Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις ειδα στο expansys το Χ1 στα 769,99 ευρω. Προπαραγγελια!!!!! ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=163741

wraia afou sto expansys kanei 769 eurw pou panta ta vazei perisotera h timh tou tha einai gyrw sta 700 thelw na pisteuw!!...:O

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχάριστα ( ; ) νέα

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=163741

Χμ..770..

Καθόλου. :(

Πιστεύω θα αλλάξει μέχρι να βγει. Είναι πολύ μακρυά από τον ανταγωνισμό. 8,5% πάνω από το Touch Pro !!!

Κωνσταντίνος

Εμενα παλι ψιλοακριβο μου φαινεται...

Το περιμενα στην ιδια τιμη με το touch pro...

Έχει κάποια χαρακτηριστικά καλύτερα από το touch pro, με σημαντικότερο τη μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης,γι αυτό ειναι παραπάνω η τιμή

Έχει κάποια χαρακτηριστικά καλύτερα από το touch pro, με σημαντικότερο τη μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης,γι αυτό ειναι παραπάνω η τιμή

Ναι αλλα και το touch pro εχει καποια παραπανω (tv out, G sensor, ειναι μικροτερο).

Γενικα τα θεωρω πληρως ανταγωνιστικα και οτι θα επρεπε να ειναι πιο κοντα στην τιμή...

Ναι αλλα και το touch pro εχει καποια παραπανω (tv out, G sensor, ειναι μικροτερο).

Γενικα τα θεωρω πληρως ανταγωνιστικα και οτι θα επρεπε να ειναι πιο κοντα στην τιμή...

Αυτα που αναφέρεις τα έχει και το Χ1,ενδεικτικά να που επισημάνω τις διάφορες των 2.

-μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση

-μεγαλύτερη ανάλυση βίντεο (vga 30fps)

-μεγαλύτερη μπαταρία

-(υπάρχει φήμη ότι έχει ξεχωριστό επεξεργαστή για τα γραφικά,αν ισχύει ειναι σημαντική διαφορά)

Σε αυτα υπερέχει το χ1 έναντι του touch pro, σε όλα τα αλλά χαρακτηριστικά ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια,ότι έχει το ένα έχει και το άλλο

Όσο για το μέγεθος το χ1 ειναι λεπτό κατα 1 χιλ και μεγαλύτερο σε μήκος κατα 8 χιλ και μεγαλύτερο σε πλάτος κατα 1.6 χιλ σε σχέση με το touch pro

Για μένα ειναι καλύτερο ένα λεπτό κινητό για να χωράει καλύτερα στην τσέπη,πχ το iphone χωράει άνετα κι ας ειναι φαρδύ και μακρύ

Μάλλον ξεχνάτε όλοι κάτι αναφορικά με την τιμή!Θά'ναι σχετικά υψηλή δεδομένης της ηλιθιότητας της SE για πανάκριβη κοστολόγηση..Αυτό και μόνον αυτό..Τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας..Οπότε,ποιες οθόνες και ποιες μπαταρίες μου λέτε..Πολύ καλή συσκευή,αλλά θα κοστολογηθεί ακριβά στην αρχή..

Μάλλον ξεχνάτε όλοι κάτι αναφορικά με την τιμή!Θά'ναι σχετικά υψηλή δεδομένης της ηλιθιότητας της SE για πανάκριβη κοστολόγηση..Αυτό και μόνον αυτό..Τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας..Οπότε,ποιες οθόνες και ποιες μπαταρίες μου λέτε..Πολύ καλή συσκευή,αλλά θα κοστολογηθεί ακριβά στην αρχή..

Όπως κοστολογεί ακριβά και η htc επειδή το είχε μονοπωλειο.

Αν θυμάσαι πριν μερικούς μήνες τα htc ήταν πανάκριβα μηχανήματα,τώρα με τον ανταγωνισμό έπεσαν οι τιμές.

Παράδειγμα το Tynt2 που είχε 800 ευρώ όταν βγήκε και το touch pro που ειναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά έχει τιμή κοντά 700.

Όπως και να έχει το χ1 δικαιολογείται να ειναι λίγο ακριβότερο επειδή ειναι λίγο καλύτερο από το touch pro.

φυσικά εύχομαι να ακολουθήσει και εδώ η τακτική της sony ericsson,δηλαδή να ρίξει γρήγορα την τιμή

Αυτα που αναφέρεις τα έχει και το Χ1,ενδεικτικά να που επισημάνω τις διάφορες των 2.

-μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση

-μεγαλύτερη ανάλυση βίντεο (vga 30fps)

-μεγαλύτερη μπαταρία

-(υπάρχει φήμη ότι έχει ξεχωριστό επεξεργαστή για τα γραφικά,αν ισχύει ειναι σημαντική διαφορά)

Σε αυτα υπερέχει το χ1 έναντι του touch pro, σε όλα τα αλλά χαρακτηριστικά ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια,ότι έχει το ένα έχει και το άλλο

Όσο για το μέγεθος το χ1 ειναι λεπτό κατα 1 χιλ και μεγαλύτερο σε μήκος κατα 8 χιλ και μεγαλύτερο σε πλάτος κατα 1.6 χιλ σε σχέση με το touch pro

Για μένα ειναι καλύτερο ένα λεπτό κινητό για να χωράει καλύτερα στην τσέπη,πχ το iphone χωράει άνετα κι ας ειναι φαρδύ και μακρύ

Εχει το xperia tv out και αισθητήρα κίνησης;

Αν μπορεις δωσε ενα λινκ που το ειδες;

Αν τα εχει αυτα τοτε πραγματι ειναι ψιλοδικαιη η τιμη...

Εχει το xperia tv out και αισθητήρα κίνησης;

Αν μπορεις δωσε ενα λινκ που το ειδες;

Αν τα εχει αυτα τοτε πραγματι ειναι ψιλοδικαιη η τιμη...

Έχει σίγουρα αυτα που ζητάς.

Γραψε στο γκούγκλ "sony ericsson xperia" και θα βρεις αρκετές σελίδες με τα χαρακτηριστικά που θα επιβεβαιώνουν αυτα που ζητάς.

Έχει σίγουρα αυτα που ζητάς.

Γραψε στο γκούγκλ "sony ericsson xperia" και θα βρεις αρκετές σελίδες με τα χαρακτηριστικά που θα επιβεβαιώνουν αυτα που ζητάς.

Σε αυτό που έχω πάντως ούτε αισθητήρα κίνησης βλέπω ούτε tv out (εκτός αν παίρνει κανα περίεργο usb σε tv καλώδιο).

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Σε αυτό που έχω πάντως ούτε αισθητήρα κίνησης βλέπω ούτε tv out (εκτός αν παίρνει κανα περίεργο usb σε tv καλώδιο).

Για τον αισθητήρα κίνησης το αναφέρει και το gsmarena.εσυ λογικά έχεις το δοκιμαστικό οπότε δεν ειναι ολοκληρωμένο.

Όσο για το tv -οut δεν ειναι και τίποτα.ένα καλώδιο θα βάλουν στο κουτί και έτοιμο,εκτός αν το έχουν χωριστά

Για τον αισθητήρα κίνησης το αναφέρει και το gsmarena.εσυ λογικά έχεις το δοκιμαστικό οπότε δεν ειναι ολοκληρωμένο.

Όσο για το tv -οut δεν ειναι και τίποτα.ένα καλώδιο θα βάλουν στο κουτί και έτοιμο,εκτός αν το έχουν χωριστά

Α μάλιστα, θα είναι τότε σαν την δεύτερη κάμερα του C905.....................................................................................................................................................................................

:X:X:X:X:X:X

Ηταν αναμενόμενη μια τέτοια τιμή.

Είναι το κορυφαίο και πληρέστερο κινητό αυτή την στιγμή οπότε η εταιρεία θέλει να αρπάξει ότι μπορεί.

Επειτα όταν για παράδειγα το OMNIA που δεν διαθέτει πληκτρολόγειο πλην αυτό της οθόνης κοστίζει γύρω στα 650, πρέπει να κοστολογηθεί ακριβότερα.

Γενικά κοστίζει όσο ένα λαπτοπ.

Το ζήτημα είναι αν πράγματι είναι τόσο άψογο στην λειτουργεία του σύμφωνα με τα όσα υπόσχεται.

Από εκεί και πέρα όταν δίνεις 800 ευρώ για κινητό θα τρέμει η ψυχή σου σε κάθε πτώση, μην το ξεχάσεις πουθενά κλπ.

Το καλύτερο είναι να περιμένουμε.

και φτηνότερα θα το πάρουμε και θα είμαστε πιο σίγουροι γιατί θα είναι δοκιμασμένο.

Τα κινητά είναι παιγνίδια για μεγάλα παιδία. Το καλύτερο να έχεις μετά από μερικούς μήνες το βαριέσαι και θες κάτι άλλο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Α μάλιστα, θα είναι τότε σαν την δεύτερη κάμερα του C905.....................................................................................................................................................................................

:X:X:X:X:X:X

Πάντως το rotate το εχω δει και σε βίντεο που το δείχουν live πως λειτουργεί, ακόμα και στην αρχική οθόνη αν δεν κάνω λάθος

Τώρα για το tv - οut δεν ξέρω αν θα το έχουν στο κουτί το καλώδιο η θα πωλείται χωριστά

παιδιά έχει ενσωματομένο δέκτη A-GPS?

Ναι,έχει A-GPS. Δεν ειναι δέκτης αυτό όμως,απλά ειναι μια λειτουργία του GPS ώστε να εντοπίζει πιο γρήγορα τη θέση μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας

na sas kanw mia erwthsoula!to g sensor se ti tha xrhsimopoihtai?

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

Πάντως το rotate το εχω δει και σε βίντεο που το δείχουν live πως λειτουργεί, ακόμα και στην αρχική οθόνη αν δεν κάνω λάθος

Τώρα για το tv - οut δεν ξέρω αν θα το έχουν στο κουτί το καλώδιο η θα πωλείται χωριστά

Δείξε μου σε παρακαλώ το βίντεο. Πάντως αν ανοίξεις το πληκτρολόγιο γυρνάει και η οθόνη αλλά φαντάζομαι ότι δεν λες αυτό.

Δείξε μου σε παρακαλώ το βίντεο. Πάντως αν ανοίξεις το πληκτρολόγιο γυρνάει και η οθόνη αλλά φαντάζομαι ότι δεν λες αυτό.

Με ένα search που έκανα τώρα δεν το βρήκα,μόνο αυτό με το πληκτρολόγιο,πάντως στο gsmarena το αναφέρει ξεκάθαρα ,motion sensor(with UI auto-rotate) τώρα αν δεν το έχει στη συσκευή που έχεις δεν ξέρω τι παίζει,ίσως επειδή ειναι demo

Με ένα search που έκανα τώρα δεν το βρήκα,μόνο αυτό με το πληκτρολόγιο,πάντως στο gsmarena το αναφέρει ξεκάθαρα ,motion sensor(with UI auto-rotate) τώρα αν δεν το έχει στη συσκευή που έχεις δεν ξέρω τι παίζει,ίσως επειδή ειναι demo

Καλά το gsmarena γράφει και για δεύτερη κάμερα του c905 αλλά είπαμε όπως γράφτηκε και σε εκείνο το thread για κάποιο λόγο προτιμάμε τις 'ξένες' πληροφορίες όσο μπούρδες και να είναι.

Πλέον βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια, σταματάω να γράφω και να διαβάζω στο forum της SE.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned