Jump to content

kostasrho2001

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasrho2001

  1. Το αντεγραψα οπως το κατέβασα Destinator Apps .Εκεί έχει 3 φακέλους με χάρτες και 1 φάκελο με το Destinator.
  2. To destinator μου λέει ότι δεν έχει χάρτες ενω οι χάρτες βρίσκονται στο Destinator appl . Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  3. Παιδιά ζητώ συγνωμη γιατί δεν είχα καταλάβει την απάντηση στο omniacs παρόλο πυ απευθηνόταν στο δικό μου ερώτημα.
  4. ΒΟΗΘΕΙΑ!!! 'Εχω ρωτησει 3 φορές αν ξέρει κανείς να μου πει γιατί ενώ έχω ορίσει σαν ftp φάκελο για το bluetooth τηλέφωνο εξακολουθεί να τα στέλνει στο My documents. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.
  5. Μήπως μπορει κάποιος να μου πει γιατί ενώ έχω δηλώσει τα εισερχόμενα από το Bluetooth να πηγαίνουν στη κάρτα μου αυτά εξακολουθούν να αποθηκεύονται στα My documents?
  6. Το spbmobileshell είναι μονο για 15 μερες μετά τι γίνεται?
  7. Σε ευχαριστω για την άμεση και σωστή (όπως πάντα) απάντηση σου. Μήπως υπάρχει και κάποια ρύθμηση ώστε να σε ρωτάει αν θα το δεκτείς ή όχι 'οπως και στα άλλα τηλέφωνα?
  8. Οταν κάνει λήψη με bluetooth το κάνει χωρίς να ρωτήσει αν το αποδέχεσε κάτι που είναι ακρως επικίνδυνο.Πως διορθώνεται αυτό ?
  9. Εμφανίστηκε πουθενά το Ελληνικό ι900?
  10. Σήμερα μου είπαν τηλεφωνικά απο Samsung ότι μέχρι το τέλος του μηνός το ΟΜΝΙΑ θα βρίσκεται στα καταστήματα.
  11. Πάντως ενώ ο Γερμανός δέχεται pre-orders η Samsung λέει ότι θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του μήνα (?). Όπως μας έλεγαν για τις 15 του μήνα?
  12. Στο επισημο site της Samsung γράφει για γραφίδα ακριβείας και για δερμάτινη θήκη .Δεν διευκρυνίζει όμως αν περιλαμβάνονται στη συσκευασία ή αν τα αγοράζεις έξτρα .
  13. Άρα περιμένουμε τα Ελληνικά on line shops ή την επίσημη αντιπροσωπεία?
  14. Το έχει πάρει κανείς από το e-bay? Αν το πάρω από το e-bay θα έχει Ελληνικά ή ψάχνομε μετά? Και αν είναι προβληματικό τι γίνεται?
  15. Έστειλα e-mail στη Samsung Ιταλίας για το Preorder (500+XBOX) και μου απάντησαν να το πάρω από Ελλάδα γιατί Ελληνικά δεν έχει το Ιταλικό. Επομένως υπομονή ....?
  16. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα το έχουν την Παρασκευή και φυσικά με Ελληνικό μενού.Αν το παραγείλω την Παρασκευή θα το έχω το Σάββατο..... Εν το μεταξύ στην Ιταλία θα παρουσιαστεί στις 22 Ιουλίου και μάλιστα όποιος προπαραγγείλει θα πάρει και ένα ΧΒΟΧ360 δώρο.
  17. Πως γίνεται και το έχει το HARDSHOP ενώ δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει?
  18. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΓΑΛΛΙΚΟ SHOP ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟRequested product to the supplier!!!!(ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GR)
  19. ΕΚΑΝΑ RESTART ΚΑΙ Ο TASKMANAGER ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 20,2ΜΒ ΚΑΙ ΤΟ FIRMWARE ΕΙΝΑΙ V12.0.013
  20. Ετρεξα το taskman οπως μου είπες και ενω δεν τρέχει τίποτε εκτός της αναμονής μου γράφει ότι έχει μόνο 12,1MB είναι λογικό?
  21. Κανοντας surf στο Internet μου βγαζει μύνημα ότι η μνήμη είναι ανεπαρκής και η σελίδα βγαίνει μισή ή καθόλου. Ετρεξα το memory up και μου δείχνει ότι το 80% της μνήμης χρσιμοποιήται.Εγω δε τρέχω απ' ότι ξέρω τίποτα από που χρησιμοποιήται τότε?
  22. Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω να πάω και ο Θεός βοηθός. :worry:
  23. Ενα μηνα μετά την αγορά του Ν95 η οθόνη έγινε μαύρη.Το έδωσα στη ΝΟΚΙΑ και αυτοί μου το έφτιαξαν μετά από 2 μήνες.Από την ημέρα που το έφτιαξαν όταν σβήσω το τηλέφωνο πρέπει να ξαναβάλλω ώρα και ημερ/νια.Επειδή φοβάμε να το πάω στη Νοκια αν κάποιος ξέρει κάποια λύση για αυτό το θέμα θα είμαι υπόχρεος . Ευχαριστώ πολύ.
  24. ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΦΑΓΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......
  25. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ SIGN ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ! http://rapidshare.com/files/62214482/CellTrack91_S60_3_0_v_1_0_0_.csr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!:D
×
×
  • Create New...