b744pilot Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 nai opws ta les einai:lol:!gia vale to e90 me auto dipla otan bgei na doume poso idio einai!:shifty:entwmetaxu ta windows ta pernas les kai dn yparxoun,les kai dn einai tpt shmantiko..eleos:wacko::lol: Καλά το είπες. Όταν βγει.Να δούμε.Από ποιότητα και στιβαρότητα θα είναι καλό?Πολύ πλαστικούρα το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Καλά το είπες. Όταν βγει.Να δούμε.Από ποιότητα και στιβαρότητα θα είναι καλό?Πολύ πλαστικούρα το βλέπω ti akouw smr:blink:!gia diavase ligo kai des oti einai metaliko!kai se video an exeis dei to xtupaei pisw kai einai olo metalo!ti plastikoura pou tin eides oute xerw:help::dizzy: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buster11 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Τα χαρακτηριστικα βαλε διπλα διπλα και οχι τα τηλεφωνα ( τι να δω ποιο ειναι ποιο ωραιο αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη του καθενως ) Ηδη ξερουμε οτι θα εχει οθονη λιγοτερων χρωματων(κακο αυτο) απο το Ε90 αλλα θα ειναι αφης(καλο αυτο). Κατα τα αλλα aGPS και τα δυο εχουν WiFi και τα δυο camera 3 mp και τα δυο led αντι για xenon flash και τα δυο 3G 3BAND και τα δυο πληρες keyboard και τα δυο κλπ. Η πρωτοπορια που ειναι δηλ. στα wm6? Και το S60 απο εφαρμογες μια χαρα τα παει ( ασε που εχει και καλυτερο browser). Εγω σε προκαλω βρες μου την πρωτοπορια. (Γιατι εκει ειναι που χαλαστηκα εγω οτι το βγαλατε πρωτοποριακο κινητο ενω ΔΕΝ ειναι). ΥΓ. Λαθος μου ειναι πρωτοποριακο. Εχει camera 3mpixel. Ολα τα αλλα wm κινητα εχουν 2mpixel camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Τα χαρακτηριστικα βαλε διπλα διπλα και οχι τα τηλεφωνα ( τι να δω ποιο ειναι ποιο ωραιο αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη του καθενως ) Ηδη ξερουμε οτι θα εχει οθονη λιγοτερων χρωματων(κακο αυτο) απο το Ε90 αλλα θα ειναι αφης(καλο αυτο). Κατα τα αλλα aGPS και τα δυο εχουν WiFi και τα δυο camera 3 mp και τα δυο led αντι για xenon flash και τα δυο 3G 3BAND και τα δυο πληρες keyboard και τα δυο κλπ. Η πρωτοπορια που ειναι δηλ. στα wm6? Και το S60 απο εφαρμογες μια χαρα τα παει ( ασε που εχει και καλυτερο browser). Εγω σε προκαλω βρες μου την πρωτοπορια. (Γιατι εκει ειναι που χαλαστηκα εγω οτι το βγαλατε πρωτοποριακο κινητο ενω ΔΕΝ ειναι). ΥΓ. Λαθος μου ειναι πρωτοποριακο. Εχει camera 3mpixel. Ολα τα αλλα wm κινητα εχουν 2mpixel camera. Απλά εννοούν ότι είναι προτοποριακό πάντα σε αντιστοιχία με τα μέχρι τώρα κινητά της sony ericsson. Απλά η sony ericsson έκανε ένα βήμα μπροστά και έβγαλε ένα καλό και αξιοπρεπές κινητό άξιο του ανταγωνισμού(στην κατηγορία των professional phones πάντα). Αντίστοιχο βήμα βέβαια είχε κάνει και η Νοκια με το Ε90, όπως ανέφερες, ένα χρόνο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ελπίζω να βρεθούν κάποιοι να κάνουν γι αυτό το τηλέφωνο ότι κάνουν στο xda-developers για τα HTC. Αν παρακολουθείς το εν λόγω φόρουμ, αγοράζεις ένα HTC με 5 features, και το κάνεις να έχει 50. Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι xda είναι απλά ένας λόγος για να πάρεις HTC.