Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 το flash lite 3.1 που μου ειπε ο φιλος να περασω δεν το βρισκω.ξερει κανεις τι αλλο πρεπει να κανω ωστε να μου ανοιγει τις σελιδες που χρειαζονται flash? επισεις δεν εσω καταφερει να βρω το 3,1 φλασ λαιτ και καπου ειχα διαβασει εδω μεσα οτι δημιουργει καποιο προβλιμα στο today του κινητου..το 3,1 οχι το 2,1..αυτα..οποιος μπορει να βοηθήσει.. Dokimaste afto... Dvha79 AdobeFlash3.1 plugin.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizzzart Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Και τα προβληματα συνεχιζονται.το fp7_ppc_en.cab δεν το κανει εγκατασταση γιατι δεν εχει λεει εγκυρη ψηφιακη υπογραφη.το flash lite 3.1 που μου ειπε ο φιλος να περασω δεν το βρισκω.ξερει κανεις τι αλλο πρεπει να κανω ωστε να μου ανοιγει τις σελιδες που χρειαζονται flash? Αφου καταφερα και περασα το fp7_ppc_en.cab τωρα μου λεει οτι you are trying to install adobe flash player on an unsupported system,αφου και καλα το prg ειναι για windows mobile.Τα παιξα 2 μερες να ψαχνω να βρω πως θ'ανοιγει σελιδες flash.Περιμενω καποιο καλο χριστιανο να βοηθησει λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 samsung keyboard :) Ελληνικό κινητό έχεις? Σόρρυ... Εγώ έχω αγγλικό και έχω εγκαταστήσει το resco keyboard και το spb full screen keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Καλησπέρα, α) Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ rom της ελληνικής έκδοσης ; β) Μπορεί να προτείνει κανείς καμμία βάση στήριξης αυτοκινήτου της προκοπής ; Πήρα μία από το ebay αλλά έχω πρόβλημα με την παράλληλη φόρτιση (ο αριστερός βραχίωνας συγκράτησης της βάσης πέφτει ακριβώς στο σημείο όπου τοποθετείται το βίσμα του φορτιστή). Έχω ακούσει για αυτές τις Herbert Richter, αξίζουν ; (εννοώ μπορεί να συνδεθεί άνετα το πλαϊνό βίσμα ; ). Ευχαριστώ, Δες εδώ οι βραχιωνες μετακινούνται, αυτο εχω κι εγω και ειναι οκ Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ελληνικό κινητό έχεις? Σόρρυ... Εγώ έχω αγγλικό και έχω εγκαταστήσει το resco keyboard και το spb full screen keyboard ναι το ελληνικο εχω..τι μπορω να κανω?πρεπει να πειραξω τη ρομ για να βαλω τα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizzzart Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Dokimaste afto... Dvha79 AdobeFlash3.1 plugin.cab τιποτα παλι.ουτε αυτο δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ναι το ελληνικο εχω..τι μπορω να κανω?πρεπει να πειραξω τη ρομ για να βαλω τα παραπανω? Τα πληκτρολόγια αυτά μπορείς να τα βρεις στο iPmart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 και μετα πως τα περναω? σορρυ αλλα ειμαι νεος στα WM :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ρε παιδια υπαρχει ενα προγραμματακι καμπακι, δεν ξερω τι ειναι, που στην κεντρικη οθονη του κινητου, πρεπει να συρεις μια μπαρα για να ξεκλειδωση η οθονη. ξερει κανεις ποιο προγραμματακι το κανει? γιατι δεν ξερω πως να το ψαξω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 1.Έχει βρει κανείς τρόπο,όταν έχεις εισερχόμενη κλήση η οθόνη να μην ξεκλειδώνει,οπότε πιάνοντας το κινητό από την τσέπη να πατάς εσφαλμένα την αποδοχή,ή απόρριψη της κλήσης (στην οθόνη εννοώ); Αλήθεια ποιος ο λόγος να ενεργοποιούνται οι λειτουργίες αυτές στην οθόνη αφής,από τη στιγμή που η συσκευή διαθέτει κανονικά πλήκτρα;;; Μήπως επειδή δεν είναι φωτιζόμενα (παράλειψη χωρίς λόγο θα έλεγα...). :( 2.Με την αυτονομία κανά νέο από αυτά που σας είπα να δοκιμάσετε δεν άκουσα! Το περίεργο είναι ότι μέχρι στιγμής δεν μπορώ επακριβώς να εντοπίσω γιατί τελικά το δικό μου "υποτροπίασε" για αρκετές ημέρες και <<ξαφνικά>> ξανά duracel!!! Πάλι εστιάζω πάντως στη λειτουργία του Backlight, αλλά αν σας πω το περαιτέρω από τα ήδη λεχθέντα που παρατήρησα θα με πάρετε με τις ντομάτες...καθότι και εμένα μου φαίνεται απίστευτο με τη λογική! Οπότε νέα μου θα έχετε όταν πλέον ολοκληρώσω πλήρως τις δοκιμές μου και εφόσον βγάλω και πάλι άκρη.Άσε που πλέον αποφάσισα οριστικά να το στείλω για επισκευή/αλλαγή με τόσο ασταθή συμπεριφορά... όπως και στο wi-fi...καθώς και ότι κολλάει 4-5 φορές το λιγότερο κάθε μέρα χωρίς εμφανή λόγο και δώστου soft reset (μη ενεργά προγράμματα,μνήμη επαρκέστατη,κλπ) :mad::( Τελικά αληθεύει ότι η Voϊδαfon τα απέσυρε προσωρινά (για αναβάθμιση;;;) και τώρα είναι όλα οκ; Εμένα από wind είναι,αλλά από επιστημονικό ενδιαφέρον ρωτάω! Και κάτι τελευταίο... μετά την εγκατάσταση του spbshell έκρινα ότι το πρόγραμμα Vitο button mapper ήταν περιττό. Το omnia μου όμως αρνείται να το απεγκαταστήσει ολοκληρωτικά ότι και να έκανα! Λέει ότι απλά δεν μπορεί και ζητάει την έγκριση μου να το διαγράψει από τη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων.Του λέω Nαι,αλλά αυτό εκεί... σαν ιός.Ενώ δεν υπάρχει πλέον στα προγράμματα,εμφανίζετε στα εγκατεστημένα...!!! Aπεγκατάσταση έκανα και με το memaid,τα ίδια..μόνο που το memaid δεν το βλέπει καθόλου ποια!!! Μάλιστα άν δεν κάνω λάθος το μοναδικό μου φορμάτ πάλι από πρόγραμμα της Vito για ίδιο λόγο είχε γίνει... Σας λέει κάτι;;; Α,και ναι προσπάθησα να το εγκαταστήσω ξανά μπας και ξεμπλέξω και απλά μου γράφει ότι αδυνατεί να απεγκαταστήσει την παλαιά εγκατάσταση... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 και μετα πως τα περναω? σορρυ αλλα ειμαι νεος στα WM :) Κατέβασε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου. Βάλε το cab file στο My storage του κινητού και τρέξε το από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 1.Έχει βρει κανείς τρόπο,όταν έχεις εισερχόμενη κλήση η οθόνη να μην ξεκλειδώνει,οπότε πιάνοντας το κινητό από την τσέπη να πατάς εσφαλμένα την αποδοχή,ή απόρριψη της κλήσης (στην οθόνη εννοώ); Αλήθεια ποιος ο λόγος να ενεργοποιούνται οι λειτουργίες αυτές στην οθόνη αφής,από τη στιγμή που η συσκευή διαθέτει κανονικά πλήκτρα;;; Μήπως επειδή δεν είναι φωτιζόμενα (παράλειψη χωρίς λόγο θα έλεγα...). :( 2.Με την αυτονομία κανά νέο από αυτά που σας είπα να δοκιμάσετε δεν άκουσα! Το περίεργο είναι ότι μέχρι στιγμής δεν μπορώ επακριβώς να εντοπίσω γιατί τελικά το δικό μου "υποτροπίασε" για αρκετές ημέρες και <<ξαφνικά>> ξανά duracel!!! Πάλι εστιάζω πάντως στη λειτουργία του Backlight, αλλά αν σας πω το περαιτέρω από τα ήδη λεχθέντα που παρατήρησα θα με πάρετε με τις ντομάτες...καθότι και εμένα μου φαίνεται απίστευτο με τη λογική! Οπότε νέα μου θα έχετε όταν πλέον ολοκληρώσω πλήρως τις δοκιμές μου και εφόσον βγάλω και πάλι άκρη.Άσε που πλέον αποφάσισα οριστικά να το στείλω για επισκευή/αλλαγή με τόσο ασταθή συμπεριφορά... όπως και στο wi-fi...καθώς και ότι κολλάει 4-5 φορές το λιγότερο κάθε μέρα χωρίς εμφανή λόγο και δώστου soft reset (μη ενεργά προγράμματα,μνήμη επαρκέστατη,κλπ) :mad::( Τελικά αληθεύει ότι η Voϊδαfon τα απέσυρε προσωρινά (για αναβάθμιση;;;) και τώρα είναι όλα οκ; Εμένα από wind είναι,αλλά από επιστημονικό ενδιαφέρον ρωτάω! Και κάτι τελευταίο... μετά την εγκατάσταση του spbshell έκρινα ότι το πρόγραμμα Vitο button mapper ήταν περιττό. Το omnia μου όμως αρνείται να το απεγκαταστήσει ολοκληρωτικά ότι και να έκανα! Λέει ότι απλά δεν μπορεί και ζητάει την έγκριση μου να το διαγράψει από τη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων.Του λέω Nαι,αλλά αυτό εκεί... σαν ιός.Ενώ δεν υπάρχει πλέον στα προγράμματα,εμφανίζετε στα εγκατεστημένα...!!! Aπεγκατάσταση έκανα και με το memaid,τα ίδια..μόνο που το memaid δεν το βλέπει καθόλου ποια!!! Μάλιστα άν δεν κάνω λάθος το μοναδικό μου φορμάτ πάλι από πρόγραμμα της Vito για ίδιο λόγο είχε γίνει... Σας λέει κάτι;;; Α,και ναι προσπάθησα να το εγκαταστήσω ξανά μπας και ξεμπλέξω και απλά μου γράφει ότι αδυνατεί να απεγκαταστήσει την παλαιά εγκατάσταση... :cry: Για το 1 ειναι το su2u. Εχει αυτη την επιλογη να το ανοιγεις οπως το iphone. Για τα αλλα δεν ξερω. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Πιο πισω, ο s_wind εδωσε το αρχειο για κατεβασμα. Παρτο απο εκει και θα σου στειλω το τορρεντ να κατεβασεις ολο αυτο που κατεβασα, και να περασεις οτι θες. Εγω επιλεκτικα περασα μερικες χωρες, με κτιρια, γλωσσες, POI και αλλα τετοια. Σε ευχαριστώ,αλλά το αρχείο του s_wind δεν κατεβαίνει με τίποτα...κάτι λέει για περιορισμένη χρήση αν κατάλαβα. su2u??? i-phone??? "Λίγη μετάφραση" για άχρηστους και άσχετους... :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 παιδια υπαρχει οριο στα μηνυματα-συζητηση-?γιατι εστειλα με ενα ατομο καμια 10αρια μηνυματα και μετα απο καποιο σημειο δε μου βγαζε τα νεοτερα.. :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Σε ευχαριστώ,αλλά το αρχείο του s_wind δεν κατεβαίνει με τίποτα...κάτι λέει για περιορισμένη χρήση αν κατάλαβα. su2u??? i-phone??? "Λίγη μετάφραση" για άχρηστους και άσχετους... :wacko::wacko: To s2u είναι ένα προγραμματάκι, με το οποίο πρέπει να σύρεις το δάκτυλο σου στην οθόνη για να το ξεκλειδώσεις (slide to unlock). Έτσι δουλεύει το iphone. Το πρόγραμμα αυτό έχει πάρα πολλές επιλογές π.χ εμφάνιση καλούντος σε πλήρη οθόνη, απάντηση σε κλήση με slide to answer κ.α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ρε παιδια υπαρχει ενα προγραμματακι καμπακι, δεν ξερω τι ειναι, που στην κεντρικη οθονη του κινητου, πρεπει να συρεις μια μπαρα για να ξεκλειδωση η οθονη. ξερει κανεις ποιο προγραμματακι το κανει? γιατι δεν ξερω πως να το ψαξω. :) το προγραμμα ειναι αυτο S2U2 το κατεβαζεις απο εδω http://s2u2.eqvipage.dk/S2U2-download-1.35-QVGA.html πληροφοριες εδω http://www.ac-s2.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 To s2u είναι ένα προγραμματάκι, με το οποίο πρέπει να σύρεις το δάκτυλο σου στην οθόνη για να το ξεκλειδώσεις (slide to unlock). Έτσι δουλεύει το iphone. Το πρόγραμμα αυτό έχει πάρα πολλές επιλογές π.χ εμφάνιση καλούντος σε πλήρη οθόνη, απάντηση σε κλήση με slide to answer κ.α αααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αμ,τώρα κατάλαβα ο Αθηναίος μπαστουνόβλαχος!!!! Ευχαριστώ πολύ!!! :lol::):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 το προγραμμα ειναι αυτο S2U2 το κατεβαζεις απο εδω http://s2u2.eqvipage.dk/S2U2-download-1.35-QVGA.html πληροφοριες εδω http://www.ac-s2.com/ ευχαριστω πολυ hellas200 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 αααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αμ,τώρα κατάλαβα ο Αθηναίος μπαστουνόβλαχος!!!! Ευχαριστώ πολύ!!! :lol::):lol: Μην ανησυχείς. Αρκετοί από μας ξεκίνησαν χωρίς ιδέα από WM :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 το προγραμμα ειναι αυτο S2U2 το κατεβαζεις απο εδω http://s2u2.eqvipage.dk/S2U2-download-1.35-QVGA.html πληροφοριες εδω http://www.ac-s2.com/ Μια ζωή άψογος βρε παιδάκι μου... Πως τα καταφέρνεις;;; :lol::lol: Μην ανησυχείς. Αρκετοί από μας ξεκίνησαν χωρίς ιδέα από WM :happy: Αχ, μια απ'τα Γίδια!!! Μπρρρρ...κιτς...κιτς... :p:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ρε παιδια τονους πως βαζουμε?και επισης στη 'συζητηση' με sms ,εχει καποιο οριο στα μηνυματα?γιατι μετα απο καποιο σημειο δε μου βγαζει τα νεοτερα.. για τους τονους και γενικα για πληκτρολογιο οταν πας να γραψεις κατι εμφανιζεται το πληκτ. κατω διπλα εχει ενα βελακι πατα το με τη γραφιδα και επελεξε το "πληκτρολογιο" οι τονοι ειναι στη πανω σειρα και για να γραφεις σε αγγλικα πατας δυο φορες το κουμπι "au" με τους τονους αλλο πολυ καλο πληκτρολογιο ειναι στο μηνυμα #7717 του s_wind κατεβασε το και τρεξε το cab που θα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerigo Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Einai sigouro omws etsi oti o paraliptis diabazei kanonika to minima pou tou exeis steilei kai den blepei erwtimatika; (?????? ?? ????) Εγω οσες προσπαθειες και να εκανα ο παραληπτης βλεπει μια σειρα απο ερωτηματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Αν είναι Ελληνικό με ενδιαφέρει!!! :D:D αν δε σου κατεβαινει το προγραμμα τοτε πηγαινε εδω http://www.omniacs.net/showthread.php?t=45&highlight=igo8 εχεις τις πληροφοριες που θελεις για το συγκεκριμενο προγραμμα πλοηγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 πως ανοιγουμε σελιδες flash, οπως π.χ. το zoo.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 με το Flash3.1 και τον όπερα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts