Jump to content

k_onstantinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    143
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About k_onstantinos

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 14

k_onstantinos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου για το xplorer, τελικά το λάθος στο site της samsung είναι τα 3 megapixel. Τον οπέρα τον έκανα εγκατάσταση αλλά δε λέει να τον ανοίξει. Κατέβασα την έκδοση 5 από το site. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και πως διορθώνεται; Έχω πρόγραμα δεδομένων από vodafone, για να χρησιμοποιήσει αυτό το πρόγραμμα ο οπέρα και όχι το vodafone live ορίζω από τις επιλογές το vodafone web σωστά; Ξέρει κάποιος αν το κινητό έχει μετρητή δεδομένων;
  2. Λέω να πάω και εγώ να το πάρω αύριο για το στρατό! Ξέρει τελικά κανείς πως ξεχωρίζουμε αν είναι το Xplorer? opera mini και msn τρέχει?? Η Vodafone το δίνει branded??? Ευχαριστώ edit Νομίζω ότι για να καταλάβουμε αν είναι το xplorer ή όχι αρκεί να δούμε τα megapixel στην κάμερα. Το προηγούμενο μοντέλο είχε 1,3 όπως βλέπω στην πρώτη σελίδα αυτού του thread ενώ η samsung στο xplorer αναφέρει 3 megapixel (Αν και έχει και ένα λάθος στο site της και στη σελίδα επισκόπηση κάτω δεξιά πάλι 1,3 αναφέρει).
  3. Ρε παιδιά όντως πολύ καλό για today, αλλά έχει βρεί κανείς πως μπορούμε να το κλείνουμε κατά βούληση??? Δεν έχω βρεί πουθενά κάπου να λέει exit, close κτλ Για να το κλείσω κάνω reset κάθε φορά.
  4. Τώρα είδα το pm σου. Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια!
  5. Σε ευχαριστώ που προθυνοποιήθηκες, τελικά τα κατάφερες να το ανεβάσεις??
  6. Λέει ότι τα αρχεία έχουν αφαιρεθεί από τον server, help ρε παιδιά, προσπαθώ να το ξεκλειδώσω καιρό τώρα αλλά δε φαίνεται να δουλέυει κανένα απ τα κόλπα που έχω βρεί μέχρι στιγμής.
  7. Έκανα soft. Προσπαθώ να γλιτώσω το hard γιατί αντε να το στήνω πάλι. Δεν έχει παρουσιαστεί σε άλλον πρόβλημα με το flash??
  8. Ρε παιδιά έχει σταματήσει να μου ανάβει το flash. Σε όποια από τις δύο ρυθμίσεις και να το έχω (αυτόματο ή μόνιμο) δεν ανάβει με τίποτα. Μόνο 2 φορές άναψε τις τελευταίες δύο μέρες όσες προσπάθειες και να έκανα. Και τις 2 φορές ήταν στην πρώτη φωτό που άναβε, σε όλες τις επόμενες πλήρες σκοτάδι.
  9. Το σκέφτηκα και αυτό και το κάνω τώρα. Αλλά να μην περάσω ούτε το nodata και to threaded sms?? Είναι πολύ βασικά για μένα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με αυτά.
  10. Αυτό είναι το δεύτερο όμνια που παίρνω, μου έκαναν αντικατάσταση στο πρώτο για καμμένο πίξελ. Με το προηγούμενο δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα. Αυτό που έχω τώρα όμως μου έχει σβήσει 2 φορές χωρίς λόγο. Εκεί που το έχω αφήσει κ πάω να το λειτουργήσω βλέπω ότι έχει σβήσει και πρέπει να βγάλω-βάλω μπαταρία για να ξανα ανάψει.Θέμα μπαταρίας δεν τίθεται και τις δυο φορές ήταν γεμάτη. Και το άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι η οθόνη δεν έχει πάντα γρήγορη απόκριση, μπορεί να χρειαστεί να το πατήσω 2 και 3 φορές για να κάνει αυτό που του λέω. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποιο από τα προγράματα που του έχω βάλει??? Να το πάω και αυτό για αντικατάσταση?? Μέχρι την Τρίτη μπορώ.
  11. Άμα είναι όλα θέμα ρομ όπως λες τότε έφυγε για αντικατάσταση το κινητάκι. 5 24ωρα αυτονομία?? :blink: Με ποιά ρομ το καταφέρνεις αυτό??? Μου φαίνεται πολύ μεγάλη ακόμα και για απλό κινητό.. Εαν πριν το πάω στο σερβις ξαναλάξω ρομ, ράδιο κτλ δεν είμαι μέσα στην εγγύηση??
  12. Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις μιας και σήμερα είναι η τελευτεία μέρα για αντικατάσταση. @ oregon, έκανα το κόλπο με την κάμερα και απ ότι βλέπω μόνο ένα είναι το ελλατωματικό πίξελ. Το δίλλημα μου είναι μη μου το αλλάξουν και το άλλο έχει κανένα πρόβλημα, γιατί με αυτό δεν είχα κανένα. Το gps παίζει μια χαρά, η μπαταρία είναι καλή κτλ. @zaharakis, δεν άλλαξα τη ρομ γιατί δε θέλω να βγώ εκτός εγγύησης. Και με αλλάγή ράδιο χάνεις την εγγύηση???
  13. Ρε παιδιά μόλις χθές το βράδυ παρατήρησα ότι υπάρχει ενα καμένο πίξελ στην οθόνη. Το κινητό κατα τα άλλα δουλεύει μια χαρά, να το παω για αντικατάσταση ή όχι???
  14. Φίλε μου με πρόλαβες, ήθελα και εγώ να κάνω αυτή την ερώτηση. Έχω το Ομνια μια εβδομάδα τώρα και πάντα έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συνομιλία. Κάποιες φορές χάνεται το σήμα ή πέφτουν οι κλήσεις. Μου έτυχε να δω το κινητό να ανάβει, να μου δείχνει μια αναπάντητη και όταν μίλησα με αυτόν που με είχε πάρει μου είπε ότι του έδειχνε να καλεί κανονικά. Δεν ξέρω τι γίνεται και εαν ευθύνεται η συσκευή ή Cosmote αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα της συνομιλίας. @zaharakis Έχω δει τα συγκεκριμένα θέματα που αναφέρεις μιας και είμαι μέλος στο omniacs. Είδα ότι ανέβασες και την τελευταία ρομ και ήθελα να σε ρωτήσω και από εκεί, εαν αλλάξω στην τελευταία ρομ ή αλλάξω ράδιο χάνω την εγγύηση?? Και μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να σου πω και ένα ευχαριστώ για την διάθεση σου να μοιράζεσαι πράγματα και γνώση. Τα ποστ σου με έχουν βοήθησει πολύ, όπως και των υπολοίπων παιδιών και εδώ αλλά και στο omniacs. Να είστε καλά και χρόνια πολλά.
  15. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Νομίζω όμως ότι 300 σελίδες πίσω δεν το λες και δίπλα. :wacko:
×
×
  • Create New...