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Τα χαρακτηριστικα βαλε διπλα διπλα και οχι τα τηλεφωνα ( τι να δω ποιο ειναι ποιο ωραιο αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη του καθενως ) Ηδη ξερουμε οτι θα εχει οθονη λιγοτερων χρωματων(κακο αυτο) απο το Ε90 αλλα θα ειναι αφης(καλο αυτο). Κατα τα αλλα aGPS και τα δυο εχουν WiFi και τα δυο camera 3 mp και τα δυο led αντι για xenon flash και τα δυο 3G 3BAND και τα δυο πληρες keyboard και τα δυο κλπ. Η πρωτοπορια που ειναι δηλ. στα wm6? Και το S60 απο εφαρμογες μια χαρα τα παει ( ασε που εχει και καλυτερο browser). Εγω σε προκαλω βρες μου την πρωτοπορια. (Γιατι εκει ειναι που χαλαστηκα εγω οτι το βγαλατε πρωτοποριακο κινητο ενω ΔΕΝ ειναι). ΥΓ. Λαθος μου ειναι πρωτοποριακο. Εχει camera 3mpixel. Ολα τα αλλα wm κινητα εχουν 2mpixel camera. ε οχι και ολα..:blink:το tytn ii εχει 3...:p ασε που εχουμε ξαναπει οτι AGPS ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ χωρις GPS...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buster11 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 ε οχι και ολα..:blink:το tytn ii εχει 3...:p ασε που εχουμε ξαναπει οτι AGPS ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ χωρις GPS...;) Οχι ρε γαμ....το και νομιζα οτι βρηκα μια πρωτοπορια της SE. Εχεις απολυτο δικιο εχουν και τα 2 GPS me υποστηριξη aGPS. WOW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Πειρασμος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι xda είναι απλά ένας λόγος για να πάρεις HTC.. ακριβως :D δεν εχει ρομ να παιξεις??δεν παιρνεις τηλ :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Θυμαστε το 2005, πως ειχε απαντησει η νοκια στο p910 ? Mε το ακομα καλυτερο ,σε χαρακτηριστικα, 7710 (ασχετο αν απετυχε). Τα εχω και τα δυο οποτε μην πειτε πως υποστηριζω την nokia κλπ κλπ Αν η nokia βγαλει "τον διαδοχο" του 7710 (touchscreen, media, memory κλπ κλπ) , θα τριβουμε τα ματια μας... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Από ποιότητα και στιβαρότητα θα είναι καλό? Πολύ πλαστικούρα το βλέπω. :rolleyes:... Το πλαστικό δεν θα μπορούσε να είχε θέση σε μια premium συσκευή και κατά συνέπεια η εξωτερική του επιφάνεια έπρεπε να καλυφθεί σχεδόν ολοκληρωτικά από μέταλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συναντήσετε λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία στην πρόσοψή του, αφού έχουν επιλεχθεί τα κατάλληλα χρώματα ώστε να μην δημιουργούνται αντιθέσεις που θα ταίριαζαν καλύτερα σε εκπρόσωπους της κατηγορίας των fashion phones. Τα χαρακτηριστικα βαλε διπλα διπλα και οχι τα τηλεφωνα ( τι να δω ποιο ειναι ποιο ωραιο αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη του καθενως ) Ηδη ξερουμε οτι θα εχει οθονη λιγοτερων χρωματων(κακο αυτο) απο το Ε90 αλλα θα ειναι αφης(καλο αυτο). Κατα τα αλλα aGPS και τα δυο εχουν WiFi και τα δυο camera 3 mp και τα δυο led αντι για xenon flash και τα δυο 3G 3BAND και τα δυο πληρες keyboard και τα δυο κλπ. Η πρωτοπορια που ειναι δηλ. στα wm6? Και το S60 απο εφαρμογες μια χαρα τα παει ( ασε που εχει και καλυτερο browser). Εγω σε προκαλω βρες μου την πρωτοπορια. (Γιατι εκει ειναι που χαλαστηκα εγω οτι το βγαλατε πρωτοποριακο κινητο ενω ΔΕΝ ειναι). ΥΓ. Λαθος μου ειναι πρωτοποριακο. Εχει camera 3mpixel. Ολα τα αλλα wm κινητα εχουν 2mpixel camera. Ωραία όλα αυτά!! Δεν μας λες τώρα και τι βάρος & διαστάσεις έχουν οι δύο συσκευές ;) ?? Και το HTC Advantage Χ7500/X7510 έχει φοβερές δυνατότητες.. αλλά δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με το Xperia λόγω του ότι δεν μπαίνει στην τσέπη ;). Να σου αναφέρω και μία πρωτοπορία;; Πες μου πόσα κινητά έχουν Touch-Pad?? Ανάμεσά τους βρίσκεται το οπτικό χειριστήριο. Με αυτόν τον τρόπο η ιαπωνοσουηδική εταιρεία περιγράφει μια επιφάνεια η οποία είναι ευαίσθητη στην αφή, ώστε να αναγνωρίζει τις «εντολές» που θα δώσουν τα δάχτυλα του χρήστη. Ορισμένοι θα το αποκαλέσουν δικαιολογημένα touch-pad - ανάλογο με αυτό που υπάρχει σε πολλούς φορητές υπολογιστές της αγοράς. Τώρα εσύ αν ΔΕΝ θες να συμβιβαστείς ή παραδεχθείς κάποια πράγματα για το Xperia αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Φιλικά (πάντα) Άκης_Κ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 :rolleyes:... Ωραία όλα αυτά!! Δεν μας λες τώρα και τι βάρος & διαστάσεις έχουν οι δύο συσκευές ;) ?? Και το HTC Advantage Χ7500/X7510 έχει φοβερές δυνατότητες.. αλλά δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με το Xperia λόγω του ότι δεν μπαίνει στην τσέπη ;). Να σου αναφέρω και μία πρωτοπορία;; Πες μου πόσα κινητά έχουν Touch-Pad?? Τώρα εσύ αν ΔΕΝ θες να συμβιβαστείς ή παραδεχθείς κάποια πράγματα για το Xperia αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Φιλικά (πάντα) Άκης_Κ :) ;)oriste apantisi my friend!!!! Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Καλά το είπες. Όταν βγει.Να δούμε.Από ποιότητα και στιβαρότητα θα είναι καλό?Πολύ πλαστικούρα το βλέπω se Κινητο δυσκολα θα δεις να μην εχει καλη ποιοτητα.δεν ειναι οπως:X Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ας το πάρουμε πρώτα στα χέρια μας κι ύστερα να μιλάμε με τόση βεβαιότητα. Στις φωτογραφίες τουλάχιστον έτσι το βλέπω. Ψεύτικο.Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι άψογο. Οψόμεθα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ας το πάρουμε πρώτα στα χέρια μας κι ύστερα να μιλάμε με τόση βεβαιότητα. Στις φωτογραφίες τουλάχιστον έτσι το βλέπω. Ψεύτικο.Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι άψογο. Οψόμεθα Εμμ... Αφού είδες και έπαθες από την ΝΟΚΙΑ αυτή την γνώμη δεν θα έχεις;:p Καλά, ποιός σου είπε ότι θα είναι τόσο χάλια η ποιότητα κατασκευής; Δεν είναι ΝΟΚΙΑ... Sony Ericsson είναι...:love::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Εμμ... Αφού είδες και έπαθες από την ΝΟΚΙΑ αυτή την γνώμη δεν θα έχεις;:p Καλά, ποιός σου είπε ότι θα είναι τόσο χάλια η ποιότητα κατασκευής; Δεν είναι ΝΟΚΙΑ... Sony Ericsson είναι...:love::lol::p Είπα θα δούμε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ας το πάρουμε πρώτα στα χέρια μας κι ύστερα να μιλάμε με τόση βεβαιότητα. Στις φωτογραφίες τουλάχιστον έτσι το βλέπω. Ψεύτικο.Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι άψογο. Οψόμεθα pseutiko to vlepeis??????:blink: Vre C, mipos koitas fotos apo kanena Nokia kai mperdepses ta 8emata:D DIEYKRINISI :Edo milame gia to SE X1:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Να δεις που το "XPERIA" θα κάνει μεγάλη ζημιά και στο iPhone :shifty:. Kanei hdh zhmia sto iPhone, kai ego kai dyo filoi 8elame na paroume iPhone....oxi pia, tora 8eoume SE X1:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Είπα θα δούμε.:) re file m metaliko einai!pou ti vlepeis ti plastikoura?sovara pes m exw periergeia nad w pou einai:wacko: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 pseutiko to vlepeis??????:blink: yeap! re file m metaliko einai!pou ti vlepeis ti plastikoura?sovara pes m exw periergeia nad w pou einai:wacko: Μία υπόθεση έκανα. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες πάντα. Τα περί στιβαρότητας και ποιότητας θα τα δούμε στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 εχει δικιο ο φιλος ο b744pilot!ας μην προτρεχουμε..ας το δουμε πρωτα απο κοντα και μετα βγαζουμε συμπερασματα περι ποιοτητας και στιβαροτητας,ασχετα με το αν ειναι μεταλικο η οχι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Έχοντας ήδη το P1 και το Κ850 στην κατοχή μου, ξέρω πολύ καλά την ποιότητα τους ;).. Δεν θα μπορούσε το Xperia να έχει χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Έχοντας ήδη το P1 και το Κ850 στην κατοχή μου, ξέρω πολύ καλά την ποιότητα τους ;).. Δεν θα μπορούσε το Xperia να έχει χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής :). Πέστα... :lol: :lol: :lol: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 yeap! Μία υπόθεση έκανα. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες πάντα. Τα περί στιβαρότητας και ποιότητας θα τα δούμε στο μέλλον. Τώρα μιας και είχα επί 1,5 χρόνο κινητό ΝOKIA (N71 -450e από ΠΛΑΙΣΙΟ τότε) ας μην μιλήσουμε για ποιότητα - ξέβαψε το πληκτρολόγιο μέσα σε 1,5 μήνα παρουσίασε χαρακιές από κακό design η οθόνη σε 2 μήνες (έχω δημοσιεύσει εικόνες στο ανάλογο thread), όσον αφορά την ποιότητα του Software; Οι πρώτες παρτίδες (που είχα) αργούσαν να στείλουν SMS ως και 1,5-2 λεπτά όσο περνούσε ο καιρός που χρησιμοποιούσες την συσκευή (μέχρι που ήρθε το patch θυμάμαι.. και είδαμε φως!), τέλος από αντοχή; μια φορά μου έπεσε κάτω σε χαλί και βγήκε από την θέση του το flex που συνέδεε την οθόνη με το κομμάτι του keyboard (& το έβαλα μέσα ξανά μόνος μου.. τα έχω γράψει στο ανάλογο thread τότε..) και επειδή αγόραζα NOKIA από το 2000 συνεχώς, θα πω απλά πως το τελευταίο ποιοτικό NOKIA για εμένα ήταν το 6310i. Υ.Γ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανά αγοράσω NOKIA στο μέλλον (μπορεί) αλλά ας μην λέμε και ότι τα NOKIA πια είναι τα φοβέρα και όλα τα υπόλοιπα χάλια -- χαλαρά, είχα και είδα και καλά αλλά και χαμηλής ποιότητας κινητά από την NOKIA. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Δεν λεω πολυ ωραιο το X1. Αλλα απο τεχνικα χαρακτηριστικα δεν εχει και τιποτα σπουδαιο. Στην ουσια ειναι ενα TyTN 2 με καλυτερη οθονη. Ξαναλεω μιλαω για τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Αυτο που το διαφοροποιει ειναι σιγουρα το design του που ειναι πολυ ωραιο και φυσικα το tweaked λειτουργικο που θα τρεχει ωστε να ειναι user-finger-friendly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts