Jump to content

Themis_6680

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Themis_6680

  • Ημ. Γέννησης 07/05/1981

Themis_6680's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ε σιγα σιγα θα το φτιαξω και αυτο ... το φορουμ να ειναι καλα ! ;)
  2. Αυτο κανει δουλεια ? Settings/Personal/Phone/More/Band Selection/Get Settings Frequency Band >> GSM 900/1800
  3. Για πειτε ρε παιδια αν εχω καλη εκδοση ... σημερα εδωσα το Vodafone Omnia και μου ηρθε ενα απλο 16ρι ... PDA : i900BDHJ2/BDHJ2 τηλεφωνο : i900XXHI4 Eιναι οκ ? Η εχει παλια ρομ ?
  4. H λυση ειναι ακριβως οπως τα βλεπεις ... εκανα edit και τα εχω βαλει οπως πρεπει να ειναι ... ;)
  5. Ρε παιδες .... ενω μου βρισκει 8 δορυφορους το Destinator δεν κλειδωνει ωστε να μου δωσει στιγμα και να ξεκινησει την πλοηγηση ... :wacko: Σαν Ρυθμισεις εχω βαλει COM COM3 Ταχ Δεδ 115200 Πρωτ/λο ΝΜΕΑ ΤΜC off Θυρα COM COM3 Ταχ Δεδ 115200 Τελικα το βρηκααααααα
  6. Δεν λες που τα καταφερνεις και συνδεεσαι κιολας !!!! Εμενα μου λεει συνεχεια να ρυθμισω την ημερομηνια και την ωρα της συσκευης , ενω ειναι ηδη οκ !:worry:
  7. Στα μεγαλα καταστηματα θα βρεις κ την Samsung θηκη κοντα στα 15euro ... ριξε μια ματια ... ;)
  8. Hταν μεχρι τελη Ιανουαριου αν δεν κανω λαθος στην Vodafone .... :cool:
  9. Μα που χαθηκαν οι ninja ??? Ζaharaaaakiiiiii ..... θελω να με βοηθησετε στην "πλοηγηση" και δεν εννοω το μενουυυυ και τα λοιπα... ;);) :ninja: :ninja: :ninja:
  10. Σε ευχαριστω για την απαντηση , αλλα ηταν ηδη ενεργοποιημενο ... Για καποιο λογο το Ι-Tech προς το παρον αρνειται ... θα την βρω την ακρη που θα παει ... Απλα παραξενευομαι γιατι με το A701 που ειχα δεν χρειαστηκε και πολλα πολλα .... Παρακαλουνται κ οι γνωστοι αγνωστοι Ninja :ninja: του φορουμ να με βοηθησουν στην "πλοηγηση" .... :shifty:
  11. Πειτε μου με γεια !!! Πηρα σημερα το Omnia 16GB απο εναν φιλο που δεν το ηθελε αλλα ειναι Vodafone συσκευη... και με εχει ξενερωσει λιγακι να πω την αληθεια ... Θα προτιμουσα να ηταν σκετο .... Με I-tech clip II Bluetooth το εχει συνδεσει κανεις ? γιατι οσο προσπαθησα δεν τα καταφερα ... Βεβαια το εχω μολις 20' και ακομα βρισκω διαφορες απο το Mio που ειχα :p
  12. Ειχα προβλημα με το Destinator και την ελληνικη γραφη ... δεν μου εβγαζε δρομους στην αναζητηση μετα το πρωτο γραμμα .... Any ideas ?? Themis_81 ....
  13. Πως μπορω να μπω σε safe mode στο LA2 c4 ? επαθε λαλα καποια στιγμη και μπαινει σε μια αναλυση που σε 22αρα οθονη το μονο που βλεπω ειναι το username και το password ???? πως μπορω να βαλω παλι αναλυση 1024 και μπλα μπλα ... ?
×
×
  • Create New...