Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Χωρις καρτα simδουλευει το gps? Mi ksexnas oti ektos apo tilefwno, protistws einai ena PDA. Den exei kamia sxesi loipon to tilefwno me to GPS. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Μήπως έχεις ιδέα γιατί δεν μου καταγράφει όλη την συνομιλία μου? Exeis balei tin teleftaia ekdosi? Egw den to polyxrisimopoiw, mono dokimastika exw paiksei mazi tou aproblimatista omws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Exeis balei tin teleftaia ekdosi? Egw den to polyxrisimopoiw, mono dokimastika exw paiksei mazi tou aproblimatista omws. Ναι το 1.02 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Επίσης οποιος θέλει ενα skin για το Destinator 7, ώστε να δουλεύει τέλεια με την ανάλυση του ΟΜΝΙΑ ας κάνει μια βόλτα απο 'δω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5425. Χε,χε,χε η παραγγελιά που σας έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Επιτέλους να και το review από εδώ , http://www.myphone.gr/devices/review-94.html . Πλησιάζει ο καιρός ...... :D Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raspal Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Μερικές διευκρινήσεις απο info απο την αντιπροσωπεία: 1. Οι τιμές τςν 599 και 669 για 8GB και 16GB αντιστοιχα, βγήκαν πριν ένα μήνα και είναι τελείως ενδεικτικές και όχι τελίκες, οπότε ας μη βγάζουμε και πολύ γρήγορα συμπεράσματα πριν δούμε κάτι οριστικό. 2. Το τηλέφωνο ίσως το δούμε και νωρίτερα απο τις 15 εκτός απροόπτου. 3. Η συσκεύη αργεί όχι λόγο αργού βαποριού αλλά προκειμένου να εξελληνιστεί. 4. Η αντιπροσωπεία έχει όλα τα νεώτερα ROM updates και γίνεται προσπάθεια να κυκλοφορήσει η συσκευή με την, κατά το δυνατό, πιο πρόσφατη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrho2001 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Στο επισημο site της Samsung γράφει για γραφίδα ακριβείας και για δερμάτινη θήκη .Δεν διευκρυνίζει όμως αν περιλαμβάνονται στη συσκευασία ή αν τα αγοράζεις έξτρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Στο επισημο site της Samsung γράφει για γραφίδα ακριβείας και για δερμάτινη θήκη .Δεν διευκρυνίζει όμως αν περιλαμβάνονται στη συσκευασία ή αν τα αγοράζεις έξτρα . μαλλον η δερματινη θηκη ειναι extra νομιζω απο οτι εχς διαβασει εδω οτι η συσκευασια εχει γραφιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Μερικές διευκρινήσεις απο info απο την αντιπροσωπεία: 1. Οι τιμές τςν 599 και 669 για 8GB και 16GB αντιστοιχα, βγήκαν πριν ένα μήνα και είναι τελείως ενδεικτικές και όχι τελίκες, οπότε ας μη βγάζουμε και πολύ γρήγορα συμπεράσματα πριν δούμε κάτι οριστικό. Να υποθέσω ότι οι τιμές που λές είναι σε ευρώ?… €600 για ένα κινητό που στις υπόλοιπες χώρες κάνει €500 ..και πολύ πιθανόν να υπάρχει και κάποια αύξηση από το κατάστημα €50+ :mad: …. Όπως και να έχει ας περιμένουμε να έρθει και μετά βλέπουμε:p Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raspal Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Να υποθέσω ότι οι τιμές που λές είναι σε ευρώ?… €600 για ένα κινητό που στις υπόλοιπες χώρες κάνει €500 ..και πολύ πιθανόν να υπάρχει και κάποια αύξηση από το κατάστημα €50+ :mad: …. Όπως και να έχει ας περιμένουμε να έρθει και μετά βλέπουμε:p Προφανώς είναι σε ευρώ. Οι τίμες ειναι ενδεικτικές τιμές λιανικής και σίγουρα όχι τελικές. Στα καταστήματα θα είναι λίγο χαμηλότερες απ'οτι ανακοινωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Στα καταστήματα θα είναι λίγο χαμηλότερες απ'οτι ανακοινωθεί. Σοβαρά? Δεν το ήξερα αυτό.. Thanks! Υπάρχει ελπίδα να το πάρουμε (πάρω:p) με ελληνικό μενού! :D Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Ευχαριστούμε τον raspal για την πληροφόρηση, αυτό που δεν έχει απαντηθεί είναι αν θα περιλαμβάνει πρόγραμμα πλοήγησης γι' αυτό και η αυξημένη τιμή. Προσωπικά θα προτιμούσα μια συσκευή χωρίς πρόγραμμα στα 500 ευρώ για να χρησιμοποιήσω αυτό που επιθυμώ εγώ και όχι αυτό που θα μου επιβάλλει η εκάστοτε εταιρεία. Ελπίζω σύντομα πάντως να κυκλοφορήσει και χωρίς πρόγραμμα πλοήγησης σε καλύτερη τιμή. <--- (αν κυκλοφορήσει με πρόγραμμα πλοήγησης). Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 [thread=216982]Αντιγράφω από την κεντρική σελίδα[/thread]: Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει επισήμως η εμπορική διάθεση του Samsung Omnia στην Ελλάδα σύμφωνα με την Ευρωηλεκτρονική - τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των κινητών της Samsung στην χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής με 8GB και 16GB μνήμης θα φθάσουν ταυτόχρονα στις προθήκες όλων των ελληνικών καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας, ενώ θα υπάρχει και «ζωντανή» έκδοση (live!) για τα καταστήματα της Vodafone. Η ενδεικτική τιμή της λιανικής τους πώλησης θα είναι 565 ευρώ και 632 ευρώ αντίστοιχα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%). Υπογραμμίζεται ωστόσο ότι αυτές οι τιμές «διαμορφώνονται ελεύθερα από τα καταστήματα λιανικής πώλησης», ενώ «δεν αφορούν τη Vodafone». Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 παιδια ποιο προγραμμα να βαλω για επαφες που να κανει στο ομνια ψαχνω ακομα ενα καλο skin για το Spb Mobile Shell να ειναι συμβατο με την αναλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 παιδια ποιο προγραμμα να βαλω για επαφες που να κανει στο ομνια ψαχνω ακομα ενα καλο skin για το Spb Mobile Shell να ειναι συμβατο με την αναλυση Το Icontact http://www.supware.net/iContact/ Στο Spb Mobile Shell εγώ έχω την default και είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Το Icontact http://www.supware.net/iContact/ Στο Spb Mobile Shell εγώ έχω την default και είναι μια χαρά. φιλε thanks αλλα οταν βαζω Το Icontact μου βγαζει προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Mi ksexnas oti ektos apo tilefwno, protistws einai ena PDA. Den exei kamia sxesi loipon to tilefwno me to GPS. :rolleyes: εγώ θα πω ότι αν δεν βάλεις τουλάχιστον την πρώτη φορά την Sim δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το gps,τουλάχιστον έτσι έγινε σε έμενα.... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 φιλε thanks αλλα οταν βαζω Το Icontact μου βγαζει προβληματα Κατά σειρά προτίμησης (δικής μου). Νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα με την οθόνη. 1. Sunnysoft Contacts http://www.sunnysoft.com/software.php?idarticle=296 2. FunContact http://iwindowsmobile.com/contact-manager.html 3. Inesoft Address Book http://www.inesoft.com/eng/index.php?in=addressbook.html Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Κατά σειρά προτίμησης (δικής μου). Νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα με την οθόνη. 1. Sunnysoft Contacts http://www.sunnysoft.com/software.php?idarticle=296 2. FunContact http://iwindowsmobile.com/contact-manager.html 3. Inesoft Address Book http://www.inesoft.com/eng/index.php?in=addressbook.html παιδιά ποιο το πρόβλημα με το ήδη υπάρχον πρόγραμμα του ομνια και πρέπει να βάλουμε πχ το Icontact ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 παιδιά ποιο το πρόβλημα με το ήδη υπάρχον πρόγραμμα του ομνια και πρέπει να βάλουμε πχ το Icontact ??? σε δουλεια να βρισκομαστε.... μια χαρα ειναι μην τους ακους.. στην τελικη αμα θελει sim το gps πανε στο carrfurre και παρε μια..8a σου δωσουνε τσαμπα καρτα... Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 μαλλον η δερματινη θηκη ειναι extra νομιζω απο οτι εχς διαβασει εδω οτι η συσκευασια εχει γραφιδα Η συσκευασία όντως έχει γραφίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 εγώ θα πω ότι αν δεν βάλεις τουλάχιστον την πρώτη φορά την Sim δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το gps,τουλάχιστον έτσι έγινε σε έμενα.... Έχει ενδιαφέρον αυτό που λες... είσαι σίγουρος ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός; Την πρώτη φορά που θα lockάρει δορυφόρους το GPS αργεί χαρακτηριστικά. Αλλά μόνο τη πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Μια απορία σχετικά με την εξωτερική μνήμη , τι κάρτες μνήμης δέχεται microSD ή microSDHC ?? Στην Κεντρική σελίδα γράφει : Το Omnia ενσωματώνει είτε 8GB, είτε 16GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ διαθέτει και υποδοχή καρτών μνήμης microSDHC Ενώ στα Γενικά χαρακτηριστικά γράφει: Υποδοχή Κάρτας Μνήμης: Ναι (microSD) Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παιρνει και τους 2 τυπους. Απλα η SDHC ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utumno Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παίρνει microSDHC. Γενικά οι κάρτες SD από 4GB και πάνω είναι SDHC. Τέτοιες κάρτες υπάρχουν μέχρι τα 16GB (στην Ελλάδα μέχρι τα 8 έχω βρει) και γίνεται λόγος για την ανάπτυξη μέχρι τα 32GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts