miky7 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Λοιπόν, πριν από λίγη ώρα που ρώτησα στο τοπικό υποκατάστημα (Πάτρας) της αντιπροσωπείας της SE, ο διευθυντής του υποκαταστήματος μού είπε ότι σύμφωνα με εκ των έσω πληροφορίες που έχει από την κεντρική αντιπροσωπεία, το XPERIA θα βγει μεν στην ελληνική αγορά τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο, αλλά με ελληνικό λογισμικό θα κυκλοφορήσει στα... τέλη του 2009!!! :blink::blink: Ιανουάριο Φεβρουάριο το Αγγλικό;;; Πολύ αργά. Ελπίζω κάποια καταστήματα και η Wind να το φέρουν νωρίτερα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Όσοι πάντως το περιμένατε σε καναδυό μήνες να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά, κρατήστε την όρεξή σας για το... τέλος του 2009 (!): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2567567#post2567567 Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Όσοι πάντως το περιμένατε σε καναδυό μήνες να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά, κρατήστε την όρεξή σας για το... τέλος του 2009 (!): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2567567#post2567567 Prospathw alla den briskw logo giati na to perimenei kapoios. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 περιμενετε πρωτα και μην πιστευετε οτι ακουτε...ειπε καποιος σε ενα υποκαταστημα se .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Prospathw alla den briskw logo giati na to perimenei kapoios. :confused: Έλα ντε. Το αγγλικό να έρθει και το ελληνικό ας εξελληνίζεται μέχρι το 2012. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 περιμενετε πρωτα και μην πιστευετε οτι ακουτε...ειπε καποιος σε ενα υποκαταστημα se .... Κατά τεκμήριο, αυτός ο "κάποιος" έχει την πιο έγκυρη πληροφόρηση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Και δε νομίζω να είχε λόγο να... αυτοσαμποτάρει την επιχείρησή του, έτσι δεν είναι; Καλοί οι ευσεβείς μας πόθοι, αλλά προσωπικά, όταν ακούω να μου λένε από την ίδια τη SE ότι θα αργήσει τόσο η ελληνική εκδοχή, δεν έχω κανένα λόγο να μην προτιμήσω την πραγματικότητα και να προτιμήσω το τι ΘΑ ήθελα εγώ να συμβαίνει... Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 περιμενετε πρωτα και μην πιστευετε οτι ακουτε... To thema einai oti exei idi kratisei poly i anamoni gia ti sygkekrimeni syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 To thema einai oti exei idi kratisei poly i anamoni gia ti sygkekrimeni syskevi. δε διαφωνω αλλα ειναι τραβηγμενο να παει τελος 2009 η ελληνικη εκδοση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Και για τους τυχερούς που το περιμένουν βγήκαν και screen protectors http://shop.brando.com.hk/search.php?keyword=xperia Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Και για τους τυχερούς που το περιμένουν βγήκαν και screen protectors Gia afta... den eixame agxos gia to ean tha bgoun egkairws! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Nectons σου είναι εύκολο να ποστάρεις την εξέλιξη της παραγγελίας σου από expansys γιατί θέλω να δω κάτι; .....:X:X:X Ήμουνα σίγουρος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Nectons σου είναι εύκολο να ποστάρεις την εξέλιξη της παραγγελίας σου από expansys γιατί θέλω να δω κάτι; Γιατί την θέλεις ? Είμαι περίεργος. Αν και λόγο του ότι ΑΚΥΡΩΣΑ την αγορά του εξαιτίας του βίντεο μπορώ να παραθέσω την παραγγελία μου γιατί πάντα κρατάω αρχείο. Αν υποννοείς ότι λέω ψέματα δεν θα σε παρεξηγήσω, αλλά θα σου αντιπαραθέσω ότι έκανα σήμερα πλήρες review το xperia ΔΙΠΛΑ στο omnia με βίντεο (όπως το συνηθίζω) γιατί βαρέθηκα να ακούω τα αισχρά ψέματα που διαβάζω στα ηλίθια και ανούσια κερδοσκοπικά και προωθητικά previews/reviews με σκοπό το κέρδος :) και ποιο τοτε φιλε μου? ΝΑΙ μου χρωστας ατιμε.,.... βεβαια ο νεος κατοχος δεν μου ζητησε τιποτα ακομα..περιμενουμε λιγο και μπορει να γλυτωσεις ..το ψαξιμο! :lol: Δεν ξέρω για το video playback αλλά τουλάχιστον για τον επεξεργαστή ακούγονται πολύ περίεργα πράγματα εδώ μέσα. Προς το παρόν το HTC Diamond, HTC Touch Pro, HTC Touch HD και το xperia έχουν όλα τον ίδιο επεξεργαστή. Από ότι γνωρίζω είναι γρηγορότερος από άλλους όπως omnia, iphone κτλπ. Όσο για την "κάρτα γραφικών" είναι η πρώτη φορά που ακούω να έχει την Go-Force. Στο thread του xda μιλάει κάποιος για την έκδοση του TCPMP για Goforce (όχι ότι το xperia έχει την goforce). Ακόμα δεν έχε ξεκαθαρίσει αν για "κάρτα γραφικών" εννοούν το 3D Acceleration του επεξεργαστή MSM7200A ή κάποιο chip της ATI. O μοναδικός επεξεργαστής του ομνια είναι ποιο αργός από qualcom 528mhz? Τραγικό:lol: Όσο για κάρτα γραφικών δεν το γνωρίζω το κινητό και ίσως με μπέρδεψε και βιάστηκα να πω. Αλλά πρόσεξε καλά τι λέω. Παιδιά τι έχει τελικά goforce η imageon? ΡΩΤΗΣΑ δεν είπα ότι έχει goforce. ..... Ήμουνα σίγουρος Και εγώ ήμουν σίγουρος για αυτό δεν ποστάρω τα στοιχεία μου σε κάποιον άπιστο Θωμά. Καληνύχτα και καλά κρασά.. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ συγκριτικό με το xperia ΔΙΠΛΑ στο ομνια με τις απαραίτητες και καθημερινές χρήσεις... ποιότητα οθόνης (ναι ναι.. ) , ταχύτητα, απόδοση σε βίντεο (ανέκδοτο αλλά οφείλο να το παραθέσω έστω και με TCMP Που λένε ότι δεν παίζει και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση που δεν την περίμενα), και μπόλικο βίντεο να κάνουνε διάφορα... Και ρε παιδιά.. διάβασα ότι έχει 3.3" ίντσες οθόνη.. βαριέμε να το ψάχνω.. είναι όντως έτσι? Δίπλα στο ομνια είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ. Λογικά είναι 2.8" ... Εϊναι γεγονός? ΕΠίσης δεν έχει accererometer... Περισσότερα αύριο :) Να συμπληρώσω και κάτι σημαντικό. Λένε παντού ότι το βάρος του είναι 145 γραμμάρια.. ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Και μεγάλο μάλιστα. Και μάλιστα το βάρος του είναι "ενοχλητικό" θα έλεγα. 160 γραμμάρια ΑΚΡΙΒΩΣ είναι σε ζυγαριά ακριβίας με το ομνια στα 125 γραμμάρια. Και το "ενοχλητικό" που λέω παραπάνω εννοώ ότι λόγο του ότι είναι "χοντρο" και ΜΙΚΡΟ στο πλάτος μέσα σε τσέπη ενοχλεί σε βαθμό μεγάλο. Ειδικά ξεχάστε τσέπη πουκαμίσου η σακακιού. Εϊναι βαρύ σε σχέση με τον όγκο του. Α... και μη ξεχάσω. Ηχείο.. Απλά σχεδόν ανύπαρκτο. Το iPhone για παράδειγμα που όλοι το κατηγόρησαν για το speaker του (το αναφέρω σαν σύγκριση) είναι ποιο ισχυρό και πολύ ποιο μπασάτο.. Πίκρα...:( Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 @nectons sorry αλλά δεν σε κατάλαβα, ακύρωσες από expansys και το πήρες από αλλού; Άντε να ακούσουμε τπτ για το video γιατί στο xda είναι taboo το θέμα... Ένας μόνο παραδέχτηκε ότι παίζει μέχρι 800kbs bitrate. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=438513&page=3 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Και ρε παιδιά.. διάβασα ότι έχει 3.3" ίντσες οθόνη.. βαριέμε να το ψάχνω.. είναι όντως έτσι? Δίπλα στο ομνια είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ. Λογικά είναι 2.8" ... Εϊναι γεγονός? ΕΠίσης δεν έχει accererometer... Περισσότερα αύριο :) Καλά μετά από τόσα που έχεις γράψει δεν έχεις δει πουθενά ότι είναι 3.0" ?!!! Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 @nectons sorry αλλά δεν σε κατάλαβα, ακύρωσες από expansys και το πήρες από αλλού; Τίποτα δεν ακύρωσε γιατί ποτέ δεν είχε παραγγείλει. Ο μόνος λόγος που ο φίλος μας συμμετέχει στο φόρουμ είναι για να θάψει ένα κινητό το οποίο δεν έχει καν δει και να εξυψώσει το Omnia. Δεν την καταλαβαίνω Nectons τέτοια πόρωση ειλικρινά εκτός και αν δουλεύεις στη Samsung. Ο καθένας μπορεί να κρίνει μόνος του τι θα αγοράσει και δόξα το θεό υπάρχουν τόσες πηγές πληροφόρησης που όρεξη να έχουμε να διαβάζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Τίποτα δεν ακύρωσε γιατί ποτέ δεν είχε παραγγείλει. Ο μόνος λόγος που ο φίλος μας συμμετέχει στο φόρουμ είναι για να θάψει ένα κινητό το οποίο δεν έχει καν δει και να εξυψώσει το Omnia. Δεν την καταλαβαίνω Netcons τέτοια πόρωση ειλικρινά εκτός και αν δουλεύεις στη Samsung. Ο καθένας μπορεί να κρίνει μόνος του τι θα αγοράσει και δόξα το θεό υπάρχουν τόσες πηγές πληροφόρησης που όρεξη να έχουμε να διαβάζουμε... Αν κάνεις μισής ώρας υπομονή ανεβάζω βίντεο στο youtube καλέ μου. Σε αντιμετωπίζω όπως βλέπεις πολύ φιλικά για το μόνο λόγο του ότι πίσω από το πληκτρολόγιο δεν παρεξηγώ ΚΑΝΕΝΑΝ. Τώρα ένα σημαντικό ζήτημα όπως αυτό του να λες κάποιον στα ίσια ψεύτη σηκώνει λίγο παραπάνω συζήτηση αλλά απαξιώ. Αν με είχες απέναντί σου δεν θα το τολμούσες γιατί εκτός της αξιοπιστίας μου και το ποιόν που με διακατέχει είμαι και πολύ οξύθημος και πολύ αντιδραστικός. Παρόλα αυτά όλοι με αγαπάνε :D Και όχι.. για μια φορά ακόμη. Δεν δουλεύω στην samsung :) Καλά μετά από τόσα που έχεις γράψει δεν έχεις δει πουθενά ότι είναι 3.0" ?!!! και όμως ;) @nectons sorry αλλά δεν σε κατάλαβα, ακύρωσες από expansys και το πήρες από αλλού; Άντε να ακούσουμε τπτ για το video γιατί στο xda είναι taboo το θέμα... Ένας μόνο παραδέχτηκε ότι παίζει μέχρι 800kbs bitrate. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=438513&page=3 Και όμως. Άλλος ένας ψεύτης και μάλιστα από έγκυρο φόρουμ η απλά άλος ένας άσχετος χρήστης από έγκυρο φόρουμ. Είμαι δίκαιος και απλά έχω να πω ότι παίζει βίντεο ΚΑΛΥΤΕΡΑ από οποιοδήποτε PPC αλλά παραμένει ΠΟΛΥ πίσω από το ομνια! Τα diamond και diamond pro τα έχει για πρωινό με λίγα λόγια. Εν συντομία (υπομονή ανεβάζω βιντεάκια και φτιάχνω ένα όμορφο και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ άρθρο στο site μου) να πω ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπω PPC PHONE Που παίζει το matrix trailer (640x480 29Mbytes, 1.6mbps, 128kbps 16bit 44.1KHz stereo audio) με score 116% !!! :D... Με το όμνια πολύ μακρια στα 176% :shifty:... Που σημαίνει ΠΑΙΖΕΙ τα divx άκια που υπάροχυν online με μια μικρή ανεκτικότητα για αναλύσεις πέραν των 72χ400 (μικρό γονάτισμα και drop frames θα είναι λογικά..αλλα θα βλέπετε) ... Λίγη υπομονή περικαλώ... Και σορρυ που διπλοποστάρω ρε παιδιά.. αλλά εδώ έχουμε μάλλον θέμα. ΓΙΑΤΙ σε όλα τα sites τα specs του είναι με βάρος 145 γραμμάρια ενώ δεν ισχύει? Παράδειγμα το GSM ARENA (έγκυροι δεν είναι αυτοί?) έχει το xperia 145 γραμμάρια και το ομνια 122 γραμμάρια. Στην ζυγαριά ακριβίας το ομνια 125 και το xperia 160!... Γιατί άραγε? :confused: Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Εμένα προσωπικά με έπεισες. Από τη στιγμή που με τόσο πάθος θάβεις ένα κινητό (το οποίο ήθελες να αγοράσεις κιόλας), μάλλον τελικά καλά έκανα και το παρήγγειλα γιατί αξίζει. Όταν έλθει με το καλό να βρεθούμε για καφέ (και εγώ Πειραιά μένω) να σου το δείξω από κοντά :). Για το βάρος του έχεις δίκιο. Στην αρχή είχαν γράψει 145 ενώ στην πραγματικότητα είναι 158 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Εμένα προσωπικά με έπεισες. Από τη στιγμή που με τόσο πάθος θάβεις ένα κινητό (το οποίο ήθελες να αγοράσεις κιόλας), μάλλον τελικά καλά έκανα και το παρήγγειλα γιατί αξίζει. Όταν έλθει με το καλό να βρεθούμε για καφέ (και εγώ Πειραιά μένω) να σου το δείξω από κοντά :). Για το βάρος του έχεις δίκιο. Στην αρχή είχαν γράψει 145 ενώ στην πραγματικότητα είναι 158 Τώρα μαρέσεις. Και όχι για την βλακεία πούγραψες ότι το έθαψα η το ότι γιατί δεν με πιστεύεις ότι το παρήγγειλα. Και την μέρα που θα το βάλεις αγγελία για πούλημα απλά θα σου στείλω ένα πμ που θα λέει: ;) Και από τη στιγμή που το έχω με πρώτη επαφή πάνω από όλα εκτός του ομνια δεν νομίζω να είναι θάψιμο. Μα καλά.. δεν βλέπεις ότι προσπαθώ νάμαι όσο ποιο ειλικρινής γίνετε? Για τον καφέ λοιπόν μαρέσεις. Όποτε θέλεις.. Να κάνουμε και εκτεταμένες δοκιμές να δεις και από μόνος σου του λόγου το αληθές. Και κάτι άλλο που είδα τώρα που κοίταζα το gsm arena. Γράφουνε 833 ώρες standby Και 10 ώρες ομιλίας. Τώρα αυτό πως να το χαρακτηρίσω. Έχει επίσης 3,5 milion hits στο ψήφισμα του κινητού. Πως συχτήρι να τους πιστέψω ότι δεν είναι edited αυτά τα νούμερα με την κουταμάρα που γράφουν περί 800+ ωρών αυτονομίας και 10 ωρών ομιλίας.. Αίσχος από μένα. Καρτέλ συσκευών κινητής τηλεφωνίας έχει καταντήσει ο χώρος. Να μου πει κάποιος παρακαλώ την γνώμη του και αφήστε τα δικά μου σχόλια που ίσως ακούγονται υπερβολικά. Τι να πω. Όσο ασχολούμε με το αντικείμενο τόσο περισσότερη βρώμα βλέπω που υπάρχει και με στεναχωρεί ιδιαίτερα αυτό. Στο θέμα μας τώρα. Από εχτές το πρωί φορτισμένο και σήμερα το μεσημέρι στις 1:30 περίπου στο 40% η μπαταρία του με ΝΟΡΜΑΛ προς μέτρια χρήση. Και με το ημίωρο σκίσιμο που έφαγε έχασε άλλο ένα 10%. (Μιχάλη μίλα ρε...). Με τέτοια οθόνη και specs, 833 ώρες αυτονομίας και 10 ώρες ομιλίας? :P Μήπως εννοεί με την οθόνη σβηστή?.. Έλα να σοβαρευτούμε επιτέλους. Και αν με πιάσατε ΔΕΝ κατηγορώ το κινητάκι απλά λέω πως έχουν τα πράγματα στην πραγματικότητα. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ένα πράγμα δεν έχεις απαντήσει όμως. Αφού ακύρωσες την παραγγελία, πώς κάνεις δοκιμές σε βίντεο,βάρος και μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ένα πράγμα δεν έχεις απαντήσει όμως. Αφού ακύρωσες την παραγγελία, πώς κάνεις δοκιμές σε βίντεο,βάρος και μπαταρία; Αυτό ακριβώς δεν κατάλαβα στην όλη ιστορία. Επίσης για το βάρος στην Wikipedia το γράφει ξεκάθαρα ότι είναι 158gr, κάποια όμως site παραθέτουν το βάρος χωρίς την μπαταρία (περίεργο ναι αλλά κάποια site φαίνεται να το κάνουν). Το ότι είναι πιο χοντρό το xperia φυσικά και το ξέρουμε, το omnia δεν έχει καν keyboard πως δηλαδή να μην είναι πιο λεπτό. Όλα τα κινητά της ίδιας γενιάς που έχουν hardware keyboard είναι πιο χοντρά. Για τον επεξεργαστή δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά δεν νομίζω να είναι πιο γρήγορος που περιγράφεις με τόση σιγουριά. Μπορεί να είναι χρονισμένος πιο ψηλά από τον Qualcomm αλλά υποστηρίζει παλαιότερο instruction set. Για να μην αναφέρω ότι το omnia έχει τη μισή μνήμη από το X1 (οπότε λιγότερο multitasking). Αλλά έστω ότι είναι και πιο γρήγορος ο επεξεργαστής του, εσύ μόνο για το video δείχνεις να ενδιαφέρεσαι, κάποιοι άλλοι όμως θέλουν αληθινό kayboard, standard καλώδια, μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης και αφαιρούμενα μέσα αποθήκευσης. Εσύ τώρα μπορεί να θες καλύτερη κάμερα, μεγιά σου με χαρά σου. Για την μπαταρία το ξέρεις πως όλες οι εταιρείες τα παραλένε Σε όλα τα reviews που έχω διαβάσει (από μικρά και μεγάλα site) λένε πως η μπαταρία του είναι αρκετά καλή για την κατηγορία του (και η μεγαλύτερη σε mAh). Γενικά από το υφάκι του και μόνο έχω πλέον πειστεί ότι πρόκειται για troller. Το omnia είναι ένα αρκετά καλό κινητό και δεν το αμφισβητώ αλλά είναι ξεχωριστή κατηγορία (diamond-like). Να ακούω τώρα τέτοιο θάψιμο για την συσκευή ενώ δεν την έχει καν στα χέρια του πάει πολύ. Αν έχεις τίποτα επί της ουσίας πες το, αλλιώς άσε το θάψιμο για το νεκροταφείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 δε διαφωνω αλλα ειναι τραβηγμενο να παει τελος 2009 η ελληνικη εκδοση... Η επισημη απαντηση της SE για την ελληνικη συσκευη ειναι 1ο τριμηνο του 2009. Ετσι μου ειπαν οταν τηλεφωνησα στην αντιπροσωπεια. Επι λεξη μου απαντησαν οταν τηελωνησα προ ημερων: "Δυστηχως θα αργησει λιγο....Υπολογιζουμε στο 1ο τριμηνο του 2009" Μπορουν να παρουν τηλ. οσοι ενδιαφερονται να το επιβεβαιωσουν και μην ακουτε κανεναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Παιδια, ας μην το κανουμε το θεμα διαξιφισμο. Αλωστε οι δυο συσκευες ανηκουν σε αλλη κατηγορια απο τη στιγμη που η μια εχει πληκτρολογιο και η αλλη οχι. Αν πας και πεις σε καποιον η φεραρι μου ειναι καλυτερη απο το daihatsu σου, θα σου πει οτι δεν ειναι γιατι το daihatsu καιει λιγοτερη βενζινη και μπορει να σε θεωρησει και βλακα που πηρες φεραρι. Γουστα ειναι αυτα και δεν χωρανε διαμαχες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Παιδια, ας μην το κανουμε το θεμα διαξιφισμο. Αλωστε οι δυο συσκευες ανηκουν σε αλλη κατηγορια απο τη στιγμη που η μια εχει πληκτρολογιο και η αλλη οχι. Αν πας και πεις σε καποιον η φεραρι μου ειναι καλυτερη απο το daihatsu σου, θα σου πει οτι δεν ειναι γιατι το daihatsu καιει λιγοτερη βενζινη και μπορει να σε θεωρησει και βλακα που πηρες φεραρι. Γουστα ειναι αυτα και δεν χωρανε διαμαχες... Συμφωνώ απόλυτα, απλά να μην λέμε και ότι θέλουμε καθώς δεν χρειάζονται υπερβολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Σας είπα να κάνετε λίγη υπομονή. Ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε. Ορίστε λοιπόν κύριοι ανυπόμονοι και δύσπιστοι. Εξηγώ ποιο πάνω ΠΟΛΟΣΤΕΣ φορές ότι το έχω το κινητό στα χέρια μου και σας λέω να κάνετε λίγη υπομονή.. χαμπάρι όμως. Τέλος πάντων Απολάυστε το xperia. Ελπίζω να το βρείτε δίκαιο το συγκριτικό καθώς και θα λυθούν πολλές απορίες περί ταχύτητάς του. Και πίστεψέ με φίλε xaviergr πίστεψέ με ξέρω πολύ καλά τι λέω και δεν λέω ότι θέλω. Λέω ότι πρέπει. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Σας είπα να κάνετε λίγη υπομονή. Ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε. Ορίστε λοιπόν κύριοι ανυπόμονοι και δύσπιστοι. Φυσικά ήμαστε δύσπιστοι γιατί έλεγες ότι το είχες παραγγείλει και μετά το ακύρωσες. Ποτέ δεν ανέφερες πως είχες επαφή με το xperia με άλλο τρόπο. Εξηγώ ποιο πάνω ΠΟΛΟΣΤΕΣ φορές ότι το έχω το κινητό στα χέρια μου και σας λέω να κάνετε λίγη υπομονή.. χαμπάρι όμως. Πότε; Από τα τελευταία σου post (εκτός αν μου διέφυγε κανένα) κατάλαβα αυτό που κατάλαβε και ο tsourisg. Τέλος πάντων Απολαύστε το xperia. Ελπίζω να το βρείτε δίκαιο το συγκριτικό καθώς και θα λυθούν πολλές απορίες περί ταχύτητάς του. Όντως το Omnia τα πήγε καλύτερα στο coreplayer. Κάποιοι στο xda όμως λένε ότι το coreplayer δεν χρησιμοποιεί hardware acceleration όπως το WMP (το WMP όμως δεν μπορεί να κάνει benchmark). Επίσης η μικρότερη οθόνη του Omnia το βοηθάει λίγο να έχει παραπάνω απόδοση, όχι τόσο μεγάλη διαφορά βέβαια αλλά σίγουρα έχει σημασία και αυτό. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να συγκριθούν και με άλλους τρόπους οι επεξεργαστικές δυνάμεις των κινητών με διάφορα άλλα benchmarks. Για τις οθόνες: Εδώ φαίνεται καθαρά ότι το omnia είναι μεγαλύτερο κινητό ("un face") εκτός από το πάχος που είναι εύλογο λόγο του keyboard. Επειδή το Omnia δεν έχει πολλά κουμπιά εμπρός και είναι και πιο πλατύ έχει μεγαλύτερη σε μέγεθος οθόνη (alla iphone), αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει διαφορά στο browsing, ή στην γραφή κειμένων, κτλ. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως σου φαίνεται "ενοχλητικό" για τσέπη αφού είναι πιο μικρό στις 2 διαστάσεις, με διαφορά το πάχος. Τέλος, στο "αισθητά πιο βαρή" πάλι μου φαίνεται υπερβάλλεις. Ναι είναι 20% ελαφρύτερο αλλά και οι δύο συσκευές είναι αρκετά ελαφριές για αυτά που προσφέρουν, τα γραμμάρια που παίζονται είναι ελάχιστα για να κάνουν διαφορά (όταν τα πιάνεις ξεχωριστά εννοώ βέβαια αλλιώς έχει διαφορά, ναι). Και πίστεψέ με φίλε xaviergr πίστεψέ με ξέρω πολύ καλά τι λέω και δεν λέω ότι θέλω. Λέω ότι πρέπει. Στο γρήγορο review σου λοιπόν δεν το έθαψες το xperia, αν και τείνω να διαφωνήσω για το συγκριτικό σου στις οθονες τους. Αντίθετα στο παρόν thread το έβγαλες του πεταματού το κινητό (τουλάχιστον με τον τόνο σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts