Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω δύο ερωτήσεις παρακαλώ:

1) Να ξαναθυμίσω αυτή την ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος;

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να περάσουμε τα αγαπημένα που έχουμε (είτε στον Firefox, είτε στον ΙΕ) από τον υπολογιστή μας, στον Opera που έχει ενσωματωμένο το κινητό;

2) Και κάτι που παρατήρησα χθες. Υποτίθεται ότι, όταν ξεκινάς να συντάξεις e-mail (από το Outlook του κινητού) υπάρχει η δυνατότητα να πληκτρολογείς τα πρώτα γράμματα στο πεδίο "Προς" και να σου βγάζει ένα μικρό drop-down μενού με τις επαφές που συμφωνούν με αυτά τα γράμματα. Όμως, ενώ λειτουργεί κατά τη σύνταξη SMS μηνυμάτων, δεν λειτουργεί κατά τη σύνταξη e-mail (ενώ θα έπρεπε). Ξέρετε γιατί; Πρέπει να κάνω κάποια ειδική ρύθμιση;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω το omnia και όπως όλα τα windows mobile phones όταν βάζω το ξυπνητήρι θα πρέπει να έχω το τηλέφωνο ανοικτό. Επειδή όμως δε θέλω να παίρνω και την ακτινοβολία αν το βάλω σε flight mode μειώνεται η ακτινοβολία;

Ευχαριστώ

λογικο βεβαια το οτι δεν θα δεχεσαι κλησεις σε φλαητ mode οκ?:)

[its full speed or nothing] :wacko:

Χτες εκανα κι εγω αιτηση για φορητοτητα και περιμενω να εγκριθει ωστε να παρω το ΟΜΝΙΑ μου μαζι με ενα home cinema δωρο συν την εκπτωση των 300 ευρω.

Ηθελα λοιπον να ρωτησω κατι. Οταν κανεις χρηση της πλοηγησης με το GPS δεν πιστεθω να χρεωνεσαι ε? Γιατι ενας φιλος μου με το ΝΟΚΙΑ του ηρθε ενας λογαριασμος των 130 ευρω επειδη εκανε χρηση του GPS.

Τι ακριβώς προσφορά είναι αυτή? Σου δίνουν δωρεάν home cinema και έκπτωση 300 ευρω???

Ισχυει μόνο για φορητότητα ή για νέα σύνδεση και σε ποια εταιρία?

Να τρεξω να προλάβω!

παιδια καλημερα..ενασ φιλοσ εχει το omnia και ψαχνει μια θηκη...εχετε δοκιμασει και προτεινετε καποια???
Samsung Galaxy S8 plus.....

Τι ακριβώς προσφορά είναι αυτή? Σου δίνουν δωρεάν home cinema και έκπτωση 300 ευρω???

Ισχυει μόνο για φορητότητα ή για νέα σύνδεση και σε ποια εταιρία?

Να τρεξω να προλάβω!

Hταν μεχρι τελη Ιανουαριου αν δεν κανω λαθος στην Vodafone .... :cool:

Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly

FazerClub.Gr

παιδια καλημερα..ενασ φιλοσ εχει το omnia και ψαχνει μια θηκη...εχετε δοκιμασει και προτεινετε καποια???

Στα μεγαλα καταστηματα θα βρεις κ την Samsung θηκη κοντα στα 15euro ... ριξε μια ματια ... ;)

FazerClub.Gr

Ρε παιδιά θα τρελαθώ!!!Πως είναι δυνατόν όποτε συνδέομαι μέσω ομνια στο live messenger, να μεταφέρει τις επαφές του messenger στις επαφές του ομνια χωρίς καν να με ρωτάει??Το κάνει και σε σας? Μήπως πρέπει να αλλάξω καμία ρύθμιση στο live messenger του όμνιά μου?

Ρε παιδιά θα τρελαθώ!!!Πως είναι δυνατόν όποτε συνδέομαι μέσω ομνια στο live messenger, να μεταφέρει τις επαφές του messenger στις επαφές του ομνια χωρίς καν να με ρωτάει??Το κάνει και σε σας? Μήπως πρέπει να αλλάξω καμία ρύθμιση στο live messenger του όμνιά μου?

Δεν λες που τα καταφερνεις και συνδεεσαι κιολας !!!!

Εμενα μου λεει συνεχεια να ρυθμισω την ημερομηνια και την ωρα της συσκευης , ενω ειναι ηδη οκ !:worry:

FazerClub.Gr

παιδιά ξέρει κανείς σας αν παίρνει θέματα το κην κ πως τα κάνω εγκατάστασή ; υπάρχει κανένα πρόγραμμα να μπορεί το btooth να στείλει αρχεία μαζεμένα ; μόνο ένα ένα μου βγάζει επιλογή . οποίος ξέρει ας στείλει ρΜ . ευχαριστώ εκ των προτέρων . βασίλης

μαλλον σε ρωτησε την πρωτη φορα που μπηκες.μετα δεν σε ξαναρωταει

μαλλον σε ρωτησε την πρωτη φορα που μπηκες.μετα δεν σε ξαναρωταει

Πιαθανόν να με ρώτησε,δε θυμάμαι.Οκ δηλαδή τον ήπια ?Κάθε φορά που θα μπαίνω msn θα κάθομαι μετά να σβήνω 40 επαφές? :(

re paidia sos molis phra omnia kai egatesthsa to igo kai den xerw ti prepei na kanw me to gps oute pws energopoieitai xerw!!!

nai eima asxetos please kapoios na me vohthisei bhma-bhma!!!!!!!:rolleyes:

Πιαθανόν να με ρώτησε,δε θυμάμαι.Οκ δηλαδή τον ήπια ?Κάθε φορά που θα μπαίνω msn θα κάθομαι μετά να σβήνω 40 επαφές? :(

ανοιξε το msn πηγαινε κατω δεξια μενου-->windows live-->μενου παλι μολις μπει στο messenger-->επιλογες και καπου λεει

2 επιλογες συγχρονισμου

μπες μεσα και ρυθμισε το ..αυτο θα ειναι μαλλον

ανοιξε το msn πηγαινε κατω δεξια μενου-->windows live-->μενου παλι μολις μπει στο messenger-->επιλογες και καπου λεει

2 επιλογες συγχρονισμου

μπες μεσα και ρυθμισε το ..αυτο θα ειναι μαλλον

Tζίφος.Αφού βρω το μενού επιλογές συγχρονισμού του windows live και το πατήσω, μου δείχνει τικαρισμένη απο default την επιλογή <<Αποθήκευση επαφών Windows Live στις επαφές κινητού>>. Είναι αδύνατον να την ξετικάρω :mad:

υπαρχει και αλλη λυση, επανεγκαταστησε το msn

Μπορώ να το βρω κάπου σε ξεχωριστό cab για να το εγκαταστήσω? Ρωτάω γιατί ηταν μέσα στη rom μου εξαρχής-δεν το εγκατέστησα ξεχωριστά.

Μπορώ να το βρω κάπου σε ξεχωριστό cab για να το εγκαταστήσω? Ρωτάω γιατί ηταν μέσα στη rom μου εξαρχής-δεν το εγκατέστησα ξεχωριστά.

η για κοιταξε σε ενα αλλο μενου εκει μεσα λεει να σβησεις τον κωδικο σου.αν τον σβησεις και προσπαθησεις να ξαναμπεις και βαλεις παλι τον κωδικο σου μπορει να σε ξαναρωτησει. πειραματισου με τις ρυθμισεις του.

Samsung has just announced a refresh of their popular Samsung Omnia handset. The bad news is that its all software, but the good news is that the improvements will likely come to all other Omnia devices.

Just announced in Italy, the Samsung Omnia Reload with come with an on-device Games store called Try’n Play, which allows for games to be purchased directly from the device. It will also feature new widgets, a new Social Networking app and a new web-based remote administration application called SecurityRed.

The one feature older Omnia owners wont get is the new purple colour, but for the less flamboyant white and black will also be available.

Πηγή: wmpoweruser.com

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΕΛΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΗΜΟΥΝ ΣΕ XPERIA(AKRIBO) ΚΑΙ ΣΕ Ν 85 ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ

Καλησπερα παιδια.Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος ΟΜΝΙΑ (!!) και ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο και δοκιμασμενο screen protector.Επισης ψαχνω για θηκη που να επιτρεπει την αμεση λειτουργεια του ΟΜΝΙΑ(οπως η αντιστοιχες του iphone) αλλα η μονη που βρηκα ειναι μια crystal και δεν μου γεμισε το ματι.Ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια.Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος ΟΜΝΙΑ (!!) και ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο και δοκιμασμενο screen protector.Επισης ψαχνω για θηκη που να επιτρεπει την αμεση λειτουργεια του ΟΜΝΙΑ(οπως η αντιστοιχες του iphone) αλλα η μονη που βρηκα ειναι μια crystal και δεν μου γεμισε το ματι.Ευχαριστω.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006043

πρωτα απο ολα μην κανεις το λαθος και σβησεις τις επαφες του μσν σου που ειναι αποθηκευμενες στο ομνια..

οταν το κανεις install σε ρωταει αν θελεις να τις αποθηκευσεις στις επαφες του ομνια.

αν εχεις original rom πηγαινε απλα στις ρυθμισεις του windows live

σε full screen(landscape) οταν βλεπω βιντεο γινεται να μην ειναι μεσα στη μεση και ο κερσορας και τον κρυβω κατο αριστερα-δεξια οσο μπορω?:P (hahahah ναι το κανω...;P)

και οσον αφορα τη μπαταρια και τη φορτιση. κανει να το εχω σε φορτιση και να το χρησημοποιω, πχ να βλεπω κατι η να ειμαι online κλπ?

Είμαι μεταξύ Omnia και Xperia, κλίνοντας προς το Omnia λόγω ποιότητας φωτογραφικής μηχανής και flash, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα... Πείτε κάτι να με πείσετε!

ΥΓ: Αν κάποιος δε βαριέται, ας αναφέρει επιγραμματικά ποια από τα "βασικά" προγράμματα παίζουν και ποια ΔΕΝ παίζουν στις QVGA οθόνες..

Ευχαριστώ!

• Administrators
Είμαι μεταξύ Omnia και Xperia, κλίνοντας προς το Omnia λόγω ποιότητας φωτογραφικής μηχανής και flash, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα... Πείτε κάτι να με πείσετε!

Καλύτερα να πάρεις πάνω σου το βάρος της απόφασης.

ΥΓ: Αν κάποιος δε βαριέται, ας αναφέρει επιγραμματικά ποια από τα "βασικά" προγράμματα παίζουν και ποια ΔΕΝ παίζουν στις QVGA οθόνες..

Πλέον όλα παίζουν.

Modpic.gif