
Έχω τρελαθεί! δεν υπάρχει τίποτα! εντάξει, μου έχει αρχίσει και η πρεσβυωπία, αλλά όχι κι έτσι... ΔΕΝ βρίσκω soft reset!!!

Επειδή ούτως ή άλλως η λύση αυτή δεν είναι λειτουργική... http://ppcsoft.narod.ru/english/

Modpic.gif

Επειδή ούτως ή άλλως η λύση αυτή δεν είναι λειτουργική... http://ppcsoft.narod.ru/english/

Αυτό, εντάξει, στη νέα ελληνική ρομ που έβαλα, υπάρχει και software soft reset.

Το θέμα είναι αν σου κολλήσει η συσκευή και παγώσει η οθόνη, πως κάνεις;;

Επίσης, hard reset εκείνη την ώρα πάλι πως κάνεις;; (αυτό που ανεφέρθη για τα δύο soft κουμπιά και το power, δεν παίζει)

Είδα αλλού, τα δύο κουμπιά και soft reset. Αλλά που είναι το soft reset οεο;;

(μιλάμε, είναι αστείο το θέμα... δεν μου έχει ξανατύχει σε καμία συσκευή... :wacko: ) :lol:

Το clear storage, κάνει πλήρες hard reset ή είναι lite?

Βγάζεις το καπάκι απο την πλευρά της μπαταρίας και με το πενάκι όπως το κοιτάς με την κάμερα προς τα πάνω έχει ένα σημείο δεξιά που το πιέζεις και κάνεις reset

Δεν υπάρχει: (ή και πάλι δεν το βλέπω;)

http://img88.imageshack.us/img88/1136/abcd0001hq2.jpg http://img187.imageshack.us/img187/4633/abcd0002uz7.jpg

επιτελους καταφερα να βαλω και προγραμμα για το gps!!!περασα το Sygic McGuider Europe 2009 το οποιο ειναι απο την εταιρια συμβατο με το χ1 και δεν εχει κανενα επιπλεων προγραμμα για την οθονη του (το igo μου ειπαν ηθελε ενα αρχειακι extra!)(το δουλεβει τελεια και τολμω να πω οτι ειναι και καλυτερο το λογισμικο αυτο απο το garmin...προτιμω το xperia απο το nuvi μου!!!)(επισης το κινητο ειναι τελειο....!!!απορω με οσους δεν καλυπτονται απο το x1...το λατρεβω! )
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Δεν θα σε ικανοποιήσει τόσο όταν το δεις στην πράξη. Αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να βάλεις το Destinator 7 ή/και iGO8.3.2

Modpic.gif

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/learntouseyourx1/x1?lc=el&cc=gr

Για να δεις το reset πήγαινε στην παραπάνω σελίδα και συγκεκριμένα μόλις φορτώση στην 6η επιλογή Tips and advanced usage επέλεξε to reset

Επίσης, hard reset εκείνη την ώρα πάλι πως κάνεις;; (αυτό που ανεφέρθη για τα δύο soft κουμπιά και το power, δεν παίζει)

Είδα αλλού, τα δύο κουμπιά και soft reset. Αλλά που είναι το soft reset

Το hard-reset είναι πιο εύκολο να το πετύχεις με soft-reset την ώρα που πατάς τα δύο ασημένια κουμπιά (soft keys). Για να σου πετύχει με το power πατάς από πριν τα softkeys και καθώς είναι κρατημένα πατάς και το power και μετά το αφήνεις, κρατάς τα softkeys πατημένα μέχρι να σου δείξει τις πληροφορίες για hard-reset.

Τα προγραματα που πρεπει να γινονται instal ? Πειραζει αν τα κανουμε instal στην storage card (μεχρι τωρα τα βαζω στην μνημη του τηλ. αλλα μαλον θα γεμισει γρηγορα) ? Προγραμα για soft reset ? Το psShutXp δεν μπαινει, το παταω και δεν κανει τιποτα ! Κατι δοκιμασμενο ?

Τα προγραματα που πρεπει να γινονται instal ? Πειραζει αν τα κανουμε instal στην storage card (μεχρι τωρα τα βαζω στην μνημη του τηλ. αλλα μαλον θα γεμισει γρηγορα) ? Προγραμα για soft reset ? Το psShutXp δεν μπαινει, το παταω και δεν κανει τιποτα ! Κατι δοκιμασμενο ?

εγω τα βασικα τα εχω στη μνημη του τηλ.τα πανελς κανενα player.τα υπολοιπα στη καρτα..δε καταλαβαινω γιατι να βαλεις τετοιο προγραμμα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Τα προγραματα που πρεπει να γινονται instal ? Πειραζει αν τα κανουμε instal στην storage card (μεχρι τωρα τα βαζω στην μνημη του τηλ. αλλα μαλον θα γεμισει γρηγορα) ?

Όσα τρέχουν στο background της συσκευής και είναι προγράμματος συστήματος (πχ. ένας Task Manager) καλό είναι να τα εγκαθιστάς στην κύρια μνήμη για λόγους ταχύτητας. Όλα τα υπόλοιπα άνετα στην κάρτα μνήμης.

Προγραμα για soft reset ? Το psShutXp δεν μπαινει, το παταω και δεν κανει τιποτα ! Κατι δοκιμασμενο ?

PHMSoftReset.CAB

Modpic.gif

ΒΡΕΘΗΚΕ το soft reset..

Είναι κατω απο τη γραφιδα, πρεπει να την βγαλεις για να εχεις προσβαση. Εγω το εψαχνα με την γραφιδα μεσα και δεν φαινοταν..

Ασχετο,αυτες οι φωτο ειναι τραβηγμενες με το Innov8 σου??????????????????

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Soft reset γίνεται κρατώντας επίσης το Power Βutton πατημένο για λίγα δευτερόλεπτα και επιλέγοντας Yes στο μήνυμα που ακολουθεί. Είναι ο πιο απλός τρόπος και δεν χρειάζεται ούτε προγράμματα να εγκαθιστάς ούτε καπάκια να αφαιρείς.

Άσχετο: @Keras όλα αυτά τα τσιγάρα που φαίνονται στο τασάκι τα κάπνισες προσπαθώντας να βρεις το Soft Reset; :lol:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned