hellas200 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 καλησπέρα , πως παιζει flash σελιδες το Omnia? Φανταζομαι οτι καπου θα εχει απαντηθεί αλλα είναι πολλές οι σελίδες.....:wacko: δες το μηνυμα 9965 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 μπορει καποιος να μου πει ενα αξιοπιστο σερβις ,γιατι το κινητο δεν ανοιγει με τιποτα... πες καμια πληροφορια μηπως και βοηθησουμε πως εφτασε σε αυτο το σημειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 πες καμια πληροφορια μηπως και βοηθησουμε πως εφτασε σε αυτο το σημειο? επανω σε update rom κολησε στο eboot download το αποσυνδεσα και απο τοτε ειναι νεκρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 επανω σε update rom κολησε στο eboot download το αποσυνδεσα και απο τοτε ειναι νεκρο. αν το συνδεσεις με το ρευμα αναβει κοκκινο λαμπακι στο πανω μερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_21 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 fp_7ppc_en my_flash3_1 netcfv35 pws na ta vrw auta na ta egkatastisw ta psaxnw mesw mhxanhs anazitisis ;; pws mporei kapoios na me voithisei;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 fp_7ppc_en my_flash3_1 netcfv35 pws na ta vrw auta na ta egkatastisw ta psaxnw mesw mhxanhs anazitisis ;; pws mporei kapoios na me voithisei;; τα ανεβασα εδω και τα 3 http://www.sendspace.com/file/p5xm53 και εδω ενα ενα fp7 http://www.4shared.com/file/52152893/61e8b22d/fp7_ppc_en.html?s=1 ----- my flash 3.1 http://www.4shared.com/file/62487738/168566c1/My_Flash3_1.html?s=1 ------ net3.5 http://www.4shared.com/file/70602905/58d46ffa/NETCFv35wmarmv4i.html?s=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PSP Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Οποιο κινητο και να παρεις, και να του κανεις αλλαγες στις καρτες, αυτοματα θα χαθει το αρχειο κλησεων. Δεν το ειχες παθει ποτε αυτο με αλλα κινητα; Καλημέρα σε όλους , πρωτα απ' όλα ευχαριστώ για την απαντηση , όμως αυτό που λες δεν ισχύει για το SE P1i ,το όποιο όταν αλλάζω την κάρτα μου κρατάει όλο το αρχειο κλήσεων ( το έχω δοκιμάσει ) , άρα το θέμα είναι ότι πιθανόν το SE το αποθηκεύει κάπου στο τηλέφωνο γι' αυτο και δεν το χάνει , ενώ το OMNIA ίσως το κρατάει στην sim , γι' αυτό και χάνεται όταν βγάζεις την κάρτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Καλημέρα σε όλους , πρωτα απ' όλα ευχαριστώ για την απαντηση , όμως αυτό που λες δεν ισχύει για το SE P1i ,το όποιο όταν αλλάζω την κάρτα μου κρατάει όλο το αρχειο κλήσεων ( το έχω δοκιμάσει ) , άρα το θέμα είναι ότι πιθανόν το SE το αποθηκεύει κάπου στο τηλέφωνο γι' αυτο και δεν το χάνει , ενώ το OMNIA ίσως το κρατάει στην sim , γι' αυτό και χάνεται όταν βγάζεις την κάρτα . Επειδη εχουν περασει πολλα μοντελα se απο τα χερια μου(το συγκεκριμενο που λες οχι), απο πιο παλια μεχρι αρκετα προσφατα μοντελα, οπως και πολλα Nokia, αλλα και αλλες μαρκες, προσωπικα ολα μου εκαναν το ιδιο. Τωρα, αν αυτο που εχεις δεν το κανει, δεν το ξερω γιατι δεν το εχω δοκιμασει. Αλλα τα αλλα το εκαναν, και το κανουν. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία Blackberry στο omnia;;;:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία Blackberry στο omnia;;;:cool: Τι υπηρεσια ειναι αυτη; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ρε παιδια εχω μια απορια, το ομνια εχει rds στο ραδιοφωνο???? σε αλλα σιτε λενε οτι εχει σ αλλα οτι δεν εχει, τι ισχυει? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Nαι,εχει RDS. Υπαρχει καμια κρεμα για να αφαιρεσω τις γρατζουνιες στην οθονη του omnia μου ?:confused: To κοπανησα κατα λαθος με αυτο το σ**** για την υποδοχη ακουστικων και μου αφησε ενα σημαδακι που μοιαζει με σκουπιδακι μεσα στην οθονη και ειναι πολυ εκνευριστικο!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Τι υπηρεσια ειναι αυτη; Blackberry Internet Service και Blackberry Enterprise Service. Nαι,εχει RDS. Υπαρχει καμια κρεμα για να αφαιρεσω τις γρατζουνιες στην οθονη του omnia μου ?:confused: To κοπανησα κατα λαθος με αυτο το σ**** για την υποδοχη ακουστικων και μου αφησε ενα σημαδακι που μοιαζει με σκουπιδακι μεσα στην οθονη και ειναι πολυ εκνευριστικο!:( έχει το eshop αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το βρω στην ιστοσελίδα τους.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 παιδια πως γινεται να βελτιωσω την ευαισθησια του μικροφωνου ενω τραβαει βιντεο?γτ στις υψηλες εντασεις(κλαμπ κτλ) δεν ακουγεται τπτ..επισης το σημα του wifi πως μπορω να το βελτιωσω κ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 το wifi μόνο αν αλλάξεις rom radio . Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Υπαρχει καμια κρεμα για να αφαιρεσω τις γρατζουνιες στην οθονη του omnia μου ?:confused: To κοπανησα κατα λαθος με αυτο το σ**** για την υποδοχη ακουστικων και μου αφησε ενα σημαδακι που μοιαζει με σκουπιδακι μεσα στην οθονη και ειναι πολυ εκνευριστικο!:( δυσκολο να φυγει τουλαχιστον βαλε screen protector απο δω και περα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 αν το συνδεσεις με το ρευμα αναβει κοκκινο λαμπακι στο πανω μερος? oxi δεν ανταποκρινεται σε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Blackberry Internet Service και Blackberry Enterprise Service. κανεις>???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis_6680 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Πειτε μου με γεια !!! Πηρα σημερα το Omnia 16GB απο εναν φιλο που δεν το ηθελε αλλα ειναι Vodafone συσκευη... και με εχει ξενερωσει λιγακι να πω την αληθεια ... Θα προτιμουσα να ηταν σκετο .... Με I-tech clip II Bluetooth το εχει συνδεσει κανεις ? γιατι οσο προσπαθησα δεν τα καταφερα ... Βεβαια το εχω μολις 20' και ακομα βρισκω διαφορες απο το Mio που ειχα :p Παράθεση Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly FazerClub.Gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Γειά σας παιδίά, Έχω το S2U2 Shell 2.1.4 με τα themes του Ιτάλού. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω customize το πληκτρολόγιο στις επαφές μέσα από το μενού του shell. Δηλαδή να εμφανίζεται στο μενού επαφές του S2U2 shell το κανονικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου ή του inesof που χρησιμοποιώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swtiris Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 1000 σελιδες για το ΟΜΝΙΑ ! 10.000 το σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να περάσουμε τα αγαπημένα που έχουμε (είτε στον Firefox, είτε στον ΙΕ) από τον υπολογιστή μας, στον Opera που έχει ενσωματωμένο το κινητό; Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 10.000 το σωστό. Selides h' post? Ta mpleksate ligo? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Selides h' post? Ta mpleksate ligo? :confused: μάλλον δημοσιεύσεις εννοούν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SasukeGR Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Να ρωτησω ρε παιδια, εχω περασει στο ομνια και photos και mp3 και μικρα video αλλα χθες πηγα να περασω ενα επισοδιο(350mb) και δεν εγινε. για την ακριβεια μ εβγαλε το παραθυρο μετατροπη-αντιγραφη, γεμιζαν λιγες κουκιδες και μετα πηγαινε παλι απο την αρχη μεχρι παλι λιγες κουκιδες και συνεχεια το ιδιο μεχρι που σταματαγε.:S εχει ιδεα κανεις τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts