Areian0s Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 1ο Διαβαζεις 600 σελίδες του παρόντος θέματος 589 παρακαλω. Μην αποθαρρυνουμε τους φιλους που θα κανουν τον κοπο... :lol::lol: Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 γιατι την εβαψα ;αν προσεξεις δεν πηγαινε σε σενα η απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Αν και εχει γινει λογος και πιο παλια για τα bluetooth ακουστικα, εγω μετα απο κανα διμηνο θυμηθηκα να το ανεβασω απο το αμαξι για να το φορτισω, και τελικα να το συνδεσω. Ειναι το HBH-GV435, αγορασμενο απο τα e-shop, τοτε εκανε 70€, πριν 1-2 χρονια βεβαια, κανει μια χαρα για το κινητο και ουτε καν θελει κωδικο για να συνδεθει μαζι του. Ποσταρω και ενα λινκ με φωτο του για να το δειτε. http://www.dolphinclub.eu/public/award/128_s.jpg Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisupa Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 λοιπον αγαπητοι φιλοι σε λιγες μερες θα το αγορασω μεσω αναβαθμισης απο vodafone μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω? μνημη rom ?αν θα πρεπει να ειναι vodafone live? τα 8 η τα 16gb? ευχαριστω ξερει κανεις να με βοηθησει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Έχεις 2 επιλογές . 1ο Διαβαζεις 600 σελίδες του παρόντος θέματος και μετά , 2ο Κάνεις εγγραφή εδώ http://www.omniacs.net και διαλέγεις τι θέλεις να βάλεις στο κινητό . :) :lol: Φίλε Speccyace ευχαριστώ πολύ για τι link. Θα ξανακάνω την ερώτηση ή μήπως πρέπει να πάρω τηλ. την Samsung! Το ΟΜΝΙΑ δέχεται κάρτα με δύο αριθμούς από την ίδια εταιρία πάντα (π.χ. συμβόλαιο Cosmote και what's up)? Το προσπάθησε ή το ρώτησε κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvp Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 μολις πηρα το omnia και οφειλω να ομολογησω οτι ειμαι παντελως ασχετη οσων αφορα τα κινητα σαν αυτο.Ξεκινησα να διαβαζω απο την σελιδα 1 μεχρι την 110 για να κανω καποιες ρυθμισεις που θελω αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω τιποτα. ετσι θελω να με βοηθησετε η να με παραπεμψετε σε σελιδες που θα με βοηθησουν. 1. πως γυριζω ολη την μνημη στα 16gb γιατι ουτε φωτογραφια δεν μ αφηνει να τραβηξω. 2.επειδη δεν μ ενδιαφερει να εχω internet χωρις wifi (λογω χρεωσης) πως μπορω να αποκλεισω το gprs? 3. despinator πως μπορω να εχω χωρις το wifi και αν αυτο χρεωνετε extra 4. μπαινω στο You tube αλλα δεν μπορω να δω βιντεακια γιατι ενεργοποιειτε το gprs και ετσι το κλεινω λογω φοβου 5. ταινια με υποτιτλους μπορω να δω η πρεπει να φορτωσω καποιο προγραμμα αν μπορει καποιος να με βοηθησει κι εχει ορεξη ας μου πει χιλια ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 για το θεμα του gprs googlισε το nodata κατεβασε και εγκατεστησε το ομονυμο αρχειο με καταληξη .cab . για το θεμα των υποτιτλων διαβασε το post του ζαχαρακη εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251 welkome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 καλησπερα ξερει κανεις να μου πει πως γινεται να περασω το garmin σε μεγαλυτερη καρτα μνημης.γιατι μου ζηταει κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisupa Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 ξερει κανεις να με βοηθησει????? βοηθεια κανεις?δεν ξερει κανεισ? λοιπον αγαπητοι φιλοι σε λιγες μερες θα το αγορασω μεσω αναβαθμισης απο vodafone μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω? μνημη rom ?αν θα πρεπει να ειναι vodafone live? τα 8 η τα 16gb? ευχαριστω για πειτε μου κανα διο πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Παιδια ΚΑΚΗΣΤΗ ΑΡΧΗ........πηρα σημερα το ομνια και μου κολαει συνεχεια...του εκανα ρεσετ τιποτα.......ανοιγει και μετα το ανοιγμα κολλαει και ζεστενεται στο πισω μερος......να σημειωσω οτι ειναι cosmote myviuew.....:mad: Δεν κανει απολυτω ς τιποτα ετσι ουτε το pin δεν μπορω να δωσω......και μετα απο το reset......ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Τι reset; Soft ή Hard; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Τι reset; Soft ή Hard; Απο πανω διπλα στο κουμπι που ανοιγει.....που γραφει reset.....δεν μπορω να κανω αλλο reset γιατι μολις ανοιγει κολλαει κατευθειαν...εχει κι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Αυτο ειναι απλη επανεκκινηση. Υπαρχει και το hard reset που μπορεις να βαλεις καποια αλλη rom με σκοπο να μην κολλαει, γιατι ισως να εχει προβλημα αυτη. Για δωσε μας κανενα στοιχειο του κινητου, ωστε να σε βοηθησουμε. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Αυτο ειναι απλη επανεκκινηση. Υπαρχει και το hard reset που μπορεις να βαλεις καποια αλλη rom με σκοπο να μην κολλαει, γιατι ισως να εχει προβλημα αυτη. Για δωσε μας κανενα στοιχειο του κινητου, ωστε να σε βοηθησουμε. Καλα ουτε ρομ δεν ξερω πως να βαλω...το πηρα σημερα και εχει πανω κατο Ι.0 ελεγε...παιδια βοηθειαααααα δεν μπορω να μπω να τη διαβασω πως κανω hard reset οταν κολλαει και δεν μπορω να μπω μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Απο που το πηρες; Ελληνικο ειναι; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Απο που το πηρες; Ελληνικο ειναι; Ναι απο το γερμανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Πρωι πρωι στο γερμανο αυριο να το δουν. Καλο ειναι να μην του κανεις τιποτα απο εδω μεσα, ωστε αν εχει κατι εργοστασιακο, να μην δουν καποια αλλη αλλαγη και δεν το δεχτουν. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Πρωι πρωι στο γερμανο αυριο να το δουν. Καλο ειναι να μην του κανεις τιποτα απο εδω μεσα, ωστε αν εχει κατι εργοστασιακο, να μην δουν καποια αλλη αλλαγη και δεν το δεχτουν. Υστερα τι να πω για πρωτη εντυπωση? Με το που το πηρα.......το πρωτο μου μηνυμα ρε γμτο......:mad::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Σε μια παρτιδα, ειναι αδυνατο ολα τα κομματια να ειναι τελεια. Καποιο θα ειναι προβληματικο. Δεν εχει να κανει ομως με ολη την παρτιδα, ή το κινητο γενικα. Απλα ετυχε. Αν στο αλλαξουν και το χρησιμοποιησεις, θα δεις γιατι το λατρεψαμε τοσα ατομα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Σε μια παρτιδα, ειναι αδυνατο ολα τα κομματια να ειναι τελεια. Καποιο θα ειναι προβληματικο. Δεν εχει να κανει ομως με ολη την παρτιδα, ή το κινητο γενικα. Απλα ετυχε. Αν στο αλλαξουν και το χρησιμοποιησεις, θα δεις γιατι το λατρεψαμε τοσα ατομα... Καλα σιγουρα απλα τα βαζω με την γκαντεμια........τελος παντων πιστευω να μου το αντικαταστησουν γιατι δεν δεχομαι επισκευασμενο τηλεφωνο μιας μερας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Ειναι μεσα στην πρωτη βδομαδα, οποτε λογικα γινεται αντικατασταση αμεσως. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλα σιγουρα απλα τα βαζω με την γκαντεμια........τελος παντων πιστευω να μου το αντικαταστησουν γιατι δεν δεχομαι επισκευασμενο τηλεφωνο μιας μερας.... εγω παντος το δεχτηκαε πισκευασμενο, με τους μλκς του eshop που εμπλεξα,μετα απο 2 μηνες αναμονης :X:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 εγω παντος το δεχτηκαε πισκευασμενο, με τους μλκς του eshop που εμπλεξα,μετα απο 2 μηνες αναμονης :X:cry::cry: Νομιζω οτι ειναι υποχρεωμενοι να το αλλαξουνε......ρε παιδια μπορω να κανω hard reset χωρις να ξεκινησουν τα windows?......μολις ξεκιναει το λογοτυπο και παει να ζητηση pin κολλαει........δεν μπορει...καποιος τροπος θα υπαρχει για hard reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsom14 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 μηπως ξερει κανεις που ειναι ,η πιο ειναι το αρχειο τον κλησεων στο κινητο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Νομιζω οτι ειναι υποχρεωμενοι να το αλλαξουνε......ρε παιδια μπορω να κανω hard reset χωρις να ξεκινησουν τα windows?......μολις ξεκιναει το λογοτυπο και παει να ζητηση pin κολλαει........δεν μπορει...καποιος τροπος θα υπαρχει για hard reset... αυτο http://www.pspmyspace.com/omnia/2008/09/how-to-hard-res.html το δοκιμασες? με κλειστο το ΟΜΝΙΑ πατα τα δυο πληκτρα κλησης (πρασινο και κοκκινο :lol:) και χωρις να τα αφησεις κανε reset. θα πρεπει να σου εμφανισει την εικονα που θα δεις παραπανω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts