bagg21 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 εβαλα το γκαρμιν παιδια,αλλα εχω σημα απο ενα με δυο δορυφορους,και ειμαι θεσσαλονικη, ξερει κανεις τι φταιει?? εχει σημα μια γραμμη μονο. βγες εξω στο μπαλκονι, να ειναι καθαρος ο ουρανος και να μην εχει πολλες πολυκατοικιες και θα σου βγαλει καμια 10αρα δορυφορους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos1989 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 file mporis na mou pis pou mporo na bro to destinator 7 kai 8 gia na peraso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Για το 8 δεν υπάρχει ακομη σκιν... Αλλα δεν εχει καμμία διαφορα απο το7, αφου ειναι ο ίδιος χάρτης... Μόνο τα μενου αλλάζουν.. Τα γραφικά παραμενουν χάλια. Οπως και πριν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα... μακρυά από το 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Καλησπέρα παιδιά,, υπάρχει κάπου ρύθμιση να βλέπω μόνο τις επαφές του τηλεφώνου και όχι και τις επαφές της κάρτας sim ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 υπάρχει κάπου ρύθμιση να βλέπω μόνο τις επαφές του τηλεφώνου και όχι και τις επαφές της κάρτας sim ; HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone\ShowSIM Άλλαξε την τιμή από 1 σε 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 mporei na einai katio stis rythmiseis, h den xerw kati allo mpou mporei na ftaiei, sto kanei synexia? egw pantos den to empisteyomai san programa.... exw valei to destinator7 kai 8 kai paizei apsoga.....akoma kai to mio map doulevei mia xara.... Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά.Έχω πάρα,μα πάρα πολλά να σας ενημερώσω,αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που απαιτησαν και απιτούν πολύ χρόνο για εξετάσεις είχα χαθεί για λίγο... Anyway,είμαι και πάλι εδώ ζητώντας για αρχή από το φίλο εδώ μια βοήθεια για το miomap που αναφέρει,καθότι κάποια εκδοχή που μου είχε στείλει ο εκλεκτός matrix δεν παίζει σωστά στη συσκευή μου (ελληνική ρομ).Ναι μεν έχει το σωστό skin για γραφικά,αλλά δεν εμφανίζει πουθενά κείμενο! Οπότε θερμοπαρακαλώ αν έχεις την ευγενή καλοσύνη να μου στείλεις και τη δική σου έκδοση.Ευχαριστώ πολύ και ΄Καλή Χρονιά!!!!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Καλησπέρα παιδιά,, υπάρχει κάπου ρύθμιση να βλέπω μόνο τις επαφές του τηλεφώνου και όχι και τις επαφές της κάρτας sim ; Πολύ απλά,αν χρησιμοποιείς τον στάνταρ τηλεφωνικό κατάλογο (πχ.μέσω του πληκτρολογίου κλήσεων-κάτω από το βελάκι διαγραφής,ή από το κύριο μενού της samsung), αριστερά επάνω υπάρχει ένα κουτάκι που γράφει "Όλα". Το πατάς και επιλέγεις ποιες καταχωρήσεις επιθυμείς να σου εμφανίζει στον τηλεφωνικό σου κατάλογο. Μειονέκτημα: Μετά από on-off,ή soft-reset επανέρχεται στο όλα και πρέπει να το ξαναεπιλέξεις (π.χ. όπως και πάντα επανέρχεται η επιλογή πληκτρολογίου στη default επιλογή). Καλή Χρονιά... :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 παιδια προσοχη οτι λαμπει δεν είναι χρυσος πειρα και εγω ενα omnia πριν ενα μηνα μεσα σε 6 μερες τα εφτησε και το προσεχα σαν τα ματια μου !!!Οξειδωση πλακετας μου ειπαν μετα απο 20 μερες στο service!!!!Εφτυχως που η wind εχει και δεσμευση επισκευης εφτα ημερων (φαινετε η μια μερα γι'άυτους μετραει για τρεις δικες μας αλλιως δεν εξηγητε που οι 7 εγιναν 20) Τωρα λεει δεν με καλειπτει η εγγήση και δεν το επισκευαζουν !!ξερει κανεις ποσο παει η επισκευη? η τι αλλο μπορω να κανω??εφχαριστω γιατην προσοχη σας !!!(και μου λεγαν μακρια απο samsung αλλα δεν τους ακουσα καλα να παθώ) Δυστυχώς αγαπητέ μου στη συσκευή σου εισήλθε υγρασία,ενώ αυτή ήταν με τη μπαταρία της και πιθανά σε λειτουργία,πράγμα που συνεπάγετε άμεση οξείδωση μέρους προφανώς της πλακέτας/εξαρτημάτων. Σε κανένα μέρος του κόσμου και σε καμία εταιρία (επίσημη) δεν παρέχεται εγγύηση (λόγω κακής χρήσης),αλλά ούτε και επισκευή σε αυτή την περίπτωση και το προϊόν θεωρείται κατεστραμένο/ανεπισκεύαστο (off/water damage). Διότι πολύ απλά η όποια επισκευή (πχ, καθαρισμός,κολλήσεις/ψήσιμο πλακέτας,κλπ) ΔΕΝ είναι εγγυημένη,δηλαδή μετά από λίγο μπορεί και πάλι να δυσλειτουργεί,να νεκρώσει τελείως,ή να πάθει άλλη άσχετη με την οξείδωση βλάβη και να πρέπει να αντικατασταθεί η πλακέτα σου εντός εγγύσης-πράγμα που φυσικά είναι ανέφικτο σε περίπτωση οξειδωμένης πλακέτας.Στην πράξη μια οξειδωμένη συσκευή μπορεί να λειτουργήσει είτε ελάχιστα,είτε με κουσούρια,είτε και τέλεια μέχρι το φυσιολογικό τέλος της.Όπως καταλαβαίνεις εξαρτάται από την έκταση της ζημιάς που υπέστει και φυσικά είναι θέμα τύχης! Δεν φταίει λοιπόν η όποια Samsung... Είναι γνωστό ότι κάποιος "μη επίσημος" όπως και ορθά έπραξες, θα την πεδαίψει,μην έχοντας περιορισμούς περί εγγύησης... Σε περίπτωση επαφής οποιασδήποτε ηλεκτρικής/ηλεκτρονικής συσκευής εν λειτουργία,απλά τράβα άμεσα την πηγή τροφοδοσίας (πχ, μπαταρία) ΧΩΡΙΣ να πατήσεις κανάνα πλήκτρο-ούτε το OFF!!!! Μετά φρόντισε να στεγνώσει πολύ καλά πριν την θέσεις σε χρήση και δεν θα έχει πάθει απολύτως τίποτα!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά.Έχω πάρα,μα πάρα πολλά να σας ενημερώσω,αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που απαιτησαν και απιτούν πολύ χρόνο για εξετάσεις είχα χαθεί για λίγο... Anyway,είμαι και πάλι εδώ ζητώντας για αρχή από το φίλο εδώ μια βοήθεια για το miomap που αναφέρει,καθότι κάποια εκδοχή που μου είχε στείλει ο εκλεκτός matrix δεν παίζει σωστά στη συσκευή μου (ελληνική ρομ).Ναι μεν έχει το σωστό skin για γραφικά,αλλά δεν εμφανίζει πουθενά κείμενο! Οπότε θερμοπαρακαλώ αν έχεις την ευγενή καλοσύνη να μου στείλεις και τη δική σου έκδοση.Ευχαριστώ πολύ και ΄Καλή Χρονιά!!!!! :O Υπάρχει προβλημα από ότι ξέρω με την Ελληνικη ΡΟΜ.. Εγω που έχω Αγγλικη ΡΟΜ παίζει μια χαρά... Αν και δεν λέει τίποτα και σαν πρόγραμμα και σαν χάρτης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Υπάρχει προβλημα από ότι ξέρω με την Ελληνικη ΡΟΜ.. Εγω που έχω Αγγλικη ΡΟΜ παίζει μια χαρά... Αν και δεν λέει τίποτα και σαν πρόγραμμα και σαν χάρτης.... Καλημέρα καλέ μου Ομνιάκια, Μιλάμε για την έκδοση που είχε βρει ο matrix? Η αλήθεια είναι ότι κάπου το ξαναάκουσα αυτό περί προβλήματος με Ελληνική ROM και miomaps2008. Απλά αντιθέτως άκουσα ότι έχει πολύ καλούς χάρτες πλέον και απλά ψάχνω και για μια δεύτερη επιλογή μετά το Dest7 που χρησιμοποιώ ήδη... όταν μουλαρώνει και με βγάζει στα χωράφια ξαφνικά,ή με στέλνει από δασικούς δρόμους που τους "βλέπει" ασφαλτοστρωμένους,την Εγνατία την ήξερε μεν,αλλά επέμενε να με στέλνει από άλλες διαδρομές,κλπ. (Οι επιλογές μου ήταν οι ορθές...όσων αφορά τα κριτήρια επιλογής διαδρομής). Δυστυχώς καθότι ολίγον άσχετος από WM συσκευές, από ότι καταλαβαίνω λόγω ασυνήθιστης ανάλυσης οθόνης του Omnia όλα τα προγράμματα πλοήγησης που <<αγοράζουμε>> απαιτούν ειδικό skin για να τρέξουν,οπότε μάλλον οι εναλλακτικές επιλογές είναι μάλλον λίγες για την ώρα... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και το Omnia να΄ναι καλά!!!!! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Παιδιά καλημέρα, για να στείλω μήνυμα 160 χαρακτήρες με ελληνικά υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει η αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα που θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση ; και αν ναι,ποιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Παιδιά καλημέρα, για να στείλω μήνυμα 160 χαρακτήρες με ελληνικά υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει η αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα που θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση ; και αν ναι,ποιο ; το ιδιο προβλημα εχω και εγω.και εαν απενεργοποιησω το unicode τοτε τα στελνει τα μηνυματα με ερωτηματικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Καλημέρα καλέ μου Ομνιάκια, Μιλάμε για την έκδοση που είχε βρει ο matrix? Η αλήθεια είναι ότι κάπου το ξαναάκουσα αυτό περί προβλήματος με Ελληνική ROM και miomaps2008. Απλά αντιθέτως άκουσα ότι έχει πολύ καλούς χάρτες πλέον και απλά ψάχνω και για μια δεύτερη επιλογή μετά το Dest7 που χρησιμοποιώ ήδη... όταν μουλαρώνει και με βγάζει στα χωράφια ξαφνικά,ή με στέλνει από δασικούς δρόμους που τους "βλέπει" ασφαλτοστρωμένους,την Εγνατία την ήξερε μεν,αλλά επέμενε να με στέλνει από άλλες διαδρομές,κλπ. (Οι επιλογές μου ήταν οι ορθές...όσων αφορά τα κριτήρια επιλογής διαδρομής). Δυστυχώς καθότι ολίγον άσχετος από WM συσκευές, από ότι καταλαβαίνω λόγω ασυνήθιστης ανάλυσης οθόνης του Omnia όλα τα προγράμματα πλοήγησης που <<αγοράζουμε>> απαιτούν ειδικό skin για να τρέξουν,οπότε μάλλον οι εναλλακτικές επιλογές είναι μάλλον λίγες για την ώρα... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και το Omnia να΄ναι καλά!!!!! :lol::lol: Aν θέλεις πολυ καλους χάρτες και εγγύηση GARMIN.. Aν θέλεις τρισδιάστατα γραφικά (real view) και καλό χάρτη IGO 8.3. Aν θέλεις πολύ καλό πρόγραμμα πλοήγησης ΤΟΜΤΟΜ.. Εκτος αν τα βάλεις όλα και διαλεγεις κάθε φορά.. Εγώ έβαλα: GARMIN XT(5.00.20)+EU, IGO 8.3+EU, GESTINATOR 7+EU, MIOMAP 2008+GR, TOMTOM +GR, NAVIGON MN7+GR (;), DESTINATOR 8 (;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 καλησπερα παιδες!μια μικρη βοηθεια!απο πιο ποστ και μετα μπορω να κοιταξω οσον αφορα τους χαρτες?ειναι πολλεσ οι σειδες οποτε οποιος θελει απλα να δωσει ενα λινκ και να ψαξω!επισης αν εχετε την διαθεση ποιον θεωρειτε καλυτερη επιλογη!βασικα πιο προγραμμα πλοηγησης χωρις να δημιουργει προβληματα!επισης τι θα πρεπει να γνωριζω για αυτο το κινητο για να το "πειραξω"! συγνωμη για τις ερωτησεις μου!δεν ειμαι κατοχος απλα προκειτε να "φτιαξω" ενα ομνια οποτε καθε βοηθεια ευπροσδεκτη! ελπιζω σε απαντηση παιδες Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Αλλο το να μην εχεις δει και τις 650 σελιδες, και αλλο να μην εχεις δει τις εκτενης αναφορες στις τουλαχιστον 3 τελευταιες σελιδες. Και λινκ εχουν δοθει και ολα. Εστω και λιγο ψαξτε πια... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 δεν ειμαι κατοχος απλα προκειτε να "φτιαξω" ενα ομνια οποτε καθε βοηθεια ευπροσδεκτη! Γνώμη μου πάντως είναι ότι εάν δεν είσαι κάτοχος και σε περίπτωση που δεν έχεις ξανά ασχοληθεί με WM... καλύτερα να μην "φτιάξεις" το εν λόγω Omnia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ρε παιδιά έχει σταματήσει να μου ανάβει το flash. Σε όποια από τις δύο ρυθμίσεις και να το έχω (αυτόματο ή μόνιμο) δεν ανάβει με τίποτα. Μόνο 2 φορές άναψε τις τελευταίες δύο μέρες όσες προσπάθειες και να έκανα. Και τις 2 φορές ήταν στην πρώτη φωτό που άναβε, σε όλες τις επόμενες πλήρες σκοτάδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ρε παιδιά έχει σταματήσει να μου ανάβει το flash. Σε όποια από τις δύο ρυθμίσεις και να το έχω (αυτόματο ή μόνιμο) δεν ανάβει με τίποτα. Μόνο 2 φορές άναψε τις τελευταίες δύο μέρες όσες προσπάθειες και να έκανα. Και τις 2 φορές ήταν στην πρώτη φωτό που άναβε, σε όλες τις επόμενες πλήρες σκοτάδι. reset εκανες(soft ή hard)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Aν θέλεις πολυ καλους χάρτες και εγγύηση GARMIN.. Aν θέλεις τρισδιάστατα γραφικά (real view) και καλό χάρτη IGO 8.3. Aν θέλεις πολύ καλό πρόγραμμα πλοήγησης ΤΟΜΤΟΜ.. Εκτος αν τα βάλεις όλα και διαλεγεις κάθε φορά.. Εγώ έβαλα: GARMIN XT(5.00.20)+EU, IGO 8.3+EU, GESTINATOR 7+EU, MIOMAP 2008+GR, TOMTOM +GR, NAVIGON MN7+GR (;), DESTINATOR 8 (;) Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Για το Garmin ειδικά από συναδέλφους που το έχουν, έχω ακούσει τα χειρότερα για τους χάρτες της Ελλάδος και τα καλύτερα όμως λόγια για την υπόλοιπη Ευρώπη. Καθότι έχω βρει σε διάφορα site διάφορα προγράμματα και χάρτες,προφανώς λόγω ασχετοσύνης δεν τα καταφέρνω να τα κάνω να δουλέψουν σωστά στο Omnia,πλην μιας έκδοσης του Dest7 για pna που τρέχω όπως είπα και στο Omnia. Εφόσον τα έχεις όλα αυτά (ξέρω γίνομαι σπαστικός...) και σου δουλεύουν σωστά και εφόσον θα είχες την ευγενή καλοσύνη (λίγο γλείψιμο...),θα μπορούσες να μου στείλεις και εμένα κάποια από αυτά με pm,ή e-mail ? (cps424@yahoo.gr) Έστω και μόνο για τη χώρα μας... Πάσα αμοιβή δεκτή (πολύ γλείψιμο!). Καταλαβαίνω ότι τουλάχιστον οι μισοί από εδώ θα στα έχουν ήδη ζητήσει και θα σου έχουν γίνει τα νεύρα τανάλιες,αλλά ειλικρινά όσα links και να ψάρεψα ντεν τα κατάφερα (έκανα και αλχημείες με παντρέματα εκδόσεων,αρχείων,skin...αλλά μάταια).Ως πολύ μικρή ανταμοιβή προσφέρω (αν δε το έχεις) τον τελευταίο χάρτη για Ελλάδας του Dest7 q4 2008 (πάλι γλείψιμο...!!!). Ελπίζω να σε έπεισα... :lol::lol::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Για το Garmin ειδικά από συναδέλφους που το έχουν, έχω ακούσει τα χειρότερα για τους χάρτες της Ελλάδος και τα καλύτερα όμως λόγια για την υπόλοιπη Ευρώπη. Καθότι έχω βρει σε διάφορα site διάφορα προγράμματα και χάρτες,προφανώς λόγω ασχετοσύνης δεν τα καταφέρνω να τα κάνω να δουλέψουν σωστά στο Omnia,πλην μιας έκδοσης του Dest7 για pna που τρέχω όπως είπα και στο Omnia. Εφόσον τα έχεις όλα αυτά (ξέρω γίνομαι σπαστικός...) και σου δουλεύουν σωστά και εφόσον θα είχες την ευγενή καλοσύνη (λίγο γλείψιμο...),θα μπορούσες να μου στείλεις και εμένα κάποια από αυτά με pm,ή e-mail ? (cps424@yahoo.gr) Έστω και μόνο για τη χώρα μας... Πάσα αμοιβή δεκτή (πολύ γλείψιμο!). Καταλαβαίνω ότι τουλάχιστον οι μισοί από εδώ θα στα έχουν ήδη ζητήσει και θα σου έχουν γίνει τα νεύρα τανάλιες,αλλά ειλικρινά όσα links και να ψάρεψα ντεν τα κατάφερα (έκανα και αλχημείες με παντρέματα εκδόσεων,αρχείων,skin...αλλά μάταια).Ως πολύ μικρή ανταμοιβή προσφέρω (αν δε το έχεις) τον τελευταίο χάρτη για Ελλάδας του Dest7 q4 2008 (πάλι γλείψιμο...!!!). Ελπίζω να σε έπεισα... :lol::lol::rolleyes::rolleyes: ριξε μια αναζητηση στο ipmart-forum.com και δεν θα χρειαζεται να γλυφεις κανεναν:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 reset εκανες(soft ή hard)? Έκανα soft. Προσπαθώ να γλιτώσω το hard γιατί αντε να το στήνω πάλι. Δεν έχει παρουσιαστεί σε άλλον πρόβλημα με το flash?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George13 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Γεια σας παίδες,είμαι καινούριος χρήστης του Omnia,Και επειδή η μπαταρία δεν κρατάει πολύ , νομίζω ότι φταίει που μένει αναμένη η οθόνη συνέχεια(εννοώ να σβήσει τελείως όχι απλά να χαμηλώσει ο φωτισμός)γιατί δεν είναι δυνατόν να πατάω συνέχεια το κουμπί της ενεργοποίησης για μικρό χρονικό διάστημα,Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση γιατί δεν τη βρίσκω..Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 παιδια κανα καλο ξυπνητηρι παιζει?που να ανοιγει το κινητο ενω ειναι κλειστο οπως ολα τα συμβατικα κινητα?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 παιδια κανα καλο ξυπνητηρι παιζει?που να ανοιγει το κινητο ενω ειναι κλειστο οπως ολα τα συμβατικα κινητα?? :p pTravelAlarm. Κανένα όμως δεν ανοίγει τη συσκευή εάν είναι κλειστή. Δεν είναι θέμα συσκευής αλλά γεγονότος ότι πρόκειται για PPC. Δεν είναι συμβατικό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